Pillanatképek a német Parlamentből a 2. korona-szimpóziumból (november 11-12.)

“A maszkok veszélyesek.”

Dr. Ronald Weikl újra emlékeztet a “Genfi Fogadalomra” (A hippokratészi esküre):
“Még fenyegetés esetén sem fogom az orvosi tudásomat az emberi jogok és a polgárok szabadságának megsértésére használni.”

Minden orvosnak kötelessége lett volna különösen a gyerekeket felmenteni a maszkhordási kötelezettség alól.

“A terápia nem okozhat több kárt, mint maga a betegség.”

Dr. Gunter Frank heidelbergi általános orvos az oltáskampány és a Lockdown hasznáról és káráról számolt be.

Mindkettőt humanitárius katasztrófának nevezte, a Lockdown különösen az idős emberek és a gyerekek számára egy izolációs kínzás volt.

“A kovid-“pandémia” alatt történelmien alacsony volt az ágyak kihasználtsága.”

Nem volt túlterhelve az egészségügyi rendszer.

Tom Lausen adatelemző sok paraméteren megmutatta, hogy egyetlen időpontban sem volt az egészségügyi rendszer a teljes kihasználtság közelében. Azonban mindmáig ezzel az állítólagos kihasználtsággal indokolják a bíróságok a megszorításokat és az alapjogok korlátozását.

A bíróságokat nem érdeklik a tények és a szakértők.

“Összegzés: Az “oltóanyagok” hatékonysága és biztonságossága a nagy oltáskampány idején 2021/2022-ben ismeretlen volt”

A tetteseknek bíróság előtt a helyük.

Prof. dr. Andreas Sönnichsen elmagyarázza az előadásában, hogy az oltóanyagok soha nem voltak hatékonyak és biztonságosak. Azt követeli, hogy állítsák bíróság elé azokat, akik az oltóanyaggyártóval aláírták a szerződéseket.

“Az “oltás” miatt hunytak el.”

A patológus, prof. dr. Walter Lang, aki Arne Burkhard professzorral együtt végzett vizsgálatokat elhunytakon, beszámolt az eredményekről.

Az “oltás” különösen károsítja a szívizmot és az ereket. A tüskefehérjéket minden szervben kimutatták.

A megvizsgált élő embereknél különösen megnőtt a rosszindulatú daganatok száma. Egy svéd tanulmány az emlőrákos esetek számának növekedését mutatta ki. Egyre fiatalabb nőknél egyre rosszindulatúbb daganatok vannak.

“A teszt-pandémia”

A belgyógyász- és laboratóriumi szakorvos, prof. dr. Paul Cullen a PCR-tesztről számolt be.

A PCR-tesztek 60 százaléka irreleváns volt a „pandémiás” események szempontjából.
Ezt az információt nem sikerült a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Korábban soha nem volt még olyan nehéz tudományos cikkeket publikálni. A kritikus cikkeket 20 percen belül elutasították.

“A jogállam megbukott”

Dr. Josef Hingerl ügyvéd beszámolt a jogállamisággal kapcsolatos tapasztalatairól a „koronajárvány” kezdete óta. Rámutatott a bíróságok kudarcára.

Stefan Harbarth, a Szövetségi Alkotmánybíróság elnöke 2020 júliusában ezt mondta:
“Az alapjogok gyakorlása a korona idején esetenként másképp történik, mint a járvány előtt.
Az alapvető jogok érvényesek, de másként érvényesülnek, mint a válság előtt.”

Ez annyit jelentett, hogy a politikának mindent szabad.
Olaf Scholz ezt úgy “fordította le”, hogy nincsen “piros vonal” (vagyis nincsenek határok), amit ne léphetnének át.

“Az mRNS-“oltás” hatásai és veszélyei”

Most beszél Sucharit Bhakdi professzor. Állva, tapsolva fogadták. Bhakdi óva int az mRNS-“oltástól”. Ezt akarják bevezetni szinte minden betegség esetében.

Ennek oka: A pénz és a hatalom.
Az oltási hajlandóságot kényszerrel és a kötelezővé tétellel fogják növelni.

Prof. Bhakdi éppen most a német Parlamentben: Veszély a vakcinában található bakteriális DNS miatt.

A német Parlamentben rendezett korona-szimpóziumon Bhakdi kifejti, hogy az mRNS “vakcinák” előállításának eljárásait soha nem tesztelték az összetevők, a hatékonyság és a biztonság szempontjából.

Mára bebizonyosodott, hogy az alkalmazott mRNS vakcinák jelentős mennyiségű DNS-sel szennyezettek.

Ez a szennyező DNS a tüskefehérje tartós termelődéséhez vezethet és jelentős egészségügyi károsodásokat vagy halált okozhat.- mondta Bhakdi.

Az mRNS-ben lévő DNS-töredékek ezen kívül mutációkat és rákot is okozhatnak.

Dr. Claus Köhnlein a korona-páciensek helytelen kezeléséről számolt be, amely valószínűleg hozzájárult az úgynevezett „világjárvány” korai napjaiban bekövetkezett tömeges halálozáshoz.

Ez a betegség veszélyességének téves megítéléséhez és helytelen terápiákhoz vezethetett.

Christian Schubert, a pszichoneuroimmunológia professzora is beszédet mondott.

A politikusok rossz tanácsadókra hagyatkoztak a „járvány idején” – mondta Schubert.

Ezek a tanácsadók a vírusra összpontosítottak, nem az emberekre.
A pszichológiai és szociális tényezőket figyelmen kívül hagyták, úgy bántak az emberekkel, mint a gépekkel.

Ez jelentős lelki és fizikai károkat okozott az elmúlt három évben. Különösen a gyerekek szenvednek, akiknek a legnagyobb áldozatokat kellett meghozniuk a rendkívüli járványhelyzetben és többszörösen traumatizálva lettek.

Le kell vonni a szükséges tanulságokat!
Philipp Kruse ügyvéd szerint
minden képviselőcsoportnak és minden parlamentnek kellene tartania egy olyan rendezvényt, mint ez a korona-szimpózium, hogy levonják az elmúlt három év tanulságait és megakadályozzák, hogy az alapvető jogokat ismét ilyen formában korlátozzák.

Előadása a WHO-szerződéssel foglalkozik. Arra figyelmeztet, hogy a WHO abszolút hatalomra törekszik, aminek minden tagállam alá kell hogy rendelje magát.
Arról van szó, hogy még gyorsabban akarják ellátni a világot kísérleti vakcinákkal. Ellenőrző mechanizmusok nincsenek betervezve.


Prof. dr. Stefan Homburg is beszédet mondott a német Bundestagban 2023. november 11-én. Ez csak egy részlet az előadásból, de szerintem ebben a teljes igazság benne van.

Itt tölthető le a teljes előadás (a forrásokkal). Prof. Bhakdi szerint ez az előadás egyszer egész biztosan be fog kerülni a történelem könyvekbe: https://t.me/laborpandemie/9275

Prof. Homburg:

“Hölgyeim és uraim, sötét évek állnak mögöttünk.
A legfontosabbak öt pontban:

1. A kórházak kihasználtsága 2020-ban minden eddiginél alacsonyabb volt országszerte. Ezt a Szövetségi Egészségügyi Minisztérium mondja.

2. 2020-ban és 2021-ben nem voltak szokásos súlyosabb légúti megbetegedések. Jött a korona és eltűnt az influenza. Az RKI Sentinel adatai szerint.

3. 2020-ban életkor szerint standardizáltan nem haltak meg többen, mint általában. Csak 2021-ben nőtt meg a halálozás. A Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai szerint.

4. Azok a személyek, akik koronában vagy koronával haltak meg, átlagosan 83 évesek voltak. A maradék elhunyt átlagéletkora 82 év volt. Mondja az RKI és a Szövetségi Statisztikai Hivatal.

5. A maszk- és Lockdown-mentes Svédország jobban teljesített, mint Németország. Ezt mondja a WHO. Tehát ez nem az intézkedéseken múlt.

Összefoglalva:

Klinikailag a valós betegségek és halálozások tekintetében nem volt semmi különös. Minden normális volt. Ezek tények és ez a legfontosabb pont. A „világjárvány” gondolata kizárólag a teljesen újszerű, ok nélküli tömegtesztelésből adódott, amelyeknek eredményei nagyon ingadoztak és a közönség számára azt a látszatot keltették, mintha több beteg és halott lenne, mint máskor. Ez nem volt igaz. Egy rhinovírust tesztelő PCR-teszttel hasonló illúziókat lehetett volna kelteni.
Most is lehetne ilyen illúziót kelteni, ha az ember akarná.

Hogyan reagáltak a politikusok a normális klinikai helyzetre?

Hónapokra bezárták az óvodákat, iskolákat, üzleteket, templomokat és cégeket, elszigetelték az idős embereket és hagyták őket magányosan meghalni, egzisztenciákat pusztítottak el. A rendőrség megtiltotta a könyvolvasást a parkban a padon, vadászott a fiatalokra a szabadban és a gyerekekre a hóban, szétverte a békés tüntetőket. A politika mindenkit kiközösített, aki az intézkedések értelméről kérdezett. Hagyták, hogy a ZDF (német Mainstream) kijelentse, hogy a gyerekek vírushordozó patkányok, az oltatlan emberek pedig olyanok, mint a vakbél, nem tartoznak az ország népéhez. Úgy beszéltek, ahogy azt 75 éve nem hallottuk.

A kormány hatalmát általában a bíróságok, a média, illetve a tudomány korlátozzák. Ezúttal mindhárom megbukott:

A bíróságok alig vizsgálták, hogy arányban vannak-e az intézkedések a helyzettel és csak két intézménynek hittek, amelyek az egészségügyi miniszter hatáskörébe tartoznak, nevezetesen az RKI-nek és a PEI-nek. Ilyen módon tudta a kormány a bezárások és a kötelező “védőoltások” szükségességét saját maga leigazolni. Ezenkívül a bíróságok börtönbe küldték azokat az orvosokat, akik követték az esküjüket és a betegeiket igazolások segítségével megvédték a testi sérthetetlenség elleni támadásoktól. Az intézkedések szinte minden ismert kritikusát kriminalizálták, felfüggesztették, elbocsátották, letartóztatták vagy házkutatásnak vetették alá. Karlsruhe (a karlsruhei bíróság) cinikusan bejelentette, hogy a polgárok alapvető jogai nem vesztek el, csak éppen már nem szabad gyakorolni őket.

A média hányingert keltő tesztszámokat olvasott fel anélkül, hogy megemlítette volna, hogy a klinikai helyzet normális. Kritika nélkül követték a PCR narratívát, prof. Püschelt, aki elsőként végzett boncolásokat, rasszistává stilizálták, Bhakdi professzort antiszemitává és szó szerint mindenkit, aki megkérdőjelezte az intézkedéseket, összeesküvés-elmélet-hívővé és az állam ellenségévé.

A szaktudósok, különösen az epidemiológusok és a népegészségügyi orvosok eltűntek a képernyőről. Helyükre fizikusok, közlekedéstervezők, mikrobiológusok és katonatisztek kerültek, akik újabbnál újabb hibás előrejelzésekkel és modellszámításokkal tartották bizonytalanságban a hallgatóságot. Hónapokon át. Éveken át.”


Prof. Bhakdi a 2023. november 11/12-i berlini korona-szimpózium során:

“Szeretném, hogy mindenki végérvényesen megértse, hogy ez az agenda egy nagyon nagy dolog. És az a cél, hogy mindörökre bevezessék az RNS-oltóanyagokat. Mégpedig, hogy a WHO által kényszeren keresztül vezessék be. Ez az, amit végülis elmondtunk. Ez az, amit meg kell akadályoznunk.

És itt van rá a nagy esély. És ez az oka, amiért eljöttem Berlinbe, hogy ezekről az esélyekről tudósítsak. Hogy miért? Mert az oltóanyagban felfedezett bakteriális DNS-ek, bakteriális kromoszómák okot adnak arra, hogy a világ ezt azonnal abbahagyja. Mindezek ismeretében a következő “oltás” már bűncselekmény (véleményem szerintem nemcsak a következő, de minden eddigi is az volt), ezt már nem tehetik meg. Tovább folytathatják a tanulmányokat és mindent megtehetnek, hogy tovább kutassanak, hogy ez micsoda, de a következő oltást le kell állítani, amíg ezek a dolgok nincsenek tisztázva.

A második ok, hogy miért van egy nagy esélyünk… és ezt most első alkalommal fogom itt elmondani… hogy most napvilágra kerültek azok a dokumentumok, amelyek bizonyítják a csalást. Minden meg volt tervezve, ez egy hatalmas csalás, ez az oltóanyag soha nem volt engedélyezve, sehogyan sem, még sürgősségi engedéllyel sem. És ez azt jelenti, hogy emberek milliói egy olyan anyagot kaptak, amely megölheti őket, amely megölte őket, megbetegítette őket és genetikailag módosította őket.”


“Dr. Claus Köhnlein a berlini korona-szimpózium során:

“Az orvosok is emberek és túlnyomó többségben ők is a Spiegelt olvassák és a Tagesschaut nézik. És a média hatalma egyszerűen olyan óriási volt és olyan hatalmas propagandát csináltak, hogy ezt az összes orvos is elhitte. Én viszont az előéletem révén a “Virus-Wahn”-nal (ez egy könyv, amit ő írt) természetesen különösen érzékeny voltam és ezért azonnal megnéztem, hogy hogyan kezelik az embereket. (A WHO helytelen protokollja szerint) És amikor ezt megláttam, rögtön azt gondoltam, hogy nem maradhatok nyugton, újra vissza kell térnem.

Egy ilyen kongresszus után feltettem a kérdést valakinek, hogy: “Tényleg azt hiszed, hogy észre vennél bármit is enélkül a teszt nélkül?” És azt mondta, persze, persze, természetesen látnánk a sok halottat. Akkor azt gondoltam, hogy biztos én látom rosszul a rendelőmben, hiszen nálam egyetlen halott sem volt akkoriban. “És neked sok halottad volt?” -kérdeztem tőle. Ő egy kardiológus volt. Nem. -válaszolta. De láthattad a képeket mindenhonnan, Bergamóból, New Yorkból stb.

És akkor világossá vált számomra, hogy a média által sugárzott propaganda vakította el, ezért nem értette a helyzetet.”


Biró Éva

3 thoughts on “Pillanatképek a német Parlamentből a 2. korona-szimpóziumból (november 11-12.)

 1. Nagy eredmény, hogy a Bundestagban lehetett ezt a rendezvényt megtartani. A tehetetlenségi erő miatt azonban lassan fog hatni, de bízom benne, hogy a “birkanyáj” is lassan felébred.
  A Karlsruhe (karlsruhei bíróság) = a Német Alkotmánybíróság.
  Máshol erről a szimpóziumról nem lehet hallani/olvasni. Köszönet a tisztán látó orvosok honlapjának!!!

 2. Itt megint arról van szó, hogyan jártak el egy járvánnyal szemben. Dehát nem is volt járvány. Miért beszélnek hibás kezelésről, kórházi kihasználtságról, a PCR tesztek részleges hatástalanságáról, mikor alkalmatlan arra, amire használták. Viszont levették vele az egyének DNS mintáját, fertőztek vele, tehát az Ő szempontjukból teljesen hatékony volt, mint a kórházi legyilkoló kezelések.
  Ez egy színjáték, mert a DS már majdnem teljesen célba ért.
  Azzal kellet volna kezdeni, hogy módszeres emberiség irtás folyik, ami százalékban a fehér fajnál a legjellemzőbb, annak ellenére, hogy szaporodása a leggyengébb. Európát pedig elöntötte és továbbra is elönti a színes áradat. A Pannon provinciát már értelmetlen is magyarnak nevezni.
  A magyar már és még csak megtűrt kisebbség.

  “A terápia nem okozhat több kárt, mint maga a betegség.”
  Ez nem terápia, hanem módszeres náci stílusú gyilkolászás.

  Egy ember volt igazán, aki feltárta a valóságot, az Dr. Fuellmich volt, persze az okos „népi” gondolkodás is lapátra tette, akárcsak a kazár hatalom.
  De hol tartunk most: szélesedik a fegyveres konfliktus, a mesterséges katasztrófák száma nő, a kazár Netanjahu írtja 0 82 %-ban ösi zsidó genetikájú palesztínokat, és az igazi zsidókat, legaláb akkora sikerrel, amilyennel segitetta két ikertorony felrobbantásában. Új-Zéland lakosságát szinte a kazár rima teljesen beoltatta. Kína létrehozta a disztópikus államot,
  Nálunk megkezdődött újra a covid + influenza hisztéria. Több kórház kovidozik, hamis teszteket csinálnak a vizekben ( francot csinálnak, csak tettetik), A WHO széthordta és hordja a tömeges irtásra készült levegőből kiszórható mRNS méreganyagokat. És még számos dolog.
  Semmi valódi pozitívum és eredmény nem létezik.
  Ugyan miért is állnának le a Rothschild féle kazár bűnözők. Évezredek óta hülyítik a népeket meglehetősen sikeresen. Amiben hittek az emberek, és a többségük még mindig hisz, azok csak a nagy színpad játékai, ami már rég a génjeikbe ivódott, és tovább adódott. Ezek a bűnözők a pszichológia és szociológia igazi nagymesterei.
  A DS-nek az emberiség veszélyes ellenség, és tisztában van vele, hogy a legjobb a halott ellenség.
  Már csak a csoda állíthatja meg őket.

 3. Hány szimpózium kell még ahhoz, hogy elkezdődjön a Nürnberg 2.0?
  Előtte meghalunk mind? Csak a gyilkosaink élnek túl minket? Mitől fog leállni a gyilkolászás? Nemcsak az oltás fegyverrel, hanem a többivel is elkövetve? Nemcsak minket ölnek, hanem az élővilágot is, és a fizikai környezetet. Ez a kép ott a Parlamentben nem áll össze, hogy kimondásra kerüljön?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük