Románia: Tömeges kártérítési perek a COVID-terror alatt bírságoló csendőrök ellen

A maszk nemviselés miatti bírságokat sorra érvényteleníti a bíróság, vannak, akik kártérítést kérnek.


Szőke Mária írása. Teljes cikk: https://szmm.substack.com/p/all-a-bal-a-romaniai-birosagokon


Durván fogalmazva, jól pofára estek a romániai csendőrök és rendőrök, akik a COVID-terror alatt azt az utasítást kapták a gerinctelen, globalista COVID-kormánytól, hogy szigorúan büntessék azokat, akik nem voltak hajlandóak a kötelezővé tett rabszolgajel, az amúgy semmilyen fertőzés ellen védelmet nem nyújtó szájmaszkok viselésére. Román polgárok ezrei perelik ugyanis a csendőrséget és eddig mindent pert megnyertek.

 Mint kiderült, ki volt adva a parancs a kormány rabszolgavadász kutyáivá silányított egyenruhásoknak arra, hogy minél szigorúbban és durvábban vegzálják és büntessék az embereket és ezt azok meg is tették.

Nem volt könnyű dolguk, ugyanis Románia lakossága azon kevés népesség közé tartozik, akiket csak nagyon kis mértékben lehetett betörni a COVID-terror aljasságaival. A lakosságnak alig 20 százalékát sikerült rávenni arra, hogy beadasson magának 2 védőoltásnak hazudott biológiai fegyvernek számító terrorista-injekciót, pedig megszorításoktól, fenyegetésektől, különféle bónuszokig mindent ígértek primitív népirtó propagandájukban a COVID-kormány vezetői. A románok azonban nem oltakoztak, a maszkviselési kötelezettséget sem lehetett úgy rájuk tukmálni, ahogy azt a GREAT RESET előírta volt.

Politikusok, ügyvédek, orvosok, újságírók és nem utolsósorban az államvallásnak számító ortodox egyház papjai álltak ugyanis az emberek mellé és hiába fütyülte a Klaus Iohannis vezette bábkormány a WEF emberirtó nótáját az emberek nem táncoltak erre a sátánista nótára.

Jelenleg pedig nagyon úgy tűnik, a COVID-bírságok igencsak visszaütöttek, ugyanis emberek ezrei perelik a büntetéseket kirovó, a rongymaszkok nem viselése vagy a Green Pass hiánya miatt az embereket vegzáló rendőröket és csendőröket.

A romániai bíróságok túlterheltek lettek a járvány miatti pénzbírságok eltörlése miatt, írta meg a Ziarul National .  

A  legtöbb perben a csendőrséget vádolják törvénytelenséggel, hivatali hatalommal való visszaéléssel, ők voltak ugyanis azok, akik a rendőrökön is túl téve, futószalagon büntették a maszktalan embereket, mikor a kormány vezérei erre kiadták az amúgy semmilyen alkotmányos alappal nem rendelkező COVID-rendeleteket.

A beperelt csendőrök sorra vesztik el a pereket, a csendőrségtől kirendelt ügyvédek nem bírják az iramot, van amikor meg sem jelennek a tárgyalásokon.

9 thoughts on “Románia: Tömeges kártérítési perek a COVID-terror alatt bírságoló csendőrök ellen

 1. Korábban arról írtam, hogy hiányzik a nemzeti önvédelem, ehhez most egy technikai esetről szeretnék írni. A NAV és a belépő kapu elérés különválasztott. Az ügy, hogy a belépési regisztrációmon (felhasználó) változtassak, hatósági ügyintézés. Viszont a kapu feletti hatalom a globálé, neki a betűk átírásával való szórakozás a rendszereken való átlépéssel szempillantás. Mit ér az ügyintézési bohóckodás? Globál le tudja tiltani, csak úgy, a belépésem, ha beleír a felhasználó nevembe, IT vírus szerűen. Na, ez a valódi támadás.
  Nemzeti hivatali működésképtelenség, ha a globált hagyják bármilyen szinten visszaélni. Legközelebb a NAV adatbázisa jön, ha belépnek a kapun.

  1. Ami első pillantásra slendriánságnak, hozzá nem értésnek tűnik, az valójában előre kitervelt, megszervezett és végrehajtás alatt álló globális hatalom-koncentráció. Nemzeti (és egyéb) önvédelem nuku, csak a harsány hivatalos propaganda szintjén létezik. Az EU fehérgalléros bűnözői és a velük kollaboráló nemzeti(etlen) kormányok tokkal-vonóval eladtak minket a Big Tech-nek és a Big Pharmának, akiknek a szemében mi csak “meghekkelhető állatok” (idézet a WEF-tanácsadó Juval Hararitól) vagyunk, kiszipolyozható “emberi erőforrás”. Mint az a bizonyos ceruzaelem, amit Morpheus felmutat Neónak a Mátrix c. filmben.

 2. Úgy tűnik, két döntő tényező van, ami miatt a kovid-cirkusz Romániában közel sem volt akkora kasszasiker, mint nálunk:

  1. “…Románia lakossága azon kevés népesség közé tartozik, akiket csak nagyon kis mértékben lehetett betörni a COVID-terror aljasságaival.” Ellentétben velünk, maradék országbeli magyarokkal, amint az ábra mutatja. Talán mert pártunk és kormányunk sokkal profibb az agymosó propagandában, mint román kollégái. Vagy talán mert a románok nagy része még Ceausescu és a Securitate rémuralma idején megtanulta, hová vezet az agymosás és a feltétlen engedelmességre való napi kondicionálás: az üresen kongó üzletekben nagykabátban vacogó eladók, éhezés, télen fűtés és melegvíz nélküli végeérhetetlen fagyoskodás. Miközben a tévében szinte csak a Ceasescu elvtársat és sleppjét dicsőítő “műsorokat” adták. Nem ismerős valahonnan?

  2. “Politikusok, ügyvédek, orvosok, újságírók és nem utolsósorban az államvallásnak számító ortodox egyház papjai álltak ugyanis az emberek mellé…” És nálunk? Nagyjából egy kézen meg lehet számolni, hányan álltak ki, és a többségük ezen honlap alapítói. A politikusok, ügyvédek, újságírók, egyházi személyek – kivéve a Mi Hazánk néhány politikusát – sunyin hallgatnak vagy harsányan kollaborálnak, és szemrebbenés nélkül zsebre teszik a Júdás-pénzt.

  A mostani körülmények között – főleg Budaházy György koncepciós pere közepette – elképzelhetetlennek tűnik egy hasonló kártérítési per-hullám az itteni izomagyak és hivatali patkányok túlkapásai ellen. A magyarországi lakosság szánalmas mentális állapotba került, végzetes Stockholm-szindrómában szenved, amitől az alapvető önvédelemre is képtelenné vált. Elég szétnézni az utcán, hányan hordják önként és dalolva a rabszolga-szimbólum szájkosarat, mint “tájékozott és tudatos” polgárok!
  Megmérettünk és könnyűnek találtattunk.

 3. Magyar Mt szerint:
  “31. Az utasítás teljesítésének megtagadása
  54. § (1) A munkavállaló köteles megtagadni az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása más személy egészségét vagy a környezetet közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné.
  (2) A munkavállaló megtagadhatja az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása munkaviszonyra vonatkozó szabályba ütközik, vagy a munkavállaló életét, testi épségét vagy egészségét közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné.
  (3) A munkavállaló az utasítás megtagadása esetén is köteles rendelkezésre állni.
  (4) A munkavállaló a munkáltató utasításától akkor térhet el, ha ezt a munkáltató károsodástól való megóvása feltétlenül megköveteli és a munkáltató értesítésére nincs mód. Az utasítástól való eltérésről a munkáltatót haladéktalanul tájékoztatni kell.”
  valamint:
  “52. § (1) A munkavállaló köteles
  a) a munkáltató által előírt helyen és időben munkára képes állapotban megjelenni,
  b) munkaideje alatt – munkavégzés céljából, munkára képes állapotban – a munkáltató rendelkezésére állni,
  c) munkáját személyesen, az általában elvárható szakértelemmel és gondossággal, a munkájára vonatkozó szabályok, előírások, utasítások és szokások szerint végezni,”

  Tehát, ha csak közvetetten veszel részt egészség károsításban, akkor nem felelsz. Hajrá! Az Alkotmány, ha lenne, egyértelmű választ kellene adnia.
  Az 54§. (2) viszont az ellenállás joga lenne, ha a (4) nem korlátozná.
  A másik furcsaság, ami szembeötlő, hogy akkor most a szabályok vagy az utasítások( a szabályok betartása ellen) preferáltak.

  1. Minden jogszabály úgy van megfogalmazva, hogy
   1. tele legyen tűzdelve szakzsargonnal, hogy “egyszerű”, józan paraszti ésszel véletlenül se lehessen rájönni, hogy akkor most mi is van,
   2. minden felkent “jogtudor” a saját szája íze szerint értelmezhesse, és így biztos – és fényes – megélhetést teremtsen magának és az egész jogi kasztnak,
   3. a “szent” szövegekhez hasonlóan, minden érintett fél (al- és felperes) találjon benne a saját szája íze és a meggyőződése szerinti idézetet, hogy aztán azzal döngölje betonba az ellenfelét,
   4. hogy aztán a bíróság szintén a saját szája íze szerint értelmezhesse mindezt, és mindjárt szentesítse is, akármekkora baklövés is – lásd a Budaházy-féle koncepciós pert.

   Ahol az isteni eredetű természetjogot lábbal tiporják, ott burjánzik a jogi csűrés-csavarás, és a zavarosban halászó hivatásos csűrők-csavarók degeszre keresik magukat. Tipikus példája a “probléma – reakció – megoldás” hatalomgyakorlási szentháromságnak, amikor egy mesterségesen kreált problémára (kamu-kovid) szorongásos reakciót váltanak ki az emberekből a napi 24 órás agymosással, majd felkínálják a hatalom által már előre kidolgozott “megoldást”: a munkáltató(!) döntse el, hogy kötelezi-e a dolgozóit a méreginjekció beadatására. Vagy még rosszabb: a közszférában dolgozó döntse el, hogy el akarja-e tartani a családját, vagy “oltakozik”.
   A dolgozó meg – mivel a munkaügyi bíróságokat előrelátóan megszüntették – próbáljon kiigazodni a jogszabály-dzsungelben, vagy fogadjon ügyvédet aranyárban, hogy élhessen a saját teste feletti rendelkezés alapvető emberi jogával.

   A természetjog, a józan ész és az etika meg tartós száműzetésben van.

 4. A NAGY NÉPRITKÍTÁS VÉDŐOLTÁS PROGRAMNAK ÁLCÁZVA!!!
  Influenza elleni oltásba “rejtené” a Nemzetközi zsidó-maffia (Pfizer és BioNTech!!!) a Covid-vakcinát!!!
  Az egydózisú vakcinát a Pfizer mRNS-alapú influenzaoltásának és a két vállalat által előállított, a koronavírus omikron variánsa ellen kifejlesztett emlékeztető oltásának kombinálásával tervezik létrehozni a népirtók!!!
  “A (hatóanyagok) kombinálásával szeretnénk megteremteni a lehetőséget rá, hogy az emberek egyszerre két, súlyos, légzőszervi betegség ellen is védekezhessenek” – fűzte hozzá a bejelentéshez Ugur Sahin, a BioNtech társtettese.
  A kezdeti fázisban lévő kutatás során elsősorban azt vizsgálják, hogy a kombinált oltás mennyire biztonságos, mekkora az immunválaszt kiváltó képessége, valamint azt, hogy az emberi szervezet mennyire tolerálja a vakcina (naná, hogy mérgező!!!) “hatóanyagait”.
  A BioNTech szponzorálásával az USRAHELL-ben zajló kutatáshoz a gyógyszercégek 180, legalább 18 és legfeljebb 64 év közötti önkéntest terveznek alkalmazni=kivégezni.
  Az első résztvevő a hét a napokban kapta meg az oltást.
  A koronavírus elleni oltóanyagok kifejlesztésében ugyancsak élmezőnyben lévő Moderna biotechnológiai vállalat az úgyszintén amerikai Novavaxszal közösen kezdett bele egy ugyanilyen, kombinált népességszabályzó=”védőoltás” kifejlesztésébe a GREAT RESET CIONISTA TERRORISTA-PROGRAM SIKERÉBEN BÍZVA az EMBERISÉG LÉTSZÁMÁT 500 MILLIÓSRA REDUKÁLVA!!!
  http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

 5. Mar volt szo rola-emlitettem mar volt -de ismetelten mondom-Maria egy oriasi nagy munkat vegez es egy nagyon nagy harcot folytat mindanyiunkert/az Igazsagert …Egyike azon keveseknek aki az elmult jo ket evben vegig kuzdott /hacolt es nagyon sok emberben tartotta a leket…
  Ez uton is elismeres es koszonet neki is mindazt amit tett es tesz…..!
  Sajnos mint oly sok hivatast orvos/gyoszeresz/tanar/egyhaziak /jogaszok….. stb igy az ujsagiroi hivatas is teljesen lejaratodott-le lett jaratva azon un ujasagirok altal akik eladtak/elarultak az embereket-es emberiseg elleni bunok sokasagat kovettek es kovetik most is /tovabbra is el. Ezert is nagyon fontos es mindenkinek csak ajanlani lehet hogy kovesse es olvassa Maria blogjat es irasait/tudositasait -egy igaz ujsagiroet aki valoban Havatasnak tekinti az ujasagirast…..az Igazsag kimodasat … es aki azon kevesek koze tartozik aki Ember maradt az embertelensegben is ….!
  Sajnos segiteni nem tudtam -mert elosorban a skot/irorszagi es angliai helyzetet ismerem es latom at jobban.De meg ezeken belul igy is nagyon sok olyan dolog volt amit a Maria irasaibol tudtam meg. az angliai tortenesekrol. /azoknak a valodi hattererol
  Irorszag kapcsan emlitettem volt mar hogy egy ir ujasgiro no volt az aki letrehozta az Anti-Corruption Ireland mozgalmat es azt is nagyon jol tudjuk hogy az EU Parlamentben is ir/nemet/olasz stb kepviselo nok azok akik nagyon batran kuzdenek es harcolnak az emeberekert…
  Szoval Koszonet ………… ez uton is Mindnyajuknak ..!

 6. Kezdetektől fogva úgy láttam, hogy a munkahelyi oltakozás mögött egy sokkal sötétebb dolog is megbújhat. Az állam a (magán-multi) munkáltatókra bízta – ez esetben a testünk felett – a rendelkezés jogát: a munkáltatók dönthettek teljhatalommal, hogy kötelezik a dolgozóikat oltásra vagy sem. Ez lehet akár a klausz svábos „köz-magán partnerség” durva felének az első nagyobb lépése. (A puhább felében eddig már jó pár lépést megtettünk.)
  Az állam egy társadalmilag tőle elvárt és tisztelt döntési jogkörét üzleti köröknek (magán tőkének) szervezte ki – elkezdte felszámolni önmagát. A történelmileg és mindenféle vonatkozásban, így törvényeiben is összetartozó társadalmunkat, amelyeket együttesen és legmagasabb szinten mi államként azonosítunk. És ami itt el lett ígérve a fejünk felöl. Egyelőre nem tudni, hogy az oltás-kötelezéssel, elbocsátással, munkahelyen belüli távolságtartással, maszkhasználattal, étkezési renddel stb. kapcsolatos jogkörök átadása egyszerűen csak egy otrombán elsült rendelkezés volt, vagy egy folyamat tudatos megindítása és követik továbbiak.
  Mindenesetre lassan araszolva oda vezethet, hogy mondjuk a területi áramszolgáltató cég magánbörtönt létesíthet és elhurcolhatja a nem fizető ügyfeleket a magánhadseregével. Azután egyre több életünket érintő szabályokat hozhat tetszése szerint, amelyek már nem is kapcsolódnak szorosan eredeti szolgáltatási funkciójához. (Ismerünk hasonló képeket a jövőnket tudatalattinkba beültető filmekből.) Nevezhetjük ezeket multinacionális kiskirályságoknak is. Az állam pedig széttárja a karját, hogy ő már ebben-abban-amabban a kérdésben nem illetékes, hiába fordulunk hozzá védelemért…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük