USA, a Twitter-cenzúráért felelős Vijaya Gadde kongresszusi meghallgatása

 1. február 8. USA, Kongresszusi meghallgatás, Nancy Mace a Twitter-cenzúráért felelős Vijaya Gadde-nek tett fel kérdéseket.

Nancy Mace: “Hol végzett orvosi egyetemet?”

Vijaya Gadde: “Nem végeztem orvosit.”

Nancy Mace: “Tessék?”

Vijaya Gadde: “Nem jártam orvosi egyetemre.”

Nancy Mace: “Gondoltam. Miért hiszi, hogy önnek vagy a Twitternél bárki másnak megvolt az orvosi szaktudása ahhoz, hogy cenzúrázza egy orvos szakértői véleményét?”

Vijaya Gadde: “A kovidra vonatkozó irányelveink úgy lettek kifejlesztve, hogy védjék azokat az embereket, akikkel dolgunk van.”

Nancy Mace: “Önök cenzúráztak Harvardon végzett orvosokat, Stanfordon végzett orvosokat, olyan orvosokat, akik a világ legjobb helyein végezték az orvosit, önök elhallgattatták ezeket a hangokat. A következő kérdésem az USA kormányára vonatkozik. Bocsánat van még valami, amit meg szeretnék önnek mutatni Gadde asszony. Van egy további Tweet valakitől, akinek 18.000 követője van. Ez a személy a CDC egyik diagramját tette közzé, ezek a CDC saját adatai. Ezek tehát az önök szabványai szerint pontosak és önök mindannyian ezt megtévesztőnek nevezték. Ön ugye nem orvos, Gadde asszony?”

Vijaya Gadde: “Nem, nem vagyok orvos.”

Nancy Mace: “Oké, miből gondolja, hogy ön vagy bárki más rendelkezik a Twitternél azzal az orvosi tudással, hogy cenzúrázzák az aktuális CDC-adatokat?”

Vijaya Gadde: “Ezt a konkrét helyzetet nem ismerem.”

Nancy Mace: “Biztos vagyok benne, hogy nem. De pontosan ezt tette a Twitter, hogy a CDC-adatokat pontatlannak nevezte. Ezek a kormány saját adatai. Nevetséges, hogy egyáltalán erről kell ma beszélnünk. Itt nemcsak Hunter Biden laptopjáról van szó, hanem azokról az orvosi véleményekről is, melyeket tapasztalt orvosok próbáltak adni az amerikaiaknak, mert a közösségi média-vállalatok, mint pl. a Twitter, elhallgattatta a hangjukat.


A többi közösségi médiában is ez ment. Fizetett “tényellenőrzők” cenzúráztak.
Ismerek olyanokat, akik szerint a cenzúra jó, mert szerintük a hülyék véleménye lett elhallgattatva. Őket csak sajnálni tudom, szánalmasan butácskák.


Biró Éva

14 thoughts on “USA, a Twitter-cenzúráért felelős Vijaya Gadde kongresszusi meghallgatása

 1. Köszönjük Bíró Évának és az Adminnak is a hírt, amely +1 leleplezés és felelősségre vonás kezdeményezése.
  csak…
  Csak egy hiányzik: Legalább egy Bírósági Ítélet!

  Ugyanis van már klippünk is B.G. és társai galádságairól, de ők sosem fognak bűnbánatot gyakorolni, és meggyónni amit csináltak.
  Mindenki belátja: Én nem vagyok vadász, hogy kilőjem a Rókát az erdőben aki nem csak Juliska néni tyúkjait lopkodja, hanem TÖMEGEK életére tört!

 2. Bizony van már bírósági ítélet. Az alábbiakban:

  Íme, egy konkrét esemény (eredmény) ami történt (történik) a kialakuló félben lévő “ÚJ VILÁGREND” másik pólusáról az egyik BRICS tagországból…és ami nem oktalanul nincs benne a hírekben.

  DÉL-AFRIKA Pretoria, legfelsőbb bíróság (Pretoria High Court).

  “A Covid-19 országos katasztrófahelyzet 2020 márciusi kihirdetése óta először lebbent fel a titok leple a kormány Covid-katasztrófavédelmi szabályozással kapcsolatos döntéshozatali folyamatairól. Ez annak köszönhető, hogy Sakeliga bírósági győzelmet aratott ebben a hónapban Nkosazana Dlamini-Zuma, a szövetkezeti kormányzás és a hagyományos ügyek minisztere ellen. A miniszternek nincs más jogi választása, mint a Sakeliga által kért különféle iratok megküldése.

  A bírósági győzelem egy kétéves peres csatát zár le, és a Dlamini-Zumának most elő kell készítenie a 2020-ban lezajlott döntéshozatali folyamatokra vonatkozó feljegyzéseket, amelyek célja az ország zár alá helyezése és annak szabálytalan meghosszabbítása. Ezek a bezárások és egyéb intézkedések példátlan károkat okoztak a gazdasági és társadalmi tevékenységben.

  A nagyközönség most saját szemével láthatja majd, hogy Dlamini-Zuma és osztálya milyen nyilvánvaló okokból szabott ki rendőrállami feltételeket annak biztosítására, hogy az emberek otthonukban maradjanak, az iskolák és az egyetemek zárva maradjanak, a vallásos emberek nem gyűlhettek össze, és a vállalkozások bezárva maradtak. . . . Ahogy idővel napvilágot látnak a Covid-korlátozások által okozott károkról szóló információk, Sakeliga reményét fejezi ki, hogy a nyilvánosság tagjai a bírósági győzelmünk során keletkezett feljegyzéseket ösztönzésként és megalapozásként használják fel a kormány felelősségre vonására a múlt káros döntéseiért, és megakadályozzák. az ilyen kirívó hatalommal való visszaélések a jövőben ismét előfordulnak.

  Ami folyamatban van:

  1. Egy bírósági kérelem a Pretoriai Legfelsőbb Bíróságon annak megakadályozására, hogy a jövőben a katasztrófavédelmi törvénnyel visszaéljenek drákói intézkedések érvényre juttatására a szabályozások révén.

  2. Egy bírósági eljárás, amely már júniusban sikeres volt a kötelező maszkviselés, a kötelező védőoltások és a Covid-utazási követelmények megszüntetésében, és még mindig folyamatban van az invázív egészségügyi monitorozás jövőbeli kísérleteinek megakadályozását biztosító végzés.

  ref.: https://sakeliga.co.za/en/sakeliga-obtains-court-order-against-dlamini-zuma-over-lockdown-records/

 3. A régi “szép” időkben főleg a házmesterek dolga volt besúgni és feljelenteni a “gyanús” lakókat, a munkahelyi és egyéb spiclik mellett. A szellemi termékeket a cenzorok rostálták meg, a mindenkori hatalom elvárásai szerint.
  A mai technológia által uralt világban elég, ha egy kellőképpen műveletlen, tudatlan és gerinctelen figurát képernyő elé ültetnek és kinevezik tényellenőrnek. Ő aztán elvégzi a házmester, a spicli és a cenzor piszkos munkáját egy személyben – mert ugye fő a hatékonyság -, és többnyire még élvezi is, hogy rendes, nála mindenképpen különb emberek felett basáskodhat. Nincs új a Nap alatt.

 4. SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

  10.12.2019

  Az emberiséget próbára teszik, rendkívül próbára teszik, különösen a hitben, amely alapján az Isten embere hisz az Egyetlen és Egyetlen Istenben, hogy később, hit nélkül, elfogadja, hogy egy egyedülálló valláshoz tartozik; társadalmi szempontból: hogy az emberiség elveszíti identitását; politikai szempontból: hogy az emberiség csatlakozik azokhoz az ideológiákhoz, amelyeket az ördög vezet, és kegyetlenül, könyörület nélkül tapossa el az embereket; gazdasági szempontból: mert a Sátán jól tudja, hogy az ember, amikor gazdaságilag destabilizálva érzi magát, bármire képes, és elfelejti a jót.

  A FORGATÓKÖNYVET GONDOSAN MEGTERVEZTÉK, ÉS ISTEN NÉPE APRÁNKÉNT ENGEDETT A GONOSZ SZESZÉLYEINEK. TUDNI FOGJÁTOK, HOGY SZAVAIM NEM HIÁBAVALÓAK. EZÉRT MINDENKI AZ ISTENI KEGYELEMHEZ FOLYAMODJON, ÉS MOST MÉLYEN BÁNJA MEG BŰNEIT!

  1. A félrevezető pontatlan propaganda akcióban.
   Ezt bezzeg lefordítják magyarra. -:(
   Meghallgatnám pontosan, a valóságos összefüggéseket bemutató hírt. Az lenne az igazi beismerés.
   Ebben a hírben csak a G-k megbetegítő hatását nem ismerik be. (4-5, wifi) Covid járvány és vírus soha nem volt.

 5. Nem tudom, hogy ennek az emberiség elleni bűnnek lesznek-e felelőssei, és lesz-e felelősségrevonás.
  Mert miután kiderült, hogy az USA követte el az NS1 és NS2 robbantást, ami nem csak egy világméretű terrorcselekmény volt, hanem egy ökölógiai katasztrófa is egyben, senki nem mondott le, nem volt felelősségrevonás, és nem is lesz, hazudnak rendületlenül tovább, mintha mi sem történt volna.
  Tartok tőle, hogy ez lesz a Covidnál is.
  Legfeljebb bevonnak újabb szakembereket, a legnagyobb hazugságok alátámasztására, mint ami történt 2020 márciusában, amikor Fauci 1.885.000 dollárt fizetett Kristian Andersennek, a Scripps Kutatóintézet virológusának, hogy tegyen közzé egy tanulmányt, hogy a koronavírus zoonózis eredménye:
  “Összehasonlítva az ismert koronavírustörzsek genomját, biztonsággal megállapíthatjuk, hogy az új koronavírus természetes folyamatok eredménye.”
  Az nem zavarta ezt az állítólagos szakembert, hogy ahhoz, hogy a denevérről a vírus átugorjon emberre, és onnan emberről emberre, cca egymillió évre lenne szükség.
  De hát akkora volt az érte kapott pénz, mint amilyen hatalmas a hazugság. Nekik minden belefér.
  Sajnos a COVID örökké velünk marad, mert szándékosan úgy hozták létre, hogy permanensen mutálódjék.
  “A módszer, amelyet „ irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamatnak ” neveznek , magában foglalja a géntechnológia alkalmazását, hogy „a SARS-CoV tüskefehérje receptor nagyszámú, véletlenszerűen mutált változatát hozza létre.
  (Ezek az információk dr. Robert Kennedy jr. folyóiratából származnak, vagyis megkkérdőjelezhetetlen tény, a cikkben láttam az átutalás másolatát)
  Ha ez még nem lenne elegendő, most játszásiból ismét kvantumugrást hajtott végre a megfizetett tudóstársaság, mert most azt akarják bemesélni nekünk, hogy olyan madárinfluenza közelít, amely madárról emberre, majd emberről emberre terjed.
  Természetesen ez is egy mesterséges “vírusnak” nevezett méreg, amit Ukrajnában állítottak elő, és az ottani lakosokon ki is próbálták.
  A WHO-vezetője már világjárvánról beszél.
  Ismét be akarnak zárni bennünket, kamu vírussal, és hamis zöld-narratívára hibatkozással. Szóval eljátsszák ismét nekünk a pandémia 2.0-át.
  Vigyázzunk magunkra, és egymásra, és ne üljünk fel a világméretű hazugságipari művek dezinformációs világhálózatának, sem a hiszterizáló képsoroknak, amit majd vetíteni fognak elénk, mert minden, amit mondanak, vegytiszta hazugság.

  1. A fent említett Kristian Andersen, úgy tűnik, nagy mesemondó, akárcsak a névrokona, Hans Christian Andersen író, csak az utóbbi meséi legalább szórakoztatóak, és mint minden jó mese, hordoznak valamilyen tanulságot. A (kamu)virológus Andersen meséi egyáltalán nem szórakoztatóak, hanem egyenesen röhejesek. Van az a pénz, amiért megéri ennyire lejáratni magát?

 6. Korábban próbáltam definiálni, miket neveznek vírusnak.
  A méreg szó idegen neve, az exoszóma, stb. Kiderült, hogy a járványokkal kapcsolatban használt szövegkörnyezetekben ezek közül egyik se. Teljesen más a méreg, más az exoszóma tartalma és jelentése.
  A legjobb körülírás továbbra is a kitalált járvány elmélet és kapcsolódó kitalált fertőzés elmélet kitalált, nem létező, fantom szereplője.
  Ezek a kitalált, tartalom nélküli szavak és fogalmak a hazugságipar dezinformációinak leíró eszközei.

 7. Ez a meghallgatás sokkal hosszabb terjedelmü, mint ami itt szerepel.
  A meghallgatás elején a republikánus Nancy Mace elmondja, hogy ő is post-vax károsult.
  Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Mace
  https://twitter.com/Don_Virus_1/status/1624013307781738498?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1624013307781738498%7Ctwgr%5E2c2d56b92d65752ac4046f901cf82086b381b716%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fde.rt.com%2Finternational%2F162770-usa-gnadenlose-befragung-ehemaliger-twitter%2F

  De még egyszer ! Mert ezt még mindig sokan nem akarják felfogni !

  A debreceni női covid-gazella is csak olyan merev arccal kijelentette, hogy az génoltások szentséges hatásai felülmúlják azok károsságát.
  ( Sic ! Honnan vette ez a nő ezeket az örültségeket ? )

  A következő esetet már az emberek régen elfelejtették ?

  Biztonságos az AstraZeneca vakcina
  Datum:12.03.2021
  https://www.youtube.com/watch?v=W89ad5G_QtM
  Forrás: https://deliklinika.hu/orvosaink/dr-galgoczy-agnes/
  Dr. Galgóczy Ágnes
  Infektológia
  Nemzetközi oltóközpont, oltási tanácsadás
  Sok országban, anno az AstraZeneca vakcinát betiltották. Nem ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük