Ki kell adni a koronavírus-járvány idején működő operatív törzs üléseinek jegyzőkönyveit

A Fővárosi Ítélőtábla a márciusi elsőfokú ítéletet megváltoztatva úgy döntött, ki kell adni a koronavírus-járvány idején működő operatív törzs üléseinek jegyzőkönyveit.

Korábban az operatív törzs és a kormány is mindent elkövetett azért, hogy ezek az információk legalább 10 évig titkosak maradjanak. A közérdekű adat megismerése iránti pert azért indította a HVG, hogy a jegyzőkönyvek nyilvánosságra kerülésével a közvélemény megismerhesse, milyen adatok, elemzések alapján, illetve milyen szempontokat mérlegelve hozta meg ülésein a döntéseket a testület működésének csaknem két éve alatt.

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs a 2020 januárja és 2021 novembere közti 159 ülésén számos, a magyarok millióit, vállalkozások százezreit, továbbá az államigazgatás és a gazdaság szereplőit érintő számos döntést, korlátozást hozott.


15 thoughts on “Ki kell adni a koronavírus-járvány idején működő operatív törzs üléseinek jegyzőkönyveit

 1. Ha nehezen is de valami elmozdult a holtpontról. A hazai Covid-fasiszták innentől fogva már nem érezhetik teljes biztonságban magukat.

  1. Úgy adják ki, hogy nem adják ki. Ez a magyar kiadási módi.
   A titkos részek feketén kihúzva “olvashatók”.

   1. Kedves Hegedüs A.!

    Valahogy mégis az az érzésem, hogy hosszú távon már nem folytathatják a Covid hazugságot. Persze még próbálkoznak, de ez a makacs hallgatás az oltássérültekről és halottakról csak a felszín alatti parazsat és indulatokat gerjeszti.
    És ha ennek elfojtására bevezetnék megint a diktatórikus intézkedéseket, majd az erőszakot, az erőszak most már erőszakot fog szülni az ő irányukba is. És akkor még akár legfőbb Covid náci a védett orbán is bajba kerülhet.
    Jut eszembe, nem tudja mi van Cassandrával, régen nem olvastam szellemes hozzászólásait?

    1. Nekem is nagyon hiányzik, de teljesen megértem, ha nem ír.
     Nagyon ki lett oktatva, feleslegesen és teljesen érdemtelenül.

 2. Vagyis a bűvös 2030-as dátumig el akarták dugni a kíváncsi szemek elől.
  Az se lepne meg, ha mégse kerülnének elő ezek a jegyzőkönyvek.
  Az ilyesmi egy nap alatt köddé tud válni.
  Mint például Ursula SMS “megrendelései” vagy Izrael és a Pfizer levelezése.
  Vagy a lélegeztetőgépek megrendelésének a dokumentumai, amik véletlenül ledarálódtak valahogy.

 3. Ne érezzék magukat olyan biztonságban hogy ujra előforduljon hasonló .Igen kezdjenek el izgulni félni a sok magyar sérült -től

  1. Kedves Miklos Mihály!

   Az a véleményem, hogy a sok oltássérülttől jóval kevésbé kell tartaniuk mint a keményfejű oltatlanoktól. 3 millió oltatlan bármelyikükből fasírtot csinál akár védett akár nem.

  2. Kedves messzetekinő,

   (Most nem világos, hogy szabad -e hivatkozni a Sz.cs. dr.D.J. cikkre)
   Addig biztonságban érzik magukat, amíg a hazugság bajnokai, maguk szerint.(erő=hazugság).
   Kell egy új bajnok? :))))
   Bele kellene esniük egy blöff csapdába.

   1. Kedves Hegedűs A!

    Az említett oldalt ritkán olvasom és hálásan köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet a videóra.
    Néhány dolgot tisztáznom kell. Én a tömeges oltások időszakában még egyáltalán nem olvastam alternatív oldalakat. Az, hogy nem vagyok beoltva csak a saját őrangyalomnak (belső hangomnak) köszönhetem, aki folyamatosan azt kiabálta a fülembe:”Bármilyen mérget beléd fecskendezhetnek!” Nem azt, hogy ne oltasd be magad. Érti ugye a különbséget, az Isteni intelligencia lényegét.
    Továbbá meglátásom szerint azok az emberek akiket beoltottak már nem ugyanazok, akik korábban voltak se az egészségük, se a természetük tekintetében. Biztos vagyok benne, hogy az Isten által kapott képességük egy részét elvesztették ezek az emberek.
    Ennek megvannak a felelősei és csak legkisebb részben azok, akik elhitték a hamis propagandát.
    Ha tudom, hogy a milyen következményei vannak a LE(!)OLTÁSNAK, akkor hülye de főleg gyáva lennék ha a későbbiekben mégis hagynám és belemennék, még ha az életem elvesztésével is fenyegetnének ellenkező esetben. Jobb állva meghalni mint nyomorult LEOLTOTTKÉNT, térden csúszva élni(még egy kicsit).
    Tegnap láttam egy videót a HUN TV-n amiben többek között arról volt szó, hogy a tendencia szerint 2027-től minden születendő magyar gyerek autista lesz. Erre milyen jövőt lehet építeni?

    Tisztelettel:
    messzetekintő kém
    Aki nem kém, csak egy ember aki igyekszik kifürkészni a jövőt.

 4. Egy Open Government Act ( FOIA ) kimutatása szerint 11,000 politikus és elit személy kapott felmentést a káros génoltások felvételéről.

  A forrásban megadott beszélgetést Új Zealandban Michael Gray Griffin készítette a Paul Oosterhuis és Liz Gunn a New Zealand Loyal Party orvosokkal.

  Ez hihetetlen mondta Griffin a Café Locked Out alapítója.

  Ez már bosszantó, amikor olyanok, mint Jacinda Ardern parancsára az egész népet a génoltással oltották be.

  Forrás:
  11.000 Politiker und Eliten erhielten eine Ausnahmegenehmigung für die Covid-Impfung: „Das ist erschütternd“.
  https://uncutnews.ch/11-000-politiker-und-eliten-erhielten-eine-ausnahmegenehmigung-fuer-die-covid-impfung-das-ist-erschuetternd/

  ( Úgy tudom, hogy a magyarországi parlemeti képviselőknek sem volt kötelező a káros génoltás. )

 5. A Die Weltwoche című svájci lap közlése szerint az EMA – a legmagasabb európai gyógyszerengedélyező hatóság – bejelentette, hogy soha nem engedélyezte a Covid 19 elleni oltásokat a fertőzés és a terjedés megelőzése céljából. Az indoklása kifejti, hogy „az egész egy nagy félreértés volt”.

  https://weltwoche.ch/daily/die-grosse-impf-luege-europas-oberste-medizinbehoerde-entlarvt-die-covid-impfung-als-farce-und-keiner-regt-sich-auf-kein-mediales-lueftchen-regt-sich-keine-bombe-nichts/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük