Mi a GAVI, vagyis a Nemzetközi Oltásszövetség

A GAVI, a Nemzetközi Oltásszövetség létrejötte jól példázza hogyan pozicionálják magukat mindenféle jogi trükkökkel szuverén nemzetek fölé demokratikus politikai legitimációval egyáltalán nem rendelkező magánszerveződések és hatalmi érdekcsoportok.

A GAVI nem rendelkezik demokratikus mandátummal. Ahogy a WHO sem és a Világgazdasági Fórum sem. Mégis úgy kommandírozzák fel s alá a szuverén nemzetállamokat, mintha Isteni felhatalmazással sáfárkodnának az Emberiség boldog jövője felett.

https://www.bitchute.com/video/3AF9Iucsy7Sw/


Forrás: www.kla.tv/22358, Felirat: RedR

3 thoughts on “Mi a GAVI, vagyis a Nemzetközi Oltásszövetség

 1. Az USA, amióta tűzzel-vassal létrehozták a bankárok, így működik. Az USA népe a Fed rabszolgája, ma már gyakorlatilag majdnem az egész emberiség.
  Most az egész emberiségen a sor.
  Az emberi faj nyájtermészetű, megy a kolomposok után, és a szakadékba zuhan.
  Csorda szellemű, mert ha megindul, mindent legázol.
  Falka természetű, mert a vérengzés sem áll messze tőle.
  Viszont legkevésbé jellemzi az egyedeit az igazi önálló gondolkodás, ezért könnyen idomítható, irányítható, megvezethető, felhasználható, és a három csoport tagjainak megfelelően vágóhídra terelhető.

  1. Hamvas Béla, ” A vízöntő”, hangoskönyv, youtube !
   Nem minden részletében értek vele egyet, de főbb vonalakban nagyon jó összefoglalója a tömegembernek, és a jelen létének !

   Azt még hozzá teszem, hogy évszázadok óta tenyésztve van a tömegember, szándékosan, szünet nélkül, és olyan sikerrel, hogy a “tömeg egyedei”, egy szál magukban is minden mozdulatukban, kizárólag a manipulált tömeg viselkedését mintázzák. Cselekvése uniformizált, előre tudható, teljesen automatikus, gondolkodás mentes.

   Kérdés, hogy én például miért nem lettem tömegember !? Ugyan azt a kiképzést kaptam mint mások !

   A tömeg nem beszív magába, hanem kivet magából, taszít, pedig elég sokszor voltam tömegben, esetenként nem is kis tömegben, és nem tudott rám hatni olyan módon, hogy magával ragadott volna. Nem kerültem a hatása alá, megmaradtam individuumnak.
   Legjobb példa erre a 2006-os tv ostrom. Ott voltam, közel két órán keresztül, és este háromnegyed tízkor jöttem el, mert pontosan láttam a helyzetet.
   Nem kapott el semmilyen hév, nem hatott rám a “tömegpszihózis”, csak néztem szerencsétleneket, akik jót akartak rosszul, és láttam a szervezkedését a gonosznak, amit ezek a szerencsétlenek képtelenek voltak észrevenni. Belerohantak a csapdába. Előre megírt módon, idomított tömegként viselkedtek.

   Ez az a “tömeg”, az a lét-és szellemi állapot, ami képtelenné teszi őket a felemelkedésre. Ezekkel “harcolni” a barikádon a jó érdekében életveszélyes, mert ostobaságuk révén előbb lövik agyon az érdekükben igazmondót, mint a valódi ellenséget.

 2. https://www.gavi.org/governance/gavi-board/members

  Svájc feltehetően kapott cserébe valamit a mentességek biztosításáért. Bár olcsón adhatta.
  Ha valakinek “mentességre” van szüksége, amit semmilyen kirívó, speciális indokkal nem lehet alátámasztani, azt a mentességet meg kellene szüntetni.
  Pl. a politikai mentességet, mint kategóriát.
  Indokolatlan. Relatív és manipulatív.
  Nem összekeverendő a semlegességgel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük