Ki a WHO-ból!

Lépjünk ki az Egészségügyi Világszervezetből (WHO-ból)! A magyar nép mondjon nemet!

Kérjük, nyomtassa ki, írja alá és adja postára ajánlott levélként (még jobb, ha tértivevénnyel) a csatolt közérdekű bejelentést a Köztársasági Elnöknek, vagy országgyűlési képviselőjének és/vagy a kormány bármelyik tagjának, beleértve a Miniszterelnököt is. (Ha erre nincs módja, küldje el e-mailben a bejelentést.

Letölthető dokumentumok:

Lakossági felkérés és tájékoztató PDF:

Szerkeszthető levél a közalkalmazottakhoz:

Hivatkozások:

Andrew Bridgen Brit Képviselő WHO-val kapcsolatos beszéde Svédországban:

https://rumble.com/v3qjk34-andrew-bridgen-brit-kpvisel-who-val-kapcsolatos-beszde-svdorszgban.html

22 thoughts on “Ki a WHO-ból!

 1. Én egy dolgot nagyon nem értek.
  Magyarország kormánya elhallgatja ezt a WHO szabály módosítási kezdeményezést és a határidőket.
  A gondolkodásra van 10 hónap, ahhoz képest, hogy a magyar kormány minden állampolgárt magyarul, tételesen, részletesen, a véleményét kikérve hivatalosan és időben! tájékoztat a szándékokról. A 10 hónap az én számításaim szerint nemhogy le nem járt, hanem még el sem indult, mert nem történt hivatalos tájékoztatás. A kormány pedig mulasztást követett el, pedig igazán szereti egyébként a véleményünket kikérni, ezért ránk nem vonatkozhat a 10 hónap. Ha pedig a határidőt komolyan vesszük, akkor egy kormány lemondásra van szükség november elején legkésőbb. Ami nemcsak emiatt esedékes, hanem kismillió egyéb indoka is összegyűlt már.
  A WHO szerintem nem külpolitika és nem nemzetközi témakör, amiről nem lehet népszavazást kiírni, hanem az egészség az állampolgárok személyes ügyeként belpolitika, és tudtommal a jogi minősítést a dolgok tartalma alapján (egyéni egészség) kell megítélni, nem a félrevezető “jogszabályok” alapján. Az embernek van beleszólása a saját egészségébe, sőt részben felelős érte!, ott ahol él, ezt a beleszólást a WHO se tudja kicselezni. A WHO lehetővé teszi, hogy sok mérgezett, egészségre ártó dolog közül választhassunk, ami nem segíti az egészség elérését, hanem pont gátolja ezzel az egyéni felelősség hatókörét. A mérgezett egészségrontó eszköz kínálattal, amit a WHO elénk tár lehetőségként (nem tiltja be), pont a saját felelős szerepét ássa alá, pont azt jelenti, hogy nulla hatáskört kellene neki biztosítani minden egészség vonatkozású témában. Szimplán kóklerek. Viszont az arány a napi szintű egyéni döntési lehetőség, és a WHO által nem ellenzett piaci szemét kínálat miatti kényszer megbetegítési felelősség között már most is kb. 1:99. A mozgáson és a kommunikáción kívül nincs ráhatásunk az egészségünkre, arra, hogy mi kerüljön a testünkbe, függetlenül attól a látszattól, hogy mi választjuk ki, mi kerüljön a kosarunkba bevásárláskor. A WHO pedig még ezt az 1%-ot is teljesen el kívánja venni.
  Mivel a kormány elmulasztotta a hivatalos tájékoztatást, bármi is az álláspontja nem hiteles, érvénytelen. Ezt kellene jelezni az eddigi aláírt szándéknyilatkozatokkal kapcsolatban is a WHO felé, hogy a magyar kormány ebben a témában nem képviselte az országban lakó egyének álláspontját, egy csaló, mert nem adott 10 hónap, vagy lépésenként az adott meghirdetett gondolkodási idejű gondolkodást az embereknek az álláspontjuk kialakítására. Mindenki csak a saját egészségének 1%-át tudja képviselni, senki más nem tudja az enyémet, én se tudom másét.
  De legalább azt az 1%-ot képviselhessük már. Ehhez a WHO szerint is jogot kaptunk, nemde? Vagy csak akkor, amikor WHO részről előzetesen “felmérik” a bevezetendő oltás népszerűségét irányított kérdőívvel?

  1. Szerintem ezt nyugodtan felejtsd el. A kormány valamilyen motivációból már eddig sem tájékoztatott, gyakorlatilag semmiről. Se normális számokat nem mutatott anno, miközben bevezetett mindent, ami lejött ukázba, nem tájékoztatott az “oltások” lehetséges veszélyeiről, titkosította az operatív törzs domentumait, összetételét, a “lélegeztetőgépek” dokumentációját, megtiltotta mindenféle eü személyzetnek a tájékoztatást, a mái napig folyamatosan “veszélyhelyzet” = rendeleti kormányzás van, egy hétig 2 volt érvényben egyszerre (még a kovidos és már az ukrán balhé miatti). Eközben promózzák a digitális ID-t és a csillagszemű (Matolcsy) már elkotyogta, milyen tuti lenne az a szíbídíszí. Nem így kell velük beszélni, NEM a barátaink. Erőt kell mutatni, azt meg akkor lehet, ha van is. Az “eddigi körök” közös vonása, hogy van egy kormányzati “akarat” (hogy ez mennyire az ő akaratuk, az más kérdés, talán nem is mi vagyunk a legrosszab helyzetben, mert közben azért a maguk módján “üzengetnek”) és egy naaagy, rétegzett kollaboráns tömeg. Ha jól értem az indítványok értelme pont a kollaboránsok “megingatása”. A Kéz nélkül Nagy Elme agyalhat, amennyit akar, nincs aki végrehajtsa.

   1. Ők azt mondják magukról, hogy a jótevőink…:))))
    Arra a kérdésre senki nem válaszolt eddig, hogy miben mérhető az erő.
    Szerintem jó kérdés, és fel is érdemes tenni.

 2. Nagyon szépen köszönjük, köszönöm!
  Letöltöm, kitöltöm, eljuttatom… A tüntetésen esetleg nem lehet aláírni? És ismét javaslom és kérem, hogy az egy véleményen lévő szervezetek, közösségek segítségét kérje már ez a szervezet! Propagálja más is és mozgósítson más is, hogy legyen végre tömeg. Annyi olyan tüntetés van, ami fontos, nemes cél. Ember alig… pár száz… Ötleteim: Nexus Tv, Spirituál Tv. M i Hazánk Mozgalom…. úgy hirtelen, akik eszembe jutnak. És többször nem mondom, nem javaslom. Ha van nézeteltérés, félre kéne tenni. Én ott leszek, ha élek.
  Köszönöm!

 3. Valóban ki kellene lépni, de az államhatalom vajon hajlandó-e belátni ennek szükségességét a maradék szuverenitásunk megőrzése érdekében? Nem valószínű. Egy előző videó ezen a honlapon (https://orvosokatisztanlatasert.hu/ensz-vilagkormany-az-2030-as-menetrend-reven/) (www.kla.tv/27246) az ENSz hatalmának megerősítésével és egy világkormány megalakításával foglalkozik 2030-as határidővel és szóba kerül az is, hogy valójában kiknek az irányítása alatt áll ez a szervezet. Ehhez a tervhez a magyar állam készséggel asszisztál: „Magyarország szerepvállalása az Egyesült Nemzetek Szervezetében”, ezen belül a https://ensz.kormany.hu/agenda-2030 címen olvashatók a vonatkozó részletek. A WHO az ENSz egyik globális szervezete, szintén nagytőkés globalista irányítással. Vajon milyen szankciókra és támadásokra kellene számítani kilépésünk esetén?
  Az elmúlt három és fél év „járványügyi” tapasztalatai szerint a lojalitás bizonyítása, a globális központi (WHO) utasítások, protokollok maradéktalan betartatása sok ezer ember halálát idézték elő, ám kitüntetéseket osztottak ki népirtás résztvevői között, ünnepelve a Nobel-díjast is. Ezek azt is mutatják, hogy az orvoslás képviselői semmiféle emberellenes utasítást nem fognak megtagadni a jövőben sem, vagyis nem áll érdekükben megválni a WHO-tól (a gyógyszeripar képviseletétől), jól fizető állásaiktól.
  Kilépés a WHO-ból csak több ország kormányának összefogásával lenne elképzelhető, mert talán könnyebb lenne közösen elhárítani a várható szankciókat.
  Meghiúsult kilépés esetén csak egy jól informált lakosság ellenállásával lehetne védekezni a diktatúra és a népirtási szándékok ellen. El kell utasítani a digitális igazolványok és a digitális pénz bevezetését, mert ezek a totális elnyomás eszközei.
  Nem kétséges, hogy a kormányzat tökéletesen tisztában van a dolgok menetével, a várható teljes kiszolgáltatottsággal, hiszen pl. a Mi Hazánk képviselői többször szóvá tették az ügyet a parlamentben, viszont választ sem kaptak. Lehet, hogy a lelkiismeret nem politikai kategória?

  1. Baráti körben az a hozzászólás hangzott el hétvégén, hogy Kína messze van, nem fogják ezt itt megcsinálni. Pedig a deportálások is megtörténtek anno. Ráadásul a november 30.-i határidő nincs a köztudatban.
   Az se, hogy már megszavazott törvényi lehetőség, hogy azt deportálják akár csak nem messzire is, akin van pattanás, és azt is, akin nincs. Lényeg, hogy kell a kiszemelt ingatlana, pénze, de a léte nem(kisajátítás). És nemcsak a törvény létezik már, hanem ehhez a végrehajtás módjának lehetősége is ki van alakítva(hova deportálás, ami könnyen kiemelt robbantási célpont lehet és holtás). A törvényi ” lehetőségek” lényege az a megírási mód, hogy igazából a kiszemelt áldozatokra nézve kötelezőek legyenek a lehetőségek is pillanatok alatt.(A kötelező vérfürdő, ami már a coviddal elkezdődött, attól kötelező, hogy a holtás kötelező vagy kötelezővé tehető.)
   Azzal egyetértek, hogy orvosok várhatóan majdnem kivétel nélkül készséggel vállalják majd a gazdinak nem mondunk nemet szerepet. Nem fognak közülük jelen lenni az ellenállásban. Sőt, inkább kiállítják bárkire az alkalmatlan az ellenállási feladatra bizonyítványt, hogy ne ártsanak.
   A népirtás szimpla tulajdon elvételi érdekű. Eddig is létszám függetlenül lehetett csoportokat irányítani, aki nem tud 5 főt irányítani, az nem tud 5 milliárdot se, és fordítva is igaz. Hiszen most éppen a 8-9 milliárd irányítása történik ugyanúgy: törvényekkel és fegyveres erőkkel. Nem a tervezett 500 millió és az erőforrások mennyisége számít. Csak a tulajdon kell, ingyen.

   1. Titeket játszottak ki egymás ellen, bocs. Angliában – ahol az egészségügy a magánügyed és nem turkálunk egymás szennyesében – még csak meg sem illik kérdezni, hogy valaki vaxolt-e. Onnan tudom hogy a szomszédaim az egyik oldalon igen és a másik oldalon nem, hogy látom ill. nem látom a MAC addresseiket ha futtatom a Bluetooth Scanner alkalmazást az Andorid telefonomon (egyre ritkábban, már nem érdekel).
    Nem jelentgetjük fel egymást semmiért sem, néha vannak kirívó esetek amiről a Daily Mail elrettentésül gondosan ír, de nem jellemző. Otthonról hallottam, hogy otthon ha egy közösségben valaki nem-et mert mondani a vax-ra, akkor a többiek felálltak az asztaltól és tüntetőleg elhagyták a helyiséget. A feljelentgetős magyar kultúrában semmi esélye sincs az egyéni ellenállásnak szerintem. Védjétek egymást, a bizatlmatlanság, az egymástól való félelem is a hatalomnak dolgozik.

    Kína: a tervük az, hogy Kína összefog az oroszokkal és így gyorsabban be lehet vezetni az új rendszert, valamint a BRICKS országokkal. Volt egy orosz kommentelú egy angol oldalon aki sorban mutatott be dokumentumokat Oroszországból. A legdurvább a gyerkeknek szánt kis “Chip me” anyag volt. Gyorsabban haladnak a totális kontrol, ellenőrzés tervvel és a BRICS országok is, mint a nyugat.
    (Tudni kell, hogy Putin is ‘Global Leader of the Future’ – ez volt a neve a Schwab féle bábképzésnek mielőtt Young Global Leaders lett volna, nyíltan dícsérte a kínai elnyomó rendszert, nincs több oldal, egyetlen oldal van, mind globalista bábok). Mivel a nyugati hadseregeket lényegileg megmérgezték (pl a királynő jubileumán 3 gárdista is összeesett a szőrnyű 20 fokos hőségben) senki nincs aki a nyugati országokat meg tudná védeni. Sajnos ez még nem minden. Nem tudom mennyire ástátok bele magatok más országok eseményeibe. Az energia fegyverek, szélsőséges időjárás és “természeti” katasztrófák okozásába. Mauit energiafegyverrel égették fel, célzottan, a gazdagok birtokai érintetlenek maradtak és a kék cuccok (!) sem égtek el érdekes módon, de a fém megoldvadt, ilyet erdőtűz nem csinál, valamint nyomtalanul eltűnt kb 1700 gyerek.
    (Ha valakit bővebben érdekel, hogy csinálták/csinálják: Judy Wood: Where did the towers go, nagyon tanulságos doku anyag, valamint a Huchinson effect is… )
    Úgy gondolom az ellenálló országokat majd éri valami “természetes” katasztrófa, ahogy szegény törököket is véletlenül pont akkor érte amikor ellen mertek állni a tervezett NATO elfogadásnak (már nem emlékszem melyik északi ország volt az alany), a 33. szélességi kör környékén sorban történnek ezek a kicsit sem természetes katasztrófák, érdekes módon. Alig hallunk róluk pedig az USA nagy része érintett volt az utóbbi években (nem természetes tüzek, szárazság és “véletlenül” leeresztett víztározó, a mikróban szikrázó, elolvadni nem akaró hó, vagy vonat kisiklások okozta katasztrófális mérgezések), aztán ott volt Marokkó, Líbia, Ausztrália és a Kanári szigetek (tüzek), Acapulco csak pár hete, stb.
    Ez egy módja a föld foglalásnak (land grab) és az életben maradottak smart cityk-be való kényszerítésének. Szerintem ilyen események várhatóan egyre több és egyre gyakrabban. Nem igazán tartok a WHO-tól bármit is írtak alá, hacsak el nem vágják a kommunikácót (megtörténhet), hogy kisebb csoportokat elszigetelve fegyverrel kényszerítsenek, nem fognak tudni széles körben kényszeroltani.
    De ez nem mehet örökké így, tessenek ellenállni, ne használjatok telefont fizetésre és lehetőleg kártyát sem, csakis kp-t, hogy életben tartsátok és ne legyen egyszerű kivonni. Tanuljatok meg a telefonok nélkül élni és lehetőleg a social media nélkül is, amúgy sem biztonságos egyik sem. A telefonok egy része időnként hihetetlen értékeken sugárzik, pl az enyém. Ha nem méred nem veszed észre. Az X (az új Twitter) a tervezett közös platform a kínai mintára, ezért tolják annyira a con-man Musk-ot is mint (hamis) ellenzéket. Ne vegyetek “smart” cuccokat, keressétek a régi fajtákat amik még nem azok, mindenből. Rendezzetek valódi összejöveteleket, stb. Úgy látom, a csendes de erős ellenállás működik. Nem tudták visszahozni a maszkokat, pedig nagyon próbálkoztak. Nem tudnak oltani mert szinte senki nem kéri, aki mégis az megérdemli a sorsát. Most árulnak egy sok milliárdos újonnan épített teszt-központot, mert senki se használja. A reptéren két kassza volt ahol lehetett kp-vel fizetni, a többinél csak kártyával, sorban álltunk annál a kettőnél, a kártyásokból több üresen állt. Ezek apró dolgok de sok kicsi sokra megy. Az ULEZ kamerákat Londonban rendszeresen megrongálják, festékkel szórják le, meg ragacsos anyagokkal vagy csak letépik. Idekinn most épp az uszítás megy az oszd meg és uralkodj jegyében (Israel-Palestine) de már a futball szurkolók is összecsaptak a Palesztín szimpatizáns tüntetőkkel ami kicsit sem életszerű, mert semmi közük egymáshoz, kivéve persze ha provokátorok generálják.

    NAGYON FONTOS TUDÁS:
    Aki növényt termeszt otthon olvasson utána az eletroculturing-nek. Kipróbáltuk. Eszméletlenül működik, hihetetlen milyen jól. A lényeg zanzásítva, bambusz botok réz dróttal körbe tekerve az óramutatóval egyező irányban. A réz túl lóg alul is felül is a bot méretétől függően pár cm vagy 10-15 cm, kicsi botok (50cm kb vagy kisebb csak pár cm-el, nagyobbak pl 2m és felette 10-15 cm-el lógjon túl) Ezeket a földbe szúrjuk, állítólag egy nagy lefed kb 20nm-es területet. A kicsiket a cserepekbe tesszük, oda egyesével kell. A hatás, sokkal jobb termés benga nagy gyümölcsökkel. Fa betegségek amikkel évek óta küzdöttünk maguktól gyógyultak, pl barackfa levélfodrosodás és hullás eltűnt, almafa fehér vatta szerű (ha szétkened piros, bundás aphid fertőzés) is szinte teljesen eltűnt magától. Nagyjából 1/3-al jobb terméshozamot jelent és olcsó megoldás. Próbáljátok ki és terjesszétek, élelmiszer hiánnyal is fenyegetnek nem mindegy mennyit tudtok termelni.

 4. Köszönettel eleget tettem a közérdekű bejelentés elküldésének. Részemről elküldtem az országgyűlési képviselőmnek e-mailben csatolva pdf és asic file kiterjesztéssel is, és e-papíron a Miniszterelnöki Kormányirodának (állampolgári vélemény/vélemény kategóriában, mert itt nincs elektronikusan tovább részletezve). Elektronikusan, mivel itthon nem tudok nyomtatni, és ahol tudnék, ott árgus szemekkel elolvassák a privát levelet. Magántitok megsértéseként, de ez őket nem zavarja. Remélem, az e-papír rendszer a saját AVDH hitelesítését képes elolvasni, és elfogadják, nem dobják ezzel vissza. Duplán küldve elvileg nem fogadják be.

 5. Tessenek már megmondani nekem, hogy mikor kérdezték meg bármiről is a “magyar népet” valójában ?
  És ha, úgy csináltak, mint ha tényleg megkérdezték volna, akkor valóban a “válasz” szerint cselekedtek ???

  Milyen igenlése volt a NATO csatlakozásnak ?????????????????????????????????????
  Mekkora igenlése volt az EU-ba belépni ????????????????????????????????
  És ez csak kettő példa a nagyon sorsdöntő kérdésekben !

  A NATO, és EU csatlakozást akkor is “megszavaztuk volna”, ha egy lélek sem megy el, még nemet mondani sem !!!
  Ennyit a mindenkori “magyar” kormányokról.

  Most szíveskedjenek mellőzni, ellenpéldának felhozni, az orbáni “megkérdezzük a népet” elnevezésű, kifejezettem a totál hülye hívek számára rendszeresített “közvéleménykutatásokat” !!!

  A “népnek” nincs, és nem volt soha tényleges joga, csak kussolni, bólogatni ( jutalom cukor a karikán átugró kutyáknak ! ), és elviselni aktuális kápóinak kisded játékait. Pont mint manapság.

 6. A WHO és társai a maffia szervei, két könyveléssel és egy kivégző osztaggal.
  Aki azok közül, akikhez eljut az üzenet, nem mond nemet a maffia WHO és tsai főhatalmára, az a maffiát szeretné főhatalomnak.

  Sátán és társai jelképes mesehősök, a maffia szervezett működését reprezentálják. A maffia családok választott vezére a sátánimádással igazából jelképesen önmagát imádja és imádtatja a többiekkel.
  Ám a maffia mindig bebizonyítja, hogy aki nem kell neki, a sajátjai közül is, hiába ártatlan, azt kegyetlenül likvidálja. Kohol vagy képzel hozzá vádat vagy véletlent.
  A maffia, ha mindenki behódol neki, ugyanúgy nem fog védelmet biztosítani senkinek (mindenki védje meg magát), csak mindenképp rabszolgájává teszi a behódolókat. Aki elhiszi a védelem mesét, azzal vannak problémák, nem kicsik. A maffia vezére csakis egyszemélyi önmagát védi. Se a hozzá tartozókat, se az alárendeltjeit nem védi, csak mindenkit kihasznál, ideig-óráig. Arra is szüksége van, hogy legyen ellenfele. Ha nincs, csinál magának, hogy szegény üldözött lehessen, hogy valaki támadja már meg.
  Kell ez nekünk?

  Szerintem a rabszolga definíciója az, hogy egyén, aki behódol a maffiának, teljesen kiszolgáltatva neki az életét. Akár egy maffia kitalált vallási parancson keresztül. Amikor valaki aláírja, hogy a maffia parancsnak engedelmeskedik. (Az ijesztgetés miatti félelem nem tekinthető engedelmességnek parancsra.)
  A tét most az, hogy rendszert kell választani. Maffia hatalmi rendszert, az élve eltemetettséget, VAGY az élő önrendelkezést.

 7. A magyar kormány nagyívben tojik a magyar emberek véleményére.
  Már 2016-ban megnyílt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) budapesti központja a XIII. kerületben, a Váci út egyik irodaházában. Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára a megnyitón arról beszélt, hogy Magyarország eddig is szorosan együttműködött a WHO-val, de „most sokkal közelebb kerültünk egymáshoz”.
  Ez az együttműködés azóta még szorosabbá vált. Ilyen politikai vezetéssel esélyünk sincs kilépni a WHO-ból.

 8. Minél inkább félünk annál inkább megvalósítják a terveiket , nagyon remélem hogy a Nov 5 ei tüntetés nem parasztvakítás, becsapása a reményvesztettt kényszerítő intézkedésektől rettegő embereknek, akik bíznak egy sikeres új jövő ben, békében, ne merjék átverni az embereket, mert energetikailag megtámogattuk hogy bukjon a WHO és ennek amit mi csináltunk hatalmas ereje van. Ezt a felsőbb hatalom nevezzük Istennek nem fogja hagyni. Én csak a hirnök vagyok A WHO BUKNI FOG!!!!

 9. ” Kronome Balázs szerint:
  2023-10-24 – 17:30
  Szerintem ezt nyugodtan felejtsd el. A kormány valamilyen motivációból már eddig sem tájékoztatott, gyakorlatilag semmiről. Se normális számokat nem mutatott anno, miközben bevezetett mindent, ami lejött ukázba, nem tájékoztatott az “oltások” lehetséges veszélyeiről, titkosította az operatív törzs domentumait, összetételét, a “lélegeztetőgépek” dokumentációját, megtiltotta mindenféle eü személyzetnek a tájékoztatást, a mái napig folyamatosan “veszélyhelyzet” = rendeleti kormányzás van, egy hétig 2 volt érvényben egyszerre (még a kovidos és már az ukrán balhé miatti). ”
  Ennek a cionista bűnszervezetnek az izraeli tömeggyilkos likud szövetségeseivel együtt, egyetlen célja van. Az emberiség létszámát csökkenteni. Az utasításokat a rothschildok -tól kapják, A mi akaratunk nem érdekli ennek ellenére mindenki tiltakozzon.  Ha a tömeg akaratát sem veszi figyelembe mármint azt hogy kilépjünk a who*ból az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a népirtás akarják végrehajtani. Az is egyértelmű, hogy a céljaik nem tisztességesek. az életünk a tét. Ezért jogosan mondhatunk ellen az oltási akcióinak, mert az már az önvédelmünk érdekében történik.  Egyébként is  előbb nekeik kell bizonyítani, hogy fertőző vagy és   potenciálisan veszélyeztetem a környezetem. Ha ezt nem teszik és erőszakkal- akár öten hatan lefogva- ettől a gonosz cionista gaz emberektől ez is kitelik-  be akarnak oltani az vitathatatlan bizonyítéka annak, hogy megakarnak gyilkolni. Szóval tiltakozni! 

 10. WHO és a mesterséges intelligencia!

  A jelenleg létező több ezer mesterséges AI-ból megkérdeztem 3-mat, arról, hogy feltétele-e az EU-s csatlakozásnak a WHO tagság.
  A válaszok ellentmondóak, de elgondolkodtatóak. 2 azt válaszolta NEM feltétel, 1 pedig, hogy IGEN.
  Korábban már egy fórumon valaki megemlítette a WHO-s tagság feltétele az EU-s csatlakozásnak.

  – Ha ez igaz akkor a WHO-ból való kilépéssel jogilag meg kell szünnie az EU-hoz való tartozásnak.
  Másként fogalmazva: a WHO-s tagságot csak az EU-ból való kilépessel lehet megszüntetni.
  Ezt jól kifundálták, ha így van!

  – Egy másik érdekes szempon. Vajon a WHO erőltette az EU-ra magát, vagy fordítva?
  Sokkal fontosabb a kérdés helyett az a megbúvó szándék, amely szerint az EU karöltve a WHO-val végzi áldásosnak nem éppen mondható tevékenységét.

  – És végezetűl: az AI semmi konkrét iránymutatásban NEM SEGÍT azt illetően, hogy hol találom meg ennek az állításnak a hiteles forrását, csak ilyen általánosságot ismételget, “Az EU hivalatos lapja”. Amikor jeleztem neki, nem kívánom átolvasni az EU-ba való belépés feltételeit oldalakon soroló feltételeket, újra csak a papagály-effektus kerekedett felül az AI-n.
  Erősen az az érzés keletkezik az emberben, ez egy nem kívánatos információs terület, így az AI korlátozott adatokkal rendelkezik a témában, amit az is alátámaszt, hogy 2 AI szerint nem feltétel az EU-s csatlakozáshoz a WHO-s tagság.
  Összegezve: nagy a generált káosz, vagy ahogy a régi magyar mondásnak mondja, “Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.”

 11. Tisztelt Szervezők !
  “Lépjünk ki a WHO”- ból aláírási lapot keresem , de nem találom ! Azt amit találtam az oldalon azt magyarul úgy lehetne jellemezni “ nesze semmi , fogd meg jól !!!” ( Ha gondolják telefonon szívesen adhatok tanácsot !)
  Meghallgatva a gyerekoltassal kapcsolatos konferenciát , “olyan magas szinten “ magyarázzák az oltások negativ hatásait , hogy én , mint egy lajukus ember ,azt értem a Szakács úr politikai bevezetője után , – az oltások “ne legyenek kötelező “ beadatni ! ( valami falcsott kapott , vagy nem ?)
  (egy politikus – újságírótól nem áll messze a “ Hári János “ szerep ami a romániai oltásokat illeti )
  Szerintem az volna jó először eldönteni , mit akarnak, politikát vagy szakmai konferenciàkat rendezni ? Mert a hybrid megoldás nem lesz
  sikeres !!!!!!! , (élve a közmondással ;
  “ madarat tolláról , embert. barátjáról ítélik meg !”)
  Tisztelettel
  Á. Gy
  Virginia

 12. SOS!!!
  Tisztelt Admin,
  a tájékoztatóban a köz.bejelentésre megadott kézbesítési cím ROSSZ!!! Ezt ma mondták a postán, hogy a 1357 Budapest Kossuth tér 1-3. cím NEM LÉTEZIK, HELYTELEN!!!
  Kérem, helyesbítsenek a jó címre, mielőtt tömegével küldenénk el a rossz címre a bejelentéseket.
  Köszönöm.

 13. Figyelem!!
  1. A hivatalos úton online felületen (AJBH) nem érkezik meg a Novák Katalin köztársasági elnökhöz címzett levél. Azt a Belügyminisztériumhoz irányítják.
  2. Novák Katalin köztársasági elnök hivatalos email címe kapcsolat@sandorpalota.hu

  Az erre az email címre küldött levelet olvassa, reagál rá.
  A levelet ide érdemes küldeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük