7 thoughts on “Vaxtermination

 1. Az én népem, az én családom már régóta fogyásban van. én egész életemben becsületesen dolgoztam és soha nem voltam munkanélküli.
  Még is amikor a nyugdíj kerül szóba, akkor azt látom, hogy a hatóságok csalnak és lopnak.

  És érdekes, hogy olyan emberek, mint például Kuncze Gábor ( SZDSZ ) főimposztor nem panaszkodik a nyugdíjról, hogy az neki kevés
  lenne.

  És milyen érdekes, hogy napjainkban a népek tömegei áramolnak Ázsiából, Afrikából az öreg Európába. De még Albániából és a
  Koszovóból is áramlik a nagycsalád nyugatra. Még az albán dédszülök is jönnek és jól élnek anyugati szociális hálokon.
  A magyar zsoldos katonát meg a hazája, Mo. megvédése helyett a müállam, Koszovo megvédésére ( béke fenntartó ) veszénylik.
  Ezzel a magyar katona valami, nem is tudom milyen, idegen érdeket szolgál. Amiből nekem semmi hasznom sem származik.
  De még a szerencsétlen magyar katonát is, mint szegény honfitársaimat, kényszerből bei is oltják a veszélyes génlőkettel.
  A magyar tudós, hamhamos ( limfocitás, makrográfos ) tisztelt asszonyt meg az egekig masztaltalják fel ezek a korruptak.

  Nem tudom én, hogy milyen felemás embertelen világban élünk mi ? És mikor lesz ennek az örült kollektiv kolhoznak már vége ?
  Hamis álemberséges szólamokból, nyílt kirekesztető fasiszta szólamokból nekem már elegen van !
  Az örült liberális esztelen zöldklimás és vörös kommunista tipusú politikából is elegem van. Az én klima lábnyomon pozitiv.

  Hagyjanak már engem élni ézek a megátalkodott szörnyek !

  Tehát engem hagyjon már nyugton ez a korrupt Bill Gates-nek bandája az oltásaikkal és a gyilkos gyógyszereikkel !
  Én keményen fizetem a betegpénztárat, amiből egyátalán nem részesedek. Mert az egész egészségügyi korrupt bandát és a velük
  szövetséges politikusokat szivből útálom.

 2. A Vaxtermination videó rengeteg kérdést vett fel a bűnüldöző/bűnmegelőző szervek munkájával kapcsolatban is.
  Miért van az, hogy egy ember több alkalommal publikusan kijelenti, hogy ” ha jól csináljuk a vakcinázást akkor akár 10-15% is csökkenteni lehet a népességet” még mindig szabadlábon van? Miért nincs gumiszobában?
  A titok a számokban rejlik? Sok millió ember előre megfontolt meggyilkolása már nem minősül bűnténynek ?
  A vagyona és a befolyása teszi érinthetetlené? Hitlert,Sztálint pszichopatáknak hívjuk, Bill Gatest meg filantrópnak………
  Ez az elmebeteg és társai, komolyan azt hiszik, hogy ha a 8 milliárd embert lecsökkentenek 10%-al akkor megoldják a túlnépesedési problémát?!
  A probléma NEM a túlnépesedésben van, hanem az elavult gazdasági modellben. Még mindig a Többet, Gyorsabban, Olcsóbban elv van érvényben. A gyártók programozott elévüléssel, az orvosok a tünetek kezelésével , gondoskodnak a profit maximalizálásról. Ezt a tökélyre fejlesztett marketing apparátus támogatja, amivel meggyőzik az “tudatos” vásárlót, hogy milyen termékeket vásároljon, melyik banktól vegyen fel hitelt.
  Végül de nem utolsó sorban, a politika és a jogrendszer hitelesíti, és megnyugtatja a “tisztelt fogyasztót”, hogy jogai maximálisan védve vannak.
  Nem a sok ember a probléma, hanem a felesleges túlfogyasztás, amit a milliárdosok kapzsisága táplál. És persze a rendszert hűen kiszolgáló kamukormányok. És itt már tényleg mindegy, hogy ki milyen pártra szavaz, hiszen ez is csak része a “színháznak”. A tényleges hatalmat már több évtizede az óriás vállalatok gyakorolják. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy valóban Biden elnök az aki a döntéseket hozza…..
  Hajlamosak vagyunk elfelejteni a gazdasági rendszer legfontosabb szereplőjét , a Földet, ami nagyon leegyszerűsítve egy hatalmas raktár.
  Sajnos a gazdasági érdekek által irányítót technológiának köszönhetően, eljutottunk oda, hogy ki tudjuk fosztani. A gyorsan értéket vesztő termékek ( e-autó,mobiltelefon, a garancia idő után szinte rögtön tönkremenő “tartós” fogyasztási cikkek ) egyedül a termékek értékesítésében részvevők számára hoznak hasznot. A kedves és tisztelt vásárlónak megmarad az “öröm”, hogy rövid ideig trendinek kikiáltott tárgy birtokosa volt.
  Meg kéne szívlelni Epikurosz ( Kr.e.341 ) filozófiáját, ha szeretnénk ,hogy gyerekeink és unokáink számára élhető maradjon a Föld.

 3. Nem hiszem, hogy 8 milliárdan lennénk. Nem hiszem, hogy a politikusok az emberek érdekében munkálkodnak. Nem hiszem, hogy az ember által
  előidézett felmelegedés lenne. Nem hiszem, hogy vírusok tombolnak, és nem hiszem, hogy a fecskendőkben gyógyszer van……..
  Azonban látom, hogy tombol az emberek kifosztása, minden szinten, szervezetten, átgondoltan, erőszakosan. Attól tartok, hogy ez a helyzet nem
  fog békésen megoldódni.
  Trolloknak : Srácok, a föld gömbölyű.

 4. Dr. Babszem!
  Tisztázzuk! Bill Gates semmire nem jött rá!
  2009. TED Talk USA,
  where the audience snickers
  when He SAYS it plain: ” HE AND HIS
  DAD:” MALTHUSIANS”
  !!! EUGENISTA!!!
  MALTHUSIANISMUS:
  Thomas Malthaus
  (1776-1834)
  Bill Gates ezt a tu-
  domanytalan el-
  meletet ” lopta” el!!!
  OLVASS UTANA, MERT EZT A FASISZ-
  TA POLITIKAK IGA-
  ZOLASARA HASZ-
  NAL(TAK)JAK!!!
  BILL GATES: “WE DID
  THIS OR THAT A RE-
  GARDS TO ” MANA-
  GING THE VIRUS” !!!
  MA ES ITT IS!!!

  1. A fekete mágia hisz a fajelméletben, vagy vica versa. Valamint cselekszik ennek megfelelően.

 5. #Discover with
  Akash!
  Bill Gates did not
  invent anything!
  Vandana Shiva!!!
  #Learn with Nikkhil!
  Bill Gates save 40
  billion dollars an-
  nually! Vandana
  Shiva!!!0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük