A maszk és a vakcina utólagos hatásai – Dr. Tamasi József

Juhász J. Zoltán a NEXUS TV budapesti stúdiójából az elmúlt, eseményekben gazdag három év tapasztalatairól, a történések eredményeiről kérdezte Dr. Tamasi Józsefet.

Miről árulkodnak a hivatalos statisztikai adatok? Oltóközpont kontra háziorvos. Mire jó a WHO (Egészségügyi Világszervezet)? Mi, miért, hogyan, milyen eredménnyel történt az elmúlt 3 évben?  Végre vége? Van vagy lesz-e folytatás? Mi a megoldás Itthon és külföldön?

www.nexustv.hu

5 thoughts on “A maszk és a vakcina utólagos hatásai – Dr. Tamasi József

 1. Maszk
  Ezeknek a diliházba valóknak (mint tapasztalhattuk, a tömegek feletti uralmi jelkép tekintetében is) az egyik gyengéjük a maszk. Nem képesek leállni róla:

  https://www.activistpost.com/2023/03/company-claims-its-smart-masks-reduce-methane-emissions-in-cows-gates-foundation-invests-4-7m.html
  A vállalat azt állítja, hogy „okos” maszkjai csökkentik a tehenek metánkibocsátását; A Gates Alapítvány 4,7 millió dollárt fektet be
  2023. március 20.

  A Bill & Melinda Gates Alapítvány ebben a hónapban 4,7 millió dolláros támogatást ítélt oda a ZELP-nek, amely azt állítja, hogy a mesterséges intelligencia maszk technológiája csökkenti az állatállomány metánkibocsátását és megfékezi a klímaváltozást.

  A ZELP, amely a Zero Emissions Livestock Project rövidítése, azt állítja, hogy a mesterséges intelligencia (MI) maszk technológiája az állattenyésztésben csökkenti a metánkibocsátást – amely az egyik fő üvegházhatású gáznak számít – és megfékezi a klímaváltozást.
  A tehenek és más kérődző állatok metánt bocsátanak ki a táplálék megemésztése során. A maszk a tehén feje köré kerül, és felfogja az állat által kilélegzett metángázt, oxidálja azt, majd szén-dioxid és vízgőz formájában a levegőbe bocsátja.
  Szenzorokkal is rendelkezik, amelyek az állatokról folyamatosan több millió adatpontot gyűjtenek és gépi tanulási algoritmusok dolgoznak fel.
  „A mi mesterséges intelligenciánkat arra képezték ki, hogy érzékelje a hőséget, jelezze a jóléti körülményeket, és nagy pontossággal azonosítsa a leghatékonyabb állatokat” – mondta a ZELP (https://www.zelp.co/the-technology-2/).

  Tessa Lena blogger is kritizálta a tehén okosmaszkot, mert ez egy lépés az állatok és az emberek “okos” arcviseleteinek normalizálásában – ami “minden fasiszta számára győzelem” – írta egy március 14-i Substack bejegyzésében.

 2. Sajnos van aki még ma is hordja, pedig jobb lenne ha fennszóval szavalná a következő sorokat:

  „Fényesebb maszk nélkül az arc
  Nélküle nincs már semmi harc
  És mi mégis maszkot hordtunk!
  Ide veled régi arcunk!
  Maszkot hordtunk mostanáig
  Elkárhoztak ősatyáink

  Kik maszk nélkül éltek haltak
  A kórházakban mind meghaltak
  Az eszement naív ember
  Maszk nélkül kimozdulni nem mer

  Kinek drágább rongy élete
  Mint szabadsága ha él vele
  Maszk nélkül az arc megint szép lesz
  Méltó ma már az emberhez

  Aki mindig maszk nélkül él
  Megmarad életben, mindig remél
  Nem takarja elméjét a maszk
  Megmarad ő örökké szabad!”

  Remélhetően Petőfi megbocsátana. Igaz, én nem adtam címként azt a versnek: “Nemzeti arc” 🙂
  A cím lehetne: Maszk nélkül

 3. Már nagyon vártam, hogy híreket halljak a magyar „jog” biztosította lehetőségről a covid terror számonkérésekkel kapcsolatban. Köszönet a teljes beszélgetésért.

  Ahogy a szív és a keringés működésének újraértelmezése meg kellene változtassa az eddigi élettani gondolkodást, úgy a jogi gondolkodásra is ráférne ennek az újragondolásnak az átvétele. Nemcsak a tudományos gondolkozás jegyében.

  Kétszer áll meg a testben a keringés. A szívben, és a perifériákon, ahol a hajszálerek végződését, illetve a képződését látjuk.
  „Amikor a vér a szívbe ér, vagy a szívből kilép, az egyformán nagyon gyorsan történik. Mi gyorsítja fel? Minél jobban elágazik az érrendszer miközben eljut vér a sejtekhez, az áramlási sebesség egyre csökken, majd a végén, a zselés, vizes szöveti területen lényegében megáll. Olyan, mint egy elágazó folyó. A sejteknél a folyadék leadja az oxigént, és a tápanyagot, és felveszi a szén-dioxidot és a hulladékot, majd a visszafele induló sok hajszálér egyre inkább összefonódik vastagabb ereket kialakítva, végül vénaként jut el a szívbe ismét.”
  Amikor a szív megállítja a vért:
  „A spirál formájú áramlás a fényből származó energiát, információt képes átalakítani struktúrává, formává. A vér így fogadja magába a fény energiát a szívben, ami a lélek – nehéz ezt másképp mondani, – és a szívből a vér ezzel a mechanizmussal kerül továbbításra a testbe. A szufik azt mondják, hogy van egy pillanat, amikor megáll a szív. Ebben a pillanatban lép be Isten az emberbe.”
  (https://www.bitchute.com/video/sMHzkf6YNSNJ/ Önmagamat idézve a ’Volt francia képviselő: Macron elnök nem kapott covid ellen oltást, mert a vakcina nem biztonságos’ című videó alóli hozzászólásomból.)

  Analógiásan gondolkozva látható, hogy a megfelelő jog alkalmazáshoz nem kell a tömegek nyomása, az a jogi rendszer működésének a fenntartását biztosítja. A jognak azon a ponton kellene feladata szerint működni, amikor a szívben megáll a vér, és Isten belép a testbe. Fel kellene ismerni, hogy a másik végponton, ahol megáll a vér, ott most nem működnek az anyagcsere funkciók. Nem történik meg a hulladék elszállítása. Nem történik meg a „gőz” levezetése (CO2). Nem történik meg a háttér hatalom elszámoltatása. El kellene indítani a kis jogi örvény csomagot, a számonkérést, egyébként nemcsak a szív omlik össze, hanem az élet.
  Jó lenne, ha az „ügyész” megismerné a saját keringését. A paradigma váltás szerint, miszerint például a vírusok, legyen bármilyen alábontott álnevük, nem léteznek. Helyette a sok hulladék létezik, ami pedig le van tagadva. Pedig ez a paradigma az élet igazsága, amit a jog őreinek fel kellene ismerni.

 4. Tisztelt Tamasi Doktor,

  miután nem találtam lehetőséget arra, hogy ne közvetlenül a cikk támájához kapcsolódjak, ide, a legutóbbi írásához tenném a “spanyolnátháról” szóló információkat , mert ez után majd’ száz évvel jelentkezett a manipulált covid előtt. Innentől pedig számíthatunk a további járványokra, hgy Bill Gates jóslata ismét teljesüljön és valóban az “oltások évtizede” elé nézzünk.
  Talán, többeket érdekelne…
  Miután mindent cenzúráztak, átírtak a covid “világjárvány” óta, (is) így az erről szóló információkat is, sőt! átírták, meg is hamisították, nehogy elgondolkodtassa az embereket, mi több ellentétes legyen a narratívákkal és uram bocsá összefüggéseket is találjon az abban résztvevő nszemélyek közt.
  Tehát a “spanyolnátháról ” – kicsit kibővíve

  Az igazság az 1918-as halálos spanyolnátháról: Valójában bakteriális tüdőgyulladás volt.

  Amikor az Egyesült Államok 1917 áprilisában belépett az első világháborúba, a fiatal gyógyszeriparnak olyasmi állt rendelkezésére, amivel korábban soha nem rendelkezett: nagy mennyiségű emberi kísérleti alany. Az 1918 és 1919 közötti háborús évek alatt az amerikai hadsereg létszáma 6 millió főre duzzadt, amelyből 2 millió főt a tengerentúlra küldtek. A Rockefeller Orvosi Kutatóintézet kihasználta ezt az új, emberi kísérleti nyulakból álló készletet, hogy vakcinakísérleteket végezzen.
  1918 januárjában a Kansas állambeli Riley táborban oltásokat adtak be a katonáknak.
  Röviddel ezután a hadosztály sebésze a tábor egészének is felajánlotta a vakcinát. A felhasznált vakcinát a Rockefeller Intézet laboratóriumában állították elő.
  1918. január 21. és június 4. között Dr. Frederick L. Gates beszámolt egy kísérletről, amelyben a katonák három adag bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcinát kaptak. A vakcinák egy lovakból nyert vakcinaszérum köpésnyi adagjai voltak.

  A részletek Dr. Gates jelentésében olvashatók: ” Antimeningitis Vaccination and Observation on Agglutinins in the Blood of Chronic Meningococcus Carriers .” = “Antimeningitis elleni védőoltás és a krónikus meningococcus hordozók vérében lévő agglutininek megfigyelése”
  Gates azt írta, hogy a kísérletben részt vevő férfiak a vakcina beadása után influenzaszerű tüneteket mutattak, beleértve a köhögést, hányást és hasmenést.
  Ezek a tünetek katasztrófát jelentenek a kaszárnyákban élő, az Atlanti-óceán partjára vonaton utazó, Európába hajózó, lövészárkokban élő és harcoló férfiak számára.
  Aztán március 11-én, hétfőn, nem sokkal reggeli előtt megkezdődött az 1918-as úgynevezett influenza első hulláma. Délre Edward R. Schreiner tábori sebésznek több mint 100 beteg emberrel kellett foglalkoznia, akik nyilvánvalóan mind “ugyanabban a betegségben szenvedtek”.

  Dr. Gates jelentéséből:
  Reakciók … Több esetben észleltek bélhurutot vagy átmeneti hasmenést. Ezzel a tünettel korábban még nem találkoztunk. Az egyes esetekben végzett gondos vizsgálat gyakran azt az információt hozta ki, hogy az oltás hatásaira panaszkodó férfiak az oltás beadásának időpontjában enyhe hurutban, hörghurutban stb. szenvedtek.
  Néha a reakciót hidegrázás vagy hűvös érzés indította el, és számos férfi panaszkodott lázra vagy lázas érzésre a következő éjszaka folyamán.
  Ezután következett a hányinger (esetenként hányás), szédülés és általános “fájdalmak” az ízületekben és izmokban, amelyek néhány esetben különösen a nyak vagy az ágyéki régióban jelentkeztek, merev nyakat vagy merev hátat okozva. Néhány injekciót hasmenés követett.
  A reakciók tehát esetenként a járványos agyhártyagyulladás kialakulását szimulálták, és több beoltott férfit gyanúsítottként a Báziskórházba küldtek diagnózis felállítására.
  Gates szerint egy kísérleti bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina véletlenszerű adagjait fecskendezték be a katonáknak. Utána néhány katonának olyan tünetei voltak, amelyeket “szimulált” agyhártyagyulladásként jellemeztek, de Dr. Gates azt a fantasztikus állítást viszi előre, hogy nem valódi agyhártyagyulladásról volt szó.
  Valójában a bakteriális tüdőgyulladás volt az igazi gyilkos – és ezt a tényt több ezer boncolás igazolja.
  A kutatók több mint 9000 boncolást vizsgáltak meg, és “nem volt negatív (bakteriális) tüdőkultúra eredmény”.

  A Nemzeti Egészségügyi Intézet 2008-as tanulmánya szerint az úgynevezett “spanyolnáthában” 1918 és 1919 között elhunytak boncolása során legalább 92,7%-ban bakteriális tüdőgyulladás volt a gyilkos.

  Ezért egy kísérleti, lovakból nyert, meningococcus elleni szérumot fecskendeztek be olyan katonáknak, akik a háború szűkös és egészségtelen életkörülményei közé kerültek volna. Mi romolhatott el?
  Az intézet azt mondta, hogy a bakteriális szérumot Angliába, Franciaországba, Belgiumba, Olaszországba és más országokba juttatta el az első világháború alatt. Végül ezek a Rockefeller Intézet kuruzslói 1918 és 1919 között 50-100 millió embert öltek meg bakteriális tüdőfertőzéssel.
  Egy 2008-as cikk az amerikai járványügyi központok honlapján leírja, hogy a beteg első világháborús katonák hogyan adhatták át a baktériumot másoknak, amikor “felhőfelnőttekké” váltak.

  A “SPANYOLNÁTHA” NEM SPANYOL VOLT, HANEM EGY KÍSÉRLETI MENINGOCOCCUS ELLENI SZÉRUM, AMELYET A ROCKEFELLER ALAPÍTVÁNY HOZOTT LÉTRE A KANSASI FORT RILYBEN.

  AZ 1918-AS ROCKEFELLER-US ARMY VILÁGMÉRETŰ VILÁGJÁRVÁNY
  LARRY ROMANOFF – 2020. DECEMBER 18.

  A 4. számú katonai kórház. Fort Porter, N.Y. az 1918-19-es “spanyol” influenza világjárvány idején.

  Az egyik új történelmi fejlemény, amely néhány éve alakult ki, és amely most a COVID-19 miatt került a figyelem középpontjába, az 1918-as úgynevezett “spanyolnátha”.
  Egyre több jelentés és dokumentáció lát napvilágot, amelyekből kiderül, hogy ez a “történelem legnagyobb járványa” nem “spanyol”{1} volt. {2} nem “influenza”, és[3] nem természetes esemény volt, hanem a vakcinákkal való emberi bütykölés eredménye. Bizonyára még sok minden kiderül, de az eddig felhalmozódott bizonyítékok túl meggyőzőek ahhoz, hogy elvethessük őket.

  Egyszerűen fogalmazva, a felmerülő bizonyítékok alátámasztják azokat a feltételezéseket, hogy az 1918-as világjárványt egy félresikerült – és nagyon is kísérleti jellegű – Rockefeller Intézet agyhártyagyulladás elleni oltási programja okozta, amelyet az amerikai hadsereg Fort Riley-ban indított el, és onnan terjedt el a világban. Ez a dolgozat megkísérli röviden dokumentálni az eddig rendelkezésre álló bizonyítékokat.
  Természetesen számos ellenvetés fog elhangzani az esszé tartalmával kapcsolatban, nemcsak az ideológusok és trollok részéről, hanem azok részéről is, akik magas pozícióban vannak, és akiknek létfontosságú szerveik védelemre szorulnak.

  Először is, soha semmi sem indokolta, hogy az 1918-as járványt Spanyolországgal hozzák összefüggésbe. A kórokozó nem Spanyolországból származott, és nem is Spanyolországot sújtotta a legsúlyosabban. Az MSM által leginkább elfogadott “hivatalos történet” szerint Spanyolországon kívül minden országban szigorú cenzúrát vezettek be (a háború miatt), így a járvány tényei csak a spanyol médiában terjedtek szabadon, és így “természetes” volt, hogy spanyolnáthaként emlegették. Ebből az érvelésből kiindulva, mivel mindannyian tudjuk, hogy az USA-ban legalább 125%-os a szólásszabadság és mínusz ugyanilyen mértékű a cenzúra, át kellene neveznünk a COVID-19-et “Az amerikai átok”-ra. (Lehet, hogy ez még megtörténik, más, sokkal nyomósabb okok miatt).

  Mindenesetre a dokumentált bizonyítékok egyre terjedelmesebbek – és egyre szilárdabbak -, hogy ez a járvány a kansasi Fort Riley-ban, az Egyesült Államokban tört ki. Az összeesküvés-elméletek és a történelmi revizionisták ezen már nem tudnak változtatni.

  Az 1918-as járvány valószínűleg a legrosszabb volt, amit a világ látott, minden bizonnyal évszázadok óta. Körülbelül 500 millió embert fertőzött meg, és világszerte legalább 50 millióan haltak meg. A jelenlegi “hivatalos narratíva” (ismét) az, hogy “egy madarakból származó H1N1 vírus” okozta (ami egyébként nem “influenza”), és az egyetlen gyenge kapcsolat az USA-val az volt, hogy “először az USA-ban azonosították katonai személyzetnél” 1918 tavaszán. Ezek az állítások hamisnak tűnnek.
  Egy 2008-as jelentésben az amerikai NIH elismerte, hogy a legtöbb halálesetet nem az “influenza” és nem is valamilyen madárvírus, hanem egy bakteriális tüdőgyulladás okozta[1].

  A tanulmányok részletei ezt messzemenően alátámasztják, amelyben még Dr. Anthony Fauci is ezt mondja,
  “Teljesen egyetértünk azzal, hogy a bakteriális tüdőgyulladás jelentős szerepet játszott az 1918-as világjárvány halálozásában.”[2].
  [3][4][5]

  Valójában ma már azt állítják, hogy a modern orvosi technológia azért nem volt képes azonosítani a “gyilkos influenzatörzset” ebből a világjárványból, mert nem az influenza volt a gyilkos. Ez ma már talán nyilvánvaló lenne számunkra, mert tudjuk, hogy az influenza a fiatalokat, időseket és immunhiányosokat támadja meg, míg a “spanyolnátha” egészséges, virágkorukban lévő embereket támadott meg – amit a bakteriális tüdőgyulladás tesz.

  A hivatalos narratíva ismét azt mondja, hogy a háború miatti csapatmozgások miatt a kórokozó világszerte elterjedt, de a jelenleg kialakulóban lévő tézis az, hogy a csapatmozgások talán azért voltak lényegtelenek, mert Rockefeller, a sietség és az önhittség együttesében,
  “kísérleti meningococcus elleni szérumukat Angliába, Franciaországba, Belgiumba, Olaszországba és sok más országba küldték, ezzel segítve a járvány világméretű elterjedését”.
  Minden bizonnyal ez tűnik az első számú gyanúsítottnak, és megérthetjük a mai WHO és CDC vonakodását, hogy ezt felfedje a népszerű sajtó előtt.

  Ahogy Dr. Kevin Barry írta:
  Sokkal nehezebb lenne fenntartani a “vakcinák életeket mentenek” marketing mantrát, ha egy, az Egyesült Államokból származó vakcinakísérlet . . 50-100 millió ember halálát okozta. (és) “Az amerikai Rockefeller Institute for Medical Research és az általa kifejlesztett kísérleti bakteriális meningococcus vakcina 1918-19-ben 50-100 millió ember halálát okozhatta” sokkal kevésbé hatékony értékesítési szlogen[6].

  A FÜSTÖLGŐ FEGYVER
  A Nemzeti Egészségügyi Intézet 2008-as tanulmánya szerint az 1918-19-es vizsgált boncolások legalább 92,7%-ában bakteriális tüdőgyulladás volt a gyilkos. Valószínűleg 92,7%-nál magasabb. A kutatók több mint 9000 boncolást vizsgáltak meg, és “nem volt negatív (bakteriális) tüdőkultúra eredmény”.

  “… A 68 jobb minőségű boncolási sorozatban, amelyekben ki lehetett zárni a nem jelentett negatív tenyészetek lehetőségét, a boncolási tüdőkultúrák 92,7%-a volt pozitív ≥1 baktériumra. … egy vizsgálatban, amelyben körülbelül 9000 személyt vizsgáltak, akiket az influenza klinikai megjelenésétől a gyógyulásig vagy a boncolásig követtek, a kutatók steril technikával 167 tüdőszövetmintából 164-ből 167 tüdőszövetmintából nyertek pneumococcus vagy streptococcus tenyészetet.
  “89 tiszta pneumococcus tenyészet volt; 19 olyan tenyészet, amelyből csak streptococcusokat nyertek; 34 olyan, amelyből pneumococcusok és/vagy streptococcusok keverékét nyerték; 22 olyan, amelyből pneumococcusok, streptococcusok és más szervezetek (elsősorban pneumococcusok és nem hemolitikus streptococcusok) keverékét nyerték; és 3 olyan, amelyből csak nem hemolitikus streptococcusokat nyertek. Nem volt negatív tüdőkultúra-eredmény.”[2]
  A 167 tüdőszövetmintából 164-ben találtak pneumococcusokat vagy streptococcusokat. Ez 98,2%. A baktérium volt a gyilkos[6].

  “A Journal of the American Medicine Association 1918-as és 1919-es kötetei számos cikket tartalmaznak az influenza okáról, megelőzéséről és kezeléséről. A kutatók újra és újra csodálkoznak a B. influenzae foltos jelenlétén a betegekben, megjegyzik jelenlétét az egészségesekben, és megfigyelik más fertőzésekben, mint például a kanyaró, a skarlát, a diftéria és a varicella (bárányhimlő).
  Az egyik cikkben a szerzők ezt írják: “Úgy tűnik, nem indokolt az a meggyőződés, hogy a járványt az influenza bacillus okozta, amely valószínűleg másodlagos betolakodó, és körülbelül ugyanolyan kapcsolatban áll az influenzás esetekkel, mint a másfajta légúti fertőzésekkel.” (Lord 1919)[7].

  Úgy tűnik, itt kezdődik a történet:
  Miután 1917 októberében és novemberében a kansasi Funston táborban járványos agyhártyagyulladás tört ki, a tábor önkéntes alanyain agyhártyagyulladás elleni oltássorozatot végeztek[8].
  { A Camp Funston az amerikai hadsereg kiképzőtábora volt, amely a kansasi Manhattantől délnyugatra fekvő Fort Riley erődben volt.
  A tábort Frederick Funston dandártábornokról (1865-1917) nevezték el. Egyike volt az I. világháború kitörésekor létrehozott tizenhat ilyen tábornak.}
  Abban az időben a védőoltások (és talán általában az orvostudomány nagy része) még gyerekcipőben jártak, és nagyon sok minden ismeretlen volt.

  Különösen maga Dr. Gates (lásd 8. jegyzet) jegyzi meg, hogy ezt megelőzően “a meningococcus elleni vakcinákat nem alkalmazták széles körben profilaktikus immunizációra, és a szakirodalomban csak néhány olyan hivatkozás található, amely az oltási tapasztalatokról szól”.
  Elmondja továbbá, hogy a kevés hivatkozott esetben “nagyon súlyos” reakciókat tapasztaltak az oltóanyagokra – amelyek teljesen kísérleti jellegűek voltak.
  Ebben az esetben a Rockefeller Intézet, ahonnan a jelek szerint a Pandora szelencéjének e különleges rekeszét kinyitó kísérletek erednek, egy kísérleti vakcinát talált ki, és érthető módon nagyon kíváncsiak voltak arra, hogy “mi történik”.
  Úgy tűnik, hogy ez egy meglehetősen kezdetleges antibakteriális vakcina volt, amelyet lovakban állítottak elő.

  Nincs meg az orvosi kompetenciám ahhoz, hogy a lovakra vonatkozó részhez hozzászóljak, de mások, akiknek nagyobb a tudása, azt javasolták, hogy talán nem ez volt a legjobb módszer. A háború egyik óriási előnye Rockefeller számára az volt, hogy az amerikai hadsereg létszáma alig több mint 250 000-ről 6 000 000 000 főre nőtt, és a “Rockefeller Orvosi Kutatóintézetnek” most már hatalmas mennyiségű emberi kísérleti nyúl állt rendelkezésére a vakcinakísérletek elvégzéséhez.

  Dr. Fredrick L. Gates, M. D. Dr., az amerikai hadsereg egészségügyi hadtestének főhadnagya, aki a kansasi Fort Riley-i báziskórházból és a New York-i Rockefeller Institute for Medical Research-ből ír, egy 1918 júliusában megjelent 26 oldalas tanulmányban vázolja az eljárást[8].

  Az adagolás meghatározásához, valamint a reakciók és az antitestképződés tanulmányozásához hat, egyenként körülbelül 50 fős csoportot választottak ki az ezred különböző századaiból. Az egymást követő csoportok 4-10 napos időközönként három injekcióból álló sorozatban egyre nagyobb adag vakcinát kaptak. A következő csoportok vakcinaadagjának meghatározása az adott adagok által kiváltott reakciókról szóló jelentések alapján történt. Fontosnak tartották a dózisok fokozatos növelését, hogy pontosan meghatározzák az enyhe reakciók zónáját, és elkerüljék a váratlanul súlyos eredményeket.
  A kisebb dózisok esetén is előforduló, esetenként súlyosabb reakciók, valamint a nagyobb dózisú vakcina beadása után növekvő helyi érzékenység arra késztetett, hogy az egész táborban viszonylag kisebb dózisokat válasszanak az általános sorozathoz, ahelyett, hogy a tűrőképesség határáig próbálnák növelni az adagot. A későbbi tapasztalatok teljes mértékben igazolták ezt a döntést. Az előzetes oltássorozat tehát arra szolgált, hogy megállapítsák az injekció beadásának módját, a kiterjesztett oltás megfelelő adagját, a választott dózisok után várható reakciókat, valamint az immuntestek termelődését a beoltott férfiak szérumában. Ezen eredmények alapján a vakcinát a tábor egészének felajánlották.

  “A meningococcus elleni vakcinákat eddig nem alkalmazták széles körben profilaktikus immunizációra, és a szakirodalomban csak néhány olyan hivatkozás található, amely a vakcinázási tapasztalatokról számol be.”

  Az a néhány felsorolt hivatkozás nyilvánvalóan súlyos reakciókat tapasztalt, ami mind azt jelzi, hogy ez valóban egy olyan kísérlet volt, amely korábban be nem járt területre hatolt.

  Az eredmények nem sokáig várattak magukra.

  “… A legnagyobb kiképzőtáborok közül tizennégyből jelentettek influenzajárványt márciusban, áprilisban vagy májusban, és a fertőzött katonák közül néhányan magukkal vitték a vírust a Franciaországba tartó hajókon… Ahogy a lövészárkokban lévő katonák megbetegedtek, a katonaság evakuálta őket a frontvonalból, és egészséges emberekkel helyettesítette őket. Ez a folyamat folyamatosan új gazdatestekkel hozta kapcsolatba a vírust – fiatal, egészséges katonákkal, akikben a kiégés veszélye nélkül tudott alkalmazkodni, szaporodni és rendkívül virulenssé válni.

  … Mielőtt bármilyen beutazási tilalom elrendelésére sor kerülhetett volna, a csereállomány egy kontingense a Camp Devensből (Boston mellett) a Long Island-i Camp Uptonba, a hadsereg franciaországi leszállási pontjára indult, és magával vitte az influenzát.
  Az upptoni egészségügyi tisztek szerint 1918. szeptember 13-án “hirtelen” érkezett a betegség, 38 kórházi felvétellel, majd másnap 86, és a következő napon 193 kórházi felvétellel.
  A kórházi felvételek október 4-én 483 fővel tetőztek, és 40 nap alatt a Camp Upton 6131 embert küldött kórházba influenza miatt. Némelyiküknél olyan gyorsan alakult ki tüdőgyulladás, hogy az orvosok egyszerűen a beteg megfigyelésével diagnosztizálták, nem pedig a tüdő meghallgatásával…”[9].
  Itt azt mondanám, hogy minden jel arra utal, hogy ez az esemény véletlen volt.
  Lehet, hogy a Rockefeller Intézetben volt önhittség és “istenszerű” képzelgések, de nem vagyok abban a helyzetben, hogy ilyen vádakat fogalmazzak meg.
  Mindazok alapján, amit a téma kutatása során láttam, és bár a Rockefeller nevében nem beszélhetek, úgy tűnik, hogy az amerikai hadsereg őszintén, jó szándékkal és nagy reményekkel közelítette meg a kérdést, hogy megakadályozza az agyhártyagyulladásos fertőzéseket a csapataikban.

  Fentebb hivatkoztam Dr. Gates 1918-ban írt tanulmányára, és többször tanulmányoztam. Ezekből az olvasmányokból nem ismerem fel a megtévesztés vagy eltussolás nyomát, nem ismerek fel vakmerőséget, a katonák életének semmiféle megvetését, és nem látok kísérletet arra (mint ahogyan azt ma a vakcinák esetében látjuk), hogy a mellékhatások veszélyeit minimalizálják vagy elvetik. A dolgozatának egész hangvétele egy intelligens és művelt egészségügyi tisztről árulkodik, aki őszintén dokumentálja egy veszélyes kórokozó helyzetét és az annak felszámolására tett erőfeszítéseit. Óvatosan fogalmaz; dokumentálja a vakcina kisebb és nagyobb adagjainak gondos beadását és hatásainak minden szakaszban történő nyomon követését. Mindabból, amit megtudtam, nem találtam hibát az amerikai hadseregben ebben a “kísérletben”, kivéve talán azt a tényt, hogy ez egy kísérlet volt. A hibák, a megvetés, a feddés és a megtévesztés később jöttek.

  Bakteriális tüdőgyulladás okozta halálesetek az 1918-19-es influenzajárvány során
  John F. Brundage* és G. Dennis Shanks†
  Szerzői kapcsolatok: *Armed Forces Health Surveillance Center, Silver Spring, Maryland, USA; †Australian Army Malaria Institute, Enoggera, Queensland, Ausztrália.
  https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/14/8/07-1313_article
  PDF a Fort Riley tanulmányról [1918]
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf
  American Experience, “Az első hullám”, PBS
  https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/influenza-first-wave/
  Megjegyzések
  [1] Bakteriális tüdőgyulladás okozta a legtöbb halálesetet az 1918-as influenzában.
  https://www.nih.gov/news-events/news-releases/bacterial-pneumonia-caused-most-deaths-1918-influenza-pandemic
  [2] J Infect Dis. 2008 Oct 1; 1987: 962-970. A bakteriális tüdőgyulladás túlsúlya a pandémiás influenza halálokaként: David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger és Anthony S. Fauci.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2599911/
  [3] https://www.newscientist.com/article/dn14458-bacteria-were-the-real-killers-in-1918-flu-pandemic/
  [4] https://www.lewrockwell.com/2020/07/gary-g-kohls/the-true-story-of-the-1918-so-called-viral-influenza-pandemic/
  [5] https://www.fbcoverup.com/docs/library/2008-10-01-Predominant-Role-of-Bacterial-Pneumonia-as-a-Cause-of-Death-in-Pandemic-Influenza-
  Implications-for-Pandemic-Influenza-Preparedness-by-AS-Fauci-DM-Morens-J-K-Taubenberger-Jrnl-of-Infect-.pdf
  [6] https://fort-russ.com/2020/05/did-psychopath-rockefeller-create-the-spanish-flu-pandemic-of-1918/
  [7] https://www.historyofvaccines.org/content/blog/vaccine-development-spanish-flu
  [8] JELENTÉS A MENINGITIS ELLENI VÉDŐOLTÁSRÓL
  https://core.ac.uk/download/pdf/7827612.pdf
  [9] Public Health Rep. 2010; 125(Suppl 3): 82-91. Az amerikai hadsereg és az 1918-1919-es influenzajárvány; Carol R. Byerly, PhD.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/

  ******************************************************************************************************************************************
  Látom, mit csinált: megpróbálta felkavarni a mocsarat, és azt sugallni, hogy Rockefeller és generációja valóban nem akar rosszat nekünk; annak ellenére, hogy a világ legnagyobb abortuszszolgáltatójának – oltóanyag “alapanyagok” fő finanszírozói; és Bill “Eugenecist” Gates egyik ágyastársa.

  Spanyolország semleges volt az első világháború alatt, és nem cenzúrázta a sajtót, ellentétben a harcoló országokkal. Ennek eredményeképpen Spanyolország elsőként számolt be az 1918-as influenzajárványról, és a világ “bűnbaknak” Spanyolországot tekintette, mint forrást. Így született meg a “spanyolnátha”.”
  https://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died

  Read “Godfather of Vaccines Freely Admits to Unethical Skullduggery During Legal Deposition” =”Az oltóanyagok keresztapja szabadon elismeri, hogy etikátlanul trükközött a jogi meghallgatás során” : https://www.winterwatch.net/2020/04/godfather-of-vaccines-freely-admits-to-unethical-skulduggery-during-legal-deposition/

  1918-ban az “influenza” vagy influenza gyűjtőfogalom volt egy ismeretlen eredetű betegségre.
  A “spanyolnátha” félrevezető kifejezést soha nem korrigálták. (Ki gondolta volna?) Segített elrejteni a világjárvány eredetét, mert ha lenne valódi igazságszolgáltatás a világon, akkor “Rockefeller-világjárványnak” neveznék.

  Valami furcsa véletlen folytán még a modern technológia sem tudta pontosan meghatározni a gyilkos influenzatörzset ebből a világjárványból. A “spanyolnátha” egészséges, fénykorukban lévő embereket támadott meg. A bakteriális tüdőgyulladás a legjobb korban lévő embereket támadja meg. Az influenza a fiatalokat, az időseket és az immunhiányosokat.

  A tüdőgyulladás kitörésének magas halálozási arányához hozzájárult az aszpirin túlzott használata is.
  Lsdd.:a “Az aszpirin hozzájárult az 1918-1919-es járvány halálozásához, és még sok más”
  https://www.winterwatch.net/2020/03/aspirin-contributed-to-mortalities-of-1918-1919-spanish-influenza-and-more/

  ******************************************************************************************************************************************
  Mikor ébrednek fel az emberek és veszik észre, hogy a Rockefeller nem azért csinálja ezt, hogy meggyógyítsa az embereket, az egészség nem az első, a profit az első, és élethosszig tartó betegeket hoznak létre a gyógyszereikkel.
  Az 1910-es Flexner-jelentés lehetővé tette ezt az egész mega csalást a vakcinákkal kapcsolatos narratívával, bezárták az USA orvosi iskoláit 1935-ig, amelyek nem csatlakoztak Rockefeller narratívájához. Ráadásul Rockefeller biztos, hogy befolyásolta az iskolákat és egyetemeket, hogy az orvosi dolgozók minden jövőbeli generációját kondicionálja.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Flexner_Report
  “Az 1910-es Flexner-jelentés és annak hatása a kiegészítő és alternatív orvoslásra és pszichiátriára Észak-Amerikában a 20. században”
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3543812/
  Itt a teljes régi Flexner-jelentés (ebook) különböző formátumokban letölthető.
  https://archive.org/details/medicaleducatio00flexgoog

  Végülis számomra olyan, mintha a Rockefellerek a Rothchild jobb kezei jelen lennének az USA-ban, és ami még fontosabb, hogy átírják az egész tudományt, nem csak az orvostudományt, mert mára szinte minden területre rátették a kezüket.

  Hamis Járványok 4.0 COVID-19 spanyolnátha újratöltve (1918-1920)
  https://rumble.com/v27l1jk-hamis-jrvnyok-4.0-covid-19-spanyolntha-jratltve-1918-1920.html

  HAMIS “JÁRVÁNYOK” 1.0: SPANYOLNÁTHA
  https://rumble.com/v27l0po-hamis-jrvnyok-1.0-spanyolntha.html

  Továbbiak:

  Hamis Járványok 3.0 Sertésinfluenza (1976)
  https://rumble.com/v27l4h8-hamis-jrvnyok-3.0-sertsinfluenza-1976.html

  Hamis járványok 2.0 AIDS Fauci ámokfutása folytatódik 2. rész 4
  https://rumble.com/v27l2pw-hamis-jrvnyok-2.0-aids-fauci-mokfutsa-folytatdik-2.-rsz-4.html

  Hamis járványok 2.0 AIDS Fauci hamis HIV tesztje 3. rész 4
  https://rumble.com/v27l3ba-hamis-jrvnyok-2.0-aids-fauci-hamis-hiv-tesztje-3.-rsz-4.html

  Hamis járványok 2.0 AIDS ¼ rész, magyar felirat
  https://rumble.com/v27l270-hamis-jrvnyok-2.0-aids-rsz-magyar-felirat.html

  Gyaníthatóan a “madárinfluenzát” is a hamis járványok közé sorolhatjuk.
  Bárcsak egyszer minden kiderülne!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük