4 thoughts on “A 2010-es pánikjárvány

 1. Végre itt a “hivatalos” bizonyíték, hogy a Karikó K által “felfedezett” és szorgalmazott mRNS vakcina nem biztonságos, legalábbis nem lehet látni a hosszútávú hatását. Ezt nevezik kísérleti fázisnak, úgy általában. TEHÁT:a mostani oltogatás merőben kísérletezés, amit egereken, tengeri malacokon, nyulakon, muslincákon szoktak végezni. EDDIG. De, most az Új Világrend küszöbén, embereken.

  Persze, ezt mi tudtuk, de pártunk és kormányunk nem, így felajánlotta a kísérleti patkányok szintjén gondolkodókat a “tudomány oltárára”

  https://informatialibera.ro/hu/megsem-a-szelhamos-gyogyszer-es-titkosugynok-kariko-katalin-asszonysagkapta-a-hon-ahitott-orvosi-nobel-dijat/

 2. Nagyon örülök hogy feltették ezt a videót, TELITALÁLAT. De jó lenne ezt leadni a tv-ben, hogy a lakosság nagy része is emlékezzen. Mennyi embernek volt akkor még józan esze és az egészségügy sem engedte magát megvezetni, az eskü, az együttérzés a tudatosság fontosabb volt. Most taktikát változtattak a profitban érdekeltek és megvették azt akit csak lehetetti és ez most bejött nekik. Remélem hogy eljön az idő amikor sikerül vádat emelni ezek ellen, a WEF-tol kezdve a kormánytagokig.

 3. RE: Falus Ferenc pulmonológus, volt tiszti főorvos

  Még emlékezhetünk a jeges vödrös kihívására, amikor ellenzéki főpolgármester-jelöltként indult Budapesten – (priceless)
  “Jelölt, síró gyerek, kutyák és ló [20]14-08-26”
  https://www.youtube.com/watch?v=phr6vHno-uc

  A jelenlegi plandémia kapcsán is szokása megnyilvánulni, a moslékkoalíció legnagyobb örömére, természetesen az Új Világrend szekértolójaként.

 4. Akkor még nem szórták Chemtrailről, most szórják! A lefizezett “kormányfők” beleegyezésével. Hogy pusztulna el az összes kollaboráns vakcináci gyilkos!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük