Rólunk

Orvosok, gyógyszerészek, egészségügyben dolgozók vagyunk, akik nem szeretnék feláldozni a nyájhoz tartozás oltárán az igazságot, a páciensek mindenek feletti képviseletét. Az eskünk erre kötelez és nem az aktuális politikai és gyógyszergyári érdekek szolgálatára. Mindent mérlegelünk, mindenkit meghallgatunk, de kiállunk az ellenérvek egyenrangú képviselete mellett.

Dr.Pócs Alfréd, Dr.Gődény György, Dr.Tamasi József

Alapítók

Dr.Pócs Alfréd: ortopéd és traumatológus szakorvos, a Heves megyei Orvosi Kamara elnöke

Szakterület: Ortopéd sebészet – ezen belül protézis sebészet, különösen a felszín pótló protézisek retrospektív követése, ízületi porcok regenerálódásának kutatása, lábsebészet, artroszkópos sebészet. Szabadidős tevékenység: ,a magyar őstörténet kutatása, aktív hagyományőrzés. Az 5G hálózat káros hatásainak tudatosítása a magyar emberekbenben, az egészségük érdekében.

Ars poetica: Az orvos a beteg ember ügyvédje és a Jóisten teremtett világának, az életnek az őrzője.

Dr.Gődény György: gyógyszerellátási szakgyógyszerész, a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság tagja

Szakterület: növényi antioxidánsok szerepe a hosszútávú életminőség javításában, valamint a bél-mikrobiom diverzitásának jelentősége az immunműködésben.

Ars poetica: Hivatásom az egészség, életem a mozgás, szenvedélyem a sport.

Dr.Tamasi József: belgyógyászat és társadalomorvostan szakorvosa, komplementer orvoslás szakértője, állami vizsgáztató, vizsgabizottsági elnök, szakíró

Szakterületei: integratív medicina, hasi panaszok, dietétika, ájurvédikus orvoslás, életmódtanácsadás

Ars poetica: Minden diagnosztikai adat fontos a nyugati orvostudomány segítségével, de nem nélkülözhető a kiegészítő diagnosztika a tradícionális keleti szemlélet szerint. A terápia alapját a természetes gyógymódok képezik, amit ki kell egészíteni a nyugati orvostudomány eszközeivel és látásmódjával is. Mindent el kell tüntetni, ami akadályozza és mindent meg kell adni, ami támogatja a szervezet regeneráló képességét, mert az csodákra képes. Amikor pedig az nem elég, akkor tüneti gyógyítást kell végezni a nyugati vagy keleti orvostudomány segítségével. Szeretet, felelősség, biztatás, bizalom mindenek felett. A család a kiindulópont, Isten közelébe jutás a cél. A tanulni minden néptől, mert minden nép kiváló valamiben, de a magyarság a legjobb környezet a célok eléréséhez.

Csatlakozott támogatók