Ted Cruz szenátor: a történelemben egyetlen bürokrata sem okozott nagyobb kárt Amerikának Faucinál


Rumble: https://rumble.com/v2ekldy-ted-cruz-szentor-a-trtnelemben-egyetlen-brokrata-sem-okozott-nagyobb-krt-am.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/G4k5uU6lQs2K/

8 thoughts on “Ted Cruz szenátor: a történelemben egyetlen bürokrata sem okozott nagyobb kárt Amerikának Faucinál

 1. https://www.ninefornews.nl/dit-gebeurt-er-na-coronavaccinatie-met-je-goede-darmbacterien/

  after covid vaxx, in your intestins bifidus bacteries die ..to zero remaining , doctor was afraid to publish findings for knowing becouse of censorship it wouldnt be published anyway and she would lose her job …

  ur bifidus bacteria in your intestins are the main protectors of your health and immunity against disease.. !!!

  article is in dutch , sadly no translation , link that is included points to twitter article …..

  LOOK IT UP !!!!

 2. Jaj, jaj, tényleg mekkora probléma, hogy az emberek már nem bíznak a kormányokban, a politikusokban és a kilóra megvásárolt átudósokban és álszakértőkben! Mert egyébként mennyi jót tettek a népekkel, csak most kicsit megvezették őket, ugye? Aztán nehogy a következő kamu világjárvány alatt itt álljunk garantáltan igazmondó, megvesztegethetetlen, emberbarát, tisztakezű kormányok, politikusok, “tudósok” és “szakértők” nélkül, mert akkor végünk van! Ki fogja elrendelni a lezárásokat, a pofapelenka-viselést, ki fogja a “vagy beoltatod magad méreginjekcióval, vagy dögölj éhen” választás elé állítani a birkanépet, hadiállapotot elrendelni a betegségiparban, tönkretenni a kisvállalkozásokat, hogy a mamutcégek még nagyobbra nőhessenek, soha nem látott profithoz juttatni a pharma-maffiát az adófizetők pénzéből, miközben a gazdaság ebek harmincadjára került, működtetni a napi 24 órás média-propaganda gépezetet, eljátszani a kamerák előtt, hogy a mi hős influenszereink mind be lettek oltva, stb.?

  Ki más mondhatna ilyeneket, mint egy vérbeli politikus, az egész mocskos, korrupt, velejéig romlott és embertelen rendszer egyik legnagyobb haszonélvezője? Most, hogy a hazugság-kártyavár roskadozik, mindenki pozicionálni próbálja magát: harsányan elítéli, aminek egészen eddig tevékeny részese volt, körömszakadtáig tagad, műkönnyeket ontva ál-bűnbánatot gyakorol, másokra mutogat, mentségeket keres és már előre felmentést igyekszik kicsikarni a saját tetteire.

  Csak éppen őszinte megbánást nem mutat senki: nem tesz teljes körű beismerő vallomást, vállalva a saját szerepét a történtekben, akár a büntetőjogi következményeket is, nem mond le a pozíciójáról, a kétes úton szerzett vagyonáról, nem igyekszik jóvátenni, amit elkövetett, és eszébe sem jut kártalanítani az áldozatokat a saját pénzéből vagy a saját két keze munkájával!
  Amíg ez nem történik meg, addig csak egy ócska színjáték újabb felvonását látjuk, amelyben a szerzők az érzelmi húrjainkon játszanak, természetesen – mint mindig – a saját javukra és a mi kárunkra.

  1. Mit a legtöbb a írásodban, most is a fején találtad a szöget. Jönnek a vállvonogatós bocsánatkérések, a helyezkedések, liberálisból nemzeti, nemzetiből liberális lesz “hirtelen”, újrakezdik a játszmát, a következő ál-járványig. 2008 óta tart ez az egész (kamu csirkeinfluenza) és minden áljárványban egyre pofátlanabbak, szemetebbek, agresszívebbek és aljasabbak. Most is ez lesz, jönnek az új megmondó emberek, mint egykor 2009-ben a bajszos rohadék Áder, aki Európa Parlamenti beszédben leplezte le az ál*-járványt és a halálos,m metgbetegítő csike influenza ellenes oltást, az oltóanyag gyártók összejátszását Európa Parlamenti képviselőkkel, hogy aztán a maga is kovid járvány hívő, hazugság és pánik terjesztő, oltáspropagáló legyen a H5N1 kamujárványnál és a kovidnál is.

 3. Deep State oltatlan vért halmoz fel
  Írta: Michael Baxter – 202358612469 március 24

  A „mély” külügyminisztérium szennyezetlen vagy vakcinamentes vért halmoz fel egy hűtött bunkerben valahol Pennsylvania középső részén, látszólag azért, hogy nemzeti vészhelyzet esetén saját magukon használják fel – mondta a Real Raw-nak az amerikai hadsereg kiberparancsnokságának (ARCYBER) egyik forrása. Hírek.

  Az ARCYBER elfogta azokat az e-maileket, amelyekben Dr. Richard Otto, az Orvosi Szolgálatok Hivatalának tiszti főorvosa azt írta Antony Blinkennek, hogy a „kút” biztonságos, és 50 000 pint „fertőzetlen” vért tárol be nem oltott donoroktól. Az e-mailben azt írták, hogy a meglévő vért 35 naponta meg kell semmisíteni és ki kell cserélni – ami arra utal, hogy ismeretlen okokból egészben és hűtve kell tárolni a fagyasztás helyett.

  Más lehallgatott levelezés a kút helyére utalt. Február 15-én Dr. Cary Fowler, a globális élelmezésbiztonságért felelős különmegbízott e-mailben megkérdezte Ottót, hogy 50 000 pint „mindannyiunk számára elég”-e, és hogy felkutatott-e olyan webhelyeket, amelyek túlmutatnak „ami Pennsylvaniában van”.

  Ha „mindannyian” a dagadt külügyminisztérium egészét jelenti, amely 72 000 túlfizetett mocsári lényt foglalkoztat, akkor 50 000 pint aligha férne el egy tömeges áldozattal, ahol tízezreknek lenne szükségük hirtelen transzfúzióra.

  A Deep State érdeklődése a beoltatlan vér beszerzése iránt felkeltette a katonaság kíváncsiságát, mert a rezsim határozottan ragaszkodott ahhoz, hogy a beoltott és a beoltatlan vér egyformán biztonságos. Az FDA azt mondta: “Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság több alkalommal megerősítette, hogy nincs bizonyíték a vakcinázott személyek által adományozott vér biztonságával kapcsolatos aggodalmak alátámasztására.”

  “Hazudnak a nyilvánosságnak” – mondta forrásunk. „Jó ötletünk van, hogy miért csak be nem oltott donorok vérét halmozzák fel – mert a Deep State, legalábbis a legtöbb, nem oltott. Soha nem szúrták meg őket. Tényként tudjuk, hogy Anthony Fauci, Deborah Birx és Francis Collins védtelen volt, amit a letartóztatásukkor végzett vizsgálatok is megerősítettek. Az egész Deep State apparátus mentes akar maradni az oltóanyag-szennyező anyagoktól, és ezt az általunk látott e-mailek is bebizonyították.”

  Hivatkozott egy e-mailre, amelyet Otto küldött Xavier Becerrának, a HHS igazgatójának január végén. „Ahogyan Ön utasította, szigorúan átvizsgáljuk a donorokat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az összes begyűjtött vér mentes-e a szennyeződésektől. Sajnos olyan keményen erőltettük az oltásokat, hogy egyre nehezebb oltatlan donorokat találni. Lehet, hogy el kell kezdenünk adakozni, hogy megfelelő utánpótlást tartsunk fenn” – olvasható a cikk egy részében.

  Nem világos, hogy a Deep State hogyan és hol izolálja el a be nem oltott donorokat, és mely ügynökségek (például a Vöröskereszt) gyűjtenek vért a nevében, és ijesztő belegondolni, hogy a Deep State átverheti az oltatlan hazafiakat véradásra.

  Forrásunk szerint a White Hats alig várja, hogy megtudja a „kút” pontos helyét, de egyelőre tudják, hogy valahol Pennsylvania központjában van.

  „Tisztább információ nélkül olyan lenne, mintha tűt találnánk a szénakazalban” – mondta forrásunk. „A magánvérbank vezetésében nincs semmi bûn; fenntartunk többlet vért a be nem oltott donoroktól, akárcsak a legtöbb White Hat létesítmény. De a HHS, az állam, a CDC és az FDA kettős, egyet mondanak, mást tesznek, és az indítékaik aljasok.”

 4. Érdekes a videó…. Finomkodó! Mintha azt mondaná: Elnézést kérek Fauci Úr, hogy ilyeneket állítok ön ellen. Nem akarnám megbántani, no, de rossz híreket hallottam (olvastam) önről és ezeket meg kell említeni, mert tanulságos.

  A gondolkodó emberben ilyen kérdések merülnek fel:
  – Még szabadlábon van?
  – Hol, melyik Bíróságon van folyamatban eljárás ellene?
  – És a többi “munkatársa”? Talán ők is részesülnek majd hasonló “ejnyebejnye”-ben?

  Valami olyasmi ez nekem mint amikor Nagymama megy a gyerkőcért az Óvodába és az óvónő azt mondja: Kedves Nagymama, ma Pistike nagyon eleven volt. Legyen szíves ezt említse meg a szüleinek, jó?

  Nos, itt tartunk!
  És aki többet szeretne, annak egy rossz hír: NEM lesz Nürnberg 2. per! NEM. Mert ha netán be is adnák a vádiratot, akkor is a BÍróság
  bizonyíték HIÁNYÁBAN elejti az ügyet.

  Én előre szóltam, hogy ne érjen senkit csalódás.
  Ez van!

 5. Már jóval a COVID előtt megfogalmazódott bennem,hogy mennyivel jobb lehetett a betegeknek
  LAMBARENEBEN a gaboni őserdőben,ALBERT SCHWEITZER kórházában,ahol a gyógítás szereteten
  alapult! Örömmel tölt el,hogy nem most kell fiamat nevelnem,és súlyos szívbeteg Édesanyámról gondoskodnom.
  Együtt éltünk. (73)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük