Dr. Pócs Alfréd előadása Székesfehérváron

„Azért tűnik olyan soknak az ágyak foglalása, mert ha például bejön egy combnyak törött beteg, akkor nem lehet rögtön a műtőbe vinni, hanem megfigyelésre kell tenni. 2 PCR negatív teszt kell, az minimum 4-5 nap. Akkor szerencsétlent áttolják arra az osztályra, ami a Covid váró osztály. Mivel 6 órán belül kéne operálni, ahhoz hogy meg lehessen operálni szegezés vagy csavarozás formájában, ő ettől elesik. Őt már csak protetizálni lehet…”

„Borzasztó szenvedéseknek vannak kitéve ezek a betegek.”

Mondja Dr. Pócs Alfréd a Székesfehérvári Orvosi Konferencián

4 thoughts on “Dr. Pócs Alfréd előadása Székesfehérváron

 1. Igen Tisztelt Doktor Urak!

  Köszönöm embertársaink nevében is, hogy önzetlenül kiállnak valamennyiünk védelmében! Minden Tiszteletem, Szeretetem az Önöké!
  Mindemellett egy ellentmondásra felhívom szíves figyelmüket, mégpedig arra, hogy ha egyszer a vírus nincs izolálva – és ezt ki is mondják azok, akik elrendelték a vírusra tesztelést-, akkor nem szabadna elfogadni olyan megállapítást, mely szerint – bármely kis százalékarányban is- de léteznek közvetlen koronavírusban megbetegedett emberek! Ez kissé félrevezető, kétségeket támasztó, ha nincs mellé téve minden esetben, amikor erre hivatkoznak az, hogy: ” amellett, hogy a vírus egyébként nincs izolálva!” Vagy valami hasonló mondatot!
  Üdvözlettel: Makk Imréné

  1. Ebben én Önnel teljesen egyetértek. Nem is szoktam soha ezt hallgatólagosan elfogadni, ha épp nem tűnik eröltetettnek a felszólalásom, akkor mindig szót emelek ez ügyben. Ugyanakkor az ember nem cenzúrázhatja minden jószándékú ember írását, nyilatkozatát. Mindenki annyit ért az egészből, amennyit ért és azzal kell tudni jól együttműködni.

   1. Kedves Dr. Tamasi!
    Köszönöm válaszát! Igen, igaz, “az ember nem cenzúrázhatja minden jószándékú ember írását, nyilatkozatát. “.
    Továbbra is köszönöm önfeláldozó munkájukat!
    Üdvözlettel: Makk Imréné

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük