Kezdőlap

Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért

Ez a weboldal azért született, hogy az érdeklődő szakembereket és a szakszerű információkra vágyó nagyközönséget hozzásegítsük a COVID 19 járvánnyal kapcsolatos tisztánlátáshoz. Láthatjuk, hogy a main stream média és a szakmapolitika diktálja azt, hogy hogyan kell vélekedni és ez vezetett oda, hogy a lakosság károkat szenved mind az egészsége, mind a gazdasági helyzete vonatkozásában. Tolmácsoljuk a hiányzó helyzetértékeléseket, a háttérbe szorított publikációkat, az elhallgatott híreket. Összefogjuk azokat, akiknek elege van a csúsztatásokból és pánikkeltésből. Nem célunk a valóság elferdítése, a járványügyi intézkedések ellehetetlenítése, csupán az egyoldalú és félrevezető médiapánikot és az amögött álló, kimondott vagy hallgatólagos orvosi egyetértést, méltatlan hallgatást kívánjuk csökkenteni. Igenis vannak orvosok, vannak egészségügyi dolgozók, akik látják a hamis híreket, látják a valós helyzetet, de nem mernek szólni. Itt ez az oldal nekik is szól, hogy bátorságot vegyenek, megszólaljanak, csatlakozzanak. A jövőnk, az életünk múlik azon, hogy a társadalom mekkora része ébred fel.

Ön írhat oldalunkra, küldhet fontos közleményeket, tájékozódhat. Segítsen, hogy minél több szakemberhez és embertársunkhoz eljussunk.

2020.07.23. Dr.Tamasi József szerkesztő

Írások


A Sötét Tél Művelet

Dr. Heiko Schöning német orvos, a World Freedom Alliance alelnöke, aki a következő kisfilmben a mai vírushelyzet és a Sötét Tél művelet hasonlóságairól beszél.
Részletek

Kövess minket

IRATKOZZ FEL, HOGY ÉRTESÍTHESSÜNK
LEGÚJABB TARTALMAINKRÓL

VAGY
KÖVESS MINKET

További weboldalak

Tamasidr.huDrtamasiajurveda.huveganelet.hu