Edward Dowd, a Wall Street egykori elemzője és a BlackRock portfóliómenedzsere a Pfizer-tanulmányokról

Edward Dowd, a Wall Street egykori elemzője és a BlackRock portfóliómenedzsere a Pfizer-tanulmányokról: Soha nem lett volna szabad jóváhagynia az FDA-nak a Comirnaty-t, mégpedig az elhalálozások száma miatt nem.

“Beszéljünk a Pfizerről és a tanulmányokról. Kevéssé ismert adatok, melyek 2021 őszéig, a nyilvánosságra hozatali perig titokban voltak, az összhalálozás végpontjai. A gyógyszertanulmányoknál vannak végpontok, melyeket megvizsgál az ember és ezek egyike az összhalálozás, mely a termék hatás-rizikó arányát mutatja meg.

Általánosságban az FDA nem engedélyez egy olyan terméket, ahol az oltási csoportban több haláleset van, mint a placebo-csoportban. A Pfizernél ez a végpont hibás. 21 haláleset volt az oltási csoportban és 17 haláleset a placebo-csoportban. Ez 23 százalékkal több haláleset, vagyis 23 százalékkal több ember halt meg az oltási csoportban. Ez abban a pillanatban a tanulmány végét kellett volna hogy jelentse. De nem így történt.

És amikor ez 2021 őszén kiderült, beszéltem olyan ismerősökkel és kollégákkal, akiket még a befektetés világából ismerek és akik jelenleg biotechnológiai vállalatoknál vannak vezető pozícióban. És amikor ezt meghallották, meg voltak döbbenve. Aranyszabály, hogy az ember nem dob piacra olyan terméket, melynél a rizikó nagyobb, mint a hatékonyság. Ez a dolog kezdetektől egy katasztrófa volt és számomra, illetve sok más ember számára nyilvánvalóvá vált, hogy itt egy katonai pszichológiai hadműveletről vagy propaganda-kampányról van szó.

És más nyilvánosságra hozatali perek révén világossá vált, hogy a kormány a fősodratú médiának több mint egy milliárd dollárt adott, hogy azok az oltási narratívát segítsék és minden mást cenzúrázzanak és bizonyos embereket ne engedjenek megszólalni. Szerény véleményem szerint a felvilágosult beleegyezéshez való jogot megsértették az egész országban vagy inkább az egész világban.”


Biró Éva

One thought on “Edward Dowd, a Wall Street egykori elemzője és a BlackRock portfóliómenedzsere a Pfizer-tanulmányokról

  1. Ez azért lehetséges, mert a pharma-maffia és az ellenőrzésre felhatalmazott hatóságok között korrupciós forgóajtó működik, ahol sima az átjárás a kettő között: a döntéshozók hol itt, hol ott bukkannak fel vezető pozícióban. A nyilvánvaló összeférhetetlenséget egyik érdekelt félnek sem áll érdekében észrevenni.
    Ez az “üzleti modell” MINDENHOL így működik, ezért hozták létre! Ezt Edward Dowd-nak mindannyiunknál jobban kell(ene) tudnia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük