TÜNTETÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA SZÉKHÁZA ELŐTT

Bejelentett és jóváhagyott rendezvény. Budapest, Szondi u. 100, a Hősök tere mellett Szept. 15.-én szerdán 12-14 óra között.

Eleged van abból, hogy a Magyar Orvosi Kamara szűkkörű országos vezetése rendszeresen próbálja megfélemlíteni azokat az orvosokat, akik kimondják az igazat a kovid-fasizmusról, az egészségügy tönkretételéről, a lakosság rutin szerű félelembe taszításáról?

Eleged van a pártpolitikus Kincses Gyula megnyilvánulásaiból?

Akkor itt a helyed a tüntetésen.

Véleményünket, még ha az kellemetlen is a diktatúrának, EL FOGJUK MONDANI.

Célunk a kovidos és nem kovidos betegek, eü dolgozók emberi méltóságának helyreállítása, az összeomlasztott egészségügyi ellátó rendszer életben tartása, az orvosok és egészségügyi dolgozók katonai megfélemlítésből való felszabadítása és az orvosok teljes körű szakmai képviseletének helyreállítása.

A MOK országos vezetése nem egy szent tehén, csupán az orvosok érdekeit eláruló néhány kalandor szakmapolitikus játszóháza. Itt az ideje felemelni a szavunkat az orvosi karhoz méltatlan egylet ellen.

Beszédet mondanak:
Dr. Ormay Péter fogorvos
Dr. Turcsányi Zsolt gyerekorvos
Dr. Pócs Alfréd ortopéd-sebész
Dr. Tamasi József belgyógyász
Dr. Matyijcsik Sándor ortopéd-sebész

6 thoughts on “TÜNTETÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA SZÉKHÁZA ELŐTT

 1. És ki tud erről a rendezvényról még, rajtunk kívül, akik ezt a honlapot rendszeresen látogatjuk? A patikus -testépító úr nem reklámozta a facebook oldalán. Sajnálatos.

 2. RE: mok_k(í)gy(ó):

  “Ez a(z) [“átoltottságban” – brr!; továbbra is magyartalan] 60% körüli [1.05 min…korábban, 1-1.5 hónappal ezelőtt még 67+ vót (sic) (1), közelítve a 70-hez]; ma már ezzel az európai átlag alatt vagyunk…
  [5.03 min.] Persze minden [egészségügyi] dolgozóért kár [aki lemond azért, mert megtagadja a kötelező “oltást”] (2)…bár [sóhaj?] gondolkozok, hogy ilyet mondhatok-e: azért egy olyan eü. dolgozó [rendszertoló riportenő közbeszúr, mintegy aláad: (‘sejtem, hogy mit akar mondani, ühm)], aki a “tudásnak”, annak a “szakmai” minimumának nincs a birtokában, hogy mire való az “oltás”, hogy működik, és miért “biztonságos” (3). Egy évvel ezelőtt ezen lehetett vitatkozni, de most pontosan lehet látni, hogy a kórházba kerültek között hány százaléka az oltott, és hány százaléka az oltatlan. Tehát ma nagyon egyértelműen mutatják azt, hogy az “oltás” mennyire fontos; és ezért nem is értjük [értsd: mi, mok_k(í)gy(ó)] azt, hogy hogy lehet az hogy kollégák ezt nem fogadják el – ‘riporter(nő)_kérdező észkombájn györgyike: (aha…)] 5.03-44 min.

  hitgyüli_atv “egyenes beszéd” [wtf?!] 2021.09.17.
  https://www.youtube.com/watch?v=7uwHRadkj7w

  Természetesen semmi konkrét adatra/felmérésre nem hivatkozik a ‘riportban’, mindössze “a tekintélyre”, de az is retorikailag értékelhetetlenül (mintegy bugyután) – értsd: ‘én vagyok az, aki; és nem véletlenül vagyok ott, ahol’ – másfelől: a mindenkori excramentum jól lebeg, mint mok_kgy példája is mutatja, nem csak a víz felszínén…)

  (1) “Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) adatai szerint a legalább az első dózist megkapó lakosság aránya elérte a 67,4 százalékot, míg Magyarországon ez az arány 66,4 százalék – írja a 24.hu.”
  https://forbes.hu/uzlet/atfordulas-mar-europai-atlag-alatti-a-magyar-atoltottsag/ 2021.07.23.

  “Mivel a hazai szervektől nem tudtuk megszerezni a korcsoportokra bontott hazai Covid-átoltottsági adatsort, az európai járványügyi központ adatbankjából dolgoztunk…
  idén szeptember 1-ig 5 509 259 FŐ KAPTA MEG A MÁSODIK OLTÁSÁT. MI A ‘KÉTADAGOSOKAT’ ÖSSZESÍTETTÜK…

  [A ‘táblázatban’ viszont a következőt láthatjuk:] Mindenki 5 097 25 / 8 060 478 / 63,2(%).”
  https://index.hu/gazdasag/2021/09/04/magyar-covid-vakcina-atoltottsag/

  Potom 412 ezer a különbség – csekélység!

  a hivatalos adat szerint bőven 5.84 millió felett a vaxoltak – váljék egészségükre!!!

  (2) https://index.hu/belfold/2021/07/21/orvosok-hagyjak-el-az-egeszsegugyet-a-kotelezo-oltasok-miatt/

  (3) https://mok.hu/hirek/mokhirek/a-magyar-orvosi-kamara-allaspontja-az-egeszsegugyben-dolgozok-kotelezo-covid-oltasaval-kapcsolatban 2021.07.16

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük