A Pfizer dokumentumok kiértékelése

A Pfizer által gyártott vakcináról készült papírok kiértékelése.

9 thoughts on “A Pfizer dokumentumok kiértékelése

 1. A Pfizer titkos dokumentumai megerősítik, hogy a grafén-oxid a COVID-oltóanyagokban található, és így távolíthatja el a szervezetből:

  “Több mint két éve terjednek a találgatások, hogy a Covid-19 injekciók grafén-oxidot tartalmaznak. Mérgező anyag, amely furcsa vérrögöket okoz, és elpusztítja a vörösvértesteket.
  Természetes negatív töltésű, míg a vörösvérsejtek természetesen pozitív töltésűek. Amikor a redukált grafén bejut a szervezetbe és a vörösvérsejtekbe, azonnal elkezdi a sejtek felhalmozódását.
  Ez furcsa véralvadáshoz, szélütéshez/aneurizmához és legrosszabb esetben halálhoz vezethet.
  Az orvostudományi hatóságok cáfolták, hogy az anyag a Covid-19 injekciók egyikében is megtalálható. De valószínűleg ez az elutasítás az oka annak, hogy az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) megkísérelte 75 évvel elhalasztani a Pfizer COVID-19 vakcina biztonsági adatainak kiadását annak ellenére, hogy 2020. december 11-én jóváhagyta az injekció beadását mindössze 108 napos biztonsági felülvizsgálat után .
  2022 januárjának elején azonban Mark Pittman szövetségi bíró elrendelte az FDA-t, hogy havonta 55 000 oldalt adjon ki. Azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján.

  Most, hogy a Pfizer-dokumentumokból megerősítést nyert, hogy a grafén-oxid határozottan a Pfizer Covid-19 mRNS injekció titkos összetevője, és nem csak azokban marad meg, akiket beoltottak. A beoltottak átadják bárkinek, aki a Covid-19 ellen beoltott személy közelében tartózkodik.
  A grafén-oxid mérgező az emberre, és mára felfedezték a Covid 19 „oltóanyagaiban”, a vízellátásban, a chemtrail-eken keresztül belélegzett levegőben, sőt az élelmiszer-ellátásunkban is.
  A mérgező anyag kölcsönhatásba lép, és az elektromágneses frekvenciák („EMF”) aktiválják, különösen az 5G-ben található szélesebb frekvenciatartomány, amely még több egészségkárosodást okozhat.
  „Véletlenül” a grafén-oxid-mérgezés és az EMF-sugárbetegség tünetei hasonlóak a Covid-ként leírt tünetekhez.

  Az EMF, az 5G, a grafén-oxid, a hidrogélek és a Covid közötti kapcsolat:
  A grafén-oxidot az EMF aktiválja, különösen azok a frekvenciák, amelyek az 5G spektrum részét képezik. Minden anyag rendelkezik úgynevezett elektronikus abszorpciós szalaggal. Az abszorpciós sáv az elektromágneses spektrum hullámhosszainak, frekvenciáinak vagy energiáinak tartománya, amely egy adott anyag kezdeti állapotából a végső állapotba való átmenetre jellemző. Ez egy meghatározott frekvencia, amely felett az anyag gerjesztődik és nagyon gyorsan oxidálódik. Az olyan emberekre sugárzott frekvenciák, akiknek testében grafén-oxid halmozódik fel, a grafén-oxid nagyon gyors szaporodását idézhetik elő, ami megtöri a glutation egyensúlyát, és néhány órán belül citokinvihart okozhat.

  A grafén-oxid a DARPA által szabadalmaztatott hidrogélek fő összetevője. Ezek a hidrogélek vannak a Covid injekciókban, a PCR teszttamponokban és a maszkokban.
  A vezetőképes hidrogél polimerszerű anyag, amelynek jelentős tulajdonságai és alkalmazásai vannak. Különféle vezetőképes hidrogéleket fejlesztenek ki, amelyeket sok mindenben felhasználnak, élelmiszereinkben és vízünkben, és oltóanyagok formájában juttatják be a szervezetünkbe.

  A vezetőképes hidrogélek nanotechnológiát tartalmaznak, amely a DNS-hez rögzül, és 5G érzékelőkkel vezérelhető. Lehetővé teszik a DNS gyűjtését és manipulálását. A vezetőképes hidrogélek lehetővé teszik az emberek nyomon követését .
  Az N-acetilcisztein (“NAC”) egy olyan kiegészítő, amely glutation termelésére készteti a szervezetet, a glutation prekurzoraként ismert, és a szervezetben endogén glutation kiválasztását okozza, akárcsak intenzív sportolás közben. A NAC az L-cisztein aminosavból származik, és a szervezet antioxidánsok építésére használja fel. Az antioxidánsok vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok, amelyek megvédik és helyreállítják a sejteket a károsodástól. Kaphat NAC-t kiegészítőként vagy vényköteles gyógyszerként.

  A beoltott emberekben lévő grafénoxid, és más mérgező anyag súlyos problémákat okoz.
  Ezt nem lehet ellátatlanul hagyni. Minden beoltott embert kezelni kell.
  Az alábbi táplálék-kiegészítők segítik a mérgek eltávolítását:

  – A cink NAC-val kombinálva esszenciális antioxidánsok, amelyeket a grafén-oxid lebontására használnak.
  – Asztaxantin
  – Melatonin
  – Máriatövis
  – kvercetin
  – C vitamin
  – D3 vitamin”

  Bővebben itt olvasható a részletes leírés, és ismertető:
  https://expose-news.com/2023/03/31/how-to-remove-graphene-confirmed-in-covid-vaccines/

  1. Nem véletlen az 5G erőltetése.

   Alig fejeződőtt be a covid-19-es világörület. Ezek a nagy hálozatfejlesztő cégek elkezdték az 5G erőltetését.
   Behálozták a reklámokkal és a csábításokkal az ifjúságot és a felnőttekket.
   Sokkal olcsóbb és jobb a 5G, mint a régi.

   Szuper világban élünk mi.

   Sajnos ebben a modernek mondott világban mobil nélkül nem tud az ember az interneten banki befizetéseket csinálni.
   Bizonyos országokban már a villamos és buszjegyek vásárlásához is mobil kell.

   Én minden esetre, a a covid-19-es világörül ideje alatt a készülékemet állandóan aksi lemerült állapotban tartottam.
   De most is azt csinálom, hogy ha a készülékre nincs szükségem, akkor egyszerüen kikapcsolom.
   Az éjszakára pedig kötelezően a készüléket mindig kikapcsolom és ágyamtól jó nagy távolságra tartom.

   A máriatövis mindenki számára könnyen elérhető növény. Van egy kis mellékhatása, hogy egy kis hasmenést okoz.
   Én a rendszeres a D vitamint, emellett a cink tabletták csak a szükségnek megfelelően szedem.
   Ha úgy érzem, hogy valami betegség van a torkomban kialakulóban, akkor beveszek egy cink tablettát.

   De van egy gaznyövényem is, azt hiszem valami üröm. Ebből teát szoktam csinálni.
   Erre azt mondják, hogy nagyban mérgező és ezért naponta csak egy csészét szabad ebből meginni.

  2. A lakásom közelében a magas épületek tetején hirtelen megszaporodtak az 5G antennák. Azzal a mozdulattal, amivel fel lettek szerelve, le is szerelhetők, semmi kedvem ezért elköltözni egy másik, szintén beantennázott helyre. A cikkíró hozzáállása a javaslataival olyan, mintha NWO kitelepítést és földönfutóvá válást támogatna.
   Egyébként sok olyanról ír “hirtelen”, ami például a kommentelők jóvoltából nemrég ezen az oldalon is kiderült, számomra is újdonságként.
   Arról pedig, hogy átadódik a a grafén, csak kiegészítésként annyit, hogy mivel benne van a cikkben, hogy MINDENben van grafén a környezetünkben, mert SZÁNDÉKOSAN BELETESZIK, a gyerekkori oltások is minimális adagban tartalmazhatják már akár évek óta is. A gyerekkori hirtelen rákok se lehetnek a véletlennek betudhatók. Az oltásoknak viszont igen, de senki nem vizsgálta eddig.
   Az átadódik olyan narratíva, ami megint pont bűntudatot kelt, pedig grafén forrás nélkül nincs betegség, a grafén pedig nem része az emberi biológiának.
   De ezt az AI-nek minek is magyarázzam.

 2. Van néhány kérdés, amelyekre még mindig nem kaptunk választ:

  Vajon a Pfizer-dokumentumokat hatóságilag lefoglalták-e a bírósági döntéssel egyidejűleg, hogy a havi 55 ezer oldalas nyilvánosságra hozatali kötelezettség előtt ne lehessen azokat meghamisítani, megcsonkítani, eltüntetni? Mert egy ilyen globális bűnszervezet – a korábbi priuszából teljesen nyilvánvalóan – bármire képes!
  Még mindig arról a kamu Covid-19 “fertőzésről” van itt szó, amit kamu PCR-tesztekkel “mutattak ki”? Amire az egész kamu-járvány és az összes emberiségellenes intézkedés épült?
  Ha a méreginjekciókban (a Pfizer-dokumentumok szerint) volt mRNS és tüskefehérje, akkor a független orvosok által megvizsgált többezer injekcióban hogyhogy sem mRNS-t, sem tüskefehérjét, sem élő, sem elölt “vírust”, sem placebót nem találtak, csak mindenféle toxinokat, eltérő dózisokban?
  Ezek után hogyan dönthetnénk el, hogy mi valós és mi nem a Pfizer-dokumentumokból? Honnan tudjuk, hogy ezek mikor, hogyan keletkeztek, ki készítette őket?
  Kihallgatta-e valaki a kísérleti alanyokat és a Pfizer dolgozóit, hogy a vallomásukat összevesse a dokumentumokban talált állításokkal?
  Megvizsgáltak-e Pfizer-injekciókat a dokumentumok vizsgálatával egyidejűleg, hogy össze tudják vetni az összetételüket a dokumentumok állításaival?

  1. Ha a hasznosság szempontjából vizsgálunk valamit, akkor van olyan eset, amikor valaminek mindenki számára egyformán, objektíven 0% haszna van, és 100% kára, érdektől függetlenül. Van olyan lehetőség is, hogy valami hasznos is meg nem is, önmagában, és/vagy érdek szerint.
   Amikor pedig gondolkozunk a hasznosságon, figyelembe vesszük azt a tanítást, ami szerint az okos ember a más kárából tanul, a buta a sajátjából sem.

   A bármilyen álcába öltöztetett (rovar)irtó célú méreg evés, vagy hasonló tartalmú oltás felvétel objektíven 100%-ban káros minden élőnek, akibe belekerül. Életvédelemnek nem nevezhető az a tevékenység, ami ezt a méreg kutyulást szolgálja, a szolga pedig életvédőnek nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük