Interjú Rob Roos európai parlamenti képviselővel a Pfizer botrány kapcsán


https://rumble.com/v1re7qc-tucker-carlson-interjja-rob-roos-eurpai-parlamenti-kpviselvel-a-pfizer-botr.html


11 thoughts on “Interjú Rob Roos európai parlamenti képviselővel a Pfizer botrány kapcsán

 1. Véletlenül maradt ki a felsorolásból Magyarország, mint ahol bizonyos szakmák esetében kötelezővé tették az oltásokat?
  A covid vax marketing nálunk is dübörgött: “Aki nem oltatja be magát az meg fog halni”,
  “Az oltásról csak úgy pattan le a vírus”, hogy csak a legavatottabb szakembert idézzem.
  Valamicske reményt sugall, hogy már a 3.-at is kb feleannyian kérték, de a 4.-nél már nagyon elakadt a lendület. Nyilván a megjelenő mellékhatások miatt már ébredeztek az emberek.

 2. Amióta menesztették egy mondvacsinált ürüggyel a Korona vizsgáló bizottságból, azóta most találtam egy videot dr Reiner Fuellmichel, a Fatima-i Nemzetközi Pandémia Konferenciáról, amit a Bpesten rendezett Kovid konferenciához hasonlítom.
  Nagyjából értem, de jó lenne lefordítani az előadását. annyi biztos, hogy ő ugyanazt a véleményét hangoztatja most is, mint két évvel ezelőtt, amikor berobbant a köztudatba.
  Talán éppen ezért menesztették, de ugyanazzal a lendülettel szerepelt itt is.

  https://rumble.com/v1rhp9g-attorney-dr.-reiner-fuellmich-portugal.html

 3. Covid gyilkosságok nyomában 6.rész!
  Mindenki szives figyelmébe ajánlom a magyarhonban is hivatalosan
  elrendelt hóhér protokoll cáfolhatatlan leirását.

  1. Dehogynem “működnek”. Pont azt teszik, amire kitalálták őket: terméketlenné teszik, megnyomorítják és megölik az embereket, vagyis a népességcsökkentés biológiai fegyverei. Csak az az injekció nem “működik” – azaz nincs semmilyen érzékelhető élettani hatása -, amelyikben fiziológiás sóoldat van, magyarul placebo.

   Tegyünk már rendet a szavak és fogalmak között, és ne hagyjuk magunkat neurolingvisztikai programozással az orrunknál fogva vezetni! A marketing-pszichológia talál ki olyan kifejezéseket, mint a “védőoltás”, “védettségi igazolvány”, “hatékony és biztonságos”, “az oltások működnek”, stb., amelyek teljesen mást sugallnak, mint amiről valójában szó van!

 4. Szerintem már mindegyfene, hogy gyilkos vakcináról, megfizethetetlen élelmiszerről, gilisztaevésről, agyba ültetett interfészről, digitális pénzről, égi permetről, péniszeltávolításról, rendőrémállamról, 24/7 kamerás megfigyelésről stb. van szó, az világos, hogy a társadalmak és az életünk teljes kicsinálása zajlik. Úgyhogy az Oilprice.com következő híre is tökéletesen idetartozhat:

  https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Russian-Oil-Price-Cap-Will-Not-Apply-To-Resold-Cargoes.html
  Az Egyesült Államok és nyugati szövetségesei [USA, Ausztrália, G7, EU] megállapodtak abban, hogy egy orosz olajszállítmányra csak az olaj szárazföldi vevőnek történő első eladásakor vonatkozik majd az ársapka-mechanizmus [december 5-től] – közölték a folyamatban lévő megbeszéléseket ismerő források a The Wall Street Journal című lapnak pénteken.
  Ez azt jelenti, hogy a közelgő árplafon nem vonatkozik ugyanazon orosz rakomány továbbértékesítésére. Az árplafon nem vonatkozik benzin értékesítésekor a benzinné feldolgozott orosz nyersolajra sem.
  (…)

  Én ezt úgy olvasom, a globalisták bennfentes köreikben folytatják a szokásos kis harcukat a világuralomért, de ezen túlmenően – ársapka ide, árplafon oda – meghagyták maguknak, hogy továbbra is kedvük szerint fosztogathassák, pl. a szabad préda Európa lakosságát a csillagos egekbe nyomott fos szilis energiaáraikkal.

 5. VAN MIRŐL BESZÁMOLNIA és MÉG TÖBB DOLOG, AMIÉRT BOCSÁNATOT KELL KÉRNIE és MILLIÁRDOS KÁRTÉRÍTÉSEKET FIZETNIE USRAHELLNEK MAGYARORSZÁGNAK…- az 7SZENTSÉG!!!
  A bíró elrendelte Fauci, Psaki és más vezető tisztviselők kihallgatását a Big Tech cenzúrázási ügyben!!!
  Egy szövetségi bíróság arra kötelezte Dr. Anthony Fauci-t és más vezető tisztviselőket, hogy eskü alatt tegyenek vallomást egy olyan ügyben, amely bizonyítékokat tárt fel a szövetségi kormány és a nagy technológiai vállalatok állítólagos összejátszásáról a felhasználók cenzúrázása érdekében.
  A louisianai és missouri államügyészek és más felperesek azt állítják, hogy Fauci, az NIAID igazgatója és Joe Biden elnök vezető orvosi tanácsadója, valamint más vádlottak arra kényszerítették a közösségi médiavállalatokat, hogy elnyomják a COVID-19-cel kapcsolatos “kedvezőtlen hangú felszólalókat, álláspontokat és tartalmakat”!!!
  Terry Doughty amerikai kerületi bíró egy korábbi, írásbeli tanúvallomásra kötelező határozatánál egy lépéssel tovább ment, és elrendelte, hogy Fauci és más vádlottak eskü alatt tegyenek vallomást.
  “Miután dokumentumokat találtunk a Biden-kormányzat és a közösségi médiavállalatok közötti, a szólásszabadság cenzúrázására irányuló titkos kapcsolatról, azonnal indítványt nyújtottunk be, hogy ezek a tisztviselők eskü alatt valljanak” – mondta Eric Schmitt missouri államügyész nyilatkozatában.
  “Itt az ideje, hogy tisztázzuk ezt a cenzúra-ügyet, és arra kényszerítsük ezeket a tisztviselőket, hogy tisztázzák magukat az amerikai nép előtt, és ez a döntés lehetővé teszi számunkra, hogy ezt meg is tegyük. Továbbra is nyomást fogunk gyakorolni az igazság kiderítésére.”

  Forrás: https://www.theepochtimes.com/judge-orders-fauci-psaki-top-officials-be-deposed-in-big-tech-censorship-case_4813336.html

 6. Nem első alkalom, hogy a románoknál elindult valami jogi úton történő számonkérés:
  https://szmm.substack.com/p/covid-gyilkossagok-nyomaban-sorozat-1e7?utm_source=post-email-title&publication_id=1059304&post_id=83084225&isFreemail=true&utm_medium=email

  Az alábbi írás nem tartalma miatt érdekes, hanem a hely miatt, ahol megjelent: az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) honlapján:
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük