India megtagadja a felelősségvállalást a Pfizer-oltásra vonatkozólag

Míg az EU általános mentességet adott a Pfizer és más nyugati Covid vakcinagyártók felelőssége alól, India nem akar felelősséget vállalni a Pfizer mRNS vakcinájáért. Az indiai kormány a Pfizer megfélemlítési kísérleteiről beszél.

Kla TV: www.kla.tv/25993


3 thoughts on “India megtagadja a felelősségvállalást a Pfizer-oltásra vonatkozólag

 1. Csak hogy tisztázzuk: ha nem a méreginjekció-gyártók vállalják a felelősséget és fizetik a kártérítést, akkor csak az adófizetők maradnak, mert az “állam”, a “kormány”, vagy nevezzük bárhogy is a hatóságokat, az adófizetőktől beszedett pénzből működnek, tehát kártérítést is csak abból tudnak fizetni!!!

  Vagyis a kérdés valójában az, hogy
  1. a laborpatkányoknak kell-e egymást kártalanítani a SAJÁT PÉNZÜKBŐL a rajtuk végzett – egyébként a Nürnbergi Kódex által tiltott! – kísérletekért, egyúttal a méreginjekció-gyártók rekordprofitját és büntetlenségét biztosítani, vagy
  2. a laborpatkányok úgy döntenek, hogy elég volt a rajtuk végzett tiltott kísérletekből, és nemhogy nem fizetnek a saját megnyomorításukért, hanem a kitervelő, végrehajtó és közreműködő személyeken és cégeken hajtják be a számlát kamatos kamattal, valamint példás büntetést rónak ki rájuk, amivel egyszer s mindenkorra elveszik a kedvét bárkinek, hogy még egyszer ilyesmi jusson eszébe. Ebben az esetben nagyon sok személyt kell eljárás alá vonni, mert a méreginjekció-gyártókon, a betegségipari komplexumon és a médián kívül gyakorlatilag az egész politikai és államapparátus sáros és bűnrészes. Viszont a pénzbüntetés is nagy összegeket tenne ki, pl. ha a lepénzelt dr. mengeléket súlyos kártérítésekre köteleznék, persze a bűnvádi eljárások mellett.

  Más variáció nincs.

 2. https://www.bitchute.com/video/usWTMRBZE3r4/

  Én is azt nem értem, miért nincs itthon felháborodás. Egyszerre lehetne perelni a kötelező oltás előírás miatt az orvosok, a munkáltatók és a kormány ellen.
  A hamis tudomány ‘eladása’ miatt. A tudományos indokolatlanságra hivatkozva azoknak, akiket zsarolva rúgtak ki.

  Mivel a munkaerőközvetítők anno lepasszoltak az oltatlanságom miatt, bennük már a jövőben bízni nem fogok, képtelen vagyok.
  Se pl. a vírus félelmet nyomtató akkori munkahelyemben, ahonnan magamtól léptem ki, amikor az oltás manipuláció beindult. Ha nem voltam jó oltatlanként, akkor most jó lennék oltatlanként? Én nem változtam, járvány krízis pedig nem volt, nem is lesz soha.
  Azt sem hiszem, hogy a cégek mentalitása változott, ugyanazok a manipulátorok dolgozhatnak most is mindenhol.
  Gondolkodni és embernek lenni pedig nem volt tilos 2021-2022-ben, és most se tilos.
  A kommentelésem pedig vállalom :).
  (Az orvosi és tanári, a politikai, jogi és média, egyéb ‘tudományos’ szakmákban se bízom meg úgy általában. Szégyent vallottak, vallanak. Még mindig a tömeges élővilág pusztulás mellett áll ki a hangadó “értelmiség” kb. 100%-a, szerte a világon, azzal, hogy a valódi jelenségek ISMERT összefüggései helyett a vírus elméletet tartják megveszetten, megvettem életben.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük