A 2010-es pánikjárvány

https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/panikjarvany2010:7?r=GzPTAwhYxxuxdRwKVSk1CQ2e7xNhiCMU&t=0

6 thoughts on “A 2010-es pánikjárvány

 1. Végre itt a “hivatalos” bizonyíték, hogy a Karikó K által “felfedezett” és szorgalmazott mRNS vakcina nem biztonságos, legalábbis nem lehet látni a hosszútávú hatását. Ezt nevezik kísérleti fázisnak, úgy általában. TEHÁT:a mostani oltogatás merőben kísérletezés, amit egereken, tengeri malacokon, nyulakon, muslincákon szoktak végezni. EDDIG. De, most az Új Világrend küszöbén, embereken.

  Persze, ezt mi tudtuk, de pártunk és kormányunk nem, így felajánlotta a kísérleti patkányok szintjén gondolkodókat a “tudomány oltárára”

  https://informatialibera.ro/hu/megsem-a-szelhamos-gyogyszer-es-titkosugynok-kariko-katalin-asszonysagkapta-a-hon-ahitott-orvosi-nobel-dijat/

 2. Nagyon örülök hogy feltették ezt a videót, TELITALÁLAT. De jó lenne ezt leadni a tv-ben, hogy a lakosság nagy része is emlékezzen. Mennyi embernek volt akkor még józan esze és az egészségügy sem engedte magát megvezetni, az eskü, az együttérzés a tudatosság fontosabb volt. Most taktikát változtattak a profitban érdekeltek és megvették azt akit csak lehetetti és ez most bejött nekik. Remélem hogy eljön az idő amikor sikerül vádat emelni ezek ellen, a WEF-tol kezdve a kormánytagokig.

 3. RE: Falus Ferenc pulmonológus, volt tiszti főorvos

  Még emlékezhetünk a jeges vödrös kihívására, amikor ellenzéki főpolgármester-jelöltként indult Budapesten – (priceless)
  “Jelölt, síró gyerek, kutyák és ló [20]14-08-26”
  https://www.youtube.com/watch?v=phr6vHno-uc

  A jelenlegi plandémia kapcsán is szokása megnyilvánulni, a moslékkoalíció legnagyobb örömére, természetesen az Új Világrend szekértolójaként.

 4. Akkor még nem szórták Chemtrailről, most szórják! A lefizezett “kormányfők” beleegyezésével. Hogy pusztulna el az összes kollaboráns vakcináci gyilkos!!!!

  1. Egyetlen egy gondolat mitoszkál bennem.
   És nem kötekszem,csak értetlenkedek.
   Ha ez nem több min egy szezonális inflzenza akkor az hogy lehetséges hogy a tünetei megsem ahhiz hasonlítanak?szglás vesztés ízérzékelés vesztése.Trombózis,embólia hírtelen szívhalál mint szövődmény.
   Ilyeneket nem hallottunk.És sajnos van ismerős aki tüdőembóluában halt meg covid után.Én voktam influenzás és 1 hónapja Ez a valami is megtalált.Nem voktam szarul de nem ereztem szagokat,illatokat.
   Influenzával soha nem vomt ilyen tapasztalat.
   Szóval valaki homályisítson föl legyen kedves.
   Ja oltatlan vagyok az is maradok.

   1. 10-15 ével ezelőtti cikkekben is leírták, hogy az influenza velejárója az íz és szaglásvesztés. A bulvármédia terjesztette el ezt a marhaságot és még az orvosok is bevették. A thrombózis készség minden gyulladásnál fokozódik, különösen, ha gerjesztik különböző módszerekkel. egyébként pedig a vírus minden évben változtatja a megjelenését, különben nem tudna támadni. Ezért minden évben volt és van olyan tünet, ami előzőleg nem volt. Az oltás után egyértelműen rengeteg thrombózis eset van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük