9 thoughts on “A józan ész hangja

 1. Bezzeg a mélymagyar, mélykeresztény, rettentő nagy hazafi, fideszes EU ügynökök Brüsszelben, ezt soha nem lennének képesek elmondani, de még csak halványan hasonlót sem ! Teljes mértékben karöltve azokkal a “gazember liberális baloldaliakkal” !

  Legalább úgy undorodom orbántól és takonygerincű mancsaftjától, mint az 50-es évek Rákosi, Gerő, Nagy Imre és hitvány utód férgeitől.
  Azóta mindössze annyi változott, hogy eltelt az életünk, és a rossz még rosszabb lett. Ez ám a fejlődés, Magyarország előre megy, nem hátra !

  Ez teljesen igaz, bele a szakadékba, felfelé meg még nem lehet zuhanni, a fizika jelen állása szerint.

 2. Megdöbbentő,milyen képlépkenyen alakítható a tömeg. mint a középkorban, abban a sötétben. Valaki elkiálltja magát, hogy boszorkány, már rakja is a tömeg a mágját. Csakhogy végre neki béke legyen. És akkor jön a következő boszorkány. És a következő inkviziciós mágja.
  Csakhogy a béke legyen végre, mert a tömeg békére és nyugalomra vágyik. Nem igazságra, békére. És ez nem ugyanaz. De ez a tömeget nem érdekli.

 3. Eléggé lemezteleníti sátán világát, és vastagon aláhúzza amit a Szentírás kimond: „Az egész világ a gonosz hatalmában van” (János első levele 5. rész 19.)

 4. Ki ez az EMBER ?

  Tudjuk meg, jegyezzük meg, és hivatkozzunk rá ahol csak lehet – mert helyettünk beszélt.

  Végre egy EMBER !

 5. Clare Daly kivételesen jól beszél, bátor határozott hangú hölgy.
  Teljesen egyetértek vele. Sok ilyen ember jelenlétét szeretném magam körül tapasztalni.

 6. Nos, ehhez nincs mit hozzátenni. Néhány egyszerű tőmondat és egy Igazán “tökös” kiállás.
  Ennyi kell,hogy kimondja valaki az igazságot. Clare Daly megtette. Őszintén csodálom és minden tiszteletem az övé.
  Jó lenne,ha végre az a sok sunyi, korrupt EU képviselő végre kinyitná a száját és nem a saját zsebét tekintené az egyedüli és kizárólagos fontosságú ügynek.
  No de mit is várjon az ember az ilyen velejéig romlott, puhapöcsű bagázstól!

 7. Le a kalappal a hölgy előtt! Az EU-parlament globalista bábszínházában legalább elvétve megszólal egy-egy őszinte hang, akit még nem sikerült teljesen elhülyíteni és korrumpálni, ellentétben az unott, sunyin lapító, gyér hallgatósággal. Némelyikük a levitézlett pofapelenkával a képén a saját mérhetetlen ostobaságával hivalkodik. Szánalmas bagázs, régen megérett a szétzavarásra – bizottságostól, Big Pharma-Ursulával az élen! -, mielőtt teljesen szétverik az európai civilizációt, a globalogazdi forgatókönyve szerint. Az adófizetőknek már eddig is túl sokba került a folyamatos háborús uszításuk és a kovid-ámokfutásuk. Mi lesz még a télen?

 8. A civilizációt már régen szétverték, most készülnek sóval behinteni a maradék nyomait !

  Karthagót ( EURÓPÁT !!! ), már pedig el kell pusztítani !

  Jelentem folyamatban van ! ( Ezt a gyengébbek, nehezebb felfogásúak számára írom, akik csak néznek, de nem látnak .)

 9. Valaha ha volt talan egy olyan mondas hogy csak egy ferfi(EMBER- akinek van velemenye es a mellett o ki is all)van a magyar Parlametben de az is no…nos akkor elmodhato az hogy manapsg – a jelenlegi EUP is-tobbnyire a nok azok akik EMBEREK ……!
  Clare Daley egy ilyen – o valoban EMBER! -a javabol…..
  IRORSZAG-ir ujsagiro no volt az elinditoja az Anti Corruption Ireland nevu Irorszagban az emereket vedo-az emberek jogaiert kuzdo es ertuk batran kiallo – es a hatalom vegtelen romlottsagat/korrupciojat/emberetelenseget es aljassagat leleplezo -az utobbi honapokban elindult mozgalomnak is..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük