A járvánnyal félrevezetett publikum készpénzének és szabadságának utolsó órái?

A CBDC, azaz központi bankok digitális valutáinak bevezetése történelmi mérföldkő az emberi szabadság, szabad kereskedelem tekintetében. Amennyiben megvalósul az, amit mind a BIS és IMF szeretnének, hogy bekövetkezzen, azaz a CBDC bevezetésre kerül, bankok eddig soha nem látott mértékű felügyeletet tudnak gyakorolni kereskedelmi tevékenységünkre és ezáltal szabadságunkra.

Ezt párosítva a digitális igazolási technológiák bevezetésével és elterjedésével (oltási igazolás) – köszönhetően a COVID manővernek – egy orwelli világ megvalósulása elkerülhetetlen. A felvétel üzenete szeretném ha az lenne, hogy tekintsük lehetőségnek mindezt és szerveződjünk az elnyomás ellen, támogassunk egy olyan világot, amit szeretnénk hátrahagyni, használjunk készpénzt, vagy központi felügyelet alól mentes kereskedelmi formákat és terjesszük az információt.

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/Totalitarius_tango_720p:c?r=GzPTAwhYxxuxdRwKVSk1CQ2e7xNhiCMU

4 thoughts on “A járvánnyal félrevezetett publikum készpénzének és szabadságának utolsó órái?

 1. “Teljes foglalkoztatás elérése, csökkentett CO2 kibocsátású gazdaság, amelyben rá sem fogunk ismerni a mostanira” Már egy hónappal a járvány kihírdetése után megmondta Orbán Viktor Mihály, aki jó kiképzést kapott a globalistáktól: erre utal az EESZT, az online számlázás bevezetése, a kötelezővé tett oltás…
  A totális foglalkoztatottságra emlékszünk, ugye?? már a korombeliek: a gyárkapun belüli munkanélküliség a garantált bért jelentette, igaz akkor legalább biztosítva volt egy szociális ellátás, ami most éppen leépülőben van.
  Magyarországon beindult a minta értékű neomarxista állam felépítése, a hadra fogható haverokkal, “szakember” gárdával, mint láttuk a modernkori Judásokat.

 2. Nagyon jó video! A lènyeg benne van! Igen, az emberek önszerveződèse fogja megfordítani ezt az elmebajos háttèrhatalmi tervet!

 3. Jo osszeallitas-fontos dolgokrol es tudni valokrol szol .Nem kell megilletodni/elbizonytalanodni – mert nem baj az egyaltalan hogy nem teljesen um. szakmailag tokeletesre sikeredik mindig -A lenyeg az az hogy igaz es jo es fontos az amit csinalsz.Csak igy tovabb es batran… – mert idovel az onbizalmad is egeszen biztos hogy erosodni fog majd…!

 4. https://www.bnnbloomberg.ca/digital-currency-clears-a-path-for-helicopter-money-says-prasad-1.1653892

  Tetszett az RT.de egy hozzázólójának véleménye,hogy az az FDA jelentése FDA the ”Fraud and Death Administration” csalás és halálozási hivatal.
  Észre is veszi valaki onnan egy hozzászóló, hogy láthatók az FDAközeli szervekben a felmondások, mert mindenki tudja mi vár majd rá az elkövetkező nürnbergi perekben.
  Amint Biden és Harris bedobja a törülközőt, kezdődhetnek a számonkérések és a pénz túlnyomtatás miatti hiperinfláció: a gazdaság nem bírja követni a
  CBDC-vel folytatott pénzzel okozott “áruhiányt” a mai vásárlóerővel mérve.
  A FOX Newsban olvasható is a Biden and Harris resigns címlaphír.
  Jöhet majd Trump és a GESARA meg NESARA pénznyomási gyakorlat.
  Közel vannak az elszámoltatások.
  Fel a fejjel dolgozni vágyó emberek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük