III. BUDAPESTI NEMZETKÖZI COVID KONFERENCIA

2022 augusztus 12-14.III. Budapesti C. Konferencia

2022 augusztus 12-14.
Helyszín: MVSZ Székház, 1052 Budapest Semmelweis u. 1-3.
Szervező: Caraka Alapítvány

Konferencia program:
https://caraka.hu/konferencia-program/
Információk a konferenciáról:
https://caraka.hu/iii-budapesti-nemzetkozi-covid-konferencia/

17 thoughts on “III. BUDAPESTI NEMZETKÖZI COVID KONFERENCIA

 1. A napirendben ugyan nem láttam, de vajon a konferencia résztvevői foglalkoznak olyan “mellékes” dolgokkal, mint a chemtrail-vegyicsíkok összetétele és hatása az időjárásra, az emberi egészségre és a kamu-járványokra?
  Ma délelőtt is bőszen szórják a teljesen felhőtlen égre a vegyicsíkokat kis hazánkban, amire az energia- meg egyéb válságok közepette van elég pénz, repülőgép, üzemanyag, vegyszer és pilóta (nem úgy, mint a turizmusban). Úgy tűnik, telik rá az adófizetők kiszipolyozásából (lásd a KATA és egy csomó kisvállalkozó padlóra küldése).
  Szóval nem mondhatjuk, hogy ebben az országban semmi sem működik, mert a chemtrail-ek abszolút megbízhatóan, rendszeresen beterítik az eget.
  Bárcsak akadna valahol egy nem-mikrofonállvány médiamunkás, akinek lenne elég vér a pucájában valódi kérdéseket feltenni OV-nek és sleppjének a magyar légtérben folyó dolgokról – álmodik a nyomor.
  És persze ez is csak összeesküvés-elmélet, mint az összes többi, ami az utóbbi két és fél évben menetrendszerűen megvalósult…

  1. Cassandra! Köszönöm felvetését! Három, nem világnyelvet,két világnyelvet
   beszélő,egyetemet végzett,olvasott kedves nőismerősöm leintett,mikor az
   égbolt “csíkozását” megemlítettem Neki. Á,azt a vadászgép húzta–mondta.
   Tegnap délután,itt az Alföldön megláttam a valóságban.

   1. Kedves Katalin!

    Még az is lehet, hogy a vegyicsíkokat vadászgépek szórják ki, esetleg kereskedelmi repülők vagy drónok, ki tudja? De hogy nem sima kondenzcsíkokról van szó, az holtbiztos, mert azok pár perc múlva elűnnek a légkörből, a chemtrail-ek viszont szétterülnek, elsodródnak, és néha még órák múlva is ott vannak a nyomaik.
    Ha az illető “értelmiségi” hölgyek vennék a fáradságot, és rendszeresen felnéznének a manipulált virtuális valóságból (azaz a kütyüikből) az égre, előbb-utóbb észrevennék a különbséget. Csak sajnos legtöbben úgy nyilvánítanak ellentmondást nem tűrő véleményt valamiről, hogy igazából fogalmuk sincs róla, mert nem néztek utána, csak a hazug mainstream narratívát szajkózzák vég nélkül. Ez főleg az ún. értelmiségiekre jellemző – mondom ezt többdiplomás, több nyelven beszélő értelmiségiként.
    Sajnos az a tapasztalatom, hogy minél több a diplomája meg a tudományos címe valakinek, annál agymosottabb, és annál inkább azt hiszi, hogy nála van a bölcsek köve. Ezért látunk annyi felfújt egójú, arrogáns “szakértő” megmondóembert, akik rövid úton kicsinálnak mindenkit, aki ellent mer mondani nekik. “Egyszerű” emberek között sokkal több gyakorlatias gondolkodású, józan paraszti ésszel megáldott egyénnel találkoztam, akiknek az agyát kevésbé mosta át a globalista oktatási/indoktrinációs rendszer.

    Üdvözlettel: Cassandra

    1. Kedves Cassandra !

     Némi pontosításra még beugrok átmenetileg.

     Vadászgép ebben a büdös életben nem szórt Chemtrailt, kizárólag bombát, esetleg a bombába beletöltött vegyszert !
     Példának, az amerikai demokrácia exportja, Napalm, a vietnami háborúban.

     A vadászrepülők bármelyik fajtája tele van berendezéssel, üzemanyaggal, lőszerrel, fegyverrel, nincs hely ezer literes tartályokra !!! Nem tágas a pilóták számára fennmaradt hely sem !

     A Chemtrailt utaszállítók, és utasszállítónak tűnő katonai ( lentről nem azonosítható 5000 – 10000 m !) gépek szórják. Lényege a nanotechnológia, ami lehetővé teszi, hogy sokáig lebegjen, hogy szétterüljön, hogy “felhővé” összeálljon, és vagy esővel, vagy párával a földre jusson, a talajra érjen, és be is szívódjon. Egy részét belélegezzük, és kivédhetetlenül is áthatol a bőr pórusain a rendkívül kis mérete miatt !

     A láthatósága pont a mérete, és tartalma miatt lehetséges, fémek leginkább, semmi légnemű, vagy cseppfolyós anyag nincs benne ! Eddigi tudásom szerint, ha még nem turbózták meg az aluminium, stroncium, bárium, króm, stb. mixet !?

     A kondenzcsík az gőz, a hajtómű magas hőmérséklete miatt, ami vissza hűlve “eltűnik”, elég rövid idő alatt.

     Ami meg az “agyontanultak” észbeli képességeit illeti, elképesztően dermesztő rideg valóság, hogy a valóságtól elrugaszkodott kétsegghülyék, minden végzettségük ellenére, többnyire csak szakbarbárok, és tragikusan tekintélyelvűek ráadásul !!! Minden idiotizmust és hazugságot elhisznek, és hirdetik is, ha kedvenc “illetékes elvtársuk” hirdeti az igét ! Sznobok a végtelenségig, és alázatos vazallusok.
     Folyamatosan tüntetnek a nemtudásukkal. Ez ugyan pocsékul hangzik, nehezen hihető kívülállók számára, sajnos nekem napi tapasztalat.

     1. Kedves S.G.!

      Köszönöm az információkat. Ön nyilvánvalóan tájékozottabb ebben a témában, mint én. Legalább ezen a fórumon foglalkozunk ezzel a mindannyiunkat érintő témával, amit a hivatalosság bőszen tagad. Így legalább azok az emberek, akik látnak is (mint Katalin), nemcsak néznek, megerősítést kapnak arról, hogy nem az ő “készülékükben” van a hiba…

      Üdvözlettel: Cassandra

    2. Cassandra! Szegediként,a határvédelemre gondolok,amikor gyakran látok vadászgépeket repülni,
     tiszta időben még a gépet is látom. Az említett rövid csíkot nem tudom mi csinálhatta,de ott volt,
     maradt.Köszönöm a felvilágosítását.( Én NORMÁLIS “üzemmódban” éltem az életem,akkor még
     volt 4 évszak,azért furcsák ezek a mai dolgok.
     Üdvözlettel:Tóth-Kovács Katalin(72)

  2. Ez a kérdés azért is jogos, mert külöben hogyan tudnánk megmagyarázni, hogy a covid szinte pillanatok alatt az egész Foldön megjelent? Ez a cikk ad ötleteket:
   https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/200-dokumentum-bizonyitja-hogy-a-jarvanyt-aeroszolos-nanotechnologiaval-es-dronokkal-terjesztettek
   Ha pedig ez így igaz, akkor a tisztelt jogász urak ezeket is bevehetik a kormányok bűnlajstromába.
   A chemtrailt-t ma már nem tagadják, Dr Egely György róla tartott előadása:
   https://www.youtube.com/watch?v=Rg9oZNqMpVI

   1. Egely a brancs tagja, akkor is, ha esetenként eltér a véleménye ! Állandóan dicsekszik “mellékesen” Teller Edével ! Aki ha még nem volt elég az atombomba, a világ aljasainak, hozzá adta a hidrogén bombát, hogy teljessé tegye a Sátán arzenálját.

    Ahogy előadja magát ( nem először ebben a témában, és nem csak itt ), az igen erősen hányingerkeltő . Undorító, mert jól tudja, hogy hazudik, amikor “zseniális találmánynak” nevezi a Chemtrailt, és “kis hibának” nevezi a valójában katasztrofális ökológiai kártevést !!! Egely leszerepelt nálam már régen. Akkor is, ha házi energia készülékét ( Tesla után szabadon ), befuccsoltatták, ami pedig valóban hasznos lenne, de nagyon !

    De nagyon érdemes a linkelt video alatti hozzászólásokat is elolvasni ! Nyilván van pár hivatalosan ténykedő troll is, mint mindenhol ( ellenőrzés elvtársak, ellenőrzés !), de a hozzászólók nagyon nagy többsége tragikusan hülye !!! Nincs rá finomabb kifejezés. Egy ennyire elhülyült “társadalommal”, mindent meg lehet csinálni, meg mindennek az ellenkezőjét is.
    Meg is teszik . Moslék ez, nem “társadalom” !

    1. Mégis azért jó őt hivatkozni, mert egyből lezárja azt a kérdést, hogy létezik-e chemtrail egyáltalán. Meg kapunk egy kis elképzelést a benne lévő mérgező anyagokról, pl. bárium, stroncium, aluminium.

 2. FELHÍVÁS KLIPKÉSZÍTÉSRE a VILÁG MAGYARJAIHOZ!!!

  Drága Lélek és Testvérek!

  …ha ihletet érzel légy szíves forgass (t)rendhagyó klipet 3-om dalunk „valamelyikéhez”, hogy a világ magyarjai között meghirdetett megmérettetés keretében megnyerhesd a P. Mobil híres jótékonysági gitárját, ami 1 újabb világraszóló licitet követően olyan kisemmizett honfitársunkon segíthet, akit le akart darálni a háttérhatalom!!!

  http://web.t-online.hu/apuska/media/6/03__Fogantatas.mp3

  http://web.t-online.hu/apuska/media/6/01__Mandragora.mp3

  http://web.t-online.hu/apuska/media/8/03__Ordogera.mp3

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

 3. JOHN COLEMAN
  KÖNYVE; 1993.!
  300 COMMITTEE…..
  INGYEN LETÖLTHETÕ
  A KÖNY VÉGÉN FEL-
  SOROLJA AZOKAT,
  AKIK ” ÖNKÉNT” VÁL-
  LALTÁK A NEMZETÜK
  NÉPIRTÁSÁT!!!
  GONDOLKOZZUNK!

 4. VANNAK OKOS, TISZTESSÉGES, HAZÁJUKAT ÉS EMBERTÁRSAIKAT SZERETÕ, SORSUK-
  ÉRT FELELÕSSÉGET IS
  VÁLLALÓ EMBEREK!
  NEM MAGYAROR-
  SZÁGON!!!

  CHANANYA WEIS-
  MANN: 31 OK…..

  ÖSSZEFOGLALJA A
  LÉNYEGET! ÉN SEM
  TUDNÁM OKOSAB-
  BAN!

 5. Mikor lesz látható a konferencia videója??? Esetleg az előadások írásbani jegyzetei????

 6. Már hatszázmillió közelében tart a háttérhatalom gén-nyomoroncainak ún. koronamatekja!!!
  Számlálóik szerint immár világszerte 594 978 252 ember fertőződött meg eddig ebben az ún. koronavírus-járványban!!!
  … a halálos áldozatok száma pedig 6 450 966 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggel frissített adatai szerint. Egy nappal korábban 594 155 804 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma pedig 6 448 265 volt.
  A fertőzés 193 országban és régióban van jelen. Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztek száma, és a nyilvántartás kritériumai is különböznek.
  A hivatalos adatok szerint a SARS-CoV-2 nevű vírus okozta Covid-19-nek USRAHELL-ben van a legtöbb fertőzöttje, 93 500 945.
  A halálos áldozatok száma 1 040 355. Indiában 44 314 618 fertőzöttet és 527 253 halálos áldozatot jegyeztek fel.
  Franciaországban 34 535 255 fertőzöttet és 154 541 halálos áldozatot regisztráltak.
  Brazíliában 34 264 237 fertőzöttről és 682 358 halálos áldozatról tudni.
  Németországban 31 808 179 fertőzöttet és 146 504 halottat tartanak nyilván.
  Az Egyesült Királyságban 23 675 485 a fertőzöttek száma, és 187 731-en haltak meg a betegségben.
  Olaszországban 21 606 606 fertőzöttet tartanak nyilván, a halálos áldozatok száma 174 571.
  Oroszországban 18 760 762 az igazolt fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké 375 658.
  Törökországban 16 671 848 fertőzöttet regisztráltak eddig, a halálesetek száma a hivatalos adatok szerint 100 400.
  Spanyolországban 13 314 764 fertőzöttet és 112 128 halálos áldozatot regisztráltak. Iránban 7 501 534 a fertőzöttek és 143 288 a halottak száma. Lengyelországban 6 138 093 fertőzöttet és 116 860 halálesetet tartanak nyilván.
  Kínában 2 382 169 fertőzöttet regisztráltak, és a hivatalos adatok szerint 14 829 ember halt meg a koronavírus szövődményeiben.
  Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2020. március 11-én nyilvánította világjárványnak a koronavírust, amely Bill Gates és az illuminátus titkos méregkonyháiról szánt szándékkal népirtás szándékával terjedt e!!!…- hogy a NAGY ÚJRAINDÍTÁS programjának alappillérét képezhesse eme világunk ÚJRAGYARMATOSÍTÁSÁHOZ és HATALMUK MEGŐRZÉSÉHEZ!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük