Állítsuk vissza a tudományos integritást! Közös nyilatkozat 17 000 orvos és tudós képviseletében!

Közös nyilatkozat 17 000 orvos és tudós képviseletében az országos vészhelyzet megszüntetése, a tudományos integritás helyreállítása és az emberiség elleni bűncselekmények kezelése érdekében.

https://globalcovidsummit.org/news/declaration-iv-restore-scientific-integrity

Dr. Malone, Dr. McCullough, Dr. Yeadon és Dr. Cole a vakcinákról és a kormány zsarnokságáról.

https://rumble.com/v1524o9-dr.-malone-mccullough-yeadon-s-cole-a-vakcinkrl-s-a-kormny-zsarnoksgrl.html

Videó angol felirattal: https://odysee.com/Gcs-1:3536adb9b993908ac5246e9bc54d70c9ab1e6dd1

Lutring M. Mária fordítása

6 thoughts on “Állítsuk vissza a tudományos integritást! Közös nyilatkozat 17 000 orvos és tudós képviseletében!

 1. Mindenképpen köszönetet és hálát érdemelnek e nemzetközi szakértői csoport tagjai is, ezért a nyilatkozatért is, és általában az erőfeszítéseikért.

  Ha nem tudnám, hogy a vírus és annak variánsa létezése amire utalnak nem lett bizonyítva, és ha nem jutnék egy szkeptikus álláspontra miután a nyilatkozat elemeztem, egyetlen pillanatig nem kételkednék sem a jóhiszeműségükben sem szakértelmükben.

  Azelőtt is kifejeztem, hogy ez a tárgykör több értekezési-érvelési síkot magában foglal – az orvosi-szakmai mellett többek közt politikai-jogi-alkotmányjogi, büntetőjogi, jogfilozófiai, orvosi-etikai, általános etikai érvelési síkokat.

  Ennek a nyilatkozatnak hiányossága, hogy nem választja el ezen érvelési síkokat az egyes érvek tárgyalásánál, nem állapít meg ezen diskurzus-domainek közt egy fontossági rangsort, gyakran váltogatja ezen szinteket, és ezáltal olyan hézagokat hagy a Covid-féle narratívákat gyártó lobbik számára, amelybe kapaszkodva mégiscsak elölről kezdhetik ugyanezt.

  Az így előálló önellentmondások és hézagok egyike azért, mert egyszer azon a szálon érvelnek, hogy nincs veszélyezhet, majd általánosabb szintre ugranak, okkal, amikor kifejezik, hogy efféle veszélyhelyzetekre hivatkozva nem szabadna alkotmányos jogainkat sérteni, majd visszaugranak, ok nélkül arra a specifikus érvre, hogy nincs veszélyhelyzet, amely visszaugrás érvényteleníti a magasabb érvényű, általánosabb szinten hivatkozott érvet.

  Egy másik hasonló anomália, hogy miután megállapították, hogy ezek az “oltások” halált és súlyos egészségkárosodást okoznak, sőt a tudatosság is feltételezett e mögött, egy tömeggyilkosság bűntényével állunk szemben, ezt a kijelentést visszavonják azáltal, hogy ezután hallunk egy olyan a fentiekhez nem tartozó értekezést miszerint ezek az “oltások” nem alkalmasak az Omikron variáns kezelésére, csak az eredeti vírus strain-re.
  Egy szer kényszerítése ami ráadásul tudatos szándékkal kért okoz, semmi köze ahhoz hogy milyen narratíva ürügyén követik el a kényszerítést, azaz az emberölést.

  Majd jön egy olyan követelés hogy vissza kell állítani a minimum 5 éves időszakot egy adott gyógyszer fejlesztésére.
  Bár önmagában jogos a követelmény, és prioritást élvez a hierarchiában, a Nürnbergi kódex betartatása iránti követelmény és alkotmányjogra emelése is, de az adott kontextusban ez az érv azért veszélyes, mert ez leredukálja a követelést a kisérleti jellegű és kisérleti fázisban lévő szerek kényszerítő beadatása ellem, és ezzel meghagyja a lehetőséget a Fauci-Gates társaság számára egy ehhez hasonló újabb terv kivitelezésére, csupán egy módosított narratívával.

  Ez alapján a Covid-lobbi bármikor előállhat egy következő halálos álvírus és az az okozta ál-pandémia sztorijával, amit esetleg még ez az ellentábor is elismer majd mint vészhelyzetet, aminek “megoldásaként” majd egy hagyományos módon gyártott álvakcinát kezdenének el gyártani (mérget, de ez lenne a szöveg) majd annak tömeges alkalmazását és kényszerítését elhalasztanák 5 évvel azutánra, miután az álvakcina-méreg nem lesz tekinthető “kisérleti fázisban” lévőnek.

  Úgyhogy óriási a tét a mögött hogy ezeket a hiányosságokat ez a csoport helyrehozza-e vagy sem. Ennek hiányában szabad lehet akár a Gates-lobbi, akár egy következő lobbi előtt az út, hogy mindenki számára kötelezővé tegyék a következő méregoltásaikat.

  Az alap, a lényeges érvelési premissza az a filozófiai-jogfilozófiai-politikai filozófiai-alkotmányjogi alap, hogy senki nem kötelezhető semmilyen orvosinak vagy akárminek nevezett beavatkozásra, semmilyen alapon, semmilyen egyéb jogon, semmilyen ürüggyel, akár bizonyítottnak látja akárki is az ürügy alapját, akár nem.

  De még így is, e tekintetben kétségekkel, köszönöm, hogy kiállnak mindazokért az alapvető jogainkért amelyeket a Covid-éra beállta óta elvesztettünk.

 2. https://www.bitchute.com/video/WSh9KOiRWGPo/
  NOW THAT WE KNOW THERE ARE NO PATHOGENIC VIRUSES, WHY DO WE GET SICK? OCTOBER 15TH WEBINAR Érdemes végighallgatni. Élvezetes, illusztrált, logikus, érthető.

  A fenti Dr. Tom Cowan videót magyarul röviden megpróbálom összefoglalni. Arról szól, hogy mi van igazából a sejtben, és hogyan működik a sejt intelligencia. Bemutatja, hogy a mikroszkóp általi anyag minták és az ennek tulajdonított funkciók látása művészi érzékcsalódásos értelmezés. A mikroszkópos felvételek kétdimenziós formák arról, hogy az élő valamiből kivett anyagok fagyasztás, víz elpárologtatás, vegyi anyaggal színezés, átvilágítás, stb. után mit mutatnak.
  Például a kör formájú riboszóma gáz buborék „fénykép”. De ugyanígy nincs vér-agy gát, se szinapszis, se kettős lipid réteg, se receptor, és a DNS se kettős spirál forma, stb.
  Ami a sejtet alkotja, az élő, mozgó-forgó jelenségek vizsgálata alapján: sejt membrán, sejtmag(DNS, code of life), mitokondrium(ATP) és citoplazma(vizes zselé).
  Erre épül az élet és a betegség elmélet, (megemlíti, hogy pl. Harold Hillman alapján) ami nagyon közel áll „az élet fizika” általam is vallott megközelítéshez.
  A lényeg, hogy a DNS úgy működik, mint egy rádió adó-vevő. A környező információkat (ami valamilyen elektromágneses formába jelenik meg) átadja a víznek. Ennek eredményét „DNS water”-nek hívja, ez a vizes zselé, egy kristály szerkezet, ami képes fehérje képzésre, létrehozni az életet.
  Ha egy méreg (szó, toxin, stb) zavarja az adást, láz, köhögés, hasmenés, kiütés, stb. tünetek lesznek.
  („the water with its DNA antenna can download toxic info in form of wifi,…radar, ect…”)
  Kétféle betegség kialakulását mutatja be ezzel a logikával, a szürkehályogét és a térd mozgás problémákat.
  A kanyaró és a gyerekkori betegségek példája a következő:
  A víz tud növekedni- a gyermeki növekedéssel párhuzamosan. A ’növekedéssel’, a víz kristályszerkezetének alakulásával kialakul a felnövő test. Amit láznak és kiütésnek látunk, az a vízszerkezet alakulása, természetes testi és intelligencia fejlődés. ’Belenövekedés, beleérés az életkorba.’ Ha toxinnal akadályozott, akkor később ez megteremti a krónikus betegségek kialakulásának terepét, mivel kimarad a természetes, szerves fejlődés. Oltás=’maturation step inhibitor’.
  A víz intelligens, kreatív kommunikátor, és emlékezik. Képes a környezetével biorezonancia szerűen kapcsolatban lenni. Ez a jelenség van az egyidejű gyerekkori érés tünetek mögött, amit „fertőző”-nek minősít a jelenkor.
  Nem biztos, hogy pontosan értettem, de összefoglalásként valami olyasmit mond ki, hogy a toxin, a mérgezés, az elhangolódás azt jelenti, hogy a mérgezett egyén már nem járhat azon az úton, amivel a belső bezárt létét meg tudja tisztítani, pedig lényegében a megtisztulás a játék, a misztikum.

  Amiért ide illik a téma szerintem az az, hogy korábban volt szó arról, hogy az oltottak DNS-e nem emberi DNS, és ez számomra a legsértőbb. A tiltakozások erre a jogi szabadalmi aspektusra nem terjednek ki. Viszont az oltatlanoka is bármivel ráhúzhatják ezt előbb-utóbb.
  A vírus elmélet cáfolatával viszont ez a sértés téma is okafogyott. Jogilag is jó lenne ezt is megsemmisíteni.

 3. Tizenhétezer, közös nyilatkozat… Majd meg is fognak hatódni. Volt már ebből jó pár 2020 márciusa óta. Legutóbb Kanadában sok millió ember követelte vissza a normális életét, aztán a végén letapostatták őket rendőrlovakkal. Egy pillanatig fel sem merült, hogy az embereknek bármiben is engedjenek.

  Minket efféle nyilatkozatokkal, bírósági peranyag összeállításokkal stb. műveltetnek két éve. Topogunk egy helyben. Ellenben a degenerált elit a programját közben lépésről-lépésre, minden ellenállás nélkül meg vidáman hajtja végre. Táblázatokat, pofás „infógrafikákat” készít róla, „Idővonalon” ábrázolja a dolgokat, propaganda videókon mutatja be nyílt cinizmussal, mint egy kisállatkereskedő, hogy látjátok, ezt csináljuk majd veletek kis tengeri malackák 2030-ig.
  Különben is, a már eddig érvényesült és küszöbön álló, nekünk szánt nyomorúságok közül ez a vakcina kérdés már csak egy a sok közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük