Grand Jury Proceeding

2022. február 5-én volt a dr. Füllmich-féle, amerikai mintára szervezett “Grand Jury Proceeding” megnyitója.

Mivel a rendszeren belüli igazságszolgáltatás csődöt mondott, ezért a rendszeren kívül szervezték meg a vizsgálati eljárást, mely során minden bizonyítékot bemutatnak az internacionális nézőközönségnek. A legfontosabb cél az emberek széleskörű tájékoztatása, figyelemfelkeltés és végül vádemelések a bűnösök ellen.

A 11 ügyvéd, aki részt vesz ebben: Virginie de Araujo Recchia Franciaországból, Claire Deeks Új-Zélandról, Viviane Fischer Németországból, Reiner Füllmich Németországból, Ana Garner az Egyesült Államokból, Renate Holzeisen Olaszországból, Tony Nikolic Ausztráliából, Dipali Ojha Indiából, Dexter LJ . Ryneveldt Dél-Afrikából, Deana Sacks az Egyesült Államokból és Michael Swinwood Kanadából. A bíró Rui Fonseca E. Castro, Portugáliából.

Az eljárás jogi kereteinek leírása: https://www.grand-jury.net

A “Grand Jury Proceeding” megnyitó ülése: https://gettr.com/streaming/psoiulc122, https://www.youtube.com/watch?v=ELTFNkCdzjA


32 thoughts on “Grand Jury Proceeding

  1. A szakértőként és tanuként behívott emberek, nehogy balesetet szenvedjenek addig. Vigyázni kellene a csapatra.

 1. Jobb mint a semmi. De azt hittem valami hivatalos Nürnberg 2.0 lesz.
  Az, hogy egymás között megbeszélik és kirakják a megbeszélés eredményét a netre közelébe sem szagol egy nürnbergi pernek. 🙁

 2. Tisztelettel. Én nem értem. És jöhet a válasz, hogy miért nem tanultam idegen nyelvet. Én tanultam, de ruszkit. Szeretném érteni az angol tartalmakat, de nem megy. Nem is panaszkodok, keresem a megoldást. Vannak fordítók.
  De” milyen jó lenne ezt tömegesen megosztani, de a többségnek nem lesz türelme hibás feliratozással végig nézni, és így kiesik a tájékozott, és lépésre elszánt társadalmi tömegből. Pedig most a tömeg a kulcs kérdés.
  Ha ennek a videonak egy része, 29 perctől 47 percig szinkronosan elérhető lenne, már előre lépés lenne.
  Én továbra is figyelemmel fogom követni, még ha nem is értek egy ocsmány angol nyelvet.

 3. Elmagyarázzák, hogy ez nem egy igazi bíróság. Ez egy látszatper a “közvélemény bíróságán”. A teljes videó 1 óra 25 perc.

  Igazán nem tudom, hogy ennek mi volt az értelme és célja…Azt akarják, hogy az emberek nézzék, hogy kiderüljön az igazság?
  Akik oltattak – bármilyen okból is tették – most is azt teszik és továbbra is szolgai módon követik, követni fogják a narratívát, így meg sem fogják nézni.
  Minket nem kell meggyőzni, az elhangzottakkal tisztában vagyunk, hiszen kutattunk és kutatunk a mai napig.

  Mire várnak? Miért ez az egész cirkusz?
  Leyden asszony bejelentette, hogy kezdeményezi a Nürnbergi kódex eltörlését, amit az országok nagy egyetértésben – jól felfogott érdekeik mentén – meg is fognak szavazni.
  Nálunk is “tervszerűen” folyik minden. Még a covid előtt bejelentette Varga M., hogy el akarják törölni a készpénzt, – ha jól emlékszem 2023-as céldátummal -mert a feketegazdaság így meg úgy, blablabla…Tegnap már a pszichopata Gates által megálmodott műhúst népszerűsítették az RTL -en egy itthon nyitott étteremben, O. V. nem olyan régen már arról beszélt, hogy sosem fogjuk visszakapni a régi életünket: robotizálás, stb, persze “megőrizzük a munkahelyeket” – hogy másról ne is szóljak. Azaz de: szorgalmasan települ az 5G hálózatot ország szerte.

  Számomra ez a videó olyan, mintha egy államügyész a vádlott előtt tartana egy próbapert, közvetlenül a tárgyalás kezdete előtt, miután két évig gyűjtötte a bizonyítékokat.
  Talán itt az ideje, hogy visszatérjünk a tervezőasztalhoz?!
  Vajon ki fogja letartóztatni ezeket az embereket, ha bűnösnek találják őket?. A bíróság az egész bolygót irányító elit ellen fog ítélet hozni kiadva az elfogató parancsokat? Kik, milyen fegyveres erő fogja ezt megtenni?
  Itt nem 1 bankról és nem 1 cégről van szó…

  Bár ezen az oldalon nem tért rá senki részleteiben (vagy csak én nem láttam) , de már régen kidolgozták és készen áll minden a “nagy újraindításra”. Pl.: Dollár milliókat, ill. milliárdokat fektettek be a Big Techbe, -Amazon vénaszkennerekkel állt elő, Kínától átveszik a legújabb az arcfelismerő rendszert, most épp a világ minden lakosára érvényes, egységes QR kódról tárgyalnak szintén Kínával a készpénz teljes eltörlése mellett, amihez Németország szép csendben még Merkel érájában már csatlakozott stb., stb.
  Így a “Globál”, nem fogja veszni hagyni amit rég megálmodott (szerintem a “spanyol náthával” kezdve,) de minimum a H1N1 óta a világkormány létrehozását a tervezett genocídiummal együtt. NWO. Utóbbit megboldogult Busch óta folyamatosan szajkózzák Amerikában és Európában egyaránt.
  “Nem lesz semmid és boldog leszel”

  Fauci hazudott a kongresszus előtt, ami miatt a hatályos amerikai Alkotmány értelmében le kellett volna tartoztatni. Persze önmagában azért is hogy Wuhanban (is) finanszírozta a funkciókutatást, amint az a napvilágra került e-mailekből egyértelműen kiderült. . Köszöni jól van és folytatja amit tennie “kell”.
  Kis kitérő, evezzünk hazai vizekre: a MOL igazgató ellen nemzetközi elfogató parancs van életben. Elhiszi valaki is, hogy évek óta nem hagyta el az országot? Pedig a tervezett per alanyaihoz képest csak egy egérke az elefántok mellett.
  Az USA-ban 160 tudós halt meg azok közül, akik leleplezték volna a Big-Pharmát. A covid örületben 3 afrikai ország államfője halt meg hirtelen és Magafuli is 61 évesen, majd csodák csodája a covid narratívának megfelelő emberek kerültek a helyükre.

  Dr. F. nyíltan beszél a pert segítő tudósokról. Miért?
  Ugyanakkor egyetlen ügyvéd neve sem hangzott el abból a százból, akik vele dolgoznak a vizsgálóbizottságon kívül.
  Yeadon egy videójában arról beszélt, hogy veszélyben érzi az életét. Most kiderül, hogy még a Pfizer vakcinatételeinek borzalmait is felfedte. Miért kellett erről is beszélni?!
  Eddig is megtaláltuk a világhálón magunktól és/vagy egymást segítve az ilyen jellegű információkat. Itt valamai nagyon szaglik…- nekem.
  Ne adj’ Isten, de féltem Yeadon életét, mert a nyilvánosan elérhetővé tett vakcinatételei 4 gyártó esetében tényleg felértek egy bombával.
  Egyetlen hitelest ügyvédet látok, az pedig nem más, mint ifjabb Kennedy, aki önmagán kívül senkire nem rajzolt célkeresztet.

  Lehet, hogy a napi 6-8 órás kutatás elvette az eszemet és már mindenben sunyiságot látok, de kezdek félni attól, hogy Dr. F. és csapata nem más, mint irányított ellenzék.
  Örülnék, ha most záporoznának rám a nyilak és megcáfolnának! Bár ne lenne igazam! Őszintén!

  1. Kedves BB,
   ez a gyakorlás. Olyan, mint Magyarországon kanadai convoyt tartani, minusz 20 helyett plussz 5, majd meg fagytunk, kamionok helyett személyautókkal, belváros bevétele helyett a hősök terén 6 sávban a szélen és sehová nem mozduhatnak. De gyakoroljuk, remek indulás. Majd ha lehet, akkor élesben már gyerekjáték lesz. Egyszerűen még nem érett rá a nép. Majd ha érett lesz, elegen lesznek, akkor lehet élesben is. Ébresztést szolgál, hogy sokan legyünk. Nem mindenki látja még ezeket tisztán, nekik kell. Sajnos még sok a birka.

   1. Tisztelt Doktor Úr!
    Igen, valóban nagyon sok a birka, és az is marad. Ma megtapasztaltam a munkahelyen a környezetemben. Bármit mondhatunk azoknak az oltottaknak, akik nem betegedtek meg az oltástól , nem fognak semmit elhinni a valóságból. Nekem pl. egy 3-szor oltott azt mondta, hogy ne terjesszek rémhíreket. Az illető simán elfog menni a 4. 5. 6. oltásra, ha közben el nem pusztul a valódi anyagtól.
    Egy másik kollegina a 3. oltás után nemsokkal, lassan már 3 hónapja nem dolgozik, mert beteg. Daganat van a gyomrában, beleiben és mint legutóbb kiderült már a mellében is.Egy 3-szor oltott kollégina szerint ez a kollegina azért beteg, mert sovány. Ezek után mit lehet mondani? Szerintem az épeszű oltatlanok csak magukra számíthatnak. Esetleg az fog felébredni, aki szenved az oltás mellékhatásaitól és magától rájön, hogy ez így nem mehet tovább.

 4. Színjáték, bármiféle következmény nélkül…
  Miért nem normál bírósághoz fordultak? Ja, mert akkor lenne következménye…
  Tehát ki mellett állnak?…

 5. Kicsit furcsa, de várjuk meg a végét: Egyfolytában ugyanazt mondták már egy éve így megadom a bizalmamat. Brusszelben van a fő helyszín, oda érkeznek a Szabadság kamionjai 12-én. Talán nem véletlenül. Tények, bizonyítékok jelennek meg, amelyek a nemzeti pereknél kapnak, kaphatnak hangsúlyt.
  Romániában eddig 100 orvos ellen folyik per, gyanús halálesetek ügyében, ügyészségi exhumálás történik, kórházakat vizsgálnak nagy mennyiségű nyugtató rendelések miatt.

  Tudjuk, hogy a jog akkor azonnal hatályos, ha megszegik őket, most a bizalom helyreállítása nem lesz egy pillanat műve. De még az elején vagyunk…
  ŐK PEDIG IMMÁR 300 ÉVE PRÓBÁLJÁK MEGSZEREZNI A HATALMAT A BOLYGÓ FELETT. TÖBBSZÖRI NEKIRUGASZKODÁSSAL SEM SIKERÜLT. MOST SEM FOG!

 6. Tökéletes összefoglaló. A Covid-csalás és -népirtás minden elemét lényegbe vágóan, a lehető legtömörebben adja elő.
  A szakértői tanúk sora olyan tekintélyes hogy az már önmagában is óriási adu mellettünk.
  Millió köszönet minden fordításért ezen a honlapon, de ezért kiváltképpen!

  “Csupán” arra lenne szükség, hogy eme tárgyalás hírét a tömegmédiák főlapjaikon közöljék és magát a tárgyalást minden főáramú tévécsatorna közvetítse (egyébként valóban csak magunkban beszélgetünk). Az sem ártana, ha azon milliók kezeiből akik az ellenőrzött és cenzúrázott fészkesre bukva tengetik életük, egy kegyes szélvihar kitépne minden okostelefont.

  Ennek híján marad az, hogy kiskanállal merjük ki a vizet az óceánból, avagy, mi akik értjük és értékeljük ezeket az anyagokat, terjesszük, főleg a fel nem ébredtek körében, mind otthon mind külhonban.

  Akinek a csoportban illetve a támogatók közt még van töröletlen FB és Twitter fiókja, javasolnám hogy ott is terjessze ezeket az anyagokat, hisz az alvók közössége főleg azokon bóbiskálnak.
  Igaz, hogy ez még nem az a per amire vártunk, de az elvakultan elitista rendszer-imádókat (ismertebb nevükön birkákat) általában meghatja a hivatalosnak tűnő beszédmodor, viselkedés, öltöny, nyakkendő, stb, így van esély arra hogy legalább felkapják a fejük és elkezdenek odafigyelni.
  Minél több laikus áll át az oldalunkra, annál nagyobb az esély.

  Ugyanakkor az is igaz hogy hivatalos perekre is szükség lenne, minden országban. Ha a világ jogászai nem kuksolnának otthon a maguk placebo-igéretével, (hisz tudjuk, hogy ez a helyzet, többek közt innen is*) a Covid-plandemic már réges-régen bukott volna mint a kilőtt plüssnyúl a vásári bódéban. Tényleg. Az altneten terjed a szó arról hogy Johnson azért lépett vissza az intézkedésekkel Angliában, mert ott egymást érik a feljelentések és perek. A főmédiák erről is hallgatnak, miként a kanadai országos méretű megmozdulásokról is, a franciák folyamatos forradalmáról is, és minden anti-Covid mega-demonstrációról.

  Egy ötlet: érdemes lenne küldeni a Bizottság minden peranyagát az összes főmédiának, minden tv-csatornának, minden Covid-ügyekért felelős intézménynek, kórháznak, orvosi rendelőnek és minden vakcina- és intézkedés-párti orvosnak és egyéb “szakértőnek”. Azok akik még ezek után sem lépnek elő és állnak át az igazság oldalára és nem hirdetik azt a háztetőkről, bűnrészesekké válnak ebben a döbbenetes népirtásban. Hisz innentől kezdve nem mondhatják hogy nem tudnak róla.

  (*Alessandro Meluzzi: Hamis védőoltás az elitnek
  https://www.kla.tv/21409)

 7. Sokszor belegondolok abba is hogy ez a Covid-ügy mily híven demonstrálja a szélhámosság mint “szakma” hatékonyságát, és hogy amikor az átverés ily hatékony, mily reménytelen a becsapottak felrázása.

  Tegyük fel hogy a népirtó elit tagjai unalmukban a következő “variánsról” szóló pánikolást Comicron néven vezetik be, és azzal hogy egy őslakos a Fuckitsyou szigeteken véletlen detektálta magán ezt a variánst. Majd jön a WHO és bejelenti hogy ez a variáns mindenkire életveszélyes, és hogy ne tévesszen meg senkit hogy az égvilágon semmilyen tünetekkel nem jár, hogy még a veszélyeztetett csoportot sem veszélyezteti, de olyan gyorsan terjed hogy emiatt a következő booster már a csecsemőnek is ajánlott lesz, na meg követelnék az általános lockdown-t az egész világon.

  Nem kizárt hogy a birkák rohannának az oltásért, nem baj, akár az infarktus is jöhet csak azt a halálos Comicront elkerüljék. Tragikomikus őrület ez az egész.

 8. Már leírtam sok cikkel ezelőtt egy hozzászólásban :
  “De kérdezem én nincs ebben az országban olyan tökös ügyvéd vagy ügyvédek csoportja orvosokkal karöltve akik már régen beperelhették volna az államot, a PCR teszt hatástalansága vagy az egyéb botrányos covid intézkedés vagy tény miatt ?
  ÉS NINCS, mert mindegyik a pénz rabszolgája és félti az egzisztenciáját, pedig kopasz hátsóval jön mindenki a földre és úgyis fog innen távozni, csak nem mindegy, hogy tiszta vagy beszennyezett lelkiismerettel !

  Ezért ne is várjátok, hogy bármi is történni fog. Nem véletlenül született egy régi mondás: Ha valamit el akarsz intézni csináld magad.
  Most sajnos csak az a probléma, hogy az ember egyedül kevés ehhez. Csak sokan együtt lehetne ezt megtenni.
  DE mindenki csak a saját pecsenyéjét sütögeti, így az összefogás az teljesen reménytelen. És erre a hatalom is rájött, nem véletlenül van annyi kamu párt amivel csak még jobban széthúzzák a szavazókat és az “egységben az erő”-t pedig szétporlasztják.
  De mindenki tud tenni a saját hatáskörében. A választásokon megfontoltan adja le szavazatát és akit csak ismer azt is erre kérje és próbálja meggyőzni érvekkel.

  Külföldön hallottam a következőt:
  Valaki elsírja: Háh, már megint a fidesz nyert.
  Erre megkérdezik tőle : Te kire szavaztál ?
  Válasz: Hát én nem voltam szavazni.

  Amíg ennyi sok kis gerinctelen pondró van a világon, addig csak azt lehet kijelenteni, hogy megérett a világ arra, hogy elpusztuljon.
  De a lényeg, hogy jól tudják nyomkodni a faszbúkot, meg a guglit, pedig a cukiberger meg a guglis larrypage és sergeybrin is részt vett a WEF klaussváb-henrykissinger népességcsökkentő tanfolyamán, azon amin az orban, merkel, billgates és még rengetegen.
  Igen TE AKI MOST OLVASOD EZT, RÓLAD IS GYŰJTI AZ INFORMÁCIÓT A FASZBÚK ÉS A GUGLI IS.
  Mit lehet ellene tenni ? nem kell gugli fiókot, gmail-t és faszbúkot használni, és a kukikat meg törölni állandóan, s még számtalan megoldást tudok erre. Ja és attól még, hogy nem használod a fentieket, de ADROIDOS telefonod vagy tableted van, akkor anélkül is gyűjtenek rólad mindent, hogy tudnál róla, s még le is hallgatnak, lásd pegasus.
  Szóval aki faszbúkol az az ördög játszóterén éli az életét és ezzel a tevékenységével csak őket erősíti, s minket pedig kiárusít. Kösz faszbukerek !

 9. Fuellmich az “altatók” közé tartozik.
  Két éve már mást se csinál, mint úgy tesz, MINTHA csinálna valamit.

  Az emberek döntő többsége nem túl okos. Írhattam volna durvábban is.
  Nem fogja fel a különbséget egy valódi Nürnberg 2 és egy “játsszunk olyat, mintha” Nürnberg 2 között.
  Nem fogja fel a különbséget egy VALÓDI hágai eljárás, és egy “játsszunk olyat, mintha” megtévesztés között, pláne, ha valami HASONLÓ logót is összeraknak hozzá, szigorúan ingyenes, ordítóan proli vektoros grafikákból, mérlegekkel, falevelekkel.

  Emiatt minden átverést készséggel elhisz és az utolsó szalmaszálba kapaszkodva is reménykedik.
  Utánanézni se tud, mert nem bír tájékozódni idegen nyelveken, és még csak annyit se tud megtenni, hogy a mindenféle logók és honlapok valódiságának utánanézzen.

  Undorító már ez az egész.
  Mindenki megérdemel mindent, ami történni fog vele.
  Azok is, akik jobbat érdemelnének, de őket is magával rántja a pusztulásba a tehetetlen tömeg.

 10. Egyszerűen még nem érett rá a nép. Majd ha érett lesz, elegen lesznek, akkor lehet élesben is.”
  Tisztelt Doktor úr! Még ezt el is fogadnám, mintha lenne rá még idő.
  De az nincs! Tudományos kutatási tények, hogy a szív és érrendszeri megbetegedések, hatalmas mértékben növekednek. Ugyan így tény, hogy a vetélések száma, 300%-al nőt. Így tény az is, hogy rohamosan növekednek a rákos megbetegedések. Számos katasztrofális, egészségügyi következmény, nem csak a felnőtteket érinti, hanem a gyermekeket is.
  Létfontosságú szerveket tesz tönkre a vakcína.
  Tehát az a jövő amit még mi ötvenesek, hatvanasok is megélünk, az nem szürke homályos, hanem fekete és tragikus. Tömérdek családban lesz súlyos beteg hozzátartozó. Életerős férfiakat, anyákat és gyermekeket fognak TEMETNI. Egészségügy romokban, a bizalom az orvosi társadalomban, megszűnik. A többszörösére duzzadt krónikus betegek kezelésére nem marad üzemképes ellátás.
  Ha jelenleg az éves halálozások számából a szív és érrendszeri betegség évi 30000, akkor a többszörösét, miként kezelnék?!
  A rákos betegek száma, hamarosan az éves átlag többszörösére fog nőni. Mi a megoldás?!
  A tömérdek kieső munkaerő, milyen szinten borítja fel az ellátási láncolatot?! (költői kérdés) KATASZTRÓFÁLIS!
  A tömérdek beteg ember kezelésére, gyógyszerére honnan lenne pénz?! SEHONNAN
  Továbra is azt állítom, hogy nincs idő, és továbbra is fenntartom, hogy az orvos társadalom szolgáltatta ki a népet.
  KIVÉVE PÁR DOKTORON KÍVŰL!
  Nincs tovább idő!
  Lehetünk szolidárisak külföldi sikeres lépésekkel, de a hazánkban csak általunk lehet változást elérni.

 11. Tisztelt BB !

  Igen, előttem már leírták ! Dr. Noack nem kedves szavakkal illette videójában Füllmichet, indulattal, és néven nevezve, hogy megvezet, és lám, furcsa körülmények között elhalálozott !!!???

  Kezd nekem is erős meggyőződésemmé válni, hogy ez a Füllmich féle “igazság kiderítése”, egy mocskos, képmutató, félrevezető játszma ! Lefogja a kezet, ami már markolná a vasat, hogy “várj, intézzük el békésen, tudományosan, jogilag !”. Nem hinném, hogy egyedül vagyok a meglátásommal.

  Nem előszőr írom le, és sajnálattal valószínűleg nem is utoljára, hogy egy kizárólag elméletileg, virtuálisan létező jogrendszerben ténylegesen jogra hivatkozni, joggal apellálni, játszani a jog ténylegességét, miközben tudjuk, hogy nincs (!!!), az vagy az egyén elmebajának köszönhető, vagy szándékos manipulációjának, a hozzá nem értők megvezetésének eleve szándékával.

  Valószínűleg az egyik legundorítóbb fals flag, amit itt előadnak nekünk nemzetközi szinten ! Ragozhatnám, de még a felismerésig sem jutott el a nagyon nagy többség ! Nagyon ritkán tévedek a dolgok helyes megítéléseben, úgy általában egyszer sem.

  Nem BB bejegyzése tett helyre, ami Füllmichet illeti, csak eddig nem merült fel ilyen élesen, hogy ez a csapat kicsoda !? Nem ők a “jófiúk” ! A szolgálatok köszönik, jól vannak, működnek.

  PorSzem

  1. “A Schallenbergnek ezer, vagy százezerszámra kell leveleket küldeni. Tudnia kell, hogy ez egy borotvapenge, egy halálos méreg. És ha ő ezt tudja, és tovább csinálja, akkor egy tömeggyilkossá válik. Akkor Hitler nyomdokaiba lép. Ennek az egésznek ki kell mennie a nagyvilágba! Kémikusként bárkivel hajlandó vagyok leülni és arról beszélni, hogy ez a dolog mire képes. Kémikusként mondom, hogy ez borotvapenge.”

   Ezekért a szavakért gyilkolták meg Doktor Andreas Noackot. Doktor Noack november huszonharmadikán, délelőtt tíz órakor hozta nyilvánosságra a grafén-hidroxidról szóló anyagot, ami bombaként robbant. ”

   De ettől függetlenül a művelet még lehet hamis zászlós, mint ahogyan nem.
   Egy valami azonban nem a békés eljárások mellett szól, az 5 éven belüli 2- 2.5 milliárd halott becslése a méreg injekciók hatása miatt, és későbbi 2-2.5 milliárd korai halál a sérülések miatt.
   Ez a Föld népességének kb. 3/4-e.
   Nem igazán hiszem ,hogy beválik – ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel logika.
   Az viszont tény, hogy olyan személyeket kell eltávolítani, akiket a Rothschild-Rockefeller piramis csúcs véd, akik rendelkeznek az összes nemzetközinek hazudott szervezetek felett.
   Hiszen ha a nürnbergi per igazán komoly lett volna, elsőként a csúcson ülőket (ők szervezték a két világháborút, Hitler hatalomra juttatását, és a XVIII. századtól a nemzetközi és nemzeti galibákat) kellett volna bíróság elé állítani.
   Nürnberg is színjáték volt, ahol néhány gyalogot feláldoztak a sakktáblán.

  2. Magam is türelmetlen vagyok, de eljátszhatunk azzal a gondolattal is, hogy mi lenne, ha dr F és csapata nem lenne. Az eddigi ellenkezést, tudományos és jogi vonalon egyaránt ők fejtették ki, és ők tartják életben mai napig. És nyilván az orvosokatisztanlatasert.hu. Ha mindez nem lenne, akkor mindenki beoltatta volna magát, és a dolog menne a lejtőn lefele úgy ahogyan előre eltervezték.
   Mi értelme lenne saját útjukba akadályokat gördíteni?
   Mi értelme lenne az altatásnak és Tamasi dr biztatásainak: Tartsunk ki, nemsokára elbuknak!
   Mi értelme lenne a húzd meg ereszd meg játéknak?
   Az ő részükről SEMMI!

   Így viszont, a folyamatosan hallott és látott ellenvélemények hatására a világon megindult a Freedom convoy, erősítve a tiltakozásokat, emberek összeverődnek, amitől éppenhogy feláll a szőr a hátukon.

   A nürnbergi per lehet, hogy színjáték volt, de mégiscsak megalapozta azt a 70 év jogállamiságot, nürnbergi kódexel, amit éppen most szeretnének eltörölni Globalék. Be kell látni, hogy dr F éppen erre hivatkozik.
   És a világon vannak nemzeti jogász csoportok, perek Pl: Indiában, Romániában,USA-ban, akikről lehet hallani, olvasni, és akiket követni kellene.
   És mégis csak megindultak világszerte hirtelen visszalépések, a Covidnak influenzává “visszaminősítése”, ami F az első perctől állít: comon flu. A PCR tesztet kellene végre sikeresen helyretenni, és akkor leállna ez az egész hűlyítés. Ezt is F nyilatkozta már 20-ban, és ehhez tartja magát most is. Felvonultat olyan embereket, mint Wodarg, Yaedon, Booshe, holokauszt túlélők, stb, akik keményen ellenzik az oltásokat, lezárásokat, stb.

   Kemény altatást végez pl. Bogár László, na őt lehet ezzel vádolni, mégis sokan hallgatják, és bedőlnek neki. Ő az a kiszemelt figura, aki némileg foglalkozik a vírussal, de szépen besző a mondandójában olyan ferdítéseket, hamisságokat, amit csak mi veszünk észre, akik éppen Fuellmichék révén vagyunk tájékozottak.

   Akik ellen mindenképpen fel kellene lázadni, azok a saját nemzeteik ellen ügyködő politikusok, média szakik, és tudományos emberek is, akik nem csupán a mostani Judás árulásukért, hanem, mert 30 éve készültek erre a kemény nemzet árulásra.
   OVikával az élen.

 12. Egyetértve egy-két előttem szólóval, én sem értem hogy a Bizottság miért csupán a publikum előtt tárja fel e tényeket.

  Eközben benyújthatnák az összegyűlt bizonyítékokat és szakértői tanúvallomásokat a Hágai emberi jogok bíróságára.
  Nem értem miért szükséges “gyakorlatozni”, most amikor minden perc számít.
  Nincs itt idő semmire. A jelenben is milliók kerülnek a tönk szélére, éheznek és kilakoltatásra kerülnek, jövedelem és mozgási lehetőség nélkül maradnak, csak azért mert megtagadják a halál-oltást. Még többen pedig rákényszerülnek arra hogy alávessék magukat a kivégzésnek. A horrorok horrora ami zajlik, ép elmével szinte feldolgozhatatlan.

  Lehet hogy ezzel a “perrel” megnyernek néhány alvójárót, de a publikum véleménye nem számít jottányit sem, miként a kanadai eset is mutatja. Akár anno nálunk a Gyurcsány-féle vezetés, azokat sem érdekelte hogy az egész ország felkelt ellenük, folytatták az ország szétverését, akár a jelen kanadai kormány.

  Anglia esete viszont azt mutatja, hogy valódi pereknek és bűnügyi feljelentéseknek van illetve lenne értelme, mert valójában az eredményezte hogy leálltak a vakcina-terrorral és az intézkedések többségével.

  Ami leginkább kellene : a nyugati országokban egy ellen-puccsal átvenni a fegyveres erők feletti kontrollt, és általuk elfogatni az összes Covid-bűnözőt, kezdve a vonatkozó vakcina-cégekkelel és tulajdonosaival, plusz az FDA, WHO, CDC, szervezetekkel, mert egy erőszakszervezetet ellen egyedül erőszakkal lehet hatni.

 13. Nagyon csalódott vagyok. Azt gondoltam, hogy tényleg ez egy komoly per lesz az igazságszolgáltatás keretein belül.
  Semmi nem történik, meghallgathatjuk azt, amit már úgyis tudunk. A frontvonalak már úgy bebetonozódtak, hogy egy ilyen videó továbbküldése nem változtat az. o.hívők véleményén. Ha valóban egy valamelyik bíróságon elindított perről lenne szó, akkor ez sokkal hatékonyabb lenne. Félek, hogy teljesen magunkra maradtunk és minden megy tovább, úgy ahogy ők szeretnék.

 14. Mégis: Dr. Yeadon egy merész ügyvéddel együtt benyújtotta az “EK valamennyi állampolgára nevében” a maga büntetőfeljelentését 2021. december 6.-án a hágai International Criminal Court-hoz, ahol is az ügy folyamatban van. Ezzel kapcsolatban országos (értsd brit) nyomozás indult, amelyről magyarított videót láthattak a jelen oldalon. Az UK minden rendőregységét megkeresték és bevonták a nyomozásba, az oltások lefoglalása is feladatként nevesített. A londoni Hammersmith kapitányság vezeti a nyomozásokat. Stb. Továbbiakról ezzel kapcsolatban nem tudok. Nem néz azonban messzebb ez a per, mint az UK határai. Sajnos…
  Más: A common law (angolszász országok) keretein belül azonban 2022. január 15.-én született bírósági döntés, amelyről tájékoztattam az OaTisztánlátásért csoportot, most itt, ha megjelenik.
  Az International Common Law Court of Justice, Brüsszel, kemény döntéseket hozott 2022. január 14.-én. (Mikor is hátrált meg az eugenista BJ?) Ez végre világról szól, de nem Magyarországról. Elfogató parancsokat is kibocsátottak ebben a beszámolóban. Bárki letartóztathatja az elítélteket. Kérdés azonban, ki fog a pápa, justintrudeau, stb. közelébe kerülni, hogy letartóztassa. Ez a MOL-vezér esete feljebb. Tudjuk, hogy sok tömeggyilkos grasszál a világban. Kissinger, a WEF szellemi töltete évtizedek óta biztonságban gyűlöl és köt bundokat – nagy biztonságban.
  http://murderbydecree.com/2022/01/14/breaking-news-from-the-international-common-law-court-of-justice-january-15-2022-gmt-big-pharma-government-church-leaders-face-arrest-as-court-convicts-them-of-genocide-prohibits-injections/
  Ez az anyaghatalmas, és megemeli az ember lelkét és fejét. Olvassák!

 15. Tisztelt Tamasi Doktor Úr,

  köszönöm, hogy kevés idejéből időt szakított, hogy válaszoljon. Sajnos, valóban sokan alszanak, de véleményem szerint egy ügyvédcsapatnak nem az lenne a dolga, hogy felébresszen, – megteszik azt a tudósok, kutatók, adatok, stb.- hanem az hogy végezze a dolgát, gyakorolja a szakmáját, azaz pereljen.
  Elképesztő mennyiségű bizonyíték gyűlt össze, ami már régen megalapozta volna a benyújtandó peranyagot: kutatások, szakértők, tanulmányok, német pathológusok anyaga, VAERS adatok, az angliai un. “sárga kártyás rendszer adatai és még sorolhatnánk.
  Az igazi bomba:. Dr. Yeadon és kollegái által a VAERS adatbázisból kinyert – főképp a Pfizer oltónyag különböző tételszámokkal ellátott vakcináira, – melyek a placebótól a halálosig terjednek.
  Sajnos most nem találom a Dr. Yeadon általelérhetővé tett táblázatok linkjét, ami egyébként az USA-ban alkalmazott oltóanyagokkal (Pfizer, Moderna, AstraZenevca, Jansen és Jansen) feltett adatokat, oltóanyag tételszámokat tartalmazzák, ahol az amerikaiak megnézhetik, hogy a saját tételszámuk, számaik melyik kategóriába tartozik.
  Dr. Malone beazonosította a 2 oltását: az első tételszám nulla kockázatú volt, míg a második tételszáma aggasztó, – mondta el egy videóban.
  Itt van egy Dr. Yeadon- Dr. F beszélgetés:- jó hosszú -https://www.brighteon.com/f879d865-e078-4dab-9f88-e8d1f348b14f
  Dr. Reiner Fuellmich/David Martin: A szabadalmi adatok megsemmisítik az egész Covid-19 kormányzati narratívát: :
  https://www.unite4truth.com/post/reiner-fuellmich-david-martin-patent-data-destroys-entire-covid-19-government-narrative-video
  Megjegyzem még, hogy az egyik corona bizottsági meghallgatáson egy izraeli ügyvéddel beszélt az ottani állapotról. Nos ez az ügyvéd már igen régen beadta a Hágai Nemzetközi Bíróságra a peranyagát. Angliában is perelnek.
  EZEKKEL IS TISZTÁBAN KELLETT LENNIE:
  Új-Zélandi tudósok megerősítették, hogy nanotechnológiát alkalmaztak a Pfizer oltásokban:https://www.bitchute.com/video/YLuQQPIPRAqq/
  Ugyan ez Spanyolországban: magyar szinkronnal: https://www.facebook.com/100073889091219/videos/207381524929106

  Már ezek is napvilágot láttak:
  Egy láthatatlan kvantumpont “tetoválás” használható a beoltott gyerekek azonosítására
  https://www.sciencealert.com/an-invisible-quantum-dot-tattoo-is-being-suggested-to-id-vaccinated-kids
  COVID-19: A nagy kockázatú, géntechnológiával módosított vakcinák “új korszakának” bevezetése
  https://childrenshealthdefense.org/news/vaccine-safety/covid-19-the-spearpoint-for-rolling-out-a-new-era-of-high-risk-genetically-engineered-vaccines/
  A géntechnológiai védőoltások hatástalansága Dánia, Anglia, Skócia és Ausztrália példáján keresztül
  https://tkp.at/2022/01/24/unwirksamkeit-der-gentechnik-impfungen-am-beispiel-daenemark-england-schottland-und-australien/
  Ha és amennyiben igaz, hogy 100 ügyvéddel dolgozi együtt, nyílván ők is ellátják bőven információkkal.
  Mi akadályozza, (akadályozta meg abban), hogy végre benyújtsa a peranyagát? A németek nevében perelt volna….
  Józan ésszel csak arra a következteésre tudok jutni, amit korábban írtam.
  Reményt keltett az egész világban, hogy majd ő….
  Néhány hónapja indultak meg a perek, mert az ügyvédek rájöttek, hogy lépniük kell.
  Beperelték a FDA-t a Pfizer anyagok kiadásáért, amit először 55 év, majd később 75 alatt akartak megtenni, tekintettel a 400 000 (!!) ezer oldalas terjedelemre. Pittman bíró etapokat kijelölve kötelezte őket az adatszolgáltatásra, így nyárra minden meglesz. Igaz, addig még rengetegen fognak meghalni, vagy súlyos mellékhatásokat elszenvedni…

  MindeközbenEurópában is hullunk, mint a legyek.
  2022.01.15 adatok:
  Az európai (EGT- és nem EGT-országok) gyógyszerreakciógyanús bejelentések európai adatbázisa az EudraVigilance, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) ellenőriz, és jelenleg 37 927 halálos kimenetelű és 3 392 632 sérüléses esetet jelentettek a négy kísérleti COVID-19 injekció beadását követően:
  Az összes regisztrált sérülésből csaknem a fele (1 611 423) súlyos sérülés.

  Élek a gyanúval, hogy ezek az adatok jelentősen alábecsültek, főleg azért is, mert a nagy nehezen egyszer közzétett honi adatok is finoman szólva hányavetiek voltak, pl. sikerült titokban tartaniuk a mellékhatásokat. Az azóta eltelt időből semmiféle adat nincs! Mert megtehetik (?!)
  Ide kívánkozik még egy fontos információ: Magyarországon a csecsemők és gyermekek kötelező védőoltásait a PFIZER szolgátatja.

  Végül néhány link, a “BIG Techről” amiről korábban csak említést tettem és arról, hogy mi vár ránk:
  Lehet, hogy nem kap mikrochipet, de a szakértők szerint a gyerekek fognak: https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2017/august/you-may-not-get-microchipped-but-experts-say-your-kids-will
  A fenevad jele riadó!’ Az Amazon a hitelkártyádat a kezedhez akarja kötni:
  https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2020/january/mark-of-the-beast-alert-amazon-planning-to-link-your-credit-card-with-palm-scan-terminals
  Az arcfelismerő technológia bevezetése az IRS weboldalán adatvédelmi vitát vált ki: https://thebl.com/us-news/implementation-of-facial-recognition-technology-at-irs-website-raises-privacy-debate.html
  A Kínai Kommunista Párt exportálja ellenőrzési modelljét: Alkalmazás az emberek megfigyelésére és a vírus “ellensúlyozására:
  A South China Morning Post (SCMP) beszámolója szerint
  https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3110871/coronavirus-chinese-president-xi-jinping-proposes-global-qr Hszi Csin-ping kínai vezető a közelmúltban tartott G-20 csúcstalálkozón azt javasolta, hogy a világ országai használjanak globális nyomkövető rendszert a KKP-vírusra.
  Az elmúlt években a KKP dollármilliárdokat költött a legújabb technológiák – például az arcfelismerés, a mesterséges intelligencia és más digitális technológiák – kifejlesztésére, megvásárlására és alkalmazására, hogy kiegészítse megfigyelőrendszer-hálózatát – számolt be a Fox News.
  https://www.foxnews.com/world/china-massive-surveillance-apparatus-track-citizens
  Ellenőrzés: A Világgazdasági Fórum legújabb innovációja: az embereket szívverésük alapján fogják követni
  https://thebl.com/business-news/control-people-will-be-tracked-by-heartbeat-the-world-economic-forums-latest-innovation.html
  https://twitter.com/wef/status/1427721919483326470
  A Nagy Újraindítás vezetője és a Világgazdasági Fórum ügyvezető elnöke, Klaus Schwab azt jósolta, https://thebl.com/us-news/people-of-future-will-have-microchips-implanted-in-their-brains-says-world-economic-forum-boss.html hogy a Big Tech egyre inkább a beültetett mikrochipekre és más “transzhumanista” technológiákra fog törekedni.
  A svájci RTS műsorszolgáltatónak adott 2016-os interjújában https://www.youtube.com/watch?v=UmQNA0HL1pw&t=59s&ab_channel=Traduction%26R%C3%A9information Schwab nyíltan bevallotta, hogy rajong ezért a technológiáért.
  Sőt, azt állítja, hogy az agyi chipeket “minden bizonnyal a következő 10 évben” széles körben fogják használni a fizikai, a digitális és a biológiai világ összekapcsolására.
  A megfigyelés a bolygó legnagyobb profitorientált iparágává vált, https://childrenshealthdefense.org/defender/federal-agencies-plan-expand-reliance-facial-recognition-surveillance/ és most már az egész létezésedet célba veszik a profit érdekében.
  Azok között, akik a legnagyobb haszonra számíthatnak, maga Gates is ott van. Az idő fogytán van. Ahhoz, hogy bármilyen esélyünk legyen megállítani, meg kell értenünk a pályánkat, és össze kell fognunk, hogy megváltoztassuk a Gates és a hozzá hasonlók által kijelölt irányt.

  Talán, így még jobban érthető, hogy miért vagyok Dr, F tevékenységén feháborodva….

 16. Tisztelt G.I.!
  Köszönöm, hogy válaszolt az írásomra, – sajnos mindketten azonos véleményen vagyunk.
  Egy korrábban itt látott videójának vége felé, amikor a spiritualitásról, a szebb és jobb világot jelentő jövőről beszélt bevallom, könnyek szöktek a szemembe.
  Hinnünk kell benne, hogy így lesz, csak most úgy látom, ezt az emberiség nem Dr. F. tevékenységének fogja köszönni.
  Sokszor nagyon nehéz,….. de ne adja fel!

  1. Tisztelt BB !

   Csak most jutottam oda, hogy válaszoljak, válaszára ! Annak örülök, hogy egyetértünk, de valakivel össze téveszt, mert nem “szerepelek” nyilvánosan. Huszon éve megtettem, teljesen feleslegesen, mert felvilágosítani azt, aki hülyének született, lehetetlen, és ostoba önámítás, hogy lehetséges !

   Köszöm, igen megtisztelő, hogy beazonosított valakivel, akinek a mondanivalója minden bizonnyal nagyon hasonló az enyémhez, köszönöm, hogy felértékelt, de nem én vagyok az illetékes a dícséretre ! Sajnálom, hogy megkéstem a kiigazítással.

   Tisztelettel,: PorSzem

 17. Tisztelt KEM !

  Vegyük alapul az amerikai választásokat, ami állítólag a létező legerősebb jogrendre alapul ! Ahol csaltak mindenben, minden szinten és módon, majd a segédgyilkos média belemondta a világ “orcájába”, hogy oké, csaltunk, de a “demokrácia érdekében szükség volt rá” !!!

  Ahol szülőket lehet bebörtönözni egy pelenka csere miatt, mint szexuális zaklatás elkövetése címen, csak hogy földhözragadt példát is említsek a “nagy demokrácia, és jog” országában !!! Ez nem kizárólag jog, ez elmeállapot, és teljes degeneráció minden szinten ! Aki teszi, mondja, annak is, akinek teszik és mondják annak is, mert a nagyon nagy többség elhiszi, vagy elfogadja, nem ágál, beletörődik, és NORMÁLISNAK TARTJA, HOGY EZ MÁSKOR IS ELŐFORDULHAT !!!

  El van felejtve ( részemről nagyon nem !), hogy Magyarország milyen “jogszabályok által” lett NATO és EU tag !!! Szembe köptek minden leírtat, hogy meglegyen a szentesítés !

  A “Nürnbergi kódex” eltörlése, és sokkal korábban, a hippokrátészi eskü eltörlése az orvosi egyetemeken, ugyanennek a céljából történik, és történt.
  Semmiféle jog nincs a valóságban, ( leszámítva az aktuális Döbrögik “törvényeit”), az éppen ilyen-olyan kedvében lévő háttérhatalom igényei vannak kielégítve, hogy a nagyközönséget megvezessék és kordában tartsák nemzetközi léptékben. Egy nyomorult tyúkpert el lehet évekig húzni, ha valakik azt akarják, mert semmire és mindenre alkalmas paragrafusok ezer tonnái vannak alkalmazva, hogy tetszőlegesen lehessen kiiktatni valakit, vagy valakiket, a jogra való hivatkozás hátsószándékával.

  Még egyszer, mind ezt nemzetközi szinten, nem egy nyamvadt kisvárosi bíróságon, és nem egy válóperben, hogy kié legye a kocsi, meg a lakás !

  Van még kérdés ?

 18. Füllmich irodája elhatárolódott annak idején az “éterben” terjedő, nevével összekapcsolt 2021.07.21-i dátumú Nürnberg 2.0 pertől. A mai napig nem nyújtott be csoportos keresetet/kártérítési igényt. Sok állampolgár adott neki megbízást Németországban (800 EUR átalánydíj ). Füllmich és ügyvédtársai csak marginális kérdéseket érintő pereket indított az USA-ban, de nem jártak sikerrel. Kanadában is két keresetet nyújtott be, a pert tárgyalás nélkül elutasították. Kudarcait azzal magyarázta, hogy korrumpált, politikai bábokat ültettek a bíróságokra. COVID-ellenes kijelentéseivel elég jól felhívta magára a figyelmet. (https://www.fuldaerzeitung.de/panorama/corona-reiner-fuellmich-sammelklage-kritik-politik-massnahmen-berlin-anwalt-91083027.html)
  L.Montagnier, a tömeges oltások ellen felszólaló virológus, elhunyt. (https://www.europereloaded.com/nobel-prize-winning-virologist-and-outspoken-critic-of-covid-vaccine-mandates-dies-at-89/)

 19. Talli + Alexnek:
  Megértem Önnek a videók megértésével kapcsolatos problémáját, amely egyben az emberiség egyetemes kommunikációjának a problémája is. Mennyivel sikeresebb lenne ennek az orvosi mozgalomnak is a propagandája, ha az emberiségnek lenne egy közös, legalább az angolnál viszonylag könnyebben megtanulható KÖZÖS nyelve! Az angol nyelvet (amelyből egyébként van több is…) én magam utálom, bár évtizedeken át foglalkoztam vele. A szavak kiejtése bennem esztétikai undort keltett, lexikája megtanulhatatlan, ezért kezdtem foglalkozni a már több mint 100 éve LÉTEZŐ, de egyelőre csak potenciálisan egyetemesnek tekinthető ESZPERANTÓ nyelvvel, amelyet évtizedek óta használom, főleg Interneten és vele MINDENT meg tudok osztani MINDEN emberrel. Lehet erre hivatkozni a kevéssé elterjedt voltára, s ebben van is igazság. De már ma is milliók beszélik az eszperantót, és ha pld. engem megbíznának a videók szövegének e nyelvre fordítására, akkor elvállalnám és így azokhoz a miliókhoz is eljutna az orvosok és mások üzenete. Van itt, persze más probléma is, mégpedig az, hogy ez a egész politikai kérdés is. Megismerve az itteniek politikai-ideogiai gondolkodását, én fel se vetem a javaslatot, annyira elkötelezett hívei vannak itten is a kapitalista berendezkedésnek, amelynek szerves tartozéka az angol (US-angol) nyelv használata. A British Council és más nyugati szervek meg körömszakadtáig ragaszkodnak az angol nyelv hegemóniájához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük