Christine Anderson: “Beperelem a YouTube-ot!”

Christine Anderson német politikus, az AfD német párt és az Európai Parlament tagja.

“Beperelem a YouTube-ot!

Tavaly a YouTube több olyan videót is letiltott, amelyekben beszámoltam az Európai Parlament hivatalos Kovid-Különbizottságában végzett munkámról. Miután az ügyvédeim már jó munkát végeztek és a YouTube ismét közzétette a videóimat, most benyújtottam egy megszüntetésre irányuló és egy megállapítási keresetet a videóportál ellen.

Azért, mert ezek a YouTube általi ok nélküli letiltások komoly, antidemokratikus aggályokat vetnek fel, amelyeket jogilag szeretnék tisztázni.”

https://christineanderson.eu/ich-verklage-youtube/


Sajnos nagyon sokan még mindig nem értik, hogy egy információs háború is zajlik az emberiség ellen. Az, hogy a médiában többen foglaltak állást a kovid-pandémia létezése és a géninjekciók fontossága mellett, az nem azért volt, mert ők többen voltak vagy mert igazuk volt. Hanem azért, mert mindenki mást cenzúráztak és elhallgattattak.


Biró Éva

3 thoughts on “Christine Anderson: “Beperelem a YouTube-ot!”

  1. Sajnos a magyar EU-parlamenti képviselők között egyetlen olyat sem találunk, mint ez a hölgy. A “mieink” rendületlenül lapítanak, a legtöbb égbekiáltó baromságot szolgai módon megszavazzák, és közben jól megtömik a bukszájukat.
    Legfőbb ideje lenne szétzavarni az egész haszontalan, kártevő, élősködő siserehadat. Semmi szükség rájuk meg a globalista cimboráikra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük