14 thoughts on “2021. November végén…

 1. Kívánok erőt, kitartást és lehetőségeket mindenkinek ahhoz, hogy ezt az őrületet túl tudjuk élni!

 2. Nevessünk egy jót ezekben a sötét időkben!

  “Kis színes”:

  12 hét börtönbüntetést kapott az a férfi, aki pillanatragasztóval ragasztotta be egy Covid-19 oltóközpont zárját, és ezzel megakadályozta, hogy több mint 500 ember megkapja a védőoltást.
  Hayden Brown november 26-án éjjel ragasztót spriccelt a gorlestoni Lowestoft Roadon található gyógyszertár ajtajának kulcslyukába, így az ajtót nem lehetett kinyitni – közölte a norfolki rendőrség.

  A Great Yarmouth-i Burgh Roadon élő 53 éves férfit kedden tartóztatták le, miután a november 12-én és november 20-án történt két korábbi incidens után felszerelt rejtett kamerák azonosították.
  Brown a Norwichi Magisztrátusi Bíróságon elismerte a bűncselekményt – közölte a norfolki rendőrség.
  @ 2.43 PM https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/covid-news-cases-deaths-booster-jab-coronavirus-omicron/#update-20211201-0922

  Egy olasz férfi ellen csalás vádjával indult eljárás, miután hamis karral jelent meg a Covid-19 oltáson.
  Annyira elszánt volt, hogy elkerülje az oltást, de mégis megkapja az egészségügyi engedélyt, hogy az oltásellenes több száz eurót fizetett a szilikon protézisért.
  Az észak-piemonti régió Torinóhoz közeli Biella városának oltóközpontjában történt bizarr incidens egy héttel azután történt, hogy Olaszország olyan intézkedéseket jelentett be, amelyek kizárják a be nem oltott embereket számos társadalmi, kulturális és sporttevékenységből….

  “Szakemberként megsértődtem” – mondta Filippa Bua [nővér] a La Repubblicának. “A kar színe gyanút keltett bennem, ezért megkértem a férfit, hogy fedje fel a bal karja többi részét. Jól meg volt csinálva, de nem ugyanolyan színű volt.” A férfi a [következőt] mondta a [nővérnek]]: “Gondolta volna, hogy ilyen fizikummal rendelkezem?”…

  [Ugyanennek a férfinak] a Twitter-bejegyzés[é]ben egy szilikon férfi mellkasi féltestruha szerepelt, műkarokkal és műnyakkal, amelyet az Amazonon 488 euróért (416 font) kínáltak. A kép mellett az üzenet állt: “Ha ezzel megyek, észreveszik majd? Talán a szilikon alá még plusz ruhákat is felveszek, hogy a tű ne érje el az igazi karomat.”
  https://www.theguardian.com/world/2021/dec/03/italian-man-tries-to-dodge-covid-vaccine-wearing-fake-arm

 3. Nagyon fontos, ami 9:10-nél elhangzik: az emberek nem megváltoztak, hanem most, ebben a helyzetben látjuk meg a valódi természetüket.
  Ebben az is benne van, hogy mindenki most, ebben a helyzetben látja meg a SAJÁT valódi természetét is.

  Milyen kevés a valóban érett, felnőtt, lelkileg terhelhető, bármilyen “kincsnek” tartott “jóléti” cifraságról lemondani képes nagykorú ember, és milyen sok a papíron nagykorú, de lélekben gyermek, infantilis gondolkodású és viselkedésű, minden gondjának a megoldását valaki mástól váró, másokat hibáztató, a legkisebb lemondás veszélyétől is összeroppanó ember.

  Nem véletlen, hogy ebben a helyzetben például Románia milyen erős lelkileg, és ezzel szemben hogy összetörtek a legkisebb lelki terrortól a generációkon keresztül semmiféle próbatétellel meg nem próbált nemzetek.

  1. Egyetértek önnel!Én is olvastam ezt a linket! Elszomorító de menetrend szerint mennek.Ne legyen igazam de én úgy látom persze ez személyes vélemény hogy itt minden képpen vesztesek vagyunk……😟

 4. Grafen-hydroxid a Pfizer vakcinákban! Mindenki olvassa el, aki az “oltás” felvételét fontolgatja! : Dr. Andreas Noack előadása (bitchute.com

 5. RE: “…sok oltott ember viselkedése megváltozik, de lehet, hogy nem is a viselkedésük változik meg, csak mi nem ismertük őket eléggé az oltás előtt, és most rájövünk arra, mennyire különbözőek vagyunk…” @8.57-9.08

  Van némi igazság az alábbi felismerésben:

  “A válság nem [feltétlenül] változtatja meg az embereket, [inkább] felfedi őket/lerántja róluk a leplet.”

  “Crisis doesn’t change people; it reveals them” – Eric Walters.

  Ez is találó lehet:

  “Tegyétek magatokat birkákká, s a farkasok megesznek titeket” – Benjamin Franklin hivatkozása egy állítólagos olasz közmondásra.

  https://metro.co.uk/wp-content/uploads/2020/08/PRI_162644846.jpg?quality=90&strip=all&zoom=1&resize=768%2C512 London, 2020.08.29.

 6. Csak egy “lájkot” szeretnék küldeni, és kitartást kívánok mindenkinek! Doktor úrnak és feleségének köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük