Rólunk

Orvosok, gyógyszerészek, egészségügyben dolgozók vagyunk, akik nem szeretnék feláldozni a nyájhoz tartozás oltárán az igazságot, a páciensek mindenek feletti képviseletét. Az eskünk erre kötelez és nem az aktuális politikai és gyógyszergyári érdekek szolgálatára. Mindent mérlegelünk, mindenkit meghallgatunk, de kiállunk az ellenérvek egyenrangú képviselete mellett.

Dr.Pócs Alfréd, Dr.Gődény György, Dr.Tamasi József

Alapítók

Dr.Pócs Alfréd: ortopéd és traumatológus szakorvos

Szakterület: Ortopéd sebészet – ezen belül protézis sebészet, különösen a felszín pótló protézisek retrospektív követése, ízületi porcok regenerálódásának kutatása, lábsebészet, artroszkópos sebészet. Szabadidős tevékenység: ,a magyar őstörténet kutatása, aktív hagyományőrzés. Az 5G hálózat káros hatásainak tudatosítása a magyar emberekben, az egészségük érdekében.

Ars poetica: Az orvos a beteg ember ügyvédje és a Jóisten teremtett világának, az életnek az őrzője.

Dr.Gődény György: gyógyszerellátási szakgyógyszerész, a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság tagja

Szakterület: növényi antioxidánsok szerepe a hosszútávú életminőség javításában, valamint a bél-mikrobiom diverzitásának jelentősége az immunműködésben.

Ars poetica: Hivatásom az egészség, életem a mozgás, szenvedélyem a sport.

Dr.Tamasi József: belgyógyászat és társadalomorvostan szakorvosa, komplementer orvoslás szakértője, állami vizsgáztató, vizsgabizottsági elnök, szakíró

Szakterületei: integratív medicina, hasi panaszok, dietétika, ájurvédikus orvoslás, életmódtanácsadás

Ars poetica: Minden diagnosztikai adat fontos a nyugati orvostudomány segítségével, de nem nélkülözhető a kiegészítő diagnosztika a tradícionális keleti szemlélet szerint. A terápia alapját a természetes gyógymódok képezik, amit ki kell egészíteni a nyugati orvostudomány eszközeivel és látásmódjával is. Mindent el kell tüntetni, ami akadályozza és mindent meg kell adni, ami támogatja a szervezet regeneráló képességét, mert az csodákra képes. Amikor pedig az nem elég, akkor tüneti gyógyítást kell végezni a nyugati vagy keleti orvostudomány segítségével. Szeretet, felelősség, biztatás, bizalom mindenek felett. A család a kiindulópont, Isten közelébe jutás a cél. A tanulni minden néptől, mert minden nép kiváló valamiben, de a magyarság a legjobb környezet a célok eléréséhez.

Csatlakozott támogatók

Dr. Borbély Katalin: több mint 25 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal és funkcionális orvoslást szolgáltató engedéllyel rendelkező háziorvos. A reflexológia, gyógynövényterápia, táplálkozási tanácsadás, mágnes terápia, NLP és homeopátia a főbb szakterületei, melyeket bölcsen ötvöz az akadémikus orvoslás tapasztalataival.

Orvosi Továbbképzések

  • 2018 Institute of Functional Medicine USA /AFMCP Engedéllyel Működő Orvos
  • 2018 Életmód és Táplálkozás Tanácsadó Coach, Anglia 
  • 2017 IFM Szakképzés kezdete, Institute of Functional Medicine, USA​
  • 2016 Funckcionális Medicína Képzés, Alumni of Kresser Institute, USA
  • 2015 Hipnoterápia Képzés, Anglia
  • 2015 Orvosi NLP Mester és NLP Mester Képzés, Anglia 
  • 2012 Akupunktúra gyakorlására jogosult, BMA Alapképzés, Anglia 
  • 2008 Homeopata Konzultáns RLHIM/MFHom, Anglia , ECH Diploma
  • 2002 Lágy Lézer Terápia Oklevél, Semmelweis Egyetem, Magyarország

Ars poetica: Nincs olyan tudásszint, amikor hátradőlhetünk és azt mondhatjuk elégedetten, hogy már mindent tudunk. Nincs olyan, hogy a kitűnő diploma minősítés kitűnő orvosi tevékenységet is jelent. Önmagukban nem számítanak a címek, a tudományos fokozatok, ha a beteg emberrel való kapcsolataink nem valódi emberségtől áthatottak, ha szakmai fejlődésünk nem kíváncsi tudásvágyból és őszinte segítőkészségből fakad. Ennek érdekében  folyamatosan képzem magamat, ennek szellemében dolgozom.

Dr. Váczi Péter: Hatéves kora óta, teljes tudatossággal készült orvosi hivatására. Négy év aneszteziológiai és intenzív terápiás, valamint fél év kardiológiai közkórházi gyakorlat után hagyta hátra a működésképtelen konvencionális medicinát.

Vitaminok, táplálékkiegészítők, iható oxigén és a mikrokeringés mágneses mező általi modulálása területein kereste a valódi megoldást, ám rá kellett ébrednie, hogy az alternatív gyógyászati megközelítések is csak a jéghegy csúcsát kapargatják és képtelenek felszámolni az alapproblémát.

Nyitott, holisztikus gondolkodásmódjának köszönhetően 2018-ban bukkant rá a táplálkozás intervencióra, mely maga az orvostudomány szent grálja.

Szakterület: Táplálkozás intervenció, komplex életmódtanácsadás, krónikus civilizációs kórállapotoktól – mint pl. cukorbetegség, autoimmun spektrumfolyamatok, allergiák, elhízás, idült emésztőrendszeri gyulladások, rosszindulatú daganatoktól – való megszabadulási törekvések vezetése.

Ars poetica: Nem az orvos gyógyít, hanem az anyatermészet.

Amennyiben egy orvos a lehető legkisebbre akarja faragni a tévedés kockázatát, akkor a több millió/milliárd éves evolúció törvényszerűségeit kell elemeznie és megértenie. A természetes kiválasztódás elképzelhetetlen hosszú ideje alatt a biológiai rendszerek – ezen belül az emberi szervezet – tökéletesen kifinomult önregeneráló képességre tett szert, melybe önhitt alaptévedés pár évtizedes technológiával belekontárkodni.

A jó orvos megfelelő alázattal ismeri fel saját kompetenciái határait és egyet tesz: reflektorral a kezében bevilágítja betege számára az utat, amely a gyógyuláshoz vezet. Ezen az embertpróbáló zarándokúton a betegnek egyedül kell végigküzdenie magát.

Nincsenek gyógyíthatatlan betegségek, csak sikertelen orvosok, akik nem látnak el az alapösszefüggésekig, így képtelenek segíteni az emberi szervezet lenyűgöző öngyógyító mechanizmusainak érvényre jutásában.

A betegség nem isten csapása, hanem az élővilág szigorú figyelmeztetése.

Kódolt jelzés arra vonatkozólag, hogy valamit nem jól csinálsz. Hibás gondolkodásmódod helytelen cselekedetekben testesül meg és e kettő elegye provokálja ki betegségedet. A kód megfejtése hatalmas kihívás, vérbeli orvosi feladat.

A gyógyuláshoz és gyógyításhoz nem gyógyszeripari kemikáliák kellenek, hanem paradigmaváltás.

Tomasovszki László: klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és felnőtt szakpszichológus, szociálpedagógus, neuropszichológus, klinikai addiktológiai szakpszichológus, igazságügyi pszichológus szakértő.

Szakterület: Jelenleg, elsősorban a fentieken belül a klinikai pszichológia a forenzikus, jogi területeken (PAS). Több mint másfél évtizedig dolgozott börtönpszichológusként (2004-2017-ig a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Pszichológiai Osztályának vezetője), illetve a Károli Gáspár Református Egyetem-en oktatóként (óraadóként, illetve egyetemi adjunktusként). Több területen publikált, phd-tanulmányokat folytatott – melynek komplettálása előtt áll.

Ars poetica: „Az igazság mindig kiderül!” – ha, nem is „mindig”, de legalábbis „többnyire” még akkor is, ha az „előbb-utóbb” – ból is inkább az „utóbb” – a realitás…

Dr Szepesi Péter: Alapszakmája radiológus szakorvos, de évek óta már mint  klasszikus homeopata orvos dolgozik. Ezen kívül hagyományos kínai gyógyászat  és neurálterápia  az  alternatív szakterületei.

Szakterület: Az orvoslásban a  jövőt, egy integratív megoldásban látja, aminek  megfelelően egy modern szemléletű biológia komplex rákterápiában mélyült el. Egy  németországi  magán klinikán a megelőző három évben vezetett egy maga felépített homeopátiás részleget. Korábban 2000-től 2016-ig  alternatív  gyógyászati magán praxist  vitt Sopronban  és Sárváron.  Jelenleg 2019 szeptemberétől  Balatonfüreden   kamatoztatja a már megszerzett tapasztalatot és tudást.

Ars poetica:  Ember  küzdj és bízva bízzál. Madách Imre : Az ember tragédiája.