Egy temetkezési vállalkozó szerint, a kórházak titkolják a gyermekek magas halandósági arányáthttps://rumble.com/v2lzio2-egy-temetkezsi-vllalkoz-szerint-a-krhzak-titkoljk-a-gyermekek-magas-halands.html

https://www.bitchute.com/video/b4H3UloF6alz/

16 thoughts on “Egy temetkezési vállalkozó szerint, a kórházak titkolják a gyermekek magas halandósági arányát

 1. ÚJABB SZEMPONTOK AZ EMBERISÉG ELLENI BŰNCSELEKMÉNYHEZ:

  1.) TERHES NŐK, ÉS GYERMEKEK VAKCINÁZÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEI:
  A terhesség alatt jelentős számú vetélés történik, és a szülésnél nagyon magas a halvaszületések aránya:
  https://nikolaosanaximandros.gr/na-giati-to-tmvolio-covid-prepei-na-apagoreytei-stis-eggyes/

  Ezen túlmenően a világra jött gyermekek életesélye nagyon kicsi, mert számos újszülött rendkívüli egészségkárosodással jön a világra.
  Csatolok egy filmet, amit nem tudtam végig nézni, mert annyira sokkoló volt.
  Csak nézzetek bele, a horror a 16-ik hatványon, amit ez a vakcina a gyermekekkel elkövet.
  https://www.bitchute.com/video/Ybn0iNH4FtBT/
  Orvosoktól hallottam olyan megállapítást, hogy a beoltott gyermekek vagy nem élik meg a felnőtt kort, vagy sterilek lesznek.

  “A vakcina törli a gyermekek immunitását, és védtelenek lesznek minden betegséggel szemben:
  Ha egy gyermek megfertőződik a Covid-dal, és felépülése után immunitás alakul ki. Az immunitás magában foglalja az antitesteket, B-sejteket, T-sejteket stb.
  Ezután a gyermeket „beoltják” . Ez valahogy törli a korábban megszerzett immunitást .
  Nem tudni, hogyan. 3 lehetőség van:
  – A Pfizer Covid vakcina csak a Sars-Cov-2 elleni immunitást törli?
  – A Covid-oltások inkább a kanyaróhoz hasonlítanak, azaz kitörölnek minden immunemlékezetet?
  – A Covid-oltások ROSSZABBAK, mint a kanyaró, és megakadályozzák a jövőbeni immunreakciókat?

  2.) ÚJABB ADALÉKOK AZ 5G ÉS A KORONAVÍRUS KÖZÖTT:
  És térjünk vissza az 5 G-re, mert találtam egy tanulmányt, amit utóbb Fauciék visszavontak ezzel kapcsolatban.
  A téma az 5 G és a Koronavírus kapcsolata
  5G sugárzásnak való kitettség. A National Institutes of Health közzétett egy tanulmányt “5G technológia és a koronavírus indukciója a bőrsejtekben” címmel . A tanulmány szerint: ” Ebben a kutatásban megmutatjuk, hogy az 5G milliméteres hullámokat az antennaként működő bőrsejtek elnyelhetik, átvihetik más sejtekhez, és ezek játszhatják a fő szerepet a koronavírusok biológiai sejtekben történő előállításában. Érdekes módon Wuhan, a “világjárványt” szülõ város volt az elsõ kínai város, amely telepítette és használta az 5G-t. röviddel ennek a “vírusnak” a megjelenése előtt. Talán ez is összefügg Elon Musk és Jeff Bezos azon törekvésével, hogy több ezer műholdat helyezzenek el az űrben? A COVID-19-nek tulajdonított számos tünet az 5G-expozíció tünete is. ”
  https://scienceintegritydigest.files.wordpress.com/2020/07/fioranelli.pdf
  Most ez nem fellelhető a NIH-oldalán. A tanulmányt parancsra visszavonhatták.
  Jól gondoltuk, hogy az 5G mindennek az alfája és omegája.

  3.) CÉZIUM 137 A VAKCINÁKBAN:
  És hogy mi van még a vakcinákban: Cézium 137, ami az embereket két lábon járó antennává változtatja.
  Itt van ez a film, ami bemutatja, hogy fogják Ukrajnát felépíteni az elitek, a Locheed-által kifejlesztett technikával, amelyekkel az emberekből kiborgot csinálnak. Ukrajna a WEF mintaállama lesz.
  Nagyon ajánlom megtekintésre, mert ez mára lassan valóság lesz.
  https://www.bitchute.com/video/uV2OiyC30HTW/

  EHHEZ EGY KIS ADALÉK: A MODERNA EGYIK ALKALMAZOTTJA AZ ALÁBBIAKAT NYILATKOZTA a CÉZIUMMAL KAPCSOLATBAN:
  “Azt mondja, hogy mindannyian hatalmas összegeket fizetnek azért, hogy tartsák a szájukat, hogy mi van az oltóanyagban.
  Több millió dollárról beszélt, amelyet mindegyikük kap, + titoktartási megállapodásokat és további jogi megállapodásokat kell aláírnia. Szóval soha senki nem fog beszélni az egészről.

  Röviden: Ha beveszed a szúrást, percek alatt egy “műanyagszerű”, szintetikus, mikroszkopikus szerkezet terjed szét a testben, és behatol a hajszálerekbe. A test legsérülékenyebb és leggyengültebb belső szerveihez kötődik.
  Ott aztán KISUGÁROZZA a szervet és az egész testet,amíg jelentősen meg nem sérül.

  Ennek eredményeként egyes szívproblémákkal küzdő emberek szívrohamot vagy szívrohamot kapnak.
  Mások jóindulatú petefészek-problémákkal küzdenek, vagy petefészekrákot kapnak, vagy tüdőrák, vese- és prosztata rosszindulatú problémák.
  Azt mondta nekünk, hogy ennek a szerkezetnek a bevezetése SZÁNDÉKOS.
  Nincs tervezési hiba, nem véletlen, de pontosan azzal a céllal készült, hogy kisugározzon, hasonlóan a plutóniumhoz, de lassabban és lehetetlen észlelni.
  Ez megmagyarázza, hogy a Geiger EMF-készülékek miért vesznek fel magasabb sugárzási szintet a vakcinázott embereknél, mint a be nem oltottaknál.
  Ez azt is megmagyarázza, hogy az oltott emberek közelsége vagy a velük való bensőséges kapcsolat miért befolyásolja Önt az EM-mező szintjén, és megbetegszik, vagy vérzik, vagy migrénje van, és “sugárzásszerű” tünetei vannak.
  Nagyjából a TÖKÉLETES biofegyver. Ugyanez vonatkozik az ÖSSZES más MRNS-oltásra is, mondta.”

  4. ) ÉVENTE 50 MILLIÓ TONNA ALUMÍNIUMOT, BÁRIUMOT, STRONCIUMOT ÉS GRAFÉNT SZÓRNAK A LEVEGŐBE.
  Már nem kell oltottnak sem lennünk ahhoz, hogy megöljenek az 5 G-vel, vagy a műholdakkal. Bővebben itt:
  https://www.bitchute.com/video/zWWeUpKDJmev/

  Ennyi mindent tudunk a vakcinákról, és mégsem tudjuk összerakni a történetet, lassan 3 év után sem.
  Isten legyen velünk, mert másban nem bízhatunk.
  Áldás-szeretet Mindenkinek!

  1. Az elejével teljesen egyet értek, de aztán… Senki nem fertőződik meg coviddal, a mikrohullám Éva nem fertőző, viszont pont olyan kényelmesen láthatatlan, mint a nem létező vírusaik. Ahogy egyre mélyebben beleásom magam ebbe, egyre borzalmasabb dolgok derülnek ki. Nagyon rég használják de még sosem tették ilyen mértékben.

   Ajánlom elolvasni Tim Rifat Microwave Mind Contol c. írását, nem új, az 5G és nanotech injekciókkal sokkal könyebb dolguk lesz.
   “If the VIP needs to be made temporarily ill, microwave beams containing the signal the brain gives off during a vicious bout of flu can be fired at the victim. This causes the target to display all the symptoms of flu, even though they have not caught the virus. Major Ed Dames, the remote viewing specialist, who has close links with the US secret military, alluded to this device on a US TV programme.”
   http://www.whale.to/b/rifat.html

   “Colonel Andrew Huff is a spokesman for the armed forces Radiobiology Research Institute, which has been leading the Pentagon’s quest for a more effective antidote to radiation sickness: “The symptoms of acute radiation sickness would be just exactly like a terrible flu. A person would have a headache, they would feel very tired, they would have a little bit of a fever, they might have some vomiting at higher doses. All of this would be more severe and it would come on more rapidly.”
   https://www.brighteon.com/e3a5e8f0-275f-4547-ae9d-e0f147edb722

   Bármilyen betegséget lehet okozni pulsated mikrohullámmal. – Dr Barrie Trower
   https://truthcomestolight.com/microwave-as-a-weapon/

   Ez van az egyik olalon. És EZ a másikon:
   “215 health/science institutions worldwide all failed to cite even 1 record of “SARS-COV-2” purification, by anyone, anywhere, ever” – Impresszív, nem? Az egész világon senkinek nincs Sars-cov-2 vírusa, mert sehol nem szeparáltál el az állítólagos vírust a genetikai levesből, amit ők mintának neveznek.
   https://www.fluoridefreepeel.ca/68-health-science-institutions-globally-all-failed-to-cite-even-1-record-of-sars-cov-2-purification-by-anyone-anywhere-ever/

   Dr Yeadonról önök is hallottak, ugye?
   “Dr Michael Yeadon “There are no respiratory viruses, It is all a FRAUD!”
   https://rumble.com/v1oef9h-dr-michael-yeadon-there-are-no-respiratory-viruses-it-is-all-a-fraud.html

   IMMUNITÁS:
   Nincs olyan, hogy immunrendszer, egy bizonyos fokig adaptívak vagyunk, de az antitest tudomány sem tudomány, csak feltételezések sora. Pl. Minek aluminium meg higany az oltásokba ha az antitest specifikus? Azok ellen minek a gyereknek antitest?
   A gyerekoktások kérdése ennél sokkal egyszerűbb, mérgek. Amikor nem működnek (soha, de mikor ez látványos pl a Disney park kanyaró kitörés egy teljesen oltott közösségben) akkor megpróbálják átnevezni, mint ha egy másik betegség lenne.

   A Covid vax nem immunitást töröl, a covid vax telepumpálja grafén oxiddal az áldozatot, ezt aztán a wireless tech boostolja, ők azért annyira betegek mert lényegileg sugárbetegségük van, ez érinthet jobban vagy kevésbé egy egy szervet attól függően hol volt jobban felhalmozódva, de összességében gyulladást, vérrögöket okoz testszerte. Ez épp olyan, mint a már nagyon beteg emberek ‘immunitása’. Ráadásul, mint kiderült, frekvenciák segítségével ez irányítható. (a Tim Rifat anyag feljebb)
   “Graphene is a ‘wonderful’ material, as they say for everything, but not to put it inside the human body. Because it is hardly biocompatible. And it obviously causes damage. It’s toxic.
   But, in addition, its toxicity depends on that source of radiation, because it has the capacity to be radio modulable.”

   2. Nem csak az 5G. Mikrohullám és mikrohullámon ‘lovagló’ (bevitelt biztosítja) ELF-ek (Tim Rifat, ha érteni akarja olvassa el.)
   Egy telefonnal is lehet Covid-ot okozni. És nagyon kényelmes, nem látszik, nem lehet bebizonyítani hacsak az áldozat nem mért épp akkor, lehet vele csak adott embert, családot, terüketet célozni.

   3. Céziumról még nem hallottam és a szerintem egyetlen megbízható csapat, a La Quinta Columna sem talált tudtommal. De mi értelme lenne? Még 5G-vel is lehet az ionizáló tartományba eső sugárzást előállítani. (La Quinta Columna és mérések igazolják.)
   Fussa át, Geiger mérések tanúsítják.
   https://www.orwell.city/search?q=Geiger

   A cézium (legendának) egyetlen értelme lenne, elterelni a figyelmet az 5G -ről, meg a grafénról, mert várhatóan igen sokan sugárbetegség okozta állapotok miatt fognak meghalni.

   Nincs szükség Céziumra, a grafén oxide tökéletesen végrehajtja Éva, amit lejjebb írt. Valószínűleg fedősztori ha már nem lehet tovább vírusról hazudni. Ha az emberek leszedik az antennáikat és eldobják a ‘smart játékaikat’ az a játék vége, utána már csak a ‘katasztrófák sora’ marad időjárás manipulálással – vagy az elit meghal.

 2. Amig a világ covid-19 génbeoltásnak a mellékhatásaival küzködik, addig a poltikailag független Svájc raktáraiban jelenleg 13 millió
  dózis hever és oltásra várokra vár. És még ez évben további új vakcina szállítások várhatók. De senki sem tudja, hogy mennyi érkezik
  még.

  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/corona-impfstoff-im-ueberfluss-bund-sitzt-wegen-laufenden-vertraegen-auf-millionen-von-impfdosen

  Az okos svájci hatóság, a BAG eddig is titokban tartott számú génbeoltást semmisitett meg. 2023 április hónapban csak 24,000 értékes
  vakcinát oltottak be a még mindig van ilyen hiszékény emberekbe.

  A svájci szövetség munkatársa, a jógi professzor asszony Kerstin Noëlle Vokinger azt kérdezi, hogy van-e a big Pharma-val megkötött
  szerződésben egy visszalépési záradék. Mert ha nincs, akkor a svájci szövetség ki van szolgáltatva a big Pharma kénye kedvének.
  Vagy arról is beszélgetnek, hogy esetleg a megkötött szerződés tisztességtelen. És igy ezt egy bíróság érvényteleníteni tudná.

  (
  Na erre is egy jogi professzor asszony kell, aki ilyen egyszerü, józan paraszti ésszel is felfogható szerződési eljárásokról tudja az
  észt osztani. Gondolom én, hogy nem ingyen teszi.
  )

  Egyébként a megkötött szerződés a nép számára nem elérhető, mert az titkosítva van. Még a vakcina ára is tikos. De egyes szakemberek
  ezen értékes anyag árát 15 – 23 CHF-re teszik.

 3. Amig a világ covid-19 génbeoltásnak a mellékhatásaival küzködik, addig a poltikailag független Svájc raktáraiban jelenleg 13 millió
  dózis hever és oltásra várokra vár. És még ez évben további új vakcina szállítások várhatók. De senki sem tudja, hogy mennyi érkezik
  még.

  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/corona-impfstoff-im-ueberfluss-bund-sitzt-wegen-laufenden-vertraegen-auf-millionen-von-impfdosen

  A jogi professzor asszony Kerstin Noëlle Vokinger gyakorlatilag azt mondja, hogy a svájci nép menjen ki az útcára tüntetni a big Pharma ellen.

  És állítólag a big Phara ettől megijed és majd a jó hirneve miatt majd elengedi a svájci szövetségnek az esztelen hátralevő génvakcinákért
  járó pénzeket. És a big Pharma és a kormány majd népi nyomásra az adófizető polgár számára egy kedvező szerződés megváltoztatása
  lesz lehetséges,

  Nem tudom, hogy mit szólnak ehhez a józanul gondolkodó emberek ?
  Mert számomra már lassan a vicclapokban is jobb ötleteket találunk, mint az ilyen tudós asszonyok tanácsaiban.
  Vidékre kell menni és a falúsi kocsmában a Józsi bácsit kell megkérdezni, hogy mit gondol erről.

 4. Azok a szülők, akik elvesztették a gyermeküket, hol vannak ilyenkor? Hogyhogy nem tűnik fel nekik, mi folyik itt? Hogyhogy nem dörömbölnek tömegesen a kórházak és a közhivatalok kapuján, igazságot követelve? Hogyhogy nem árasztják el a közösségi médiát a felhívásaikkal? Ha én veszíteném el az egészséges gyermekemet (vagy akár magzatomat) egy méreginjekció miatt, biztos, hogy rengeteg álmatlan éjszakát szereznék az elkövetőknek, amíg oda nem kerülnek, ahová valók!
  Neil Oliver szavaival: hol marad a közfelháborodás?!
  Akkor, amikor woke transzidióták elégtételt követelnek, ha nem a megfelelő nemű névmással szólnak hozzájuk, egy ilyen nyilvánvaló népirtás a gyermekek között hogyhogy nem vált ki semmilyen reakciót a közvéleményben? Hát már ennyire teret nyert a sátánizmus a “civilizált” és “demokratikus” nyugati világban?
  Mi kell ahhoz, hogy a szándékosan és módszeresen lebutított, lezüllesztett és lealjasított népesség – köztük az ún. “szülők” – ingerküszöbét elérje?

  1. Őket nem érdekli, Orbán megmondta, hogy az oltatlanok miatt halnak meg, úgyhogy nem az oltópontokra haragszanak, hanem az oltatlanokra….
   Ó lesz itt felháborodás, csak nem a kormány, meg a lakájmédiája, a gyilkos oltóorvosok ellen, hanem az oltatlanok ellen. Ez szomorú valóság. Készül a polgárháború, mert a gyerekeiket eszementen oltató elmeroggyantak az oltatlanokra fogják majd rá, a gyerekeik halálát, és elsősorban az oltatlan gyerekekre. Azon se csodálkoznék, ha egyszer csak a sok oltott halálozás miatt a gyagyás szülők rátámadnának az iskolákban az oltatlan gyerekekre….
   Mert hát a kormánynak végül is ez a célja.

  2. Nem vagyunk egyformák, gondolom, hogy együtt tudjanak élni magukkal, tagadásban vannak – nem a vakcina volt, stb. Az embereket évekig az sem zavarta, hogy lassan több autista meg komoly betegséggel küzdő gyerek van mint egészséges, ezt is az oltásokkal kaptuk, de elhitték, hogy nem.

   1. “Nem vagyunk egyformák.”??? Ennél sokkal, de sokkal súlyosabb a helyzet, ha a felnőttek gondjaira bízott gyerekek hirtelen tömegesen halnak meg a teljesen értelmetlenül és feleslegesen rájuk kényszerített méreginjekcióktól, és az nem vált ki közfelháborodást! Az ilyesmi minden normális emberi lénynél ki kell(ene) hogy verje a biztosítékot, főleg a biológiai nemzőknél! Ha ez nem történik meg, az azt jelzi, hogy pszichésen nagyon komoly problémája van az illetőnek: az ilyen fokú érzéketlenség, a lelkiismeret és együttérzés hiánya a pszichopatákra jellemző, valamint a lélek nélküli transzhumán ember-utánzatokra (lásd a méreginjekciók lélekromboló hatását). Az angolul tudóknak érdemes elolvasni az alábbi esettanulmányokat:
    https://veilofreality.com/2022/05/24/covid-vaccines-consequences-on-the-soul-spirit-and-life-after-death/
    https://veilofreality.com/2023/04/23/mrna-vaccines-transhumanism-and-the-battle-for-our-souls/

    Úgyhogy aki ettől nem háborodik fel, az nézzen magába, és vegye nagyon komolyan az intő jeleket! Nyilván sokkal korábban közfelháborodást kellett volna keltenie a járványos autizmusnak és a többi kamu-“vakcina” okozta életre szóló egészségkárosodásnak, de a helyzet mostanra annyira eszkalálódott, hogy már senki sem dughatja többé a homokba a fejét, hogy “én nem tudtam semmiről”!

    Alapvető axióma, hogy a gyermekek jelentik minden társadalom jövőjét, és ha ők veszélybe kerülnek, a társadalom léte forog kockán. Ha egy civilizáció eljut odáig, hogy szexuális ragadozók prédájául engedi át a saját gyermekeit (transznemű-woke őrület, a pedofília legalizálása), feláldozza őket vagy hagyja feláldozni doktor mengelék embertelen kísérleteihez (méreginjekciók, nemváltó műtétek, transzhumanizmus), akkor már a romlás végstádiumához érkezett, és mindenképpen pusztulnia kell! Ahogy eddig az összes civilizáció, amelyik ennyire lealjasodott, végül elpusztult, mert elsöpörte egy technológiailag sokkal fejletlenebb, de életrevalóbb új civilizáció. Az életrevalóbbak már egy ideje itt dörömbölnek a Nyugat kapuin, ahogy 476-ban a barbárok Róma kapuin, amíg végül be nem törték.

 5. https://www.internationalcovidsummit.com/

  most éppen az EU parlament épületébe tartott a konzervatív Terhes Krisztián vezette csoport egy kovidos konferenciát, amiről véletlenül az itthon zajló konzervatív CPAC ömlengésen elfelejtettek beszélni.
  A világ szinpadán jelenleg a kontrolált ellenzéket játszó O1Globalista szokása szerint megint nagyon szépeket mondott. De azt is ő mondta korábban: “”Ne arra figyeljenek, amit mondok, csak arra figyeljenek, amit csinálok.””
  És tudjuk,miket csinált a globalista elit által kijelölt úton.
  Így továbbra is hiteltelen maradt számomra.

 6. “Dr. Ryan Cole az mRNS felvételekről: „Az a tüskeprotein, ami szó szerint arra készteti a limfociákat, hogy lyukat rágjanak az aortán. Ez a legnagyobb véredény a testedben. Amikor ez elszakad, percek alatt eltűnsz.”
  https://thewatchtowers.org/dr-ryan-cole-that-spike-protein-literally-causing-the-lymphocytes-to-chew-a-hole-in-the-aorta/

  Mondja már meg nekem valaki, hogy mi az a tüskeprotein?
  Judy Mikovics szerint ez a kígyóméreg molekulája van génszerkesztve a valcinába.
  Igaz lehet? Vagy valami más?
  Vajon meg tudjuk-e valaha, hogy a kígyóméreg, a cézium 137, vagy a grafén és az 5 G kölcsönhatása, vagy mindez együtt okozza ezt a sok hirtelen halálesetet?

  1. Ryan Cole egy Coppo irányított ellenzék, ő és Malone kikapták a mikrofont Dr Astrid S kezéből mikor a konferenciájukon a grafént meg merte említeni. Nincs semmiféle tüskefehérje.
   “And about the “corona” or spike protein, Ricardo (Delgado) explains:
   “Well, the biomolecular corona is what happens in the biology, in the blood, when graphene gets in. It is surrounded by plasma proteins because, logically, proteins have structural functions. What they will do is try to engulf, to wrap, the material in order to pass it unnoticed.”

   Másik forrás, Dr Robert O Young, a kép kb 3 percnél van.
   https://rumble.com/v1tecli-dr.-robert-o.-young-corona-effect.html

   Grafén – mikrohullám együtthatás (nem csak 5G), a többi fedőszöveg, ha az emberek leszedik az antennákat az a játék vége. Ahogy Évának írtam 5G-vel lehet ionizáló sugárzást is okozni, itt vannak a videók a mérésekről. Szoftver irányítja, nem állandó.
   https://www.orwell.city/search?q=Geiger

   De nem kell 5G gyilkolni pl turbó rákkal vagy olyan szintű ritmuszavarral, hogy a beoltott nem ébred fel többé, ahhoz egy mobil is elég. Még grafén nélkül is csak úgy egy kicsit bonyolultabb ezek meg sietnének a népírtással, határidő 2025 (Deagel előrejelzés).
   http://www.whale.to/b/rifat.html

   “Shedding, Vaccines and Graphene Machines” Dr Beautiful Sam Bailey
   https://odysee.com/@drsambailey:c/Shedding-Vaccines-and-Graphene-Machines:a

 7. Sztem az is a “fantasztikus” terv része hogy többféle lethal dolgot is egyszerre fű alatt kinyomtak a bioszféránkba – egyre rájövünk….de nem baj, van mindig más is
  Egy alapvető cél az emberek kiborgosítása – ami sikerült is sztem
  Csak nem marad biológiai élet fent ezekkel a mérgekkel
  Ezt látjuk
  Hiába kis túlélők a gyerekek ezt nem lehet túlélni
  Nagyon nagy árat fizetünk az biztos
  Amúgy már az emberek is sugároznak High Frequencyt ill a mágneses mezejük eltolódott ( ez a grafén biológiai anyaggal ( fehérjével) kötve – akkor jön létre mágnesesség
  Durván a városok ill települések elestek
  Óriási háttérsugárzásban élünk – radioaktív is valószínűleg
  Nem beszélve arról h antennák lettünk – egymást is sugározzuk… nem kicsit
  Hát innen szép a győzelem
  Fukushimában azok akik maradtak és c vitamint szedtek naponta 5+e mg- egészségesek maradtak
  A sugárterhelés gyógyítása antioxidánsokkal jól végigvezethető
  De véges a kapacitása a testnek
  Azaz végső megoldás az egész antennarendszerük lekapcsolása
  Remélem jön már egy olyan erős napkitörés h kivágja az egész elektronikai rendszert
  Akkor van esélye a világnak
  Úgy ahogy eddig ismertük
  Isten tervében ez is benne van. A nagy tisztulás folyamata… velünk van a nehéz időkben. Mindannyiunkkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük