Nem lesz Covid-amnesztia!

Nem, nem bocsátunk meg és nem felejtünk.

Forrás: ComputingForever @ BitChute
https://www.bitchute.com/video/nz6OIhilqGT1/

Kapcsolódó anyag:
Lesz számonkérés by Björn Andreas Bull-Hansen
https://www.bitchute.com/video/3xIoWGVDmQzk/

https://www.bitchute.com/video/N1Ea1ZYE61MG/

28 thoughts on “Nem lesz Covid-amnesztia!

 1. Tisztelt Uram, kedves harcostársam !

  Nagyon sokunk nevében köszönöm, és nagyon sokunk nevében ajánlom a szeretetrezgő ostobáknak, hogy végre megértsék azt, amit meg kell(ene) érteni !!! Ezt, a videóban elhangzottakat minden lehető alkalommal magam is leírtam, erősen vegyes fogadtatás mellett .

  Ez a megszólítás talán így túl patetikus, de kivételesen jó lett ez az összefoglaló, és lelkileg is megérintett, és egyben megerősített, hogy a szánalmas hülyék nagy létszáma ellenére, vannak a világon látó, értő, és a nyomás ellenére egyenes derekú, és az igazságot a jól megfogható fenyegetések ellenére is kimondó EMBEREK !!! Lélekben én Önt átöleltem, a telepátia mint olyan, működik, majd megkapja az üzenetem, nyilván nem vagyok egyedül, ( ezen a fórumon sem !?), és ez most jobbá teszi a napom, és némi örömöt és bizakodást ad a jövőre nézve.

  Az igazság kimondása szabaddá tesz, és lélekben megerősít.

  lábjegyzet,:
  ( Ez a mocskos, velejéig rohadt, ki fehérjecsomó szlávik, már megint szerepelt a tv-ben, hogy “oltakozzunk”, mert muszáj, mert szükséges !!!
  Hejj, de szeretném egyszer ettől a dögkút szökevénytől megkérdezni, úgy lar pour lar, egy méteres távolságból, hogy a kedves, drága jó édes mamája hogyan vagyon ? És be is oltanám egyben. Soha többé nem is kapna el semmilyen fertőzést !)

  1. https://dailystormer.in/safe-and-effective/ 2022.11.04.

   tor link – http://stormer5v52vjsw66jmds7ndeecudq444woadhzr2plxlaayexnh6eqd.onion/safe-and-effective/

   RE: patkány szlávik (vi)rusvai lódoktor cimbije –

   Rusvai Miklós az ATV Start című műsorában rámutatott: ha valaki megbetegszik ilyenkor, az nem meglepő, minden ősszel ezt tapasztaljuk, viszont mióta a covid megjelent, ezt már több vírus okozhatja…Rusvai Miklós szerint az influenza elleni védőoltás “senkinek nem árt”,…idén nagy szükség lenne az oltásra, hiszen hét évente várható komoly influenzajárvány, ami 2022-ben esedékes…

   A virológus [?!] szerint lehet, hogy előbb-utóbb újra be kell majd vezetni a maszkviselést tömegközlekedésen vagy közintézményekben, de, mint mondta, ez senkinek nem árt, most is hordhatja bárki.
   https://kuruc.info/r/64/250841/ 2022.11.01.

    1. Tőlem akár annak is titulálhatja az Új Világrend “hazai” szekértoló médiája, lévén úgyis egy Big Pharma által támogatott áltudományról van szó.

 2. Remek összefoglaló! NINCS MENTSÉG, NINCS BOCSÁNAT ÉS NINCS AMNESZTIA a szándékos népirtásért!
  Még bíróság elé sem állították őket, és máris igyekeznek kibújni a felelősség alól?! Vigyázat, már megint manipulálni akarnak minket, mégpedig az emberi együttérzésünkre alapozva, ami ezekből az ember-utánzatokból végig hiányzott a kovid-terror alatt (mivel eleve nem is volt bennük)! Mikor voltak ezek tekintettel bármelyikünkre is?! A Klaus Schwab-féle WEF nyíltan azzal kérkedik, hogy milyen sikeres volt az emberiség manipulációja a kamu-járvánnyal, most már jöhet a teljes digitális rabszolgaság! Amikor meg elkezd roskadozni a kovid-kártyaváruk, akkor szempillát rebegtetve ismét a naivságunkra apellálnak?! Elég volt belőlük és a trükkjeikből!
  Ennek a velejéig romlott, pszichopata globális bűnöző szindikátusnak, a csicskásaiknak, a bűntársaiknak, a velük kollaboráló “hasznos hülyéknek”, a kovid-kultusz agymosott hittérítőinek, a lefizetett kovid-celebeknek, a “parancsra tettem” végrehajtóknak, a doktor mengeléknek, az izomagyú polgár-zaklatóknak és a hivatali patkányoknak egyaránt el kell számolniuk a tetteikkel és azok összes következményével, előbb vagy utóbb, így vagy úgy! Egy Nürnberg II. monstre perben oda kell küldeni őket, ahová valók! Nem engedhetjük meg, hogy legyen egy Nürnberg III. is!

  Nem bocsátunk meg és nem felejtünk! Ez nem folytatódhat és nem ismétlődhet meg! Ezúttal nem!

 3. Itthon is itt lenne az ideje “az oltások működnek” Bélát és a többieket is felelősségre vonni!

  És azokat akik végrehajtották a nemzetközi bűnbanda parancsait, pofakapcát húzattak az emberekkel és kirúgták állásukból, kizárták a vendéglőből, a moziból, a színházból, a táncteremből, a stadionokból azokat, akik nem tették kockára az egészségüket.

  És itt a média, ki elsőként dezertált, a médiaszereplőket is végre el kéne számoltatni, akik világvége hangulatot árasztva uszították egymásnak az embereket!

  És akik még ma is sátáni dühvel próbálják a p(l)andémiát életben tartani, ijeszgetnek, rémhíreket terjesztenek és uszítanak!

  Jogászok, ébresztő!

  1. Milyen jogászok ??? Akik jópénzért a saját anyjukat elítéltetnék, akik minden szennyet, szemetet, segítenek eltakarítani az állami és privát rablógyilkosoknak ???
   A Magyarország Kft., nem jogállam.
   A világ egyéb Kft-i sem jogállamok.

   Persze, álmodozni, hogy “mi lenne ha, és kellene”, azt még szabad, meg lehet.

  2. Úgy látom, hogy a világban valami elmozdulás történik egy elszámoltatás irányába, egy Nürnberg 2 fele. Nálunk ilyesmi nem fog bekövetkezni, hiszen kishazánk egy Következmények nélküli ország. Továbbra is, és talán mindörökké. Egy Hungarikum.
   Minden negatív hozadékával a jövőre nézve: nem tanulunk a hibáinkból. Mármint 2harmadunk talán még büszke is a bölcs döntésére. A szomszédainknál ez nem történhet meg, mivel ott a következmények el voltak “gyászolva”, és az emberek érettebbé váltak.

  3. judeo-hungaro-dzsipó merkely b., akárcsak az ugyanezen mixből való mafityeszes ovi bácsi, érdekes módon már nem emlékszem, hogy nyilatkozott volna 2022 –

   elszámoltatás nem lesz, azon egyszerű oknál fogva, hogy a t. nép 90% (korábban nálam ez csak 80%) szart se ér!!

  1. Így van !!!
   A “szolgálatok” egyike, valamelyike, mint rendesen, újságcikknek, vagy XY lelki sirámjának beállítva próbálja érdekei szerinti irányba állítani a közhangulatot. A közgondolkodás ilyen irányú befolyásolása jólismert.
   Pontosan erről beszélek, amikor az ún. keresztényi megbocsájtást vágják a fejünkhöz, meg az “ők is csak emberek, és tévedhetnek” orbitális hazugságait ! Nem, és soha nem !

  2. Valószínűleg erre szolgál a tömeggyilkosok és cinkostársaik szempillarezegtető ál-bűbánata: felmérik, sikerült-e már annyira elhülyíteni az emberiséget, hogy együttérzéstől áthatva hajlandó legyen biankó csekket kiállítani a saját hóhérainak, és önként és dalolva adja beleegyezését a saját lemészárlásához, sőt, még a vágóhídra is a saját költségén menjen el. Persze mindezt a fennkölt isteni megbocsátás vagy a New Age-féle ” fény és szeretet” nevében, amit a parazita kaszt – hogy, hogy nem – soha nem gyakorolt a “meghekkelhető állatok” iránt.

   Ennyire hülyének néznek bennünket, és sajnos az emberiség nagy része mostanra tényleg ennyire elhülyült!

   1. Kedves S.G. és Cassandra!
    Az egész amnesztiás dolog szinte cunamiként söpört végig az interneten, újabb posztokat generálva, “kasszasiker”-ként tarolva, ami arra késztette az embereket, hogy nyilvánosan kiadják a haragjukat, kiengedjék a gőzt az elmúlt években tapasztalt, átélt és megfigyelt szenvedésekkel, jogtalanságokkal, bűnökkel kapcsolatban. “Kukta”-effektus. A kétségbeesett háttérhatalom provokációja arra szolgált, szerintem, hogy tesztelje, mennyire kavarja fel a “vizet”. TEST the WATER!! Nyilvános számonkérés, bírósági tárgyalás, esetleg kivégzés??? 50 ország (köztük Mo. is) pl. most szavazott a nácizmus dicsőítését elítélő ENSZ-határozat ellen, amit tavaly csak 3 ország szavazott le. Az Új Világrend alapkövei elég stabilak.

    1. Kedves Tisztánlátó !

     Mint olvashatta, az “amnesztia” provokációra a reakció nem csak az, ami ebben az “ellen videoban” elhangzik, és amit szerte a világon nyilván erős anyázással fogadtak, de valószínűsítem azt is, hogy nem csak itt néhányunknak tűnik úgy, hogy ez kitervelt provokáció, minden bizonnyal a világ túloldalán is értik, hogy ezt a háttérhatalom írta, vagy íratta !
     Nem feltétlenül tartom tesztnek, bár lehet, inkább “megelőző csapásnak”, azért a patkányok be vannak ám csinálva rendesen ! Befolyásolni a tömegeket, bizonytalanná tenni, érzelmileg megingathatóvá tenni, később beprogramozni a “helyes irányba”, ez a célja ennek az érzelmi provokációnak .
     Igen, nincs a kezünkben eszköz, csak a szó, már ameddig hagyják !? De !!! Ha a nagyon hülyék vannak túlnyomó többségben, és a hasznos idióták, akkor is vigyázniuk kell, mert ha a tömeg rossz irányba gurul el, pontosan az agyatlansága, és indulatai következtében, az a vesztüket is okozhatja, egyébként én ennek drukkolok, hogy megtörténjen !
     Mindegy, hogy miért tették, azért eléggé sokak megvillantották a tépőfogaikat is, a “mosoly” közben. Jól állnak, jól állnak, de nem elég jól ! Évezredek alatt jutottak el idáig, ez legyen némileg vígasztaló, és egészen biztos vagyok abba, hogy véres hatalmi harcok vannak a függöny mögött, ami kész nyeremény.

    2. Abszolút! Az amnesztiás cikket valószínűleg a CIA vagy valamelyik hasonszőrű szolgálat ügynöke írta az ál-bűnbánó – nyilván busásan megfizetett – kovid-propagandista nő nevében. Valamikor, az újságírás hőskorában csak megmondták, mit kell megírni, és miről kell hallgatni. Akkor még elvétve akadt egy-egy oknyomozó újságíró, akit aztán vagy kinyírtak, vagy felfelé buktattak. Ma már a szolgálatok maguk végzik a globalista agit-prop munkát, bamba médiamunkások neve alatt.

    3. Ehhez a poszthoz kapcsolható egy 2021-es amerikai rádiófelvétel, amelyben számszerűsítik, hogy az USA-ban, de szerintem ez globálisan is helytálló, mely csoportok mentesültek a CV19 alól: politikusok, az összes gyógyszergyártó cég alkalmazottja, az USA eü. és gyógyszerügyi szervezetei, kínai hallgatók, illegális bevándorlók, hontalanok, a többi embert pedig megfélemlítéssel belekényszerítették az oltásokba.
     https://beforeitsnews.com/eu/2022/11/remember-this-these-groups-were-exempted-from-getting-covid-shots-in-2020-never-forget-this-2697383.html

 4. Valami nem jó ,nincsen videó ! Gondolom majd előbb-utóbb észreveszi aki feltöltötte 🙂 Björn Andreas Bull-Hansen videója nagyon tetszett viszont ! Köszönöm !

 5. A bűn és megbocsátás viszonyában az én hozzáállásom az, hogy Isten (a Teremtő) a maga hatáskörében szeret vagy büntet, a maga módján, vagy éppen hagyja, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, úgyis elrendeződnek a dolgok. Az emberek is csak a maguk módján, értelmezésükben és hatáskörükben tudnak szeretni vagy büntetni. Amit nem látunk, az egyidejűleg a többi emberi és egyéb történés, és azt érezhetjük isteni segítségnek, amikor pont pozitív, kedvező események találkoznak össze az időben. Bajban a „Segíts magadon, Isten is megsegít” mondás értelmét ebben látom. A jó időzítésű megfelelő tett Isteni áldásos.
  Elkerülhetetlen, hogy helyzetek legyenek, amikben a bűn (gonoszság, bántás) és szeretet, mint két érzelem működik, és tettre sarkall. Alap reakcióként pedig a szeretet (akár egy hibás cselekedettel történő szembesítés) szeretetet szül, szimpátiát, az alaptalan bántás pedig ellenállást és félelmet. Az érzelmi semlegességet pedig meg kell tanulni. Mindenképp az arányos, és megfelelő reakciót gondolom konstruktívnak. Jelenleg a szeretetteli szó, a tettel való szembesítés, a kérés az alaptalan gonoszság abbahagyásra haszontalan. Szükségesnek tartom (és isteninek is gondolom) a szeretetteli reakciót, a megalapozott eset miatti arányos büntetést.

  1. Ne felejtsük el azt a nem elhanyagolható tényt, hogy a kovid-terror kapcsán lelkiismeret, együttérzés és emberség nélküli pszichopata bűnözők szindikátusáról beszélünk, akik legfeljebb harsányan röhögnek rajtunk és – az általuk gyengeségnek tekintett – emberi tulajdonságainkon (szeretet, együttérzés, lelkiismeret), mert ezeken keresztül tudnak minket manipulálni! Úgyhogy olyan nyelven kell velük beszélni, amit megértenek, és az nem a szeretet nyelve!
   Ahogy S.G. olyan találóan megjegyezte, egy skorpiónak sem állunk le prédikálni a szeretetről, hogy ugyan ne marjon már meg bennünket! Ahogy “a béka és a skorpió” c. tanmesében is áll: a skorpió mar, mert ilyen a természete, még ha a saját pusztulásával is jár!
   Nekünk, valódi embereknek a szeretetünket és együttérzésünket nem érdemes pszichopata, javíthatatlanul romlott ember-utánzatokra pazarolni, mert nem érünk el vele az égvilágon semmit, csak a saját végtelenített szenvedésünket idézzük elő vele! Újra meg újra ismétlődő háborúk, népirtások, szenvedés és nyomor, mindig ugyanazon recept szerint! Az emberiség egy pszichopata parazita kaszt túsza évezredek óta, és végzetes Stockholm-szindrómában szenved!
   Óriási tévedés, hogy a megfelelő mennyiségű szeretet és megértés majd jó útra téríti őket! Épp ellenkezőleg! Ezek a pszichopaták csak felbátorodnak a mi “gyengeségünk” láttán, és közben ők alakítják át az emberiséget a saját képükre és hasonlatosságukra, lásd a sátánista-pedofil ideológiák “normalizálását” és terjesztését, az emberiség szándékos és módszeres lezüllesztését a saját szintjükre!

   Ne hagyjuk magunkat átverni a szempilla-rebegtető ál-bűbánattal, és soha ne felejtsük el: ezek a pszichopaták mindig közveszélyesek maradnak, mondjanak bármit!!!

   1. Én is sokat elmélkedtem a pszichopaták jó irányba terelgetésének kivitelezését illetően.
    Osztom Cassandra véleményét ezzel kapcsolatban.
    Mégis véleményem szerint Jézus nyomdokain érdemes haladni ez ügyben is.
    Egyszer ő is vett kezébe korbácsot.

   2. Az én szeretet képemben a pszichopataság általi gonoszság súlyosbító körülménynek számít. Szeretettel kérem a nagyon elrettentő büntetés alkalmazását.

 6. RE: “Az érzelmi semlegességet pedig meg kell tanulni.”

  Vajh, a gondolat & érzelem már csak olyan, hogy kéz a kézben jár – ki dönti el, hol kezdődik az egyik, s végződik a másik – az ún. “keresztyényi meditáció”, ha van egyáltalán ilyen, vajon majd rávezet erre?

  RE: “Mindenképp az arányos, és megfelelő reakciót gondolom konstruktívnak. Jelenleg a szeretetteli szó,”

  A fentiekből következik – eldönthetetlen! Másutt Szkt. karuna, Tib. thugs-rje mint “együttérzés” önmagában aligha ér v.mit hacsak nem párosul “bölcsességgel” (pradnyá_dhjána/ shes-rab_ye-shes) –

  https://www.rigpawiki.org/index.php?title=Compassionate_energy

  https://www.rigpawiki.org/index.php?title=Wisdom

 7. Egy frissnek mondható, cenzúrázatlan videó, ami a 2020-ban kezdődő, a emberek addigi életét átíró pandémiáról húzza le a leplet. A film angol nyelvű, ill. feliratú, olyan személyek szólalnak meg benne, mint H.Schöning, W.Wodarg, R.Füllmich, L.Montagnier (sajnos, már nincs köztünk), és más spanyol és francia szakértők, újságírók, aktív honvédelmi személyek, stb.
  https://stateofthenation.co/?p=143084

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük