Meddőség: Az ördögi terv

A díjnyertes filmrendező Andy Wakefield, Robert F. Kennedy, Jr. és a Children’s Health Defense filmje afrikai nőkről, akiknek a termékenységét tragikusan tönkretették egy kísérleti tetanusz elleni oltási program révén.

Ahol kockázat van, ott választási lehetőségnek is kellene lennie.

https://infertilitymovie.org/


Fordítás: RedR

3 thoughts on “Meddőség: Az ördögi terv

 1. Döbbenetes. Nem is tudok szóhoz jutni. Legszívesebben csak sírnék.???
  Mivé lettünk,mi EMBEREK? EMBEREK vagyunk még egyáltalán?
  Még az állatok is különbül bánnak egymással,mint mi.?
  Mindenkinek látnia kellene ezt a filmet,hogy lássa a veszélyt,amit ezek a féktelen kapzsiságú , emberek, emberek??? véghez vittek és véghez visznek,kihasználva az emberek tudatlanságát, visszaélve a bizalmukkal és jóhiszeműségükkel.
  Csak azért,hogy mérhetetlen pénz- és hataloméhségüket kielégítsék.
  Tudom,igen tudom,hogy az emberi történelem tele van ilyen sötét lapokkal vagy még sötétebbel,ha ez egyáltalán még lehetséges. Tudom,hogy az emberi kapzsiság, hatalomvágyás és hatalom féltés döbbenetes tettekre késztethet embereket.
  De hol,mikor és ki fogja megállítani ezeket az emberbőrbe bújt farkasokat? Bár a farkasok náluk különbek, pedig “csak” állatok.
  Köszönöm a film készítőinek és természetesen a magyar a fordítónak is azt a hihetetlen erőfeszítést,amit azért tesznek,hogy lelepleződjenek ezek a rémségek. Remélem nem adják fel!! Különben senki nem fog tudni arról,mi folyik a háttérben. Csak azt vesszük majd észre,hogy egyszer csak eltűnünk, mintha soha nem léteztünk volna és már azok sem lesznek akik találgatnák,hogy hova tűntünk.

 2. Igazából azt nem értem hogy ha mindenkit elpusztítanak ki előtt fognak parádézni a tengersok pénzükkel? Kiken fognak hatalmaskodni?
  Az addig oké hogy a bolygót nem pusztítják el – merthogy akármilyen luxusbunker : az bezártság.
  Azt is értem hogy pl ha férgeket ( paraizéket) terjesztettek el ( vírusnak hazudva) akkor azok olyanok legyenek aminek van gyenge pontja – el lehet pusztítani ( ivermektin v parazitaölő).
  Azt is értem ( mintha) hogy a szupervezetővé tevő nanografén miért került a szervezetekbe ill természetbe. Tudatkontroll ( terv). Na de… pl az 5g hálózatot – még ha buta telefont használnak is- akkor sem ússzák meg. Ahogy a term-be kiszórt grafént sem. A gyerekeik sem. Nézzük a Balcsit: okos otthonok totál 5g lefedettség ( meg a dél afrikai betegségük a pontyoknak… persze) de saját magukat is kinyírják! Eddig nem jutnak el. Igen.
  Tervezzenek. Nem úgy fog bejönni ahogy akarják. Visszanyal a fagyi ?
  Szóval: kitartás. Aki arra született hogy végigélje és lásson is – később építeni fog becsületes harmonikus világot. Aki meg arra hogy együtt bukjon ezzel a civilizációval ( idi-tahoizmus) az … megy tovább. Ez már egy ilyen folyamat.
  Történelmi idők! Tartsatok ki, Béke legyen Veletek. A túlélés kulcsa a természetben van. Nincs olyan létező amire a Teremtő ne adott volna ellenszert. A Szellem evolúciója zajlik most…. kinek devolúció kinek előre mutatóan.

 3. Énis ezt nem értem, hiszen minden politikusnak , minden egészségügyi területen tevékenykedő embernek /álamtitkárnak akiknek köze van a propagandákhoz, korházigazgatók ,főorvosok ujságírók/—akik főbűnösök / vanközeli is távoli rokonai. Ezekre hogy tekintenek, hogy néznek a szemükbe ha találkoznak—- hiszen őket is belekergetik a szenvedésekbe, ill a halált okozó betegségekbe. Ők is a magyar társadalom részei. EZ TELJESSÉGGEL MEGMAGYARÁZHATATLAN ÉS ÉRTHETETLEN,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük