Dr.Scott Jensen a szívmegállásokról

Miért áll meg váratlanul a szív? Miért aggódik egyre több szakember, az mRNS oltások óta rendkívüli módon megszaporodott, hirtelen, megmagyarázhatatlan okokból bekövetkező halálozások miatt?

Dr. Scott Jensen, orvos, volt szenátor a szívmegállások okait magyarázza el laikusok számára is érthető módon.


https://www.bitchute.com/video/qVu6VeytHBJi/


Forrás: https://karikor.substack.com/p/miert-all-meg-varatlanul-a-sziv-miert

4 thoughts on “Dr.Scott Jensen a szívmegállásokról

  1. A másoktól ellopott gondolatok ismétlése mire jó? Kinek kell? A forrás feltüntetése nélkül?
   Önálló értelmezéseket nem tudnak adni a robotok. Ha van az outputjukban értelmezés, az egy ‘select’.

  2. Ez az MI nagyon okos, sőt túl okos, mégsem tud csak úgy elterjedni a Földön, nem fogja helyettesíteni az emberiséget. Mert a Föld nem neki való. Ha az lenne, nem kellene annyi reklám, ijesztgetés, rémísztgetés. Simán itt lenne, és kész. Mint a migráció: egyszercsak itt voltak, nem előzte meg semmilyen hiresztelés, hogy majd így , vagy majd úgy.
   Max az emberek életének a segítségére való, az elitet leválthatja , de a nagy átlag amúgy magasan tesz rá. sőt befogadta az életébe a sok kütyüjével, de valahogy mégsem váltotta le . Ezért kell a sok reklám.
   A covidozás analógiájára utalva: a vaxozás , boosterezés viszonylag hamar kimerült, pedig erőszakos reklámja volt bőven.

  3. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy robotba csak iskolázatlanoktól és bűnözőktől vennének át szókincset. Akár egy gomb megnyomására szólító kis robotnál. Hányféleképpen lehet kérést, felszólítást intézni valakihez? Iratott-e valaki már trágár szöveget a teszt robotokkal? Vagy mit válaszol arra, ha megkérjük, hogy tartson kiselőadást az illuminátusok manipulációs technikáiról.
   Emberhez közel álló robotot egyébként veszélyes lehet tartani, sose lehet tudni, nem akar-e például valamelyik éjjel kasztrálni, hiszen nem ismert a programozása. Ha egyszer véletlenül “bedühödik”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük