A WHO járványszerződése egészségügyi diktatúrához vezet!

2022 márciusában a WHO genfi ​​központjában tárgyalások zajlottak a járványok megelőzésére és leküzdésére vonatkozó nemzetközi megállapodásról.

A probléma az, hogy a WHO nem csak ajánlásokat fogalmaz meg, hanem kötelező egészségügyi követelményeket is, minden WHO-tagország számára.

https://www.bitchute.com/video/vWHD6OcaIdG5/


Forrás: www.kla.tv/22430, Felirat: RedR

3 thoughts on “A WHO járványszerződése egészségügyi diktatúrához vezet!

 1. Már korábban írtam arról, hogy ami “ingyen van”, az egy nagyon veszélyes kategória.
  A legjobb, ha csak minimális dolog lehet ingyen. Azok javára, akik még nem (vagy betegség miatt nem) munkaképesek, nem adófizetők.
  Jelen esetben az ‘ingyen adomány’ elfogadása az irányítási jogokról való lemondást jelentette. Ez kvázi tulajdonlás.
  Ezért is, amikor politikai irányításról van szó, normál esetben nem engedett a politika adomány általi finanszírozása.
  Látszik, hogy ott kezdődtek a bajok, amikor ez mégis bekövetkezett.
  A szervezet “jóléti, egészség védő” céljával összeférhetetlen, hogy olyan irányítást engedjenek, ami egészség rontó érdekű.
  A WHO valódi jelszava az lehetne, hogy “megteremtjük a betegséget az egészség nevében”.
  Az érték meghatározás tekintetében pedig az egészséges emberi munka értékének az embernek vissza nem adott része tette lehetővé a WHO fenntartását (állami hozzájárulás adófizetők pénzéből, és adomány a félretett profitból), vagy a kamu pénzteremtés.

 2. A WHO Nemzetközi Egészségügyi Szabályzata módosításának fél év alatt, puccsszerűen lezavart tárgyalásáról, véleményeztetéséről kezdetektől fogva tudunk. Sok szó esett a témáról ezen az oldalon, eléggé ismerjük. Azonban szerintem két dologban pontosíthatók a kialakult fogalmaink. Ezt pl. a következő külföldi oldalon megjelent írás alapján mondhatom. Az írás nem kifejezetten tudományos, de hiteles megközelítésűnek tűnik. A végén feltüntetett több hivatkozás eredeti, hivatalos dokumentumokra mutat. Azokból az igazán hozzáértők a cikkben leírtakat tényszerűen visszaellenőrizhetik.
  https://www.americaoutloud.com/biden-handing-over-u-s-sovereignty-to-who/

  Eddig leginkább úgy láttuk, hogy kizárólag a WHO akciójával állunk szembe. Azokból, hogy nem titkoltan Bill Gates zsebében van a szervezet, a Kínai KP által erősen befolyásolt, a világkormányzást nyíltan meghirdető António Guterres vezette ENSZ alatt végzi a ténykedését, pláne, amit a covid elmúlt bő két évében művelt, szinte automatikusan következett. Pedig már az ötlet felvetése, a folyamat beindítása is más, globális befolyással rendelkező kulcsszemélyektől és szervezetektől ered (ahogy a fenti videóban elhangzik). És kiderül, hogy ebben a Biden-kormányzat és az amerikaiakat támogató országok tömegei szintén derekasan részt vesznek, maguk is vészes módosításokat foglalnának a szerződésbe. Kevés reményünk maradt arra, hogy a tagországok esetleg ellenállnak a WHO „támadásának” és nem szavazzák meg a módosított szerződést, mert a valóság az, hogy éppen az országainkat képviselők akarnak a WHO-val karöltve egy ilyenre átszabott világméretű diktátumot bevezetni! Fogalmazhatunk úgy is, elárulni készülnek minket, de majd elválik.

  A másik, eddig kissé pontatlan szemléletünk az volt, hogy a WHO parttalanul laza feltételek alapján, még inkább önkényesen és Tedros akár egy személyben hirdethet majd világjárványokat és tehet intézkedéseket. Amitől tartunk: kötelezővé tett állandóan ismétlődő döfködés, maszk, bezárás, teszt és pass meg hasonló, egyre kifinomultabb módszerek. Az idézett írás szerint, a végső tervezetben mindezeken túlmenően súlyosabb eshetőség rejlik. Ugyan minduntalan az egészségre való jóságos hivatkozással, de olyan állapotokra is vészhelyzetet hirdethet a WHO, amelyeket mi köznapi értelemben nemigen tartanánk az egészségüggyel szorosan összefüggő kérdéseknek. Vagyis a WHO uralma társadalmi- és egyéni életünk felett annál sokkal általánosabb lesz, mint hisszük.

  Előzetesen néhány jellemző idézet az írásból. Zömében gépi fordításban, viszont már ismerve a történetet, mindentől függetlenül végig követhető a teljes terjedelmű cikk is.

  „2022. január 18-án a Biden-adminisztráció tisztviselői köztudat nélkül megküldték az Egészségügyi Világszervezetnek ezeket a kiterjedt módosításokat…”

  „A legfontosabb, hogy a feljegyzés felsorolta az Egyesült Államok módosításait támogató összes nemzetet. A csoport mérete és ereje garantálja, hogy a módosítások elfogadásra kerülnek, ha nem ellenkezik jelentős külső nyomás.

  Íme, az Egyesült Államok által a módosításokat támogató 20 nemzet, valamint az Európai Unió:
  Albánia, Ausztrália, Kanada, Kolumbia, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Guatemala, India, Jamaica, Japán, Monaco, Montenegró, Norvégia, Peru, Koreai Köztársaság, Svájc, Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága, Amerikai Egyesült Államok, Uruguay, az Európai Unió (EU) tagállamai.

  Az Európai Unió, egy globalista szervezet, a WHO globális hatalma növelésének egyik legnagyobb támogatója. Az EU a következő 27 nyugati országot foglalja magában:
  Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprusi Köztársaság, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország és Svédország.”

  „Az >>egészségügy<>olyan betegségre vagy egészségügyi állapotra, származástól vagy forrástól függetlenül, amely jelentős kárt okoz vagy okozhat az emberre…<>ellenőrizze<>vagy más érintett szervezeteket<>nemzeti és globális összehangolt fellépésekre szólítanak fel a közegészségügyet aláásó félretájékoztatás és megbélyegzés kezelésére<>hogy azok az országok, amelyek nem teljesítik a WHO-val szemben vállalt kötelezettségeiket, szankciókkal szembesüljenek<>talán fontos lehet a szankciók feltárása<>Most egy olyan időszak van, amikor a dolgok megváltoznak. Meg fogunk… egy új világrend lesz odakint, és nekünk kell vezetnünk. És ehhez össze kell fognunk a szabad világ többi részét.<<

  John Kerry, az elnök klímacárja kijelentette, hogy amikor az amerikaiak megválasztották Bident, a Great Resetre szavaztak, akár tudták, akár nem.”

 3. szeretnénk tudni, hogy hol tart a népszavazásra bocsájtás petíciójának ügye, melyet az Orvosok a Tisztánlátásért és a Magyarok Világszövetsége közösen beküldött már a Választási Bizottsághoz és miért olyan nagy a csönd jelenleg? Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük