Dr. Natália Prego a spanyol egészségügyi diktatúra ellen

Dr. Natália Prego spanyol népegészségügyi és körzeti orvos, a spanyol “Orvosok az Igazságért”, a magyar “Orvosok a Tisztánlátásért” mozgalom ottani megfelelőjének képviseletében beszél a spanyol egészségügyi diktatúra elleni ellenállásról.

Dr. Natália Prego a III. Budapesti Covid Konferencián is előad.


III. Budapesti C. Konferencia

augusztus 12-14.
Helyszín: MVSZ Székház, 1052 Budapest Semmelweis u. 1-3.
Szervező: Caraka Alapítvány

Konferencia program:
https://caraka.hu/konferencia-program/
Információk a konferenciáról:
https://caraka.hu/iii-budapesti-nemzetkozi-covid-konferencia/

8 thoughts on “Dr. Natália Prego a spanyol egészségügyi diktatúra ellen

 1. A válaszként kapott, és több bejegyzés alapján, valamint mert ide is tartozik, megemlítem azt a jelenséget, amikor a politika hirdet valamit, és pont az ellentétét csinálja. Ha a tett pozitív, akkor az jó, de általában nem ez a helyzet. A hülyítés és az altatás megy. A politika hirdeti a jót, szépet és közben teszi a borzalmast. Sokan ezt fel se ismerik.
  Például nagyon jó, ha ismerjük a természetes rendet (a vízhez és a földhöz betettem két fontos videót), az orvosok/gyógyítók megválaszthatják a gyógymódot, stb., de törvényekkel a politika pont akadályt állít a normalitás elé.(Jó, jó, de nem csinálhatjuk. Valami meggyőzi a politikusainkat erről.)
  https://youtu.be/j_041-o-wHw
  VÍz nélkül nincs élet! A jövő az Árpád kori vízrendszer (szilajcsiko.hu)

  A normalitás része az szerintem, hogy az emberek napi szinten nem foglalkoznak fekete, sötét, manipulatív témákkal, hanem élik az életüket. Tudnak mit tenni napi 24 órában a fekete mágiázás és a méregkeverés helyett. Nincsenek tisztában az “arisztokrácia” viselt dolgaival se.
  https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/6436-z (Az új világrend c. írás) Pedig ezzel, a jelen korszakot meghatározó fekete mágiával általános műveltség szinten lenne szükséges foglalkozni, manapság sajnos. Még ha ez furán hangzik is.
  Abban egyetértek minden erről íróval, hogy a kognitív képességek nagyon elcsökevényesedtek (persze e mögött ott van az utóbbi 150 év durva kémiai testi manipulációja), és a szaporodási képesség is, no meg az önvédelmi. Mérget pedig egyébként mindenki tud keverni a konyhájában, de józan ésszel erre az átlagember nem szakosodik, el is felejti a lehetőséget.

  Abból a meggyőződésből, hogy a világban a feladatok úgy vannak kiosztva, hogy mindenki (egyén-csoport hasznos szeretne lenni) jó irányba teszi a dolgát, és mivel (a fizikailag korlátolt átláthatóság miatt is)az egyéni ráhatás önmagában egyébként mit sem ér,az egyén a csoportos érdekérvényesítéshez a politikában ezért használja a képviseleti intézményeket.
  A hiba ott lehet, hogy a politikusokra meggyőző erővel több dolog hathat, de főleg a legnyomósabb érdek, amit képviselésre vállaltak, és nem a józan ész, sem a valóság tényei, jelenségei. Definíció szerint pedig a politika pont érdeket kell, hogy képviseljen. A Globál pénzével a társadalmi nyomás, ami, mint látjuk nagyon rossz irányba vihető, kvázi bármilyen irányba vihető.
  A többször elhangzott megoldási javaslat kritikus, vagyis a politikusok visszahívhatóságának intézménye. Ekkor is le lehet fizetni a választókat, egyénileg, de ez sokkal nehezebb, mert a kritikus 3/4-et kell lefizetni. Én a 2/3-ot felemelném 3/4-edre. A 2/3-ad úgyis pszichológiai vizsgálatok alapján lett meghatározva, szóval a Global érdekét szolgálja. Egy 75%-os visszahívás meggyőző erejű, ha a politikusok tettei és a kommunikációja eltér.
  A kor az internetes csalók közvetítése nélkül is lehetővé teszi a 75% (személyesen, vagy meghatalmazott által) követését. Törvény kérdése.
  Meggyőző erő, érdek kérdése.
  Az ügyvédek, bírák, politikusok pedig hírhedtek lesznek attól, ha embertelenek.
  Vagy ha éppen ettől híresek, a lelkük rajta. Van még lelkük? Vagy mi is van? Híres?/Hírhedt?

 2. Egyre záporoznak a rossz hírek, az előre sejtett és be is következő események. Már annyi van belőlük, hogy túlságosan hamar és könnyen napirendre térünk felettük. A majomhimlőt egyelőre nem tudták igazán megragadni, pedig láthatóan nagyon erőlködnek vele. Ki tudja, mit fognak még kihozni belőle… Alább az Amerikai Orvosok és Sebészek Szövetségének oldaláról egy írás:

  https://aapsonline.org/newest-threat-to-medical-freedom-monkeypox-emergency/
  Az orvosi szabadságot fenyegető legújabb veszély – a majomhimlő „vészhelyzet”

  Az Egészségügyi Világszervezet szerint a majomhimlő „nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet” (PHEIC). Ezt egy ember, a WHO főigazgatója, Tedros Adhanom Ghebreyesus hirdette ki, aki nem rendelkezik orvosi képzettséggel, és saját orvosi és tudományos tanácsadói szakértői bizottsága többségének kifogása ellenére tette. A bizottság tagjai közül kilencen úgy gondolták, hogy nem szabad PHEIC-t kihirdetni, hatan támogatták a nyilatkozatot.

  “Kilenc és hat nagyon-nagyon közel van. Mivel a Bizottság feladata a tanácsadás, úgy döntöttem, hogy döntetlent hozok” – mondta Tedros a döntés bejelentésére összehívott sajtótájékoztatón.”

  Talán az „új matematika” az, ami 3 szavazattöbbséggel az egyik oldalon „holtversenyhez” vezet? És miért döntött úgy Tedros, hogy a kisebbségi véleményt választja a többségi helyett?

  Rosamund Lewis, a WHO majomhimlővel foglalkozó technikai vezetője egy július 20-i sajtótájékoztatón a következőket mondta: „A (majomhimlő) megbetegedések körülbelül 98 százaléka olyan férfiak között van, akik férfiakkal szexelnek – és elsősorban azok, akiknek a közelmúltban több névtelen vagy új partnerük volt.” Aztán azt mondta, hogy jellemzően fiatalok, és főleg városokban élnek.

  Akkor miért döntött úgy Tedros egyoldalúan, hogy globális vészhelyzetet hirdet az emberek túlnyomó többsége számára, akik nem felelnek meg ennek a profilnak?

  A PHEIC megnevezéssel kapcsolatban kevéssé ismert tény, hogy kiváltja a 2005-ben több mint 190 ország által aláírt nemzetközi egészségügyi előírások végrehajtását. Nyilvánvalónak tűnik, hogy a WHO továbbra is folytatni kívánja a COVID-vészhelyzeti nyilatkozattal megkaparintott hatalmát, hogy diktálja a globális közegészségügyi politikát, valamint az olyan elnyomó intézkedésekre vonatkozó irányelveket, mint a lezárások és az utazási korlátozások, amelyeket a WHO a COVID során világszerte sürgetett. Mivel a COVID nyilvánvalóan nem állt meg, a WHO eltökéltnek tűnik, hogy még drákóibb intézkedéseket hajtson végre, és több kényszerítő oltási megbízást sürgessen.

  Kényelmesen a majomhimlő rémület előtt, a Bajor Nordic JYNNEOS vakcináját 2019 szeptemberében hagyta jóvá az FDA mind a himlő, mind a rokona, a majomhimlő ellen. Annak ellenére, hogy a közzétett adatok azt mutatják, hogy a JYNNEOS termék a szívizomgyulladás nagyobb kockázatával jár, ami szintén komoly kockázatot jelent a COVID-oltások során.

  1. http://www.akozmetika.hu/elektroporacio
   https://tunelkulimezoterapia.hu/elektroporacio.html
   Erről még nem volt szó bővebben.
   A rásegített mérgezés módszere lehet hasonló elvű, ha a természetes melegre még rásegít eszközként a mobiltelefon vagy a wifi.
   A méreg forrása lehet az oltottból “kiizzadt anyag”, a testi kontaktus melege anyag kapcsolódás, de amit egy “idegen” sugárzás mélyít el.
   A technológia nem ismeretlen, itthon legalább 10 éve legális a kozmetikában, az orvoslásban pedig min 25 éve, gyógyítási céllal. A bioptron lámpa is hasonló elvű, szín energia bevitel mélyre, meleg nélkül.
   Itt is a bevitt minőség +a seb nyitás EGYÜTT ártása a lényeg (bevitt, emberileg feldolgozódó információ, anyag; ami kifejezetten ember élet károsító oltásnál, és a bevitel módja, ami fizikai vagy lelki sebzés, erőszakos felnyitás-pórus mély tágítás).
   Mivel normál esetben ember alapból nem károsít másik embert, ezzel a lehetőséggel a helyére kerül minden, amit az egymás fertőzhetőségéről eddig próbáltunk megfejteni. Ez egy lehetséges működő magyarázat, érthető, hogy nem véletlenül nem megy a hűtés a metró kocsikban.
   A terrorista és hatan a WHO orvosi? bizottságból nem olvassák/olvasták az oltás összetevőiről készült Pfizer anyagokat, és nem ismerik a kozmetikai és orvosi elektroporáció jellegű eljárásokat, ezért kényszerítik vajon az oltásokat? Elakadtam a hír értelmezésnél. Még több majomhimlőt akarnak oltás által a mérget bejuttatva?

   1. Ha jól gondolom tovább az általam leírtakat, elképzelhető, ha valaki megkapja oltással ezt a “mélyszórás” technológiát, akkor ha pl. egy normál adag gyógyszert kap, mondjuk antibiotikumot, akkor az egész környezetében nagyon érezhető lehet utána az extra “antibiotikum kiizzadás, kilégzés”, az extra méregtelenítés.
    Persze ahhoz, hogy az anyag másra is hasson, vevő közeg is kell, de ha van megfelelő sebzettség, gondolom átvehető az antibio kúra is.
    Kétszer is meg kellene gondolni, mielőtt ebbe a felerősített mérgezéses módszerbe belevág valaki, vagy folytatja.
    Az eljárás jellege miatt visszanyalhat a fagyi váratlanul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük