VÉDŐFILM A GYERMEKEKÉRT- MEG KELL SZÓLALNUNK!

A világhírű színész Till Schweiger és kollegái nem hallgatnak tovább!

Till Schweiger, négy gyermek édesapja és sok más német híres előadóművész készítették el a Schutzfilmet. Ebben hívják fel a figyelmet, hogy nem csak az oltás elől, de az intézkedések elől meg kell védeni gyermekeinket!

„És őszintén fel kell tegyük magunknak a kérdést, hogy meddig akarunk még elmenni!? A gyermekek szükségleteit egy éven keresztül a sor legvégére tettük. Teljesen ellentétes módon ami a feladatunk lenne felnőttként ebben a társadalomban! Történetesen, hogy a védelmezendőket megvédjük! És erős szülőkre van szükségünk! Akik tényleg ki is mondják, hogy: “Nem!”

https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/deutliche-Reaktionen:5?r=GzPTAwhYxxuxdRwKVSk1CQ2e7xNhiCMU&t=0

4 thoughts on “VÉDŐFILM A GYERMEKEKÉRT- MEG KELL SZÓLALNUNK!

  1. Nem a hír tartalma a meglepő, hiszen ez eddig is köztudott volt “köreinkben”, hanem az, hogy ezt az origo.hu hozta le:
    https://www.life.hu/hirek/20210912-aggaszto-informacio-derult-ki-a-pfizer-vakcinajarol-ezt-okozhatja-a-kamasz-fiuknal.html
    Tovább erőltetik a fiatalok oltását? egyáltalán az oltást? erre adott engedélyt az FDA? nyilván nem erre, de Kincses Gyula erre hivatkozva támogatta az eü. dolgozók kötelező oltását.
    Nagy a kavarodás, erőlködés, de meglepő, hogy már a kormánypárti hirportálon is megjelent ez a mellékhatás vizsgálat, amiről a hazai korona-celeb garnitúra éppen az ellenkezőjét zengi harsányan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük