Az elnéptelenedési terv leleplezése – Dr. Zelenko

Dr. Vladimir Zelenko amerikai háziorvos beszéde. Zelenko 2022. június 30-án, 48 évesen halt meg egy dallasi kórházban, ahol tüdőrák miatt kezelték.

Rumble: https://rumble.com/v1uh5s4-dr.-zelenko-a-stni-elnptelenedsi-terv-leleplezse.html

16 thoughts on “Az elnéptelenedési terv leleplezése – Dr. Zelenko

 1. Április végén hazánka látogat a magyar katolikus egyház feje, Ferenc pápa.

  A magyar biboros atya és a hozzá hű papság már egy imát is költött, hogy a pápa magyarországi útja sikeres legyen.
  Én sajnos nem nagyon tudok ilyen imát felajánlani.

  De azt gondolom, hogy a meghalt ukrán származású igaz zsidó Dr. Zelenko jobban megérdemli azt, hogy én őt tiszteljem és
  gondoljak rá. Mert ez az ember nagyon sok embert megmentett a covid-járvány alatt, akiket az ivermectin és más gyógy-
  szerekkel kezelt.

  És ennek az embernek a cselekedetei révén nagyon sok köze van az Istenhez.

  De én nem akarok senki emberfiát a vallásában megsérteni, vagy befolyásolni. Minden földi bolyongónak a saját sorsával
  és lelkével kell majd talán egyszer elszámolni, amikor majd jön a végelszámolásnak az ideje.

 2. Tisztelt Olvasók!
  Egy fantasztikus ember és igazi orvos távozott a Földről a doktor személyében. Ilyen gyógyítókra lenne szüksége a világnak, hogy megszabaduljon a ránk szabadított betegségektől és mérgek hatásaitól! Egyébként meg tudná valaki mondani mondani, hogy Dr. Zelenko Úr milyen növényről beszélt a himlővel kapcsolatban, amit az indiánok is ismertek?

  1. sarracenia purpurea (bíbor kürtvirág), ami egy húsevő növény és borogatásra használták

  2. Egy útikönyv és cikk is említi. Sajnos régen találkoztam vele, így nem emlékszem ki is az írója. Ez az ember egy bizonyos törzset említ amikor is a velük való találkozás alkalmával olyan jó kapcsolatot sikerült kialakítania, hogy megtiszteltetésként egy bizonyos különleges gyógyító növény leveleit nyomták a kezébe. Akkor még nem nagyon értette ennek jelentőségét. Később modern laborvizsgálatok következtében bevizsgálva azonban rájöttek annak kivételes gyógyító erejére – elsősorban a rákot gyógyítja. Sohasem fogjuk megtudni a nevét és hogy mi is lett vele, hiszen nagy titok övezi ezek után pláne. Nem véletlenül irtották ezeket és a hozzá hasonló törzseket, hiszen olyan tudás birtokosai, amilyen egy átlag ember sohasem lesz.

  3. Szerintem Dr. Zelenko nem említette az indiánok által használt növénynek a nevét.

   Az én meglátásom szerint, a thuja növény alkalmas sokféle bőrkiütésnek a kezelésére.

   Forrás: https://www.aktivshop.de/ratgeber/Thuja-Tinktur-Das-Wundermittel-gegen-Warzen

   Én láttam magyar nyelvü forrásokat is. Nálam itt a kertben van egy tuja bokor kerítés. És a sövény visszanyírásakor én
   is megtapasztaltam ennek a nyövénynek a hatását. Nekem úgy tűnik, hogy én valami alkoholos hatást érzek.
   És valami ok miatt erre a növényre a méhek is rájárnak.

   A leírás szerint ez a növény nagy dózisban, méreg.

   És az elszáradt ágak eltávolításakor án valami nagyon erős hatást éreztem a tüdőben. De ez talán az elszáradt ágakon
   előállt gombásodás okozza.

   Maga a himlő valami szörnyü betegség.

   Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Pocken
   https://en.wikipedia.org/wiki/Smallpox

   A szomszédom, aki a 2.vh alatt még kisgyrek volt, a Typhuszt kapta meg. Mivel ő akkor 5 éves kisgyerek volt és az orosz
   katonai fennhatóság területén bolyongot a nagymamájával. Az orosz felcser azt mondta nekik, hogy nekik sajnos gyógyszet
   erre nem áll a rendelkezésére, de ajánlott a nagymamának egy növényt, amiből teát kellett készíteni.
   És lám, ad Isten csodát ! A gyerek meggyógyult.

   Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Typhus

   1. Kedves Halmos Szilvia !

    Jó, hogy nem én kérdeztem meg .

    Pedig a legutóbbi videója is, olyan szintű összefoglaló, és olyan szinten érthető, ami nagyon ritka .
    Nem engedi meg a tudálékos mellébeszéléseket, SEMELYIK OLDALON !!!
    Nagyon tetszik amit mond, és ahogyan mondja !!!

 3. 3 év közös munkájának eredménye, hogy megfejtettük a titkukat.

  A titok neve: grafénoxid. Ez ez a bizonyos dolog, ami összeköti a vakcinát, az NWO tervben szereplő tranzhumanizmussal, a dolgok internetjével
  A rengeteg kutatás során, iszonyatos információ mennyiség ért bennünket, amelyek részigazságok voltak, de nem tudtuk összerakni a kerek egészet.
  Úgy jártunk, mint Garrison a Kennedy-gyilkosságnál: mindent sikerült kiderítenie, de még sem tudta összekötni a pontokat.

  Most sikerült több olyan anyagot találni, amelyből rendszerszinten levezethető, és bizonyítható, hogy mire készülnek, aminek része volt a hamis vírus, és a méregvakcina is.A legnagyobb munkát a spanyol kutatók végezték, amiért hatalmas köszönet illeti őket.
  Annak ellenére, hogy tényellenőrzők cáfolták a grafén-oxid jelenlétét a vakcinákban,, a vakcinagyártók grafén-oxidot használtak adjuvánsként az antigén immunogenitásának javítására és a biomolekulákkal szembeni hosszú távú (éves) immunitás kiváltására.
  Széles körben alkalmazták a rák fototermikus kezelésében, a gyógyszerek átvitelében, az antibakteriális terápiákban és az orvosi képalkotásban is, és a vakcinázásban is.
  Itt van a szabadalom, ami kétségbevonhatatlanul igazolja a grafén-oxid vakcinában való jelenlétét.
  Címe: Nano koronavírus rekombináns vakcina grafén-oxidot hordozóként:
  https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

  1.)Mi a grafén-oxid, és mire használható:
  A grafén-oxid egy új típusú nanoanyag, amelyet 2004-ben fedeztek fel, és felfedezőjét 2010-ben fizikai Nobel-díjjal jutalmazták.
  A grafén egy kétdimenziós nanoanyag, amely egy hatszögletű méhsejt szerkezetben szorosan egymásra csomagolt szénatomok rétegéből áll. Vastagsága atomi szintű, mindössze egy szénatom vastagságú.
  Az emberi szervezetbe való befecskendezést követően szabadon bejuthat az emberi sejtekbe és szövetekbe, illetve kijuthat azokból.
  A grafén számos mágikus tulajdonsággal rendelkezik, és az „új anyagok királyaként” ismert. Ez a legvékonyabb anyag, mindössze egy atom vastagságú; ez a legerősebb anyag is egyben, 200-szor erősebb, mint az acél.
  Szupravezető is, 1,6-szor akkora vezetőképességgel, mint az ezüsté és 13-szor akkora hővezető képességgel, mint a rézé, rendkívül nagy a vivőmobilitása, az elektronok mozgása szobahőmérsékleten 10-szer nagyobb, mint a szilícium anyagé.
  A grafén ideális anyag az elektrokémiai bioszenzorokhoz. Érzékenyen képes megragadni az emberi test bioelektromosságát.
  A grafén emberi bőrre ragasztásával pontosan gyűjthet élettani adatokat, például vércukorszintet, EKG-t, EEG-t és EMG-t.
  És ezt most klinikai alkalmazásba helyezték. A grafén anyagok számos biomolekulával is kölcsönhatásba léphetnek elektrokémiai, elektromos vagy optikai jelek továbbítása érdekében.
  Az Egyesült Királyság Cambridge-i Egyeteme által 2016. január 29-én közzétett tanulmány kimutatta, hogy a kutatók sikeresen ültették be a grafént az egerek agyába, és közvetlenül összekapcsolták a neuronokkal, hogy elfogják és továbbítsák az idegi jeleket.
  A Cambridge-i Egyetem kutatói és kollégái Olaszországban és Spanyolországban kapcsolódó kísérleteket végeztek egér agysejtkultúrák felhasználásával, és megállapították, hogy a grafén anyagok tökéletesen tudnak kapcsolódni az agyi neuronokhoz, és ezek az idegsejtek a csatlakozás után normálisan továbbítanak elektromos jeleket.
  Ezek a grafénelektródák, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az agyhoz vagy a neuronokhoz, képesek elkapni az emberi agyhullámokat vagy idegi jeleket, és továbbítani tudják azokat a külvilág felé.
  Például a robotok, számítógépek vagy más mesterséges intelligencia-eszközök az emberi agyhullámok jeleinek vétele után ezek a külső AI-eszközök az emberi gondolkodási utasítások szerint, az emberi gondolatok által közvetlenül irányított módon működnek, és az emberi test külső részévé válnak.
  Vagyis ez a technológia kibővíthető az emberi agy és a külső AI digitális eszközök közötti információcsere interfészévé, azaz a Brain Computer Interface-vé (BCI).
  Vagyis megtalálták azt a „szuper anyagot”, amely egyszerre megbetegíti, vagy akár meg is öli az embereket, a maradék 500 000 emberből pedig a folyamatos oltással, mintegy elektromágneses feltöltéssel, a grafénoxidot szupravezetőként működtetve, az emberből képesek belőle kiborgot csinálni.
  Itt a pontos technológiai leírása ennek a folyamatnak, és veszélynek, ami az emberiségre vár.

  2.) Grafénen, nanohálózaton és Nanothings Interneten (IoNT) alapuló CoVid vakcinák:
  „Ma már gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy a grafén elem, a grafit származéka és szén alapú, nanocsöveket képző (CNT) is van a szérumokban, amellett, hogy más belőle származó anyagok, például a grafén-oxid (GO) is jelen vannak.
  A grafén egy nanoanyag, amely kivételes fizikai, termodinamikai, elektronikus, mechanikai és mágneses tulajdonságokkal rendelkezik; használható szupravezetőként, átalakítóként, elektromágneses hullámok elnyelőként, jelek kibocsátójaként és vevőjeként.
  -Azt is megfigyelték, hogy ha egy fiola Pfizer vakcinát veszünk, és hagyjuk megszáradni a hidrogélt, 3-4 nap múlva már a nanoáramkörök jelenléte is látható a mikroszkóp alatt: a grafén az, amely az elektromágneses mezőkre és az elektromágneses mikrohullámokra reagál.
  A DNS-alapú nanominták szerint az építési sorrend szerint összeszereli elektronikus nanoáramkörökké, nano-routerré, nano-antennává.Az utóbbi kettő jelismétlőként működik, mivel rádióval modulálható, azaz képes elnyelni az elektromágneses hullámokat és megsokszorozni azok sugárzását.
  Ezek az elektronikus alkatrészek Quantum Dots (GQD) és Quantum Cells (QCA) részecskékben vannak szervezve, amelyek a grafén fenti tulajdonságait élvezik, a Quantum Hall effektusnak köszönhetően exponenciálisan nagyobb mértékben, különösen olyan környezetben, mint például az emberi test.
  Így létrehoz egy intrakorporális hálózatot vagy nanohálózatot, amely minden létfontosságú paramétert, de a testen belüli legkisebb eltéréseket is észleli, a fejlett és tömörített elektronikának köszönhetően, 3D-re rárakva.
  -Az összegyűjtött jeleket ezután az 5G hálózathoz kapcsolódó átjárón keresztül az internetre küldik, hogy egy hatalmas felhőadatbázisban tárolják, és a kvantumszámítógépek számítási teljesítményét kihasználó, Machine Learning alapú szoftverrel dolgozzák fel.
  A végső cél az lehet, hogy örökre tárolják és végül reprodukáljuk azt, amit „tudatnak” nevezünk.”
  https://www.researchgate.net/publication/358150548_CoVid_vaccines_based_on_graphene_nanonetwork_and_Internet_of_Nanothings_IoNT

  3.) A vakcinában lévő 99% feletti grafénoxid-kontcentráció rendkívül súlyos egészségkárosodást okoz. A Grafénoxid biológiai hatása a szervezetre:
  • Trombusképződés, véralvadás
  • Immunrendszer; összeomlása, citokin vihar kiváltása
  • Felhalmozódás a tüdőben, kétoldali tüdőgyulladást, granulómákat, tüdőfibrózist, tüdőödémát okozva
  • DNS -károsodás, apoptózis / nekrózis (sejthalál) és autofágia
  • Erős mágneses tulajdonságok előállítása (szupravezető)
  • Karcinogenezis, az öregedés és a mutagenezis mechanizmusai felgyorsulnak
  • Jelentős genotoxikus tulajdonságok, amelyek súlyos DNS -károsodáshoz, kromoszóma -fragmentációhoz, pontmutációkhoz és oxidatív DNS -változásokhoz vezetnek.
  • A glutation lebontását gyorsítja, amely az egyik legfontosabb antioxidáns az élő emberi sejtekben.
  • Hozzáférés a mélyebb szervekhez a normál élettani korlátok, például a vér-levegő gát, a vér-here gát, a vér-agy gát és a placenta gát átlépésével, amely az agyat és a nemzőszerveket támadja.

  A grafén -oxidot méregteleníteni kell. Mivel tudjuk, hogy a betegség etiológiai ágense nagy valószínűséggel mérgező kémiai vegyület, nem pedig biológiai ágens, ezért gyengülhet.
  Ezért létfontosságú, hogy megakadályozzuk, hogy kárt tegyen a szervezetben.

  4.) Legalább három antioxidáns kulcsszerepet játszik a grafén -oxid eltávolításában:
  • N -acetil -cisztein (NAC) – természetes módon helyreállítja a glutationszintet.
  • További glutationadagolás – az alacsony szint normalizálására.
  • Dimetil -glicin (DMG)

  Egyéb hasznos étrendkiegészítők:
  • Resveratrol – kiküszöböli a grafén -oxid pusztító oxidáció képességét,
  • Klór -dioxid, amelyet, bár még mindig vitatott, több ezer, különböző autoimmun betegségben szenvedő ember sikeresen használt,
  • D -vitamin.
  • Cink

  Fel kell készülnünk. A La Quinta Columna becslése szerint az Egyesült Államokban naponta tízezrek halnak meg az 5G bevezetésekor.
  Ellen kell állnunk a zsarnokságnak, nemet kell mondani az alkotmányellenes törvényekre, parancsokra.

  Forrás:
  https://www.researchgate.net/publication/358150548_CoVid_vaccines_based_on_graphene_nanonetwork_and_Internet_of_Nanothings_IoNT

  https://informatialibera.ro/hu/hivatalos-orvosi-tanulmany-es-nem-konteo-dr-michael-roth-a-grafen-oxid-es-a-covid-19-kozotti-kapcsolat-atvitel-es-kikuszoboles/

  https://orvosokatisztanlatasert.hu/grafen-oxid-a-covid-19-oltasokban/

  https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2019/nh/c8nh00318a/unauth

  https://www.koronavirus-oltas.com/Pfizer-oltas-vizsgalata.html

  https://aip.scitation.org/doi/10.1063/1.5100932

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32454753/

 4. Nemrég Dr. Cowan a Man In America Channel műsorában Seth Holehouse-val beszélgetett
  https://www.bitchute.com/video/oFfYKg4yNv8o/
  DR. TOM COWAN – THIS IS THE MOTHER OF ALL LIES & THEY’RE DESPERATE TO KEEP IT HIDDEN FROM YOU – MAN

  A beszélgetésben körbejárásra kerül a fertőzés átvihetőségének a témája, pontokba szedhetően.
  1. Ha embereknek azonos időszakban, azonos helyen hasonló tüneteik vannak, az nem jelenti azt, hogy a tüneteket átadják egymásnak. Példa: patkányméreg, ami azonos helyen, azonos időszakban azonos tünetekkel elpusztít egy patkány kolóniát. Ezek szerint a patkányméreg a vírus, ami megfertőzi a kolóniát, és fertőző. A valóság pedig az, hogy mind evett a végzetes méregből. Hasonló példa a tengerészek C-vitamin hiánya, a skorbut. Azt a feltevést, hogy létezik egy anyagi dolog, ami azonos helyen, azonos időben, azonos tüneteket okozva átadható, egyik példa sem tudja alátámasztani, és a valóságból rengeteg példát lehetne hozni még az azonos helyen és időben többeket érintő megbetegedések kiváltó okára.
  2. Ha mégis valami átadható lenne, soha nem került meghatározásra, hogy mégis mi az, ami átadódik. Létezik-e valami, ami átadható lenne, amikor például több bárányhimlő fordul elő egyszerre? Amikor megjelent a mikroszkóp, és elkezdték nézni a váladékokat, vírust nem találtak. Azonos tünetű betegekben vagy találtak egyező baktériumokat, vagy nem, és az egészségesekben is benne voltak a betegekkel azonos baktériumok, vagy éppen belőlük is hiányoztak.
  3. Amikor a Polio bénulás kórokozót keresték, nem találtak baktériumot, és semmi mást se. Ekkor kitalálták, hogy biztos azért nem látnak semmit, mert túl kicsi. Ezért a mikroszkópikus méretű dolgokat egy szűrővel eltávolították, és a maradék folyadékban kellett volna lenni a vírusnak. Ám az átszűrt folyadékban minden volt, enzim, méreg stb., de ezekről nem lehet azt állítani, hogy ez lenne a fertőző vírus. Amikor olyan kísérletet végeztek, hogy ezzel a szűrt folyadékkal fertőztek meg az egészséges alanyokat, soha nem sikerült megbetegíteni senkit. Tehát nincs benne fertőző. A semmi pedig nem is adódik át. A kísérlet eredménye pont azt jelenti, hogy nincs fertőző betegség.
  4. Amikor feltalálták az elektronmikroszkópot, a váladékokból nyert folyadékokhoz elkezdtek hozzáadni anyagokat, majd ezzel a koktéllal kémiai- fizikai műveleteket végezni. A végeredményekben soha nem voltak azonos részecskék, azok mindig különböztek. A végeredmények mindig a kiinduló anyaggal voltak összefügésbe hozhatók. 1954-ben, amikor rájöttek, hogy nem tudják kimutatni a vírusokat, kitaláltak egy folyamatot, aminek az eredményére kijelentették, hogy izolálták a vírust, vagyis egy megismételhető, mindig azonos, elkülöníthető ugyanazon összetevőből álló dolgot találtak. Mivel tudták, hogy nem lehet vírust kimutatni, ezért olyan anyagokat adtak hozzá a beteg váladékokhoz – a kanyaró volt a minta példa,- amiktől már egy teljesen más anyag lett (tejet, majom vese szérumot, antibiotikumat- gombákat). A szűrt folyadék végül tele lett halott, bomló sejtekkel, amire azt mondták, hogy ezzel vírust izoláltak, mert ezt a sejthalált vírus okozta. Kanyaró esetén például később megismételték ugyanezt a folyamatot úgy is, hogy kimaradt a kanyaró váladék, viszont a tej oldaton végzett standard procedúra végén azonos dolgot kaptak azzal, mintha benne lenne a kanyarós váladék. Kiderült így, hogy a módszer eredménye alapján nem különíthető el a vírus. (Viszont hivatalosan ez a folyadék kerül a hagyományos oltásokba.) A lényeghez hozzá tartozik az is, hogy senki nem látta, hogy valaha a kanyarós váladékban lett volna vírus. Ha a két folyamatot összehasonlítjuk, akkor a különbség a kiindulásnál a beteg váladék hozzáadása a semmivel szemben. Még annyi korrekció történik időnként a kísérleteknél, hogyha semmi a kiindulás, akkor nem kell antibiotikum a kísérlethez.
  5. Dr. Cowan és barátai végigcsinálták a vírus izolációs protokollt. De úgy, hogy kimaradt az első lépés, a beteg váladékból való kiindulás. Az utolsó lépésben hozzáadtak sörélesztőt, ami lerövidítette a sejtpusztulási időt. A végereményként kapott sejt törmelékben megtalálták a ’Sars-Cov-2’ genomot, a ’kanyaró’ genomot is, a ’HIV vírust’ is. Ez azt jelenti, hogy ezek a genomok nem keverednek egymással, ezek együtt nem egy vírus szekvencia. Továbbmenve ez az eredmény azt is jelenti, hogy nincsenek vírus genomok. A vese szövet sejtek megölése pedig nem izoláció. Ez a kísérlet és eredménye a virológia halálát jelenti.

  Dr. Cowan-ék 200-nál több intézményt kérdeztek meg arról, hogy találtak-e beteg váladékban Sars-Cov-2-t HIV-et, ebolát. (CDC, NIH, Robert Koch Institute, Louis Pasteur Institute stb.) A válasz minden esetben az volt, hogy senki nem talált semmit. A virológusok felé jogos feltenni a kérdést, hogy miért nem találják az eredeti beteg váladékban a vírust? Mert azt állítják, hogy a beteg váladékban milliónyi vírus van. Akkor miért nem tudnak kimutatni legalább egyet? Baktériumokat és a spóráikat nagyon egyszerűen ki lehet mutatni. A válasz mindig az, hogy nincs elég vírus a váladékban ahhoz, hogy megtalálható legyen. Tehát nincs fertőzés átvitel, nincs fizikai bizonyíték a vírusra. A laborszökevény vírus teória is teljességgel arról szól, hogy legyen egy bűnbak. Nincs laborszökevény vírus. Nem létezik semmilyen vírus. Lélektani hadviselés van.
  Furcsa módon azok ijesztgetnek a nem létező vírusokkal, akiknek köze lehet ahhoz, tevékenységükből eredően, hogy az emberiség ki legyen téve a különböző mérgek hatásainak. Furcsa módon a mérgek hatásainak megjelenésével együtt változnak a betegség mérési és betegség definiálási standardok is.
  Dr. Cowan javaslata a beszélgetés végén az, hogy aki meglátogatja a háziorvosát, kérje meg, hogy vegyék végig azokat a lépéseket, amivel a virológusok kimutatják a vírusokat, és azt is mutassák be, hogy a vírus betegséget képes okozni. A PCR teszt nem fogadható el válasznak, mert az egy olyat genom darabot mutat ki, ami valami más megfoghatónak a része. A gondolkodásunk olyan, hogy ha nem tudjuk valamiről, hogy az mi, attól még meg tudjuk mondani, hogy mi nem.

  1. Nagyon sok elmebeteg “dolgozik” a laborokban is, és ezért még “tanultak” is… A legjobb, hogy tudománynak hiszik azt, amit csinálnak, közben olyan, mintha egy kotnyeles háziasszony addig kutyulgatna össze mindenfélét, amíg a végén rá nem tudja fogni, amit szerinte ő ki akart hozni belőle. Szerinte…

   1. Egy ismerősöm a kertben szedett gombából főzött pörköltet a családnak. Kórházba is kerültek mindannyian, mivel a hölgy nem ismeri a gombákat, és fogalma sem volt róla, hogy amit összeszedett, az mérgező. Nagy szerencséjük volt, hogy nem gyilkos galóca nőtt a kertben, így viszonylag olcsón megúszták. “De legalább finom volt” – mondta.
    Sajnos a kilóra megvásárolható “tudósok” nem maguk fogyasztják el a mérgező kotyvalékokat, amiket kifőznek, hanem a vétlen embertársaikkal és az élővilág más egyedeivel etetik meg. Vagy – mint a fenti ismerősömnek – fogalmuk sincs róla, hogy mivel játszadoznak, vagy pontosan tudják, csak fikarcnyit sem érdekli őket, elvégre nem az ő bőrükről van szó. Egyelőre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük