Dr. Zelenko: Ébredj fel!


https://www.bitchute.com/video/DyvNPRKAsESo/

9 thoughts on “Dr. Zelenko: Ébredj fel!

 1. Helytálló amit mond a világháborúról.
  A gyerekáldozat viszont NEM az “egészséges” társadalmak sajátja, hanem a Teremtés (természet) ellenében működő társadalmaké. A velenceiek, Közép-amerikai civilizációk stb sajátja, melyek a mai leromlott világ előképei. Csakhogy ezek Istene nem a Teremtő, hanem valaki aki az ő utánzója. Ahogy az utánzó a mai világ Istene is. Lényege az üresség, melyet követői az anyagiasságban és a világnézetileg semlegesnek hazudott Isten ellenes ateizmusban tisztelnek. Dogmája az “általánosan elfogadott tudományosság”, a megértés erejével vele szembekerülő eretnekeket áltudományosnak titulálja.

  A doktor úr mitológiája nyomán érthető, hogy neki a gyerekáldozat pl. az Ábrahám történet alapján “egészséges”. Azonban a természetes társadalmak szerves műveltségétől, a természet rendjéből eredő erkölcsétől (mint pl. a magyar népi műveltség) az ilyesmi tökéletesen idegen.
  Nem egészséges a gyerekáldozat, hanem beteg. Most annyi történik, hogy így szezon végén ezzel a Pándémonnal és kultuszával látványosan megmutatkozik a mai hamis világ valódi arca.

  1. Az illuminátusok sátáni eretneksége irányítja a mai világot (Frankista Mozgalom), akik azt hitték, hogy a Messiás visszatér, ha a világ teljesen átmegy a gonoszságba. Így bátorítottak minden szexuális zaklatást és sátáni gonoszságot. Rendkívül hűek ehhez a kultuszhoz, pedofílok és még saját gyermekeiket is bántalmazzák. Átvették a szabadkőművesség irányítását és most a világkormányuk (alias “globalizáció”) végső szakaszában vannak. A sátáni motívumok számos multi, város és állam logójában megtalálhatók, hangsúlyozva dominanciájukat. Ugyanez az üzenete a körben lévő obeliszkeknek világszerte. A populáris kultúrát irányító deviánsok a természetes biológiai ösztönök ellenében játszanak. Így, akik őket követik és bálványozzák, diszfunkcionálissá válnak. Az egész világot ehhez az “amorálitáshoz” szabták. A társadalmaknak “nagytakarításra” van szükségük, azonban míg a hatalom az illuminátusok kezében van, lehetetlen.

  2. 1. Az ókori zsidók el voltak tiltva attól, hogy a környékbeli pogány népek szokásai szerint mutassanak be áldozatokat. Még csak pogány szobrokat se emelhettek, arra hivatkozva, hogy ők úgy gondolják, hogy JOBBAN TUDJÁK, mi a jó nekik, mint a Teremtő – nem hogy áldozatokat mutathattak volna be azoknak. (A majd ők “jobban tudják” kísértése miatt lett kirakva a jóból az emberiség első két híres képviselője is.)

   2. A Teremtő az emberiség történetében minden népet a saját szintjén vezetett arra, hogy Őt jobban megismerjék. Ezért értékesek a Jézus előtti, szeretetre és az emberi élet tiszteletére épülő vallások és világértelmezési rendszerek. A baj mindig akkor jött, amikor egyes népek nem a Lélek vezetésére hagyatkozva követték Istent, hanem JOBBAN TUDTÁK, mi lesz jó nekik, és JOBBAN TUDTÁK, hogyan és mivel célszerű az “istenük” kedvében járni. Így formálódtak meg az emberáldozatokra épülő pogány kultuszok, ahol senki nem SAJÁT MAGÁT igyekezett áldozatul adni, (Lásd Jézus), hanem mindig a nála gyengébbek életét áldozta fel a saját jóléte érdekében.

   3. Zelenko párhuzama az ókori pogány emberáldozat kultuszok, és a mai újpogányok hiedelmei között tökéletes. A mai újpogányok – beleértve az 1054 után az Egyháztól elszakadt, és most a hamis gyógyszerkultuszt szolgáló szektákat is – egy HAMIS istenkép HAMIS sugallatait követik, vagy egyenesen saját magukat tartják a saját életük urának. Ezt a Jézus utáni korokban lehet a sátán kísértéseinek is nevezni – hiszen “annak”, aki azért jött, hogy lopjon, öljön és pusztítson, a legkedvesebb időtöltése, ha az embereket a saját HIÚSÁGUKON keresztül kísérti meg. (Lásd: Az ördög ügyvédje filmben Al Pacino mondja: “A hiúság a kedvenc bűnöm”.)

   4. A mai újpogányok gondolkodása a FÉLELMEIKEN keresztül manipulálható, és világosan látható, hogy egy jelenleg még ki nem mondott nevű “isten” jóindulatát igyekeznek elnyerni a már-már “szakrálisnak” is nevezhető, az idő múlásával egyre jobban eldurvuló rituáléikkal:

   – ha bezárkózol a lakásodba, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha nem látogatod a szeretteidet, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha leépíted az emberi kapcsolataidat, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha hordod a maszkot, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha azt teszed, amit a “főpapjaink” mondanak, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha nem hallgatsz azokra, akik az “istenünket” tagadják, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha hiszed mindazt, amit az “istenünk” hitet el veled, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha felveszed az első oltást, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha felveszed a második oltást, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha felveszed a harmadik oltást, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha felveszed a negyedik oltást, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány
   – ha üldözöd és hibáztatos mindazokat, akik nem hisznek BENNEM, jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány

   – ha feláldozod a gyermekeidet is a hazug vallásod oltárán – jutalmat kapsz, és elmúlik a járvány

   Ezeknek a rettegésben tartott pogányoknak az istenük a Pharma, a papjaik az oltóorvosok, a templomaik az oltópontok, a szent irataik a hazug statisztikák, a szent rituáléjuk az “oltakozás”, istenük “erejét” az oltóanyagban veszik magukhoz, áldozati szertartásaik csúcsán pedig a saját gyermekeik feláldozása áll.

  3. “A doktor úr mitológiája nyomán érthető, hogy neki a gyerekáldozat pl. az Ábrahám történet alapján “egészséges”. ”

   1. A doktor út saját magát javítja abban a bizonyos mondatban, és a “healthy” szót, amikor kimondja, azonnal javítja is az “inhealthy” szóra.

   2. Ábrahám NEM a fiát áldozta fel, hanem egy, a szarvánál a bozótban fennakadt kost. Ábrahám, amikor felment Mória földjén a hegyre, akkor mindig csak a KÖVETKEZŐ lépést látta abban a folyamatban, ami végül a bozótban fennakadt kos feláldozásához vezetett. Azzal lett a hite próbára téve, hogy BÍZIK-E az Úrban akkor is, ha nem a teljes tervét látja, hanem mindig csak a következő állomását az útnak – hiszen a kos feláldozásáig vezető útnak az egyes szakaszai Ábrahámra és Izsákra nézve igencsak ijesztőek és kétségbe (!) ejtőek voltak.

   3. A mai pogány ember pont erre nem képes. Nem képes bízni az Úrban, ha nehéz helyzetbe kerül. Ha nem látja a teljes életútját, a “fényes jövőt” hanem csak egy sötét tónusú, baljós ígéretű próbatételt kap, akkor azonnal kétségbe vonja az Úr szeretetét és jóakaratát.

 2. Ma eszmecserét folytattam két kolléganőmmel a munkahelyemen. Elképesztő, vagy inkább elkeserítő volt hallgatni őket, sugárzott róluk a sötétség. Nem volt egy önálló gondolatuk sem, csupán a médiák által bevésődött, irányított silány szöveget szajkózták egyfolytában. Elfogadják 100% az oltást, az oltottságot, vakon hisznek annak gyógyító, megelőző hatásában. A tőlük eltérő vélemény az mind csak konteó szerintük. Amikor látták hogy egyre inkább kivonom magam az efféle ostoba diszkurzusból, elkezdtek csipkelődni, provokálni. Mindenáron meg akartak győzni a saját igazukról. Felhozták Kóbor halálát és Csollány egészségi állapotát, mintha ők lennének a mindentudók. Ennyi fárasztó szöveget már rég nem hallottam, mint amit leadtak nekem. Volt egy harmadik ismerős is aki éppen akkor lépett be az irodába. Anno oltásellenes volt, sőt a legjobb barátnője 53 évesen a szeme láttára halt meg a második oltás felvétele után. Most már a harmadik oltásnál tart – milyen egy kaméleoni váltás – és amikor meghallotta hogy én oltatlan vagyok, elhátrált az ablakhoz és hangosan megjegyezte: “…ő nem akar megfertőződni, így azzal a rokonnal sem tartja a kapcsolatot, aki nincsen beoltva…” Mit lehet erre reagálni? 🙂

  1. Megértem, milyen nehéz lehet Önnek ilyen munkatársak között lenni nap mint nap. A saját családomban megjelent ugyanez a szakadás. Szinte már mindenki beoltatta magát rajtam kívül. Volt, aki meggyőződésből, mások pedig – bár tisztában vannak a valós tényekkel – a munkájuk megtartása érdekében vállalták fel az orosz rulettet. A meggyőződéses kovid- és oltáshívőkkel beszélni sem lehet, mintha egy szekta tagjai lennének, a többiekkel pedig kínos, mert szégyellik magukat a saját megalkuvásuk miatt. Ez utóbbiak eleinte zavartan próbáltak magyarázkodni miatta, de én azt mondtam, hogy nincs jogom ítélkezni senki felett, mert nem vagyok az ő bőrükben. Így aztán a kovid-hívőkkel kölcsönösen kerüljük egymást, a kényszerűségből oltottakkal pedig kerüljük a kínos témát.

   Sajnos mi, akik eddig nem engedtünk a nyomásnak, megfélemlítésnek, kiközösítésnek, nagyon nehéz napokat élünk meg. Segít helyretenni a dolgokat, ha naponta tudatosítjuk magaunkban: mindenki felelős a saját tetteiért, a saját egészségéért, és joga van önálló döntést hozni ezekről, viszont a felelősséget is vállalnia kell érte. Fogadjuk el, hogy ők így döntöttek, és ne haragudjunk rájuk vagy vessük meg őket. Ez az ő életük, az ő karmájuk. Vállalják fel a saját döntéseiket, ahogy mi is a miénket, és ha netán megkérdeznek – de csak akkor -, mondjuk el, hogy miért döntöttünk így. Ha bárkit próbálunk agitálni vagy meggyőzni a kovid-hívők táborából, rá kell jönnünk, hogy csak falra hányt borsó, mert nem tudjuk felvenni a versenyt a napi 24 órás agymosással. Egy munkahelyen számtalan más téma van, amiről beszélni lehet. Önnek nem kell belefolynia a papagáj-média aktuális gumicsontjának megvitatásába, egyszerűen nem érdemes időt és energiát vesztegetni rá.
   A kiközösítés már keményebb dió, de ha lelkileg felvértezi magát, és tudatosítja, hogy érzelmileg sérült, zavarodott, netán szociopata emberek tesznek ilyet, akkor könnyebben elviselhető. Próbálja magát úgy elképzelni, mint egy világítótornyot egy magányos szigeten, ahol folyton viharok dúlnak. Akármekkora is a vihar, Ön rendületlenül ott áll és világít.

   Meg kell teremtenünk és meg kell őriznünk a saját lelki békénket és egyensúlyunkat, különben összeroppanunk a nyomás alatt. Erre számtalan kipróbált módszer van, a meditációtól az EFT-ig (kopogtató módszer). Ne hagyjuk, hogy összeroppantsanak bennünket, mert erre megy ki a játék!

 3. Újabb hír a sajtosok földréről. A Şahin és Türeci házaspár már minden 3 hónap eltelte útán újra vakcináztatni akarja a naiv és
  hiszékeny svájci népet.

  A pofálan emberek fizimiskáját itt lehet megtekinteni.
  https://www.manager-magazin.de/unternehmen/biontech-das-power-paar-ugur-sahin-und-oezlem-tuereci-a-0d715b2d-fc04-4b5d-8313-f0d58e852880

  A másik hír, hogy a kórházakban érvényes Triage ( a kezelő orvos dönt az elsőbbségről ) szerint már a rákbetegeket sem akarják kezelni. Ezért az igazságtalanság miatt szólalt fel, Dr. Prof Passweg a bázeli Uni. és a svájci Krebsliga ( Rák Liga ) zsidó származású
  onkológusa.

  Egyébként Dr. Prof Passweg 2016-ban ez engemet is kezelt a bázeli Uni.Kórházban és igy én őt személyesen ismerem.

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Az Ivermectin és a HCQ hatásos gyógyszerek alkalmazását a korruptá vált WHO és a helyi politikai lerakata még mindig nem
  engedélyezi. Aki ennek megpróbál ellenállni, az nagyon komoly büntetésnek néz elébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük