Ausztrália és Niger: COVID-19 elleni vakcinák és halálozás statisztika

Ausztrália és Niger, kiemelkedően szemléletes és fontos ez a statisztika összehasonlítás, mert mindkét ország lakossága 25 millió főt számlál.

COVID-19 elleni vakcinák és halálozás.

https://rumble.com/embed/v11xt1z/?pub=p7nb0


Forrás: https://angelikamihalik.substack.com/p/tobbet-er-1000-szonal-ausztralia?s=r

8 thoughts on “Ausztrália és Niger: COVID-19 elleni vakcinák és halálozás statisztika

 1. Tisztelt Szerkesztőség! Figyelmükbe ajánlom a fenti szerző legutóbbi levelét. (forrás Szilajcsikó 2022.május 13.)
  A WHO közgyűlésén 2022. május 22-28 között megtárgyalásra kerülő amerikai indítvány
  Angelika Mihalik
  May 13
  Összefoglaló:
  Az indítvány NEM a nemzetközi pandémiás szerződés megkötéséhez kapcsolódik és NEM a WHO Alkotmányának a módosítására irányul.
  Jogi bukfenc (angol-magyar hibás fordítás miatt) a magyar alkotmányba hiba került – !!! Kérem elolvasni a teljes levelet!
  I

 2. Sokszor megbeszeltuk, hogy a “Covid-19 deaths” az nem adat, es nem hasonlithato ossze. Ahol nincs teszteles ott nyilvan mashogy konyvelik a halalozast…ezert ez igy semmit nem er.

  Az osszhalalozast kellene a vakcinalas melle tenni, az lenne erdekes.

 3. Tisztelt Orvosok a tisztánlátásért!

  A kígyóméreg/idegméreg elméletről már Önök is hallottak hiszen Pócs doktor Úr már kitett egy videót is az oldalukra. Az alábbi videóban a 21. perctől elhangzik egy nagyon érdekes információ, nem mástól mint Dr. Bryan Ardistól, aki először jött elő a covid = kígyóméreg elmélettel. Kérem nézzék meg… ha van idejük akkor nézzék végig az egész videót mert nagyon érdekes, tudom ezt javasolni az oldalt látogatók számra is, feltéve ha a hozzászólásom kikerül az oldalra… na de ami számomra fontos az a 21. perctől hangzik el:
  https://rumble.com/v14d5m5-dr-bryan-ardis-pt-2-covid-murders-baal-busters-and-joshwho.html

  Nem tudom Magyarországon van-e specialistája a kígyó mérgezésnek, lévén hogy nem túl sok csörgőkígyó vagy kobra mászkál itt, de ha igaz ami a fenti videóban 21 perctől elhangzik, akkor az megoldás lehet azok számára akik már hónapok vagy akár évek óta poszt covid tünetektől szenvenek… állítólag a kígyóméreg nagyon sokáig a szervezetben marad és hosszú ideig nagyon kellemetlen tüneteket produkálhat. Önök mint orvosok, utána tudnának járni milyen formában lehetne a videóban elhangzottakat kipróbálni és ha hatásosnak bizonyul akkor poszt covid betegek tüneteinek kezelésére felhasználni? Én magam lassan 6 hónapja szenvedek nagyon kellemetlen utó tünetektől, némelyikük csiga lassúsággal enyhül, de sok kellemetlen tünetem egyáltalán nem enyhül, ugyan olyan intenzitású 6 hónap után is!

   1. Az idők során számtalan dolgot bebizonyítottak és ugyan annak az ellenkezőjét is. Azok az orvosok akik cáfolnak, csak arra nem tudnak értelmes magyarázatot adni, hogy ha nem idegméreg, akkor miért okoz mégis olyan tüneteket mintha idegméreg lenne. Ja és erre sem tudnak magyarázatot adni:

    https://f1000researchdata.s3.amazonaws.com/manuscripts/78337/471b73a8-a9f3-4003-ac0d-eeab45ffc873_54306_-_mauro_petrillo_v2.pdf?doi=10.12688/f1000research.54306.2&numberOfBrowsableCollections=46&numberOfBrowsableInstitutionalCollections=4&numberOfBrowsableGateways=39

    Azok az orvosok cáfolnak, akik reputációja csorbát szenved, mert egy teljesen nyilván való dolgot nem vettek észre két év alatt, és egy olyan orvos jött elő vele, akinek ez nem szakterülete… ezt az ő büszkeségük pedig nem tudja elviselni.

 4. Lehetséges, hogy az oltásokkal az eljövő kommunizmusban termelésre alkalmatlan embereket akarják kiszelektálni, elpusztítani?
  Egy fidexes ismerősöm koronásnak lett PCR tesztelvee – magas sorból rokon betelefonált a F-központba, megbeszélték a lényeget
  kapott új PCR tesztet és azzal negativ lett a kovid tesztje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük