Mindenellenis tiltakozik az orvosi kamara és az orvosok zöme, de a lényegről hallgatnak

I. Az orvosok bűne:

Az elmúlt 3 évért a társadalom minden rétege felelős. Felelősek a tanárok, a média, a jogászok, a birák, mindenki, mégis, az orvosoknak súlyosabb a bűne mindenki másnál. Miért?

1. Elvileg – de csak elvileg – náluk van a szakértelem, az ő szakterületükhöz tartozna pl. a kutatások olvasása, nem mások dolga lenne;

2. Ők voltak és jelenleg is ő azok, akik a kezüket használva beinjektálják az emberek testébe a kovid elleni oltásnak nevezett kísérleti szert, MOST IS, fizikailag ők követik el a súlyos, maradandó fogyatékosságot vagy halált okozó testi sértést;

3. Ők használták és használják a teljesen alkalmatlan, súlyos egészségromlást is okozó kovid protokollt;

4. Ők küldték haza a súlyos betegeket a korhazbol meghalni, ők nem látták el a betegeket;

5. Ők tettek ivartalanná százezreket, akik többé nem tudnak gyermeket szülni, nemzeni;

6. Rajtuk is múlik, ők tették, hogy lassan kihalunk, kihal a magyarság.

A politikusok, a média, a tanárok, stb. is felelősök, ők az agymosást csinálták, így nekik is vér tapad a kezükhöz, de az orvosok bűne nagyobb, mert az orvosok, Mengelével egyezően kísérleti szereket injektáltak és injektálnak válogatás nélkül mindenki, így gyermekek, várandós és szoptatós anyák és súlyos betegek testébe.

A büntetőjogban a gondatlanság is büntetendő, a hanyagság pedig közel egy szinten van a szándékossággal, főleg amikor foglalkozás gyakorlása körében történik.

Ha egyszer valaha lesz büntetőjogi számonkérés, elítélik őket, hiába takaróznak a protokollokkal. Ez, amit műveltek, emberiség elleni bűntett.

És nem mondhatják, hogy nem tudták.


Cikk tovább olvasása: https://angelikamihalik.substack.com/p/mindenellenis-tiltakozik-az-orvosi


Szerző: Mihalik Angelika

10 thoughts on “Mindenellenis tiltakozik az orvosi kamara és az orvosok zöme, de a lényegről hallgatnak

 1. Sok igazság van a fenti sorokban! Nagy, nagy felelősség és FŐBŰN! Mert miről szól a Hiprokratészi eskü?
  Ha valamelyik “orvos” esetleg elfelejtette volna, akkor van Wikipedia is erről.
  Ugyanolyan felelősség és HITEHAGYÁS ez, mint azon “8-ak” esete kik 8,5 millió embert BELEVITTEK ebbe a helyzetbe.
  Ugyanis ők évekkel ezelőtt még a “helyes döntést”, az ésszerű engedelmességet, és az ÉLET SZENTSÉGÉT tanították, mint FŐ tanítók!
  Nagy igyekezetükben 240 országban ellátták a TANÍTVÁNYOKAT kiadványokkal, amely a HELYES UTAT mutatja.
  Aztán egyszer csak jött a 180°-os fordulat, és a média hazugságait kezdték publikálni! Együtt haladva a politikai propagandával.
  Az ÉLET SZENTSÉGÉT (mint az orvosok) felcserélték az EUTANÁZIÁVAL!
  Ezért mondja majd a mesterük nekik a “8-aknak”. „Távozzatok tőlem, sohasem ismertelek titeket!” (Máté 7:23)
  És „…minden hazugnak meglesz az osztályrésze a tűzzel és kénnel égő tóban: ez a második halál”. (Jel. 21:8)
  Aki a Warwick-i Világközpontban jár adja át a “8-aknak” ezt.
  De, hamarosan úgyis megkapják a végítéletet!
  Ugyanattól akitől e mostani NÉHAI “orvosok” és “Ápolók”

  1. Nem vagyok orvos, én semmiféle esküt soha nem tettem, de soha senkinek nem tudnék, vagy akarnék ártani és minden jóérzésű Embertársunk így van ezzel. Eskü ide, vagy oda, aki meg “olyan”, az bármire szemrebbenés nélkül felesküszik.

 2. Ki lesz az, aki elítéli a doktor mengeléket? Talán azok a jogászok, ügyvédek, bírák, alkotmánybírák, akik jogosnak, törvényesnek és alkotmányosnak nyilvánították azt, ami a kovid-kamu elmúlt 3 évében történt, és még mindig történik? És majd egyúttal bűnrészesnek is nyilvánítják saját magukat?
  Mi lesz a politikus bűnözőkkel, akik kiadták a parancsot a nyilvánvaló emberi jogi és alkotmánytiprásra? Akik kezdettől fogva pontosan tudhatták, hogy mi a valós helyzet, hiszen az összes titkosszolgálati eszköz és szervezet felett rendelkeznek? Akik a mai napig foggal-körömmel ragaszkodnak a hazug narratívájukhoz?
  Ki fogja felelősségre vonni a karhatalmi szervek “parancsra tettem” idiótáit, akik rendes, normális embereket zaklattak, ahelyett, hogy a valódi bűnözőktől védtek és szabadítottak volna meg bennünket?
  Ki fogja felelősségre vonni a média-propagandistákat, álszakértőket és celebeket, valamint a megbízóikat?
  Mi lesz a gerinctelen tanárokkal, akik rengeteg gyereknek okoztak pszichés és egészségügyi ártalmakat egy életre?
  Mi lesz a társadalom agymosott/agyhalott, ostoba, végletekig hiszékeny többségével, akik kiközösítették, meghurcolták a józanul gondolkodókat, megfosztották őket a megélhetésüktől, szétziláltak családokat és barátságokat? Sőt, lelkesen asszisztáltak a maguk és mások megnyomorításához és megöléséhez?

  Erkölcsi értelemben ott tartunk, ahol a II. világháború utáni náci Németország. Szinte mindenki sáros valamilyen mértékig, ezért az az érdeke, hogy az összes mocsok a szőnyeg alá legyen söpörve. Pedig egyszer mindenkinek el kell számolnia a tetteivel, így vagy úgy.
  Sajnos, mi magyarok ráadásul még a Marshall-segélyben sem reménykedhetünk. Az önsorsrontásunkért mi fogjuk megfizetni az árat, valamennyien.

 3. Ne tessék már kísérleti szerről beszélni, mert ez a megfogalmazás finoman szólva helytelen, konkrétan meg színtiszta hülyeség !
  Semmilyen “kísérlet” nincs, emberirtás folyik !!!
  Az emlegetett “protokoll” ennek a kiegészítője, gyógyításnak hazudott szándékos emberölés !
  Fentiekre a beadott lötty tesztelt, kutatott, eddig minden módon bebizonyított összetétele a tárgyi bizonyíték. Természetesen a hatalom által semmibe véve, elhallgatva, vagy letagadva. A lélegeztetőgép, és hozzá adott “injekciók” hatásmechanizmusa is kitárgyalt, bizonyított !!!

  Itt szó nem lehet “gondatlanságról”, számomra teljesen érthetetlen, hogy kerül ide ez a fogalom, ez “szándékos, előre eltervezett” volt és van, minden formájában !

  Tessék néven nevezni a dolgokat, és akkor is, ha a “jogállam” nem létezik, mert az igazság akkor is igazság, ha a regnáló hatalom minden szinten alkalmazott kápói ezt letagadják, és minden módon ellehetetlenítik, kigúnyolják, egzisztenciálisan tönkreteszik, esetleg megölik az igazság hirdetőit !
  Gyakorlatilag ez folyik a hétköznapok minden pillanatában, a Magyarországnak nevezett földdarab minden négyzetcentiméterén .

  Kísérletnek kizárólag akkor nevezhetnénk, ha nem az ölés lenne az elsődleges célja, “csak” a transzhumán egyedek létrehozása.
  A transzhumanoid társadalom kialakítása egy másik történet, mivel halottak nem funkcionálhatnak robotként semmilyen formában .

  ( Az egészségügy mint olyan nem létezik. Aki mindenféle kenőpénzekkel bevásárolja magát, vagy magán praxisban próbálja gyógyíttatni magát, az persze azt mondja, hírdeti, hogy “de van egészségügy, és működik”, meg persze a lakájok, a “VIP” celeb tetvek, és média, meg sport.
  A háziorvosnál telefonon lehet “rendelni” gyógyszernek minősített mérgeket, ez az “ellátás”.
  Személyes ismeretség nélkül ( protekció ), egyszerűen lehetetlen kórházi ellátásra bejutni, mert ha kér és kap is az ember egy “beutalót” az arra illetékes helyre,( szakorvos ) az csak pár hét után lehetséges,( időpont kérés után ), onnan még pár hónap eljutni egy felsőbb helyre, ahol eldöntik, hogy egyáltalán ellátják-e a kórházban, vagy menjen haza és “kezelje magát”. )

  1. Üdv. S.G.! „Ne tessék már kísérleti szerről beszélni…”
   Csak olyan értelemben kísérlet, mint amikor én úgy 4 éve a konyhámban az előjövő hangyákra illatosító spray-t fujtam.
   Bele is pusztultak.
   A mai időszakban pedig a “belőtt méreganyag”-gal kísérleteznek, hogyan hat.

   Csak azok nem értik miért hat különbözően akik a placebo-t kapták.
   Csodálkoznak is. No, de ez így lett kitervelve.

   1. Tisztelt Miskey B. !

    Ott a Poornima Wagh videó, már elnézést, de nincs, nem találtak placebót a tesztelt 2300 adag löttyben, de találtak 35 féle összetételt , tehát a valamiért “gyengített” méreg a “placebo”. Kénytelen vagyok hinni neki, mert 2300 adagot tesztelni nem egy hétvégi piknik, és szerteágazó kutatások, szerteágazó alap hozzáértés, ami nagyon fontos !!! Nem egysíkú vizsgálat volt, és ami még megint nagyon lényeges, a létező csúcstechnológiával, nagy létszámmal, és egymástól függetlenül !

    Feltételezem magamról, hogy jól olvastam, amit olvastam.

    Nincs vírus, mert nem létezik, nincs tüskefehérje sem, ezek a “tudomány” torkunkon lenyomott mantrái.
    Nincs, nem volt, nem találtak a 2300 oltóanyagban sem mRNS-t, sem RNS-t !
    Elhangzik a videóban, ha hazudok, a hazugságot olvastam, láttam !
    Maga a videó nem lehet régebbi, mint négy – öt hónapos, ma legfeljebb féléves, mivel a hivatkozások 2022 második felére tehetők.
    Hivatkozik Delgado felfedezésére is, hogy mint adó-vevő működik az oltottak teste, és ez a graphén alapú, nanotechnológiás önépítő, “organic semiconductor” eredménye !

    Zárójelben megjegyzem, a legújabb audiotechnikában már léteznek graphén összekötő kábelek, tehát az anyaggal való foglalkozás igen régi kell legyen, ha már a hétköznapokba bejutott.

    Szóba kerül a biorezonancia – DNS kapcsolat, igen, ezt anno Garjajev professzor révén már megismerhettük, és mekkora a csend azóta is !!!??? Meg szegény Andreas Noack videója, nem felejtendő, szénpengék ! Mindenütt és megint nanotechnológia !!!

    A Chemtrail is azért nanotechnológiás, hogy lehetetlen legyen védekezni ellene.

    Ezek semmilyen értelemben nem kísérletek, ezek egy előre elhatározott folyamat részei.
    Az a baj, hogy az “ellene küzdők” még mindig az egyetemek és politika által meghatározott “tudomány” állításaival, és hazug állításainak “tudásával” harcolnak.

    Mert, ha egyszer képtelenek voltak 2300 adagban azonosítani mRNS, vagy RNS alkotókat, akkor az ellene “küzdők” ha ott tartanak még, hogy a beadott mRNS meg RNS mit okoz, akkor csak árnyalt megfogalmazásban ködszurkálás folyik, aminek nincs semmi értelme, de jól mutat !?

 4. Mondjuk úgy, hogy megmérettek és könnyűnek találtattak! Van annak egy diszkrét bája, hogy bár megkapták a 13 ezüstöt az árulásukért és a gyilkosságaikért, de hiába viszik a “papokhoz” bűnbánóan, mert azok megfizettek nekik előre, őket is beoltották! Lehet annyit és addig fognak élvezni abból a pénzből, amennyit és ameddig Júdás is élvezett!

 5. De miért csodálkozunk, hogy az orvosok ezt könnyedén megteszik? Mit vártunk tőlük, amikor jutalmat kapnak, ha már alacsony vércukorra is cukorbetegséget hazudnak és felírják a cukorgyógyszert? Miért csodálkozunk amikor évek óta jutalmat kapnak például a köszvény gyógyszer felírásért, ami veseelégtelenséghez vezet, ők is tudják, de letagadják?
  Miért csodálkozunk, amikor pontosan tudják évek óta, hogy koleszterin csökkentő gyógyszerek tönkreteszi a májat és a szívet, mégis felírják, sőt infúzióba beadagolják szívbetegekbe, akiknek így 5% alá esik a túlélési esélye, mégpedig azért, mert minő véletlen, erre is horribilis jutalmakat kapnak?
  Már évek óta pénzért irtják az embereket, mi francot csodálkozunk, hogy simán bevezették a kovid protokollt és még hazudnak is róla?
  Ez nem most kezdődött.
  Az oltásokat vizsgáló Poornima Wagh és tudóscsoportja, vette a fáradságot,és miután kiderítették, hogy az összes kovid oltásban csak hidrogél, grafén oxid és mérgező nehézfémek vannak, megnézték a influenza oltásokat is 2019-ig visszamenőleg: azokban is ugyanez van. Hogy az orvosok nem tudták? Egy l-faszt nem, azért nem adták be saját maguknak soha!
  Nehéz az ébredés? Hát még milyen nehéz felkelni a fotelból és felakasztani azokat, akik odavalók. Merthogy ez a következő feladat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük