Egy covid-osztály főorvosa szerint a harmadik hullámot maguk az oltások okozták

Dr. Oana Mihaela Secară szerint az oltás a vírus terjedéséhez vezet. A természetes immunitás jobban megvédi az embereket – számolt be a romániai Informatia Libera (MédiaForrás)

Nyilvánosság elé lépett a covid terjedésével és az oltásokról alkotott szakmai véleményével és megfigyeléseivel Dr. Oana Mihaela Secară főorvos, aki a covid osztályon hónapok óta kezeli a bekerült betegeket, tanulmányozta a betegség lefolyását és elege van az orvostudományt lenullázó propagandisztikus hazugságokból.

“Az oltás után csaknem 20 napig az emberek könnyebben elkapják a covidot  az immunrendszer legyengítése miatt, amit a vakcina vált ki”

– nyilatkozta Oana Mihaela Secară.

„A szervezet az oltást követően antitestek termelésére kényszerül, így a védőoltás pillanatától kezdve a szervezet egy ideig nagyon kiszolgáltatottá válik a vírussal szemben, fogékonnyá válik a fertőzésre, így az oltottak gyorsabban megfertőződnek és továbbterjesztik a Covidot” – nyilatkozta Dr. Oana Mihaela Secară orvos, az Onești Kórház ATI intenzív terápiás részlegének főorvosa.

”Gyanúsnak tűnt számomra, hogy minden olyan országban, amely masszívan, azaz hirtelen tömegesen alkalmazta a Covid vakcinát, az esetek száma hirtelen és igen gyorsan növekedni kezdett. A jelenség tudományos magyarázata viszonylag egyszerű. Bármely immunológiai stressz egy szervezetre az immunitás egészének jelentős csökkenését idézi elő. Például a kanyaró esetében a betegség lezajlása és a beteg gyerek felépülése után a szülőknek azt javasolják, hogy 14-20 napig ne vigyék még gyermeküket közösségbe, mert ebben az időszakban a test kissé legyengült, és érintkezésbe kerülhet egy másik vírussal vagy más típusú fertőzéssel. Tehát a kanyarón átesett gyerek könnyebben kaphat el más betegséget, mert a szervezetét legyengítette, hogy megharcolt a kanyaró-vírussal. Az oltás után is  ez történik,  az immunrendszer sebezhetővé válik, mert szembe kell néznie a kihívással, amit maga az oltás vált ki belőle, amely az antitestek termelésére ösztönzi az immunrendszert. Ha ebben az időszakban találkozik a szervezet a Covid vírussal, az oltott személy sokkal nagyobb valószínűséggel megfertőződik, mint az oltás előtt. Általában ezért sem szabad egy  éppen zajló járvány alatt oltani a lakosságot, ezért sem oltunk influenza ellen sem, csak a várható influenza szezon előtt.

Cikk tovább olvasása a MédiaForrás.hu-n


5 thoughts on “Egy covid-osztály főorvosa szerint a harmadik hullámot maguk az oltások okozták

  1. A képen senkin, (se eü. személyzeten, se öltönyösökök, se a zsurnalisztákon) nincs, még a nyakukon sem maszk. Valamit tudhatnak.

    1. Ez így van, nekem is ez volt az első szembetűnő dolog, mintha egy filmforgatásról jöttek volna ki.:) A hazai sajtó pedig igazi hollywoodi sci-fi filmbe illő védőruházatba öltözött emberek fotóival teszi még nagyobb félelembe az embereket, amit pedig még jobban felturbóz a beoltottak és elhunytak számát mutató számláló forgása.

  2. Akkor ha jól értem, a doktornő az oltás mellett érvel, csak a beadás időpontja nem mindegy.
    Lehet ez okozza a problémát (lehet ez az egyik különbség is az influenzától, ami csak hideg hónapokban van) hogy mikor?

    Ez az oldal az oltás ellen van – hogy lehet, h ez a cikk itt megjelent?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük