Klímaőrület Új-Zélandon: Meg akarják büntetni a gazdákat teheneik szellentése miatt

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/nachrichten-auf1-vom-12-oktober-2022

https://www.bitchute.com/video/hhK5r8tXN1vW/

4 thoughts on “Klímaőrület Új-Zélandon: Meg akarják büntetni a gazdákat teheneik szellentése miatt

 1. Ha a metán légkörbe juttatásának legfőbb okozója az állatállomány és ennek kiirtása kívánatos, akkor ezt az Afrikában (és máshol) legelésző növényevőkre is ki kellene terjeszteni. Na de mi van a Balti-tenger alatti földgáz vezeték felrobbantásával, melynek során annyi metán került a légkörbe, amennyit a Föld állatai soha nem képesek előállítani? Ezért ki a felelős? Kit kellene kiirtani? Nyilvánvaló, hogy akik ezt a robbantást megrendelték, ugyanazok, akik a klímaváltozást emberi tevékenység okaként állítják be és hatalmi/pénzügy okokból korlátozni kívánják. Ugyanezen körök az emberiség táplálására a rovarokat ajánlják, miközben a legkülönbözőbb módokon az emberiség kiirtásán fáradoznak.
  Az ember okozta klímaváltozás meséje az egyik legnagyobb tudományos halandzsa, amit a “háttérhatalom” kitalált.

  1. … és teljes pályás letámadás alatt állunk.
   Ezerszer több klímapropagandista van, akik sokkal ártalmasabban vezetik félre az embereket, mint amennyi oltás „áldásiról” áradozó celebet láthattunk a covid-történet fénykorában. Ezek a propagandisták szervezetten és kitanítottan végzik agyromboló tevékenységüket az összes globalista cél szolgálatában. Ott találjuk őket a gendertől a műhúsig, a digitális pénztől az okosvárosokig. De tény, hogy a klíma a legalapvetőbb fedőtörténet. Marhametán ügyben csak egy kiragadott hazai példa:

   https://www.szabadeuropa.hu/a/szarvasmarhatartas-metan-karosanyagkibocsatas-csokkentes/31545305.html
   Inkább adjunk rá maszkot vagy szoktassuk vécére, csak ne kelljen lemondani a pacalról vagy a steakről

 2. Akik ilyen ötletekkel állnak elő, azoknak az agya valószínűleg súlyosan károsodott a méreginjekció toxinjaitól. Vagy ha placebót kaptak, akkor egyszerűen csak echte pszichopaták, akik a Hare-teszttel kimagasló eredményt érnének el.
  A gazdákban remélhetőleg lesz annyi kitartás, hogy beintenek a kergemarhakóros hatóságnak, és nem hagyják, hogy egy újabb állatállomány-mészárlást hajtassanak velük végre, természetesen a saját költségükre. Pláne nem egy – mesterségesen kreált – élelmiszer-válság küszöbén.
  Azt már régóta tudjuk, hogy a globális pszichiátriai intézetben az ápoltak vették át az irányítást. Legfőbb ideje, hogy visszakerüljenek oda, ahová valók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük