Elkészült az első tanulmány a CO2 visszalélegzésről valós idejű kapnográfiával! ( még csak előnyomat)

Bárki, aki FFP2 maszkot visel, 10-20-szor több CO2-t lélegzik be és a CO2 mennyisége nagyon gyorsan eléri az Egyesült Államokban meghatározott 5000 ppm-es munkabiztonsági határértéket (innentől egészségügyi/kognitív károsodás).

A német iskolákban a megengedett határérték egyébként 2000 ppm. Vagyis a gyerekek folyamatosan egészségkárosodásnak vannak kitéve, amikor a maszkhordási kötelezettség érvényben van.

Tanulmány linkje: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.05.10.22274813v1.full.pdf

Bíró Éva

7 thoughts on “Elkészült az első tanulmány a CO2 visszalélegzésről valós idejű kapnográfiával! ( még csak előnyomat)

 1. STOP WHO!!!!

  HÍRDESSÉTEK KI A STOP WHO PROGRAMJÁT!!!!

  ITT AZ ÚJABB VARIÁNS, OTT AZ ÚJABB VARIÁNS, LEZÁRÁS, QR KÓD, QR KÓDOS “ÚTLEVÉL”, TÁRSADALMI, KÍNAI TÍPUSÚ KREDITRENDSZER, ERRŐL KELLENE AZ EMBEREKNEK BESZÉLNI, LÁTJUK, HOGY MILYEN TÁJÉKOZATLAN AZ UTCA NÉPE!!!!
  MINDENKI BESZÉLJEN AZ ISMERŐSEINEK EZEKRŐL A DOLGOKRÓL!!!

  AZ ÚJ 12 PONT ÍGY KEZDŐDIK:

  1, KÍVÁNJUK A WHO-BÓL VALÓ KILÉPÉST

  2, KÍVÁNJUK AZ ORSZÁG KATONAI SEMLEGESSÉGÉT, MAGYARORSZÁG NE VEGYEN RÉSZT S-O-H-A SEMMIFÉLE HÁBORÚBAN!!!!

  3, A SZÜKSÉGÁLLAPOT MINDENKORI ELTÖRLÉSÉT

  4, TESTI ÖNRENDELKEZÉS, ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BEVATKOZÁSOK, OLTÁSOK SZABAD MEGVÁLASZTÁSÁT, MIND A FELNŐTTEK, MIND A GYEREKEK RÉSZÉRE IS! NE LEGYEN KÖLTELEZŐ OLTÁS A GYEREKEKNEK SEM!!!!

  5, OLTÁSI STÁTUSZ ALAPJÁN MINDENFÉLE, MINDENKORI DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSÉT!!!

  6, QR KÓD HASZNÁLATÁNAK BESZÜNTETÉSÉT

  7, EU-S OLTÁSI ÚTLEVELET NE FOGADJA EL MAGYARORSZÁG

  8, KÖZVETLEN, ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST KATONAI, EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEKBEN, A SZERINT DÖNTSENEK, AMIT A LAKOSSÁG AKAR, KÖZVETLEN, DIREKT NÉPSZAVAZÁSOKKAL ÉS KÖZVETLEN DEMOKRÁCIÁVAL!!!!

  9, MENTELMI JOG ELTÖRLÉSÉT, POLITIKAI BÜNÖZÉS MEGSZÜNTETÉSÉT!!!! A KORÁBBI POLITIKAI MUTYIKBÓL SZERZETT, KORÁBBAN Á-L-L-A-M-I TULAJDONÚ GYÁRAK, FÖLDEK, CÉGEK, VAGYONOK ELKOBZÁSÁT, VISSZAVITELÉT AZ ÁLLAMHOZ!!!!

  10, KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA MEGSZÜNTETÉSÉT, EZEK CSAK ÖNMAGUKAT KÉPVISELIK, NEM A LAKOSSÁGOT!!!! MINDEN FONTOS KÉRDÉSBEN HÉTVÉGÉN ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN, MINT SVÁJCBAN, A TELJES KÖZVETLEN, NEM KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA VISSZAÁLLÍTÁSÁT

  11, SAJÁT MAGYAR PÉNZT, FÜGGETLENEDÉS A FED ÉS rtschld BANKHÁZAKTÓL, A MAGYAR PÉNZ LEGYEN A SZENT KORONÁÉ, NE A rtschildoké!!!!

  12, MINDEN W0RLD 3CONOMIC FORUM KORÁBBI TAGOT, VAGY AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOLATBAN ÁLLÓ, VAGY ÁLLT SZEMÉLYT VAGY SZERVEZETET ÖRÖKRE KITILTANI A POLITIKAI ÉLETBŐL, PÁRTOT NE INDÍTHASSON, KÖZTISZTSÉGET NE VISELHESSEN!!!!EZ LEGYEN ÉRVÉNYES AZOK GYEREKEIRE, MINDENNEMÜ FELMENÖIRE, ÉS AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOALTBAN ÁLLÓ SZEMÉLYEKRE. AZ ÁRULÓK KITILTÁSÁ A POLITIKAI ÉLETBŐL!!!!

  1. Egyetértek, de ki fogja ezt végrehajtani? A globalogazdit kiszolgáló kormányzat, vagy őfelsége a globalogazdi ellenzéke? Persze ez költői kérdés volt… Akkor talán az “istenadta nép”? Iyen szánalmas mentális állapotban?

 2. Épeszű emberek miért nem bíznak a saját józan paraszti eszükben, ahelyett, hogy fehérköpenyes megmondóemberek tudományos hablatyán csüngenének? A pofapelenka viselése annyira nyilvánvalóan nem tesz jót az egészségnek, hogy ezt normális ember mindenféle tudományos kísérletek és tanulmányok nélkül is TUDJA!
  Úgy látszik, a gyengébbek kedvéért, akik már lemondtak a gondolkodás és a valóság személyes megtapasztalásának luxusáról, lassan minden – egyébként teljesen nyilvánvaló – dolgot “tudományos” kísérletekkel kell alátámasztani, pl. hogy kétszer kettő az négy, és nem öt. Lassan odajutunk, hogy még ez sem egyértelmű mindenkinek, mint George Orwell “1984” c. könyvében, ahol még ezt az alapvető igazságot is meg kell tagadni, ha valaki életben akar maradni.
  Egyébként a kovid-kultusz híveinek úgyis hiába próbál bárki bármit nyilvánvaló tényekkel bebizonyítani, süketek és vakok mindenre, ami nem a szekta narratíváját támasztja alá. Kognitív disszonancia a köbön.

  1. Kedves Cassanra !

   Egy kis múltidézés, de rendkívül aktuális, és folyamatosan ! 1976-ban hallottam, 1976-ban !
   Nem kognitív disszonacia, takonygerinc, és fejlesztett idiotizmus, szolgalelkűség, rohadt lélek, megfelelési kényszer, stb.

   ” Az állatok gyűlés tartanak, a Róka az elnök.
   Kedves elvtársak, kedves barátaim ! Politikánk megdönthetetlen alapja, a kétszer kettő egyenlő hárommal !
   Éljen a Róka, éljen a Róka, zeng, zúg a tömeg.
   A Nyúl félénken felteszi a kezét, hogy, de hát kedves elvtársak kétszer kettő az négy !
   Két markos állat elkapja, összeverik ahogy kell, elviszik, elitélik a rendszer elleni izgatásért tíz évre.

   Változik a rendszer, a Nyúl szabadul, az állatok gyűlést tartanak, a Farkas az elnök.
   Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim ! Immáron politikánk megdönthetetlen alapja, a kétszer kettő az egyenlő öttel !
   Éljen a a Farkas, éljen a Farkas, zeng, zúg a tömeg.
   A Nyúl félénken felteszi a kezét, és megszólal, hogy de hát kedves hölgyeim és uraim, a kétszer kettő az négy !
   Két markos állat elkapja, elviszik, és jól összeverik.

   Azt mondja neki a kihallgató tiszt, hogy “ide figyelt te Nyúl, miért nem férsz soha a bőrödbe ? Miért nem tudod befogni a pofádat, most szabadultál, miért nem jó neked ez a kétszer kettő egyenlő hárommal !? Azt akarod, hogy vissza jöjjenek azok a régi átkos idők, amikor kétszer kettő az három volt ?”

 3. Cassandra kommentjéhez csatlakozva, valóban sokaknál a mentális leépülés foka ott tart hogy egy ilyen tudományos tanulmány, de még egyezer ehhez hasonló sem változtat véleményükön. Azért nem változtat, mert a többség “véleménye” egyébként sem az azt alátámasztó tudományos tanulmányok alapjain áll – nem is állhat – hanem a média-propaganda kreálta extrém becsapottság – és pánik-alapokon, azaz a vakságukon. Ezeket egyedül azok tudnák kihozni a hipnózisból, akik belevették őket: a szennymédiák és azok tudományos köntösben parádézó kirakat-gazemberei. Amíg ez nem történik meg, addig éjszakánként a párnát fogják arcukra szorítani és az alatt fulladoznak, hogy el ne kapják a “vírust” a párjuktól.

  A szellemi és kurázsi mélyrepülése igaz nemcsak a mezei laikusokra de az eü dolgozókra, még az orvosok többségére is. Sokan közülük akkor és ott is hordják a maszkot ahol nem kötelezik őket. Ilyenkor derül ki persze az IQ-szintjük és ama lebegtetett hősiességük hiánya is. Ezért szeretik amikor a maszkhordás másoknak is kötelező, mert akkor az egyébként is preferált abnormális viselkedésükre megvan a magyarázat. (Ezt onnan is tudom mert egyikük indirekt módon beismerte.)

  Egyébként is úgy vélem, ha a Covid-lobbi, a csatlós kormányok és médiáik a pandémia-sztorit összes horrorját nem is hozzák vissza, amit nagy eséllyel megtesznek majd, hogy mint ún “influenza időszakban” újra kezdik majd a maszk kötelezését. Az emberek többsége ostobaságára és félelmére támaszkodnak majd. Ebben az értelemben sem fogunk tudni fellélegezni, egészen addig amíg a tudományos igazság amit Cowan-ék fedtek fel, nem kerül a köztudatba arról hogy az amit “fertőző vírusoknak” vélnek, nem patogén, nem kórokozó és nem adható át, hanem egy gyulladással éppen küzdő vagy megküzdött szervezetben kimutatható genetikai anyag.

  A médiák vették át a hatalmat, már elég régen – klisé de igaz és érdemes szem előtt tartani. Az okot kellene megszüntetni a tüneteken való siránkozás helyett. Kellene már egy angyalokból álló géniusz IT-csapat, aki fogja magát és kidolgoz egy tervet arra hogy minden egyes TV-re, PC-re és okos telefonra letölti a Thomas Cowan, Andrew Kaufman et al társaság anyagait, és úgy mellesleg az egész háttérhatalom összes tervét és eddig elkövetett népirtó aljasságait leleplező hiteles anyagokat is. Ha a fehér ember képes arra hogy fajtája kihalását megakadályozza, akkor ezt az apróságot kellene elvégezze. Egyébként…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük