Magyar Szabadság Menet, 2022. február 7-13.

Felhívás

Sok szeretettel hívunk mindenkit, aki egyetért céljainkkal, a Hungarian Freedom Convoy, a Magyar Szabadság Menet 2022 eseményeire.

Cselekvésre szólítunk mindenkit; aki úgy érzi, hogy elég, és elutasítja az alaptalan és jogtalan kényszerítő intézkedéseket; aki úgy érzi felnőtt és felelős, hogy maga döntsön egészsége és gyermekei sorsa felől; akinek meggyőződése, hogy valós és tudatos demokráciára, társadalmi megegyezésre van szükség az uralkodó erők jog-csavarta diktatúrája helyett.

Követeléseinket 6 pontban fogalmaztuk meg:

 1. A rendeleti kormányzás azonnali megszüntetése.
 2. Az összes vonatkozó egészségügyi kötelezettség, rendelet azonnali hatályon kívül helyezése.
 3. A technokrata kezdeményezések azonnali felfüggesztése és felülvizsgálata: az egészségügyi útlevelek és a digitális igazolványok megszüntetése; betegségmegelőzés oltások felvételére egyszerűsítését, megfigyelő hálózatok-, adatösszesítő rendszerek kiépítését-, 5G bevezetését, készpénz felszámolását, emberi munkaerő szükségtelenné tételét, magángazdaságok megszüntetését, gyermekek 18 éves kora előtt a szülői gondoskodás és felelősség alóli kivonását, az iskolai oktatás elgépiesítését célzó folyamatok azonnali leállítása és felülvizsgálata, társadalmi konszenzus elérése független, valós tények alapján.                                                
 4. A emberi jogok és a munkához való jog teljes helyreállítása – a törvénytelen, indokolatlan rendkívüli állapottal az un. rendeleti kormányzással felülírt jogállamiság és az alap emberi jogok teljes valós visszaállítása, összhangban a vonatkozó hazai és nemzetközi egyezményekkel, vállalt kötelezettségekkel.                                                                                                                   
 5. A munkához való jogaikban sértett, szociális- és egészségkárosodást szenvedett egyének és családjaik kártalanítása, rehabilitálása.                                                                                                                                                    
 6. Felelősök elszámoltatása, döntési folyamatok kivizsgálása.

Kanadában felébredtek a szabadlelkű kamionosok hangos tülkölésére – a kanadaiak 70 százaléka támogatja a kezdeményezést. Több mint 230 ezer jármű csatlakozott már a konvojhoz és polgárok milliói vonulnak az utcákra, hogy békésen jelezzék összetartozásukat, támogatásukat.

Nemzetközi csoportunk, a World Freedom Convoy 2022 létrehozását ez a példa inspirálta, amelyről a magyar cenzúrázott közmédiából alig, és a valóságot sokszor elferdítve értesülhettek, akár csak hatalmi politikát kiszolgáló szociális médiából. A Magyarországon valaha jól ismert cenzúra, megfigyelések, házkutatások és kényszerek eddig nem ismert minőségét éljük.

Bántó a csend, amely eddig körül vett minket, reméljük a tülkök ezt meghasítják és velünk ébred fel az emberiség minden tagja a kényszerített gén-terápia ellen, a visszahozhatatlan pillanatokért, a szabad döntésért, az emberi önbecsülésért, az egyén jogaiért és szabadságáért.

Csatlakozz hozzánk! Magyarországon 7-étől induló és a Brüsszelbe 14-én érkező menethez. Ez a kezdeményezés nem az oltásról vagy az oltásellenességről szól, hanem az emberek döntési jogáról; nem a politikáról szól, hanem az egyének tudatos döntéséről az emberiség jövőjéről. Ez egy békés megmozdulás követeléseink megvalósulásáért. Határozottan elutasítunk minden rendzavarót, elutasítunk minden erőszakos beszédet vagy tettet.

Hogy valós összefogás legyen, programjaink között mindenki találhat neki megfelelőt, hogy kifejezhesse támogatását, cselekedhessen céljaink elérése érdekében. Egy kis zászló az ablakban, egy gyertya az asztalon, minden segít.

Megyei székhelyekről induló meneteket szerveztünk 7-i indulással.  Akik csatlakoznak kezdeményezésünkhöz szervezett formában találkozhatnak 10.00 -16.00 óra között Mogyoródi leágazás mellett (a kommunikációs csatornáinkon elérhetőek a pontos részletek, további tervek).

Hétfőn este 6-kor a Hősök terén olvassuk fel követeléseinket rég-nagy Királyaink előtt, majd gyalogos, fáklyás séta lesz, át a Kossuth térre, ahol este 8 körül szintén elhangoznak követeléseink – békességben, hittel a szabadságért.

Kedden délelőtt 10.00 órakor Áder Jánosnak, MKE hivatalának a várban nyújtjuk át követeléseinket remélve, hogy tisztjéhez méltóan támogatását elnyerjük. További programot az élet alakítja.

Békességünk jele a fehér szalag és szabadságvágyunké a tűz, a fáklya – adja Jó Isten, hogy a megtisztulást és békés, szabad, emberi jövőt hozza el. Tarts velünk, mutasd magad, az igaz ügy mellett.

Szeretettel várunk,

Hungarian Freedom Convoy © tagjai

World Freedom Convoy Mozgalommal,

Orvosok – Civilek a Tisztánlátásért támogatásával

Elérhetőségeink

Telegram

Hungarian Freedom Convoy 2022 Szűcs Attilával és Temesi Csabával: https://t.me/+hzi-Af8tKPgwY2Nk

Hungarian Freedom Convoy 2022 Hírcsatorna Szatmári Noll Enikővel: https://t.me/+XS_MyhtuODFiOWQ8

Facebook:

Hungary Freedom Convoy 2022 (Official)

Természetbeni támogatásokat a következő oldalon lehet felajánlani

https://www.facebook.com/groups/604500247316484

Telegram cím: Hungary Truck Convoy FELAJANLASOK

Pénzbeli támogatások érkezhetnek a következő számlaszámra

Szent Korona Igazsága Tanácsadó és Jogvédő Egyesület (SZKÍTA JE)

Magyarországról:   OTP   11702043-21461651  

Külföldről:  IBAN: HU91117020432146165100000000  SWIFT: OTPVHUHB

Gyakorlati tudnivalók

Február 7-én, hétfőn van a találkozó Budapest mellett, Budapestről kifele a, M3-on a mogyoródi leágazásnál. Gyülekezés folyamatosan reggel 10-től délután 16 óráig. Minden autós dekorálja fel az autóját saját szövegekkel, amelyek alkalmasak, hogy beazonosítsák a járókelők, közlekedők, hogy mire fel veszel részt a Konvojban. Használjatok magyar zászlókat, használjatok minden jelképet, ami könnyen beazonosíthatóvá teszi a szándékotokat. Mindenki a táborban el kell fogadja a közös együttlét szabályait. Hétfőn este 6 órakor felolvassuk a követeléseinket a Hősök terén, majd egy Fáklyás séta indul innen a Kossuth térre, ahova 20 óra magasságában érkezünk meg. Kedden feb. 8-an délelőtt 10 órakor átadjuk Áder János Köztársasági Elnök úrnak a követeléseinket. A hét többi napjának programját a táborlakók a következő napokban véglegesítik, a közös kommunikációs felületeken lehet majd követni. Célunk, hogy hétvégéig minél többen csatlakozzanak.

Ez tehát egy hét napos rendezvény, mindenki lehetőségeihez mérten annyi időre csatlakozik, amennyire tud.

A rendezvény szervezői: Szűcs Attila és Temesi Csaba, támogatja a SZKÍTA TJ és a  WFA (Word Freedom Alliance vagyis a Világ Szabadság Egyesülése). Február 14.-én Brüsszelben van a nemzetközi találkozó.

Elérhetőségeink:

Telegram (https://t.me/+XS_MyhtuODFiOWQ8)

??HUNGARIAN FREEDOM CONVOY HÍRCSATORNA??

További információk:

Hivatalos Magyar Szabadság Konvoj Felhívás! A főszervezők, Szűcs Attila és Temesi Csaba, bemutatkoznak és elmondják a Magyar Szabadság Konvoj programot ami február 7-étől kezdődik:

https://www.bitchute.com/video/4a1C5W8PO4FW/

Pro & kontra rádióbeszélgetés Szatmári Enikővel, Györfi Orsolyával és dr. Tamasi Józseffel: https://www.bitchute.com/video/92wZSm3tULZN/

BEST of ROCK rádió Hungary Truck Convoy hivatalos tájékoztató: https://bestofradio.eu/hungarian_truck_convoy_hivatalos_tajekoztato_2022_02_05.html

Felhívás, Magyar Szabadság Konvoj, 2022. február 7.-étől: https://www.bitchute.com/video/eEA24Fdwa3MO/

Pár Perc Adrival — Tabuk Nélkül: Indul a Hungary Truck Convoy 2022: https://www.youtube.com/watch?v=6pvKMYw4YHU

13 thoughts on “Magyar Szabadság Menet, 2022. február 7-13.

 1. Nekem zavaró, megtévesztő a logóban lévő juharlevél.Rögtön Kanada ugrik be róla……………

 2. Van egy ötletem: megalapítom az orvosokatisztanlatasert 2.0-t*, ahol orvos szakemberek végre orvosi szaklapokban megjelent tanulmányok eredményeinek orvosi értelmezésével lesznek elfoglalva, – politikai frontvonal szervezése helyett. Vitaműsorok, párbeszédek úgy, hogy laikusok is érthessék, ha odafigyelnek. Végül is nem páciensek akarunk lenni, hanem egészségükkel felelősen törödő partnerek. Már látom, ahogy orvosokatisztanlatasért2.0 kinövi magát egy tematikus tévésorozattá, és bevonul a magyar média történetébe, úgy, mint a Mézga család, vagy a Szabó család. Whaa, egészen el vagyok ragadtatva az ötletemtől. Ki az, aki pert indít majd ellenünk, ha tudomány népszerűsítő műsorokat fogunk szerkeszteni és sugározni?!

  Önök tényleg azt hiszik, hogy létezik demokrácia?

  *nem fogom megtenni.

  1. Kedves Zsolt! Pedig megtehetné, hátha jobban menne, mint nekünk. Mi eddig két nemzetközi orvoskonferenciát szerveztünk, ahová egyetlen mainstream szakember, vagy egészségpolitikus sem mert eljönni, pedig hívtuk őket nagy tisztelettel. A main stream televíziók, és rádiók pedig soha nem hívnak minket, az a néhány kivétel volt, aminek a videoi még most is keringenek a világhálón (ózon tévé, atv, fix tévé és ennyi) Szóval ha van jobb szervező vénája és úgy gondolja, hogy oda tudja hozni, ezeket a gyáva férgeket, akkor ezer örömest állunk oda mi is és vitázunk velük. Ez meg az én ötletem volt.

   1. Kedves Tamasi doktor, hagyja, nem érdemes rá, hogy rossz perceket szerezzen Önnek! Látszik, hogy csak idevetődött és gőze sincs az elmúlt évek történéseiről…

   2. @… még most is keringenek a világhálón.
    Az Élet Első Principiuma: nem azt a magot aratod, amit elvetettél, nem akkor aratod, amikor elvetetted, és nem annyit aratsz, amennyit elvetettél. Ezt Önök vetettek. Ez az Önök érdeme. Ehhez nincs mit hozzátennem.

  2. Az elme a mindenség. Amit gondolsz, azzá válsz.” / Buddha /

   Ha hiszel a demokráciában és dolgozol érte, élsz a jogaiddal amiket megszereztek elődeid, őseid akkor létezik.
   Ellenben, ha nem hiszel benne, az emberi jóságban, a jó szándékban , abban, hogy honap jobb lesz és nem teszel érte, akkor honnan lenne?

   Magától nem lesz semmi, csak a sötétség létezik magában.

   De mily érdekes a vírus tagadásban , az összeesküvés elméletben, a “nincs demokrácia végünk van” ban lehet hinni?
   Az is csak egy mesterséges vallás szerű dologgá lett mint a marxizmus, kommunizmus, vagy az anarchizmus.
   Ja és van egy rossz hírem, az életnek nincs semmi értelme a létezést, az univerzumot nem érdekli, hogy van-e vagy sem.
   Csak akkor van értelme , ha adsz neki értelmet, vagy ha találsz valami értelmet ami miatt érdemes létezni.
   Mindenki tegye azt amit akar. Persze az lenne a jó ha azt tenné, gondolná ami értelmes, mert ami az , az etikus és ami etikus, az a helyes.
   Bár az is igaz, hogy a gondolkodás nem mindenkinek való

 3. Tisztelt Érdeklődők!

  Nagyon örülök, hogy látják, hogy esetleg történik valami.
  Ez már eredmény, de sajnos az a nagy probléma, hogy még mindig nem sikerült felébredni, s belenézni a logika tükreibe.
  Tamasi doktor (s TÁRSAI) nem azért küzdenek, hogy Neked rossz legyen, hanem azért, hogy végre szedd össze magad, s gondolkozz a józan eszeddel.
  Mit szeretnél???
  58-adik oltást, vagy még mindig valamilyen korlátozást? Vagy még attól is többet????…..->ez már “utánanézős”
  Vedd észre, hogy a tájékozatlanság most már bűn!!! Tudod, ha elmész mosógépet-cipőt, vagy akár “párizsit” venni a boltba, akkor nézed- forgatod a címkét, s nézed mit tettek bele, megnézed az összetevőket-visszateszed a polcra-hűtőbe, ha éppen nem a mások által fejedbe vert “okosság szerint” lett elkészítve, s ezek után szó nélkül “szúratod magadba” azt a szemetet, amit rád fognak erőltetni??? Amit persze nem vizsgáltál, csak úgy odaállsz, hogy “itt van a vállam”! Hadd menjen, mert ez jó!

  Kérlek gondolkodj el, s hallgass már a józan eszedre, az nem fog becsapni.

  Mit szeretnénk? Megint egy hatágú csillag szerinti megkülönböztetést? Ugye nem?
  A cinizmus sok esetben a tudás hiányát tükrözi, s valamiféle további fejlődés irányát kellene, hogy képezze. Persze, csak akkor, ha van önkritikád.

  Egészségügyi tv. 5. paragrafus 2. bekezdés: „Mindenkinek joga van olyan ismeretek megszerzéséhez, amelyek lehetővé teszik számára az egészsége védelmével és fejlesztésével kapcsolatos lehetőségek megismerését, valamint megfelelő tájékoztatáson alapuló döntését az egészséggel kapcsolatos kérdésekben.”

  Csak szikraként írom ide ezt az idézetet:
  “Dr. Csókay András idegsebész professzor:

  „Az emberi agy is csak egy kivitelező szerv, igaz, a legmagasabb szinten differenciált. Olyan, mint az autó kormánykereke. Ahogy a kormányos is a kormánykerék mögött ül, az emberi személy lényege is az agy mögött van. Tehát szabad akaratunk nem az agyunkban van, de azt az agyunk segítségével közöljük. Tehát, az emberi személy lényege nem csak az agyban van. A lelkiismeret nem az agyban van. A szeretet a megbocsátás nem az agyban van, ahogy az Isten-kapcsolatunk sem.”

  Azt hiszem ez a pár gondolat a megfelelő intelligenciájú embereknek szól csak, aki nem értette, nézze tovább a netflixet, vagy a mainstream média agymosását.

  Nagy Tisztelettel:
  Kovács Zoltán
  Gyöngyös

 4. Kedves kor-sorstársak !

  Én is ott voltam ma délelőtt a Sándor Palóta előtt.
  Átadtunk a Magyar Szabadság Menet 2022 peticiót
  Áder Jánosnak, a köztársasági elnökenek.
  Sajnos csak olyan kb. 40-50 ember ott volt.
  A köztársaságielnök-választást Magyarországon
  már 2022. márciúsban lesz.
  Áder János államfői mandátuma 2022. május 10-én jár le.
  Remélem, hogy még időben válaszolni fog nekünk
  és nem csak az ő utódja.

  Figyelembe véve a nemzetközi helyzetet és különösen az ausztriai
  fejleményeket, eseményeket és ijedős fejlödést:

  Sajnos már odáig jutottunk, hogy a következő lehetőségekkel kell foglalkoznunk

  1. Az összes osztrák termék és szolgáltatás bojkottja

  2. Tüntetés az osztrák konzulátus előtt

  Üdvözlettel

  Szabó Erik – néprazjkutató

 5. Tisztelt Érdeklődni Akarók!
  Nem orvosdoktor, a gyógyszerkutatással foglalkozó kémikus vagyok. A koronavírussal kapcsolatos kutatásokkal nem foglalkozom, de nyomon követem az újabb és újabb eredményeket és kudarcokat is, ami minden kutatás velejárója. Egy kutató, egy kutatás sohasem tud végleges és teljes bizonyosságú megállapításokra jutni. Ezt az őszinte kutató be is vallja. Ez az, amit a közvélemény nem tud elfogadni. Ő a szkeptikusok, tagadók, az egyén szabadságjogát mindenek fölé helyezők egyszerű tőmondatszerű kinyilatkoztatásait várják és áhítják. Ilyen az ember (?) Ezért nem lehet őket meggyőzni, hacsak arra nem tudjuk rávenni őket, hogy kilépjenek ebből az információs buborékukból és nyitottá váljanak az ismereteik bővítésére, mások érveinek, gondolatainak meghallására, Többen leírtak már hasonló gondolatokat, de nem nagyon látom, hogy lenne különösebb hatása.
  Miért írom le akkor most is (nem először) ezen gondolataimat? Mert hátha meghallja néhány nyitottabb gondolkodású embertárs, aki akar érdeklődni a vakcinakutatás igenekkel, nemekkel, talánokkal és reményekkel, teli folyamata iránt és ennek eredményeként el tudja fogadni ennek a társadalomra vonatkozó következményeit is.
  Nagyrabecsülésem azoknak, akik megpróbálták követni gondolataimat,
  Kiss Tamás DSc
  Professor Emeritus
  Szeged

 6. A kanadai menettel egyetértek de a hazaival nem szerintem itt nincsenek olyan korlátozások amilyenek Kanadában.
  Valamint nagyon politikai szaga van a dolognak, választások előtt, a kormány ellen ez egy baloldali ellenzéki érzelmű szerveződés?
  Kanada és Magyarország kormányzása ég és föld. Teljesen ellentétes.

  1. Manfree!
   Ön gyermekien hiszékeny?
   Majd választások után meglátja,hogy a klaus schwab genocidium mester képzőn végzett rajongásának tárgya elveszi minden elemi jogát a Magyaroknak.ov gyf egypetéjü ikertestvérek.
   Van egy video ahol ov kifejti,hogy aki nem tud gondoskodni magáról,értsd öregek,betegek,gyermekek az nem érdemli meg az életet.

 7. Köszönjük a szervezést! Annyi hozzátenni valóm lenne, hogy valami ütősebb megmozdulás kellene: útlezárás/blokád vagy más egyéb amivel a kormánynak gondot okozunk mert félő, hogy tesznek magasról a szimpla felvonulásokra. Okos embereknek kellene összedugniuk a fejüket és kitalálni valamit. Köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük