Május 13-án demonstráció az oltáskárosultakért, Dr. Pócs Alfréd meghívása

Május 13-án, Nyugati pályaudvar előtt oltott oltatlan együtt, demonstráció az oltáskárosultakért 14-16 óra között, Dr. Pócs Alfréd meghívása.

Ez egy nagy nemzetközi összefogás magyar rendezvénye, a világ több száz városában emlékeznek egyszerre az oltások sérültjei és halottai miatt.

https://rumble.com/v2nj9tc-mjus-13-n-demonstrci-az-oltskrosultakrt-dr.-pcs-alfrd-meghvsa.html

5 thoughts on “Május 13-án demonstráció az oltáskárosultakért, Dr. Pócs Alfréd meghívása

 1. Jó lett volna legalább tegnap feltenni…, márcsak azért is, hogy Pócs dr hitelessége ne szenvedjen csorbát. “Holnap”??

 2. Jó napot Kívánok!
  Szívesen elmennék. 1: túl kései az értesítés. 2: Lejárt a jogosítványom. Most folyik az érvényesítéshez szükséges orvosi procedúra. Mert nem olyan egyszerű mint régebben volt. Olyan dolgokat támasztanak hozzá amin kiakadtam.Üdvözlettel
  Káposzta Ferenc

 3. A tisztánlátás végett: az államnak nincs pénze, csak amit az adófizetőktől beszed, vagy külföldi hitelekből, amit előbb-utóbb szintén az adófizetőknek kell visszafizetni, kamatos kamattal együtt. Vagyis mindenképpen az adófizetőknek – “oltottaknak” és “oltatlanoknak” egyaránt – kellene finanszírozni az állam által elkövetett jogtipró egészségkárosítások következményeit.
  Vajon miért nem jut eszébe senkinek a méreginjekciókat gyártó gyógyszermaffia 3 évi rekordprofitjából kártalanítani az áldozatokat? Talán mert még az sem fedezné az okozott horribilis károkat, és csődbe jutnának? Ki pénzelné akkor a korrupt politikusokat, a kilóra megvásárolt “szakértőket”, “tudósokat”, orvosokat és a hazug médiát?

 4. 4 napja temettük az egyik szomszédunkat. Erös és egészséges ember volt , 60 év körüli. A felesége sírva mondta el, hogy miután tavaly megkapta az oltást, 1 év alatt hétről hétre egyre gyengébb lett. Már felkelni sem bírt hónapok óta. Az orvosok semmit nem tudtak mondani mit tegyen. Most elmennt szegény. Ezekért ki felel ?

 5. Tisztelt Doktor Úr,

  ezt sajnos mos, már későn olvasom, de
  20-án szombaton lesz esetleg valami megmozdulás nálunk?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük