Helyzetkép nyár elején

Mindenki nagyon sok okosat mond. Van, aki már tudja, mi lesz ősszel, és van, aki most sincs képben.

De ezt már megszoktuk. Csak a kezemet figyeljék, mert csalok! – mondta a bűvész, de mi soha nem láttuk, ahogy most sem. Csak sejtjük. A háttérben meg a totális kontroll kiépítése töretlenül zajlik.

9 thoughts on “Helyzetkép nyár elején

 1. Tartozom egy vallomással: Kicsit már zsong a fejem 🙁
  Miért? Mert egészen 2020 március 11-ig tudtam logikusan gondolkodni, de azóta nem! Így aztán nem tudok magamnak, a felmerült kérdéseimre válaszolni. Mire? Például. Ahogy Kabos Gyula mondta az ideillő című „Pesti mese” c. filmben „Tanár úr kérem ez igazán könnyű kérdés, ezt már minden utcagyerek tudja.” Igen, „ezt már minden utcagyerek tudja.”, vagyis azt hogy a P.C.R. teszttel semmiféle koronás vírus nem azonosítható, és ehhez képest jön a kérdés: Ha a “kezdeti” vírus beazonosítására NEM jó, akkor hogyan azonosítják a különféle Alfa, Béta, Delta, Gamma, Kappa, Epszlon, Khí, Mű, stb. “variánsokat”??? Mivel azonosítják? Egy autószerelő barátom mondta, hogy olyan ez mintha szétszed egy motort és Collstokkal méri meg az alkatrészeket SZÁZADmilliméter pontossággal.
  Visszatérve a fő témára:
  A megoldás az lehet: hazudok valami és elkezdem ragozni, így aztán megszületnek a hazugságom alváltozatai. Mutálódtak.
  Ja, … így van ez :))

  1. a PCR teszt DNS-mintagyűjtésre szolgált, hogy hatékonyabb biológiai fegyvereket tudjanak fejleszteni

  2. Az utcagyerek is tudja, de a doktor urak rendre elfelejtik.
   Mentális abúzus. Akár a huncut kutyus, csak azért is odacsinál újra és újra, majd elvonul és a sarokból lesi ahogy a gazdi ugyanazt a műveletet teszi meg utána.

   “Sometimes the first duty of intelligent men is the restatement of the obvious.” ― George Orwell
   (“Olykor az intelligens emberek első kötelessége a nyilvánvaló dolgok ismételt kimondása.”)

 2. Hogy mibe fut bele az ember minduntalan? Már megint egy „esemény”, amelyet előre „leszimuláltak”:

  https://vimeo.com/147939401
  és
  https://apolut.net/bereits-vorhanden-das-szenario-fuer-die-kommende-hungerkatastrophe-von-ernst-wolff/
  2015. november 9-én és 10-én 65 nemzetközi politikai és magánszektorbeli vezető vett részt a World Wildlife Fund (WWF) washingtoni székhelyén a FOOD CHAIN REACTION rendezvényen …
  A találkozó résztvevői két napon keresztül egy 2020-2030-as évekre szóló globális élelmiszerválságot szimuláló forgatókönyvre reagáltak.

  1. Hát ez bizony nem éppen szívderítő. Most már érthető, hogy a politikusok miért és miből tudnak előre jósolni.
   Orbán Viktor is bejelentette nemrég egy összejövetelen (és azóta már többször máshol is), hogy nyomorúságos évek következnek mindenki számára. Lehet, hogy éppen innen szerezte ezt az információt.
   A “great reset” is előre meg van már írva és a vírushisztit is “lemodellezték” már korábban.
   Most már csak lapozni kell a forgatókönyvekben.

   1. Szerintem is így van, és Orbánt még a pozitív tartományba sorolhatjuk. A háttérhatalom megküldi neki (is) a forgatókönyvet, nekünk viszont elmondja legalább a fejezetcímeket. Ő biztos tudhatja, mi csak valószínűsíthetjük, hogy az országunk úgyse tehet mást, de legalább riaszt, mire készüljünk…

 3. Íme, a fullos demokrácia !

  A hatalmat bitorló aljasok kisded játékai a hatalomból kiszorított, jogfosztott tömegekkel !

  ( Az összeállítás szereplői a hatalom csicskái, nagyon jó pénzért osztanak észt, és erkölcsöt ! Egytől egyig undorító véglény mindahány. )

 4. Érdekes próféciák:

  http://rovasokrolunk.uw.hu/joslatokcsillagosveny.htm

  KALI-JUGA
  A VÉDÁK TANAI
  5.000 évvel ezelőtt írták a mai korról. Elgondolkodtató. Márkandeja a Kali Jugáról beszél
  (Mbh. Vana Parva, Márkandeja Szamaszja 188. fejezet)

  Kedves királyom (Judhisthíra), a Krita Juga négyezer évet tesz ki, ideértve a reggelét és az estéjét, ami négyszáz év. A Treta Juga háromezer év, reggele és estéje háromszáz év. A rákövetkező Jugát Dváparának hívják, ez kétezer év, reggele és estéje kétszáz év. Ezer évig tart a Kali Juga, reggele és estéje száz év. A reggel és az este egyforma hosszú.
  Miután a Kali Jugának vége, a sorozat elölről kezdődik, és az összes Juga tizenkétezer évig tartó ciklust alkot.
  Ezer ilyen ciklus van Brahmá egy napjában. Amikor Brahmá visszavonja magába ezt az univerzumot, ezt a művelt emberek pralajának nevezik, és ekkor minden eltűnik. Az utoljára említett ezer év végén az emberek a hamisság rabjai lesznek. Helyettesek útján adományoznak és végzik az áldozatokat. Azt is bevezetik, hogy a helyetteseik teszik le a fogadalmakat. A bráhmanák azt csinálják, amit a súdráknak kellene, a súdrák vagyont gyűjtenek. A ksatriják átveszik a bráhmanák gyakorlatát. A Kali Jugában a bráhmanák tartózkodnak az áldozatoktól és a Védák tanulmányozásától. Félreteszik a botot és az őzbőrt, és válogatás nélkül mindent megesznek. A bráhmanák felhagynak az imádkozással, a súdrák pedig imádkoznak.
  Olyan ez, mintha megfordulna a világ folyása – így jelentkezik a pralaja. Számos Mleccsha király fog uralkodni a földön. Ezek a bűnös királyok a hamisság rabjai, hamis elvek szerint uralkodnak alattvalóikon. Az Andhák, a Sakák, a Pulandák, a Javana királyok, a Kamvadzsák, a Valhikák és az Ábhírák nagyon bátrak lesznek, megszerzik az uralmat a föld felett. Ilyen lesz a világ a Kali Juga végén. Egy bráhmana sem fogja teljesíteni rendje kötelességeit.
  A ksatriják és a vaisják is a rendjükkel ellentétes szokásokat követnek. Az emberek rövid életűek, gyengék és gyávák lesznek. Az erejük kevés lesz, a testük kicsiny; alig mondanak igazat. Az ország olyan lesz, mint a sivatag, mindenütt hemzsegnek a vadállatok.
  Amikor eljön a Juga vége, értelmetlenekké válnak a Védák kijelentései. A súdrák “Testvér”-ként szólítanak meg másokat, a bráhmanák pedig így: “Nemes uram.”
  A Juga végén az állatok hatalmasra nőnek. Az illatszerek szagát nem találjuk kellemesnek.
  Az ételek sem fognak úgy ízleni, mint máskor. A nők nagyon sok gyermeket szülnek, akik teste kicsiny, a jó magatartást és modort nem ismerik. A Juga végén elterjed az orális szex.
  Az emberek lakóhelyein éhínség fog dúlni, és az országutak szélén rosszhírű nők állnak. Az összes nő ellenséges lesz a férjével szemben, és egyáltalán nem ismer szerénységet. A tehenek kevés tejet adnak; a fákat ellepik a varjúrajok; nem teremnek sem gyümölcsöt, sem virágot.
  A kétszer születettek gyilkosságának bűnével beszennyezett bráhmanák ajándékokat fogadnak el olyan királyoktól, akik a hamisság rabjai. A kapzsi és tudatlan bráhmanák a vallásnak csak a külső jeleit viselik, az egész földet bejárják alamizsnáért, és sanyargatják az embereket.
  A családos emberek az adótehertől rettegve csalók lesznek; aszkétaruhát viselő bráhmanák kereskedelemmel szereznek vagyont. Számos bráhmana csak fösvénységből és szerzésvágyból lesz vándorszerzetes vagy brahmacsári. Ilyenkor az emberek éppen az ellenkezőjét teszik annak, mint amit a hovatartozásuk szerint kellene; rákapnak a részegítő italokra, még a tanítójuk ágyát is képesek beszennyezni. Elvakítják őket az evilági vágyak, és olyan dolgokat kergetnek, amelyek csak a húsnak és a vérnek szereznek örömet.
  A Kali juga végén az aszkéták asramjai tele lesznek bűnös és arcátlan gazemberekkel, akik mindig a henyélést dicsérik.
  Indra sohasem az évszaknak megfelelően adja az esőt. A földön szétszórt magvak soha nem sarjadnak ki.
  A gondolatban és a tettben egyaránt bűnös emberek az irigységben és a rosszindulatban gyönyörködnek. A föld tele lesz bűnnel és erkölcstelenséggel. Aki ilyenkor erényes marad, az nem él sokáig. A földön semmilyen szempontból nem él meg az erény.
  A kereskedők mindig csalnak a mérlegelésnél, így adják el az árujukat. Az erényes emberek nem élnek jól, a bűnösök pedig rendkívül meggazdagodnak. Az erény elveszti az erejét, és a bűn mindennél erősebb lesz. Az erény hívei szegények és rövidéletűek lesznek. A Juga végén a bűnösök lesznek gazdagok és hosszú életűek.
  A Juga végén az emberek még a nyilvános szórakozóhelyeken, a városokban és falvakban is bűnösen viselkednek. Mindig bűnös módon törekszenek a céljaik elérésére. Még az is büszke lesz a gazdagságára, aki csak egy kis vagyont szerzett. Sokan magukhoz veszik azt a pénzt, amit mások titokban letétbe helyeztek náluk. Aztán persze szégyentelenül kijelentik, “nem is tettek letétbe semmit.”
  Ragadozó madarak és állatok szállják meg a nyilvános szórakozóhelyeket a városokban és a falvakban, valamint a szent templomokat. Hét-nyolc éves lányok gyermekeket szülnek, tíz-tizenkét éves fiúk utódokat nemzenek. Az emberek hatvan éves korukban már teljesen elagganak. Az emberi élet hamar véget ér. Amikor az emberek ennyire rövidéletűek lesznek, a taknyos fiatalok úgy cselekszenek, mint az öregek, a vénektől pedig ugyanazt látjuk, mint az ifjaktól. A helytelen magatartásra hajló és rossz modorú nők még a legjobb férjeket is megcsalják, szolgákkal, rabszolgákkal, sőt állatokkal is megfeledkeznek magukról. Megtörténik ez még a jó emberek feleségeivel is, már a férjük életében.
  Végül hét vakítóan ragyogó nap jelenik meg az égen, felisszák az összes vizet a folyókból és a tengerekből. Megjelenik a széltől segített Szamvartaka tűz, és mindent hamuvá éget ezen a Földön.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük