Hogyan erőlteti a Big Pharma a veszélyes gyógyszereket és arat nyereséget

A világjárvány feltárta a Big Pharma erejét. A nagy gyógyszergyártók és szállítók képesek árakat manipulálni, befolyásolni a szabályozó hatóságokat és lobbizni a törvényhozóknál.

Ezek tették lehetővé a Big Pharma számára, hogy potenciálisan veszélyes gyógyszereket hozzanak forgalomba.

https://www.bitchute.com/video/dEb6vYNOvNB8/


Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=XCciAJJMt9Q

6 thoughts on “Hogyan erőlteti a Big Pharma a veszélyes gyógyszereket és arat nyereséget

 1. Hol van itt Európában vagy bárhol a világon egy olyan erős, ütőképes állam, amely ellenáll a zsarolásnak, a fenyegetésnek? Hol vannak az államvezetők? Sehol! Nem a terv kitalálói a hibásak, hanem az önmagukat szuverénnek mondott államok, hogy olyan törékeny lábakon állnak, hogy egyetlen billentés elegendő ahhoz, hogy százmilliárd darabra törjenek! Miféle igazságszolgáltatás, bűnüldözés az, ahol hemzsegnek a bűnözők a társadalomban? Nem, nem a bűnösökön kell felháborodni, hanem az államokon, bármelyikről is legyen szó, hogy ennyire hányaveti módon, tehetetlenül, cselekvőképtelenül állnak szemben egy ilyen globális problémával, és kivétel nélkül mindannyian szemétláda módjára behódolnak a pénzért ezeknek a bűnözőknek! Magukat politikusnak valló rothadék bagázs, aki kiadja társadalmát ilyen történéseknek! Menjünk tovább! Szegény társadalom? A fenéket szegény! Hülyék tömkelege, akik két éve mindenre rávehetők, akik elhiszik, hogy parancsszóra le lehet venni a maszkot, mert a vírus bejelentette a viszontlátásrát, akik hol a vírustól félnek, hol a háborútól, hol a magas benzinártól, mindegy mitől, csak valamitől mindig félnek! Ez a társadalom, a szegény társadalom, aki semmiről nem tehet, az égvilágon semmiről, csak elszenvedi a közpolitika döntéseit! De ha drágul a gyógyszer, akkor fel vannak háborodva! Azon bezzeg nincsenek felháborodva, önmaguknak szemrehányásokat téve, hogy miért kerültek olyan állapotba, hogy gyógyszereken kelljen élniük, és ezáltal kiszolgáltatottak legyenek a politikának! Elképzelhetetlen, hogy lépéselőnyre tegyen szert az ember? Hogy ne mástól várja a megoldást? Hogy ne kerüljön olyan helyzetbe az ember, hogy zsarolható legyen? Létezhet-e összefonódásoktól mentes élet? Ellen lehet-e állni a közakaratnak, a közjónak álcázott kényszerítéseknek? Az egészségnél van-e nagyobb személyes érték, ami elveszíthető? Tessék gondolkodni! Ingyen van.

 2. Csak most olvastam, hogy a Pfizer kérte! a new yorki tőzsdéről való kilistázását és meg is történt, a propagandista komcsi média mindenhol hallgat róla… mi lesz akkor a Biontech-kel…. helyi helytartókban lesz annyi gerinc, hogy visszakérik a komcsi-spicli “feltalálótól” majd “szabadalmaztatótól” az állami kitüntetést – mert a komcsi spicliben annyi gerinc legalább volt, hogy nem jött el átvenni, a lányát küldte… – egy mostmár legjobb esetben is semmit nem érő injekcióért – legrosszabb meg a már nyilvános 1291 (mellék)hatás…….

  Ez megmagyarázza miért adta el az összes Moderna részvényét a Moderna ceo és törölte szociprofilját internetről néhány hete….

  Csak az a kérdés marad, ez a legális út elsétálni a 2 éve tartó fenyegetéssel, riogatással, injekció kényszeritéssel, és gyilkolással, vagy valaki tényleg megy ezen férgek után???????

  Agyarországi gulágban, ez nagyon rosszul jön mind a 2 csordának igy választások előtt… ezt magyarázzák ki mindegyik csordában a birkáiknak…. átlag rabszolgának aki tudja mindegyik hazudik nonstop és ugyanazok, a legjobbkor….. itt nem lesz senkinek sem 2/3, meg 50%-os részvétel sem – igaz az már nem számit……

  1. Hello
   Állatkert kérlek dobnál egy linket a nyilvános 1291 mellékhatásról, nagyon hasznos lenne, köszönöm előre is!

 3. Üdv
  Remek videó lett, a célja pontosan ugyan az mint a mainstream mediának! A „Bigpharma” helyében én is pont ilyen Palki Sharma félékre bíznám az ehhez hasonló pulygatást, mint ami a videóban elhangzott. A mondanivalójának se füle se farka, hiányzik belőle minden építő jellegű és megoldási javaslatot vagy akár csak egy elméletet felmutató megállapítás. A sok hülye akinek a kritikus gondolkodása egy óvodás szintjén sincs megnézi és vajon mi a reakciója rá? (költői kérdés volt)
  DARAPRIM
  MELLÉKHATÁSOK
  Alkalmanként súlyos túlérzékenységi reakciók (például Stevens-Johnson-szindróma , toxikus epidermális nekrolízis, erythema multiforme és anafilaxia ) és hiperfenilalaninémia fordulhatnak elő, különösen akkor, ha a pirimetamint szulfonamiddal együtt adják.
  Jaaa értem, az ajánlás szerint a daraprimet szulfonamiddal együtt kell beadni már minden világos. 
  Komolyra fordítva a szót, ki a francot érdekel, hogy egy ilyen szemetet mennyiért adnak el miközben egy lyukas garast sem ér! Kötelező volt beszedni?
  Talán a BigPharma adta a szert az embereknek amivel csilliókat kerestek, köztünk szólva, aki ezt az utat választotta és beszedte, szíve joga volt „egészségére”!
  Tehát a fő hibásak mindazok, akik fizettek érte, ezzel támogatva a BigPharmát bármennyivel is; sajnos ez van, ez van a gyorskajákkal, a cukrozott üdítőkkel stb…

 4. Azok, akik általában beírják, hogy mindenért az “ember” a hibás, még sose kerültek olyan helyzetbe, hogy a korlátozott, vagy téves információik birtokában be lettek csapva, és hülyeséget csináltak? Netalán szimplán valaha tévedtek? A beírók mindenhez értenek, mindent rögtön előre, hosszú távra jól látnak, tudnak, értenek? Vagy elvárják a tisztességes terméket, szolgáltatást, tájékoztatást, félrevezetés nélkül? És eddig meg is kapták? Ha nem, kit hibáztattak? Hogy oldották meg? Ha neadjisten valaha tévedtek, vagy mást tévesztettek meg, hogyan kezelték a helyzetet?
  Most az információk különösen el voltak/vannak zárva. El voltak zárva, illetve hamisan voltak tálalva. Én nagyon sokáig csak a főmédiából tájékozódtam pl a covidról, amikor is a hamisnak ítélt információk után kezdtem olvasni, és rájöttem, hogy az az igazság, nagyon is. De akkor is csak lassan alakult ki a kép, most is alakul. A hozzáértőknek is idő kellett a sokrétű csalás megértéséhez. Nem 5 perc.
  Az lenne a jó, ha mindenki mindenhez kiválóan értene? Azonnal???
  Akinek az a dolga, hogy az emberbe bekerülő anyagok biztonságosságáról, használhatóságáról döntsön, nem követett el mulasztást?
  Egy ‘gyógyszer’ használatában a félretájékoztatás hatásában és a felelősséget tekintve nem jelentéktelen.
  Akinek a ‘gyógyszer’ biztonságosságról meggyőződés a dolga, felelőssége, egy bármekkora, ráadásul szándékos károkozásnál felmenthető? Itt a drog pedig önmagában addiktív, a drog alapvetően nem fájdalom csillapítására szolgál. Nem is engedélyezhető általánosan, hacsak nem a drog üzletet legalizálják.
  Pl. Autóknál azonnal szó nélkül visszahívják az érintett szériát alkatrész cserére, ha találnak hibát.
  Az emberbe való beavatkozás hibája nehezen javítható. Más a szint.
  Egyébként pedig én még nem találkoztam olyan helyzettel, hogy ne lehetett volna pontosan megmondani, hogy ki, és mennyire hibás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük