Mondja meg kezelőorvosának, gyógyszerészének

A mai podcastben olyan információk fognak elhangzani, amelyek azoknak szólnak, akik még mindig nem találkoztak COVID narratívát cáfoló hiteles adatokkal, de azoknak is, akik azt gondolják, hogy már mindent láttak és hallottak. Dr. Kovács Mónika tudományos háttere révén ugyanis akadémikus alapossággal gyűjtötte, elemezte, válogatta és publikálta az elmúlt két év eseményeinek ellentmondásait és szándékos félrevezetéseit és ebből adódóan “beavatott” és “beavatatlan”, egyaránt tanulhat tőle életmentő információkat.

A felvételen (sok egyéb mellett) beszéltünk a járvány hírverésének mozgatórugóiról és arról, hogy miként lehetett félrevezetni a tudományos közösséget ilyen gyorsan és hatékonyan. A COVID–helyzet komplex, ahogy Dr. Kovács Mónika is állítja, de az emberek már keresik a kiutat és akik látjuk a problémát, felelősséggel tartozunk a többiek felé – “Nekünk 30%-nak folyamatosan hallatni kell a hangunkat”. Ezzel a kijelentéssel nem is tudnék jobban egyetérteni.

Bukovinszki Gergely, Szkeptikus Kerekasztal

https://szkeptikuskerekasztal.com/mondja-meg-kezeloorvosanak-gyogyszereszenek/


Hivatkozások:

Dr. Kovács Mónika elérhetőségei

https://www.facebook.com/dr.kovacs.monika

https://kovidol.hu/?DrK

https://csigastrategia.com

A könyv itt olvasható el

https://kovidol.hu/page/tamogatas

Itt tudod támogatni Dr. Kovács Mónika és csoportja munkáját

https://kovidol.hu/page/adomany-donation

A magyar népesség életminősége az ezredfordulón

https://www.semmelweiskiado.hu/termek/818/a-magyar-nepesseg-eletminosege-az-ezredfordulon


17 thoughts on “Mondja meg kezelőorvosának, gyógyszerészének

 1. Kedves Admin,
  van reális esély rá, hogy kilépjünk a w&o-ból?
  Mi ennek a módja? Mit tudok tenni konkrétan és személyesen az ügyért?
  Köszönöm előre is!

 2. Amíg terjesztik a mindenféle vírusok létezésének elméletét , ne várjanak semmi jót. Mire jó ez a videó is, féligazság csak. Majd ha tenyleg olyan mérget, sugárzást adnak, amire valóban sokan és sok halállal reagálnak, akkor nem fognak meggyőzni senkit, hogy á ez is csak kamu, nincs is járvány. Aki most még nem dőlt be teljesen, azok többsége majd akkor be fog. Értsék már meg, nincsenek vírusok, egymás fertőzése se, maximum az információ átadás, hogy ideje méregteleníteni, és ezt nevezik betegségnek. A természet mindig jót akar, csak az ember mérgezi magát. Az még egy magasabb szint, hogy bármi mérgeződés se véletlen, a lélekből indul ki, és azért jelenik meg a testben, mert itt a földön van erre lehetőség, hogy érezzük a hibákat a bőrünkön, ezt a túlvilágon nem fogjuk, így javítani se tudunk, csak itt.

  1. Tisztelt Hölgyem !

   Tudja e Ön, hogy minden rezonancia, így az ember is ?! Nyilván, igen ! Az emberi test működésének befolyásolása rezonanciákkal bizony lehetséges, és ezt a harmóniát felváltó beavatkozó rezgés, interferenciát, frekvencia modulációt, hullám torzulást okoz, ami betegség formájában jelenik meg a szervezetben.

   Példának említem az elektomágneses elven működő rezonancia keltő eszközöket, vagy a fénnyel és színekkel működő szerkezeteket ( gyógylámpa köznyelven), ezek mind azt az Ön által elbagatellizált frekvencia mérgezést,( egészség károsító hatást) kívánják ellensúlyozni .
   Ezek gyógyító hatása abban rejlik, hogy használatuk vissza állítja az ember szerveinek a saját frekvenciáját, ami a betegség megszűnését jelenti. ( Nyilván vannak fokozatok a hatásában.)

   Ezek a berendezések nem lennének, ha bizonyos kutatások nem mutatták volna meg pro-és kontra a tényeket.
   Nyilván a haditechnika jár az élen ami pusztít, utána az orvos(fizika ?), ami gyógyít. Igen is tele vagyunk elképesztő mértékű káros sugárzással, ha elismeri, ha nem !
   Az a bizonyos “elektroszmog”, nem ám egy légből kapott valami, az hogy ezt lekicsinylik, elhallgatják, esetenként tagadják, az egy más kérdés.
   A közforgalomban “használt” HAARP megnevezésű berendezésekből pedig nem egy van, és nem azonos hatással, de nagy hatótávval, és nagy hatóerővel ! Ezek folyamatosan működnek. Két példaként a tavaly, tavalyelőtti “villámárvizek”, meg Fukusima korábban.

   És hosszú távon öl, nem egyik pillanatról a másikra. Úgy is tudna, csak az nagyon feltűnő lenne. Halkan jegyzem meg, hogy az “okos otthon” is az egyik legkártékonyabb ilyen szempontból.

   Tudom, én laposföld hívő vagyok, ha a fentieket állítom. ( Az egyéb jelzőket hozzá lehet tenni.)

   Tudja, nekem soha nem volt mikrohullámú sütőm sem, avval együtt, hogy többezret eladtam ! ( Foglalkozási ártalom.) Magam részéről csak “házi Csernobil”-nak nevezem, annak ellenére, hogy nem rádioaktív, nyilván.

   Végül csak megkérdezem itt a végén, még azt, hogy akkor mit mosott le a kezéről Semmeilweis Ignác anno ? Vagy a lelkét mosdatta klóros vízben ?

   Amit tudunk a világról, és amit nem tudunk a világról, az a dolgok létezését nem befolyásolja, azok vannak. Legfeljebb nem úgy, és nem azok, mint ahogyan és aminek gondoljuk. Már ha egyáltalán tudunk a létezésükről ?

   Vannak akik kijelentik, hogy ők pontosan és jól értik az “ősrobbanást”, magyarázzák mint tényeket, a saját fikcióikat !!!
   A lényege, hogy a “semmiből is lehet valami, és a valamiből lehet semmi is”. Ez ugye világos, egyértelmű ?

   Erre mondja a művelt eszkimó, hogy no comment, és elmegy fókára vadászni !

   1. A beszélgetés megnézését az elején abbahagytam. A vírus elmélet hirdetése miatt. Nemrég elolvastam az egyik korábbi hozzászólásban megadott linken elérhető Dr. Stefan Lanka interjút. Nagyon leegyszerűsítve az általa mondottakat, az, amit mi vírusnak hívunk, test bomlási folyamatban keletkező elhalt anyag, sejt fehérje, konyhanyelven, itthon “hullaméreg”-nek hívom (húsleves -:) ).
    Mindkét előző gondolattal egyetértek. A légköri infra és a radioaktív sugárzás egyszerre hat a teljes testre, megbetegítőként. Rossz kisugárzás -:). Az anyagi mérgezések általában egy adott helyen /nyelés, szúrás, vágás, stb által/ jutnak belénk. Egyszer vagy tartósan.
    Ezen kívül az általános energia állapot csak pszichés hatásokra önmagában is változik. A kettő (fizikai, pszichés hatás) járhat együtt, és sokszor együtt is jár. Ha együtt is jár, mivel a fizikai-mentális hatások tartósságának időtartama eltérő, ha megbetegít, nehéz ok-okozati összefüggést kimutatni. Nagyon egyéni.
    Az oltási kár ok-okozati kapcsolata egyértelmű.

   2. Kedves Uram!

    Ha átolvassa újra a hozzászólásomat, rájön, hogy egy szóval sem írtam, hogy nincsenek megbetegítő sugárzások, akár természetes ( vízér, hartmann sugárzás, stb.) akár mesterséges ( elektromágneses, haarp, stb.) Tisztában vagyok vele, hogy minden hullám energia, fény, vagy bárhogy is nevezzük ebben a földi környezetben.
    Pont ezért írtam, hogy ha nagyobb erősségű káros hullámoknak leszünk kitéve, ahol valóban sokan halnak meg, akkor majd az is elhiszi, hogy vírusok okozta járvány van, és egymást fertőzzük, aki eddig nem.
    Nem tudom, hol olvasta, hogy elbagatellizáltam.
    Csak azt írtam, higy ezeknek szinkronicitása van, tehát az fog például vízérbe feküdni tudtán kívül és megbetegedni az adott területen, akinek pont olyan lelki eredetű gondja van, ami testi szinten ott manifesztálódik, akár hiszi, akár nem.
    A baktériumok jót akarnak, az élet segítői, a halott dolgokat teszik újra az élet körforgásának megfelelően hasznosíthatóvá. Tehát ha megöltem magamban sok sejtet a rossz kisugárzású gondolatokkal, akkor jönnek segíteni eltakarítani. Ennek, és a sejtpusztulasnak a melléktermékei a “vírusok”. Amik nem fertőznek senkit, nézzen utána Stefan Lanka munkásságainak.
    Ha halott sejtekkel dolgoznak, érintkeznek, mint Semmelweisék, és ezt átviszik más elő sejtekre, az valóban átad mérgezést, és információt, de nem a “virusoktól” hanem a halott sejtektől. Régen megdőlt már a germ theory, csak ezt nem hozzák a nagyközönség tudomására.

 3. Tisztelt Doktor Urak,Honfitársaim,Sorstársaim,Magyarok!

  Egy kérdés foglalkoztat most engem nagyon,nem is tudom melyik cikk alá illene a kommentem,talán mindegyikre,talán egyikre sem.Az lenne a kérdésem,és vagy kérésem a vészesen közeledő ország gyűlési választásokkal kapcsolatban,hogy egy drasztikus változásokat látni szerető ember,akinek nincsenek nagy igényei,csupán annyi,hogy a legalapvetőbb emberi jogok megmaradjanak,érvényesüljenek,olyanok mint pl.szabadság,függetlenség,szabad döntési és önrendelkezési jog a saját életemmel, testemmel, egészségemmel kapcsolatban,amik a mai világban kiveszni látszanak,elsöpri a mindent bekebelező,mindent uraló,mindent felemésztő technikai,technológiai,és természetfeletti embertelen,és személytelen globális világ.Melyik pártra lenne érdemes szavazni,ha kizárjuk a jelenleg hatalmon lévőt,(Fidesz),és az alkalmatlanságát már több esetben bizonyító,hatalomra vágyó,de ugyanúgy a globális világhatalmat kiszolgáló pártot(Márky-Zay,nekem csak Zajos Maki)? Több lehetőség is kínálkozik,mint a Normális Élet Pártja,Mi Hazánk Mozgalom,Jobbik,de nem e lenne érdemes ezeknek összefogni,hogy ténylegesen esélyünk legyen a változásra,a szabadságra? És mi a helyzet a Sorsfordító Nemzetgyűléssel? Lehet-e arra szavazni majd Április 3-án? Mi lenne a helyes döntés,hogy tényleges változás történjen? Mit tudok én személy szerint tenni? Miért lenne a két nagy párt szavazói szerint elveszett szavazat,bármelyik másra leadott? Miért csak a kerékbe törés,és a karóba húzás közül lehetne választani? Miért nem élhetnénk egy szabad országban,szabad akarattal,és szabad döntéshozatali joggal? Önök szerint,szerintetek mi lenne a helyes? Minden megoldás érdekel,ami a természettel harmóniában élő,élni tudó,szabad,egészséges,boldog emberi életet elhozhatja,megvalósíthatja.Egy régi klasszikust idézve:”Fel a győzelemre!”

  1. kedves Péter,
   bár nem konkrétan nekem szólt a kérdés, lereagálom.
   A Jobbik a Zajos Maki 🙂 koalicióban van, csodálom, hogy nem vetted eddig észre. Tehát semmiképpen nem jön szóba.

   A NÉP elhárít mindenféle választási koalíciót, ezt Gődény Gyuri határozottan kijelentette.

   Így maradt a MHM, ami a legesélyesebb alternatíva a Parlamenti konglomerátum megbontására.
   Bejutásuk eddigi állás szerint nem kérdéses, így a szavazatomat nem érzem kidobottnak. Egyébként sem kidobott szavazat a “kispártra” adott szavazat, hanem egy vélemény nyilvánítás,, hogy a “nagyok” ellen.Ez is amolyan manipulatív fogás, csupán.

   1. Kedves AttilaI
    Köszönöm válaszodat,a kérdésem egyébként mindenkinek szól,szívesen olvasom bárki véleményét.Igen már beugrott,hogy a Szabó Péter féle jobbik a Zajos koalíció tagja.Egészség megőrző programom egyik része egyébként,hogy TV-t a természetfilmek és sport kivételével nem nézek,rádiót nem hallgatok,nem vagyok a cukibergeres facebook tagja,így a legtöbb hírről késve mások által értesülök.Az orvosok a tisztánlátásért oldalt olvasom rendszeresen,a főbb információkat innen szívom magamba.A kidobott szavazat a “kis pártokra “az nem az én véleményem,ezt én szoktam megkapni másoktól,amikor nekem szegezik a kérdést,hogy kire fogok voksolni,és én sem értek vele egyet,töretlenül hiszek a változásban,és április 3.-a után már mint nagy pártot fogjuk emlegetni,a NÉP-et,a MHM-et.Egyébként én véleményem szerint jobb lenne az összefogás,létrejönne egy harmadik erő,ami szerintem majdnem biztos recept lenne a változásra.Bízzunk egy jobb,szabadabb jövőben.

  2. Tisztel Uram !

   Kissé későn reagálok, bár nem igazán van kedvem hozzá, de mert látom, hogy hányaknak fogalmuk sincs a dolgok állása felől, megteszem, nem csak Önnek válaszolva. Meg fogom Önt sérteni, mert a kérdésére nem lehet udvarias választ adni.
   Sajnálom, de Ön kérdezett.

   Az aki még megkérdezi, hogy “de kire szavazzak ?”, az vakon élte le az életét, és most is csak rózsaszín álmokat lát, vagy még azt sem, fogalma sincs, hogy mi történik körülötte, és miért.
   Nincs kire szavazni, és nincs miért szavazni ! Az a “pártrendszer”, ami gyakorlatilag az egész világon működtetve van, minimális különbségekkel, (a lényeget illetően),”demokrácia” fedőnéven, az arra való, hogy Ön úgy éljen, ahogy, abban a látszólagos szabadságban, ami csupán egy technikailag rendkívül finoman kivitelezett börtön, rabszolgaság ! Ezt nem látni tisztán, egyértelműen, az szellemi vakság.

   Minden egyebek mellett, egyetlen lehetőség lenne arra, hogy a hatalomban lévők, és tartalék csapataik ( a látszólagos “vetésforgó”), el legyenek távolítva mind a hatalomból, mind annak a közeléből, hogy legelső cselekedetként senki nem menne el szavazni, hogy szembesüljön a báb, a csicska, hogy látja a “nép”, hogy csak báb, hogy csak csicskás !!!

   Ezt is fel kéne ám fogni, de nem, az okosék elmennek szavazni X-re, Y-ra, mert az “becsületes, jó ember, meg templomba is jár”, vagy elmennek szavazni nemmel, vagy “összefirkálással”, vagy odaírnak valami disznóságot a szavazólapra, és akkor most “jól megmondták” a magukét a hatalomnak !
   Egy nagy büdös francokat mondtak meg ! Evvel csak tudomására hozták a hatalomnak, hogy betartják a hatalom játékszabályait, elfogadják azt !!! A játékszabályok nem elfogadása azt jelenti, hogy nem veszek benne részt, tehát teszek a fejükre, a választási nagy népi szemfényvesztésben nem veszek részt !

   Tessék jó erősen körbenézni a világban, mekkora jelentőséggel bírnak a “választások” ! Semekkorával ! Minden ugyan úgy folytatódik a “választás” után, mint a “választás” előtt ! Mindenhol gerinctelen bábok, és elhülyített tömegek. Meg a bábosok a paraván mögött !!!

   Tisztelt Uram, utolsó mondata kétségbeejtő naívságról tesz tanúbizonyságot. Milyen szabad országról tetszik itt beszélni, álmodozni, amikor a Magyarország KFT., éppen a csődeljárás előtt áll, jogilag meg nem is létezik az állam !
   A végkifejlet szempontjából meg rohadtul mindegy, hogy becsődöltetik, vagy öncsődöt jelent be.

   Mondhatnánk azt, hogy vígasztaló, hogy mindenhol pont ugyan ez a helyzet . Sajnálattal, de engem abszolute nem vígasztal, hogy megdöglött a szomszéd tehene is, vagy meg fog dögleni ! A drága “nép”, meg tolakodni fog, hogy “szavazhasson”.

   Menjetek ! Irány a vágóhíd, csak egyenesen, eltéveszthetetlen !

   1. Tisztelt Uram!
    Nem fog tudni megsérteni,mivel alapvetően nézve igaza van.Nagyon is igaza van.Én is már torkig vagyok,hogy emberek esnek egymásnak,váltig bizonygatva hogy márpedig csak az a két alternatíva van,egyesek a jelenlegi hatalmat dicsőítve,mások a már párszor leszerepelt régi-új “nagy koalíciót. Azzal,hogy nem megyek el szavazni,úgy gondolom,hogy a két nagy párt valamelyikét támogatom,ami,ahogy Ön is írta:”Irány a vágóhíd,csak egyenesen.” Ez a napnál is világosabb.Viszont Én naiv (tényleg az vagyok,vagy csak örök optimista),úgy vagyok vele,hogy “a remény hal meg utoljára.”Ezért csak megpróbálok egy NÉP-et(Normális Élet Pártja),vagy egy Mi Hazánk Mozgalmat,hátha! Amennyiben nem sikerül,akkor tényleg irány a daráló,vagy a vágóhíd.

 4. Tisztelt Honfitársam!
  Sorsfordító-Nemzetgyűlés.Ezt a megoldást tudom javasólni.Töltse ki a nyomtatványt és NE a póstán adja fel.Ismerőseinek meséljen erről a lehetőségől.Érzem,győzni fogunk,eljött az idő.A MAG népe ébredezik.
  Minden jót kívánok!
  Tisztelettel:Zárádiné Antal Andrea

  1. Tisztelt Hölgyem!
   Köszönöm válaszát,ismerem a sorsfordító nemzetgyűlést,én már 01.19.-én postára adtam ötöd magammal a kitöltött nyomtatványt,viszont azt nem tudom hogy megkapták-e? A tértivevényben azt jelezték,hogy igen.A másod példányok megvannak belőle,legfeljebb azt elküldöm e-mailben.Akkor még azt hiszem csak postai úton lehetett feladni.Mindig van nekem 10-15 példány kinyomtatva,azokat szoktam osztogatni ismerősöknek,csak annyit kérek töltsék ki,a továbbítást felvállalom.Mai napra is várok kettőt.
   Minden jót kívánok én is Önnek!

 5. Csak megerősíteni tudom G.I. kommentjének azon részét, mely a rezonanciát érinti. Nagyon is hatásosak a plazmagenerátoros kezelések, pl. amputált végtag fekélyes sebének kezelésére, ahol az egyes baktériumok saját rezonancia-kódjával kezelnek, és valóban hatásos.
  Ami a vírus létezését illeti, Pasteur a halálos ágyán bevallotta, hogy amit ő vírusnak nevezett (latin “virus” = méreg), az nem létezik.
  A “laposföld” hívőknek igazuk van, az egész nagyvilág él hazugságban. Sőt Tesla is tisztában volt azzal, hogy a Föld nem egy objektum, hanem egy gépezet, ami hasonlóan működik, mint a Tesla-tekercs. Továbbmenve, az illuminátusok által irányított NASA is nagyon jól tudja (a Holdra-szállás is egy műtermi felvétel volt):
  https://www.humorousmathematics.com/post/the-earth-is-flat-stationary-destroying-the-freemasonic-luciferian-globalist-globe-lie

 6. W.Péter kérdésére az a vàlaszom, hogy a sorsfordîtó nemzetgyűlès abszurd, mert a sorsot nem lehet megfordïtani. Dr Bene Gàbort érdemes nèzni és hallgatni és könyveit olvasni a tèmàban.

 7. Kedvesek,
  sajnos egyre több embertől – lelkileg K.O. állapotban- hallom UGYANAZOKAT, pontosan ugyanazokat a gondolatokat megfogalmazódni.
  Bennem egy olyan sugárzás, frekvencia létének a “szórása” ( mikrohullám akár vagy az ún. quantum healing – visszájára fordítva ) merül fel okként, amely képes aktiválni a self destruction ( önmegsemmisítés) informatikáját a Testben is. Hatással a 2 másik teljessé tevő dimenzióra.
  Bennünk zajlik a csata. Jó-rossz, fény-árnyék… ha Belsőnkben sikerül ekkora külső behatás alatt a Forrás fényét
  megtalálni : győzünk!
  Nem kis feladat a mienk. Tartani a rezésszintet, az Öröm , Szeretet tudatállapotát…Embernek maradni minden körülményben. Kinek a gondolatát érezzük, kik vagyunk mi? Mi rezeg bennünk a ránk engedett sugárzás hatására ( csak nem a nehézfémek amiket szórnak?) Vagy a grafén hidroxid mely szupervezetővé tesz? Csoda ha mindenre tudattalanul reagálunk?
  Emoto ” A víz rejtett bölcsessége” c könyvében is bemutatta pl a nehézfémek ill érzelmek rezonanciáját…harag, kilátástalanság szomorúság stb. Mint a hangskálán az alsó dó pl, akkor az információs mező a felső dó. Rezonálnak. Ha sok van a testben anyagként , azt érezzük sajátunként akár – info szinten.
  Méreg: anyag és érzelem ( a magyar nyelv csodája)…
  Sum: szerintem már nyomják a sugárzást ezerrel ( valszeg ezt akarják azzal leplezni h háborúra figyeltetik a világot. És igen ez öl. ) -egymás ellen vagy self destruction.
  Azóta hogy betonból készítettem orgonitot, már látom a különbséget: milyen ezzel a sugárzással – a hatása alatt élni és milyen függetlenül csak önmagamban élni.
  Vannak sugárzásvédő eszközök. Próbáljátok ki. Teló, wifi, antennák ( 5g). Nem lesz rózsásabb a helyzet csak tisztánlátó. De megmarad az erő, az Öröm, a szeretet, a kreativitás. Mindaz ami emberré tesz. S inkább élek így, mint manipulált zombiként. S ragyogok. Nincs más hátra mint előre.
  Áldjon meg benneteket mind a Teremtő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük