Megalakult az MVSZ WHO munkacsoportja.

Tagjai: Patrubány Miklós, Dr. Papp Lehel György, Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József.

Az előadás keretében megszólal dr. Tamasi József is, aki az MVSZ WHO Munkacsoportjának tagja. A WHO Munkacsoportot az MVSZ azért hívta életre, mert az Egészségügyi Világszervezet álcája mögött egy félreérthetetlen kísérlet zajlik arra, hogy a háttérhatalom közvetlen irányítása alá vonja a 194 tagország járványügyi kezelését, és kötelező magatartásformákat, kezeléseket, vakcinákat és korlátozásokat erőltessen rájuk.

dr. Tamasi József beszéde:

https://www.bitchute.com/video/Et5Ze8vOCSSF/

Patrubány Miklós visszatér a magyar állam vezetőinek 2022. február 28-án a WHO-ügyében írott levelére, és ez ügyben Dr. Kásler Miklós minisztertől kapott válaszára. Az MVSZ elnöke felhívta a leköszönő Áder János köztársasági elnököt, hogy kezdeményezze Magyarország Kilépését a WHO-ból.

A Magyarok Világszövetségének elnöke feltételes módban még az ukrajnai fegyveres konfliktust is a COVID-fasizmussal az emberiségre szabadított háború részének tekinti.

Teljes adás:

12 thoughts on “Megalakult az MVSZ WHO munkacsoportja.

 1. Azért el kéne már dönteni, – és ezt úgy lehet legkönnyebben, lelkiismeretesen, hogy utánanézünk alaposan-, hogy Kary Mulisra hivatkoznak, vagy Luc Montagnierre, mert az előbbi elmondta, hogy utóbbi hazudik, amikor az Aids virus hazugságot elterjesztették, és ezért őt Nobel dijjal honorálták.

  1. Kary Mullis – aki szintén kapott egy megosztott Nobel-díjat a polimeráz-láncreakció (PCR) felfedezéséért 1993-ban -, a könyvében elmondja, hogy próbálta felkutatni az eredeti tanulmányt, amelyben az AIDS-et okozó HIV-vírus izolálását írták le (állítólag), de sehogy sem sikerült rábukkannia. Helyette azt a sztereotip választ kapta a “tudós” körökből, hogy “de hiszen ezt mindenki tudja”. Hát ilyen szilárd alapokon áll a HIV-elmélet, amelyre az állítólagos kovid-fertőzést okozó Sars-Cov-2 is épül! Ez utóbbiról azóta már tudjuk, hogy számítógéppel, ismert DNS-szekvenciákból generált virtuális kamuvírus, így ezt sem izolálta soha senki hitelt érdemlően.
   Kary Mullis határozottan kijelentette, hogy a PCR-teszt NEM alkalmas fertőző betegségek diagnosztizálására, mert csak arra jó, hogy “egyvalamiből sok valamit” csináljon. Sajnos ő meghalt (vagy eltették láb alól?) 2019-ben, így már nem tiltakozhatott az ellen, hogy a Christian Drosten nevű német technokrata szélhámos az ő PCR-tesztjével visszaélve kovid-“eseteket” kreáljon, és megalapozza az egész áltudományos kovid-kártyavárat.
   Ez persze nem zárja ki a biológiaifegyver-laboratóriumok létezését. A kérdés csak az, hogy ott miféle ágenseket állítanak elő, miféle hátsó szándékkal, eufémisztikusan “gain of function”-nak nevezve az élőlények célzott kiirtását és megbetegítését, miközben az adófizetőknek halvány segédfogalmuk sincs, hogy miket finanszíroznak az adójukból.

   1. Igen, erre céloztam. És ahogy se a hiv se a sars se semmi nincs izolálva.
    A laborok létezése szerintem mindenkinek egyértelmű. Hogy mit gyártanak ott, tökmindegy, mert sose tudjuk mwg, annyi biztos hogy mérgeket, és nem vírusokat.
    Méregkeverők ( és laborok) meg amúgy is léteznek évezredek óta, a kornak megfelelően azok is ipari méreteket öltöttek.

   2. Kedves Cassandra!

    Én itt mindig megkapom hogy hülye vagyok, meg hogy csak a mainstream médiából tájékozódom (amit nem is értek, hiszen ha ez így lenne akkor mit keresnék ezen az oldalon?), pedig csak arról van szó, hogy van egy csomó ellentmondás a dologgal kapcsolatban (legalábbis számomra) amit szeretnék tisztázni magamban. Lehet hogy hülyének gondolsz, de én mindig próbálok egy dolgot több oldalról is megvizsgálni és nem hiszem el elsőre amit valahol hallok. Ez ugye nem probléma? A nem létező vírussal kapcsolatban… hadd tegyek ide egy videot:

    https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-vladimir-zelenko-a-covid-vakcinak-veszelyeirol/

    Ebben a videoban 16:55-nél Dr. Zelenko (akiről úgy sejtem hogy a véleménye mértékadónak számít ezen oldalt látogatók körében, persze lehet hogy tévedek) elmondja hogy a vírus létezik és személyesn is ismeri azt akinek a vezetésével a “kifejlesztése” történt 1999-től kezdve. Meg is nevezi az illetőt, Dr. Ralph Baric, a North Carolina Egyetem egyik professzora. Utána néztem a youtube-on ennek az embernek (ezt valóban csak a mainstream médiában tehettem meg, mert alternatív hírforrások őt nem igazán említik). Találtam néhány nagyon érdekes beszélgetést vele, többek között elmondja hogy már nagyon régóta vannak olyan technológiák a kezükben, amivel olyan mesterséges vírusokat tudnak előállítani, amiről senki nem fogja tudni bebizonyítani hogy nem természetes úton jött létre. Ezt ő maga mondja!
    Mondok mást… Nemrég beszélgettem egy orvossal akit nem neveznék meg, de annyit elárulok hogy a neve szerepel ezen a listán:

    https://orvosokatisztanlatasert.hu/segelyvonal/

    Ott ültem vele szemben a rendelőjében és beszélgettünk. Ő mondta hogy a vírus abszolút létezik és okozhat súlyosabb megbetegedést is. Ő maga is megfertőződött vele tavaly év vége felé. Természetesen nincs beoltva, ivermectinnel kezelte magát, a tünetei 4-5 nap alatt enyhültek és elmúltak…
    Persze mondhatjuk azt hogy az csak egy influenza volt, de megint csak a saját tapasztalataimra támaszkodva tudom mondani, hogy 2020 őszén, amikor még nem voltak védőoltások, szinte az egész családon és több barátomon is végig ment ez a “nem létező” vírus és olyan tünetekről számoltak be amilyet előtte soha nem tapasztaltak magukon. Hónapokig tartó ízlés- és szaglásvesztés, nehézlégzés és fulladás érzése úgy hogy a tüdőrőntgen nem mutatott semmilyen tüdőgyulladást, főleg a nőknél hónapokig tartó masszív hajhullás, trombózis (vérrög képződés, amiről Zelenko is beszél), hónapokig tartó emésztési zavarok, stb… És több családban is úgy terjedt szét mint ahogyan jellemzően az influenza szokott. Valakin megjelentek a tünetek, “haza vitte” és pár napon belül az egész család beteg volt. Rettentően megviselte ezeket az embereket ez a valami, hosszú hónapokig tartott mire regenerálódtak belőle. Ezek nem influenza tünetek! Ezek mérgezésre utaló tünetek, bizonyos állatok idegmérgei vagy ezek mintájára szintetikusan előállított idegmérgek okoznak ilyen tüneteket (a 80′-as évek vége óta már tudnak nagy mennyiségben szintetikusan előállítani ilyen mérgeket).

    Tavaly Decemberben egy Bryan Ardis nevű doktor egy véletlen beszélgetés folytán fogott gyanút és négy hónap kutakodás után jött elő azzal az elmélettel hogy a covid egy idegméreg de a terjedés/terjesztés módjára vonatkozóan szélsőséges elméletei voltak. Mivel csak egy csontkovács volt, azonnal betámadták és próbálták cáfolni.
    Volt egy másik doktor, Dr. Tau Braun, aki állt az amerikai kormányzat alkalmazásában is mint bioterrorizmus elleni szakértő, egyetért Ardisszal abban hogy a covid egy idegméreg, de a terjedését illetően viszont ugyan azt mondja amit Zelenko… hogy ez egy módosított SARS 1 korona vírus, amit pontosan úgy manipuláltak ahogyan azt a fenti videóban Zelenko állítja. A vírus tüskefehérjéit módosították úgy, hogy abban bizonyos peptideket, rövid aminosav láncokat cseréltek ki bizonyos állatok idegmérgeiben lévő peptidekre. Ez magyarázza azt hogy miért vírus-szerűen terjedt és miért vannak nem vírus fertőzésre, hanem mérgezésre utaló tünetei. Ez nem kis teljesítmény volt, Zelenko azt mondja majdnem 20 év kutatómunka kellett ehhez.

    Ezt az elméletet támasztja alá ez az alábbi tanulmány is, amit még akkor csináltak amikor olaszországban kezdett terjedni a betegség, a WHO pedig még nem tiltotta meg a boncolásokat (elkéstek vele, mert ez a tanulmány elkészülhetett, az más kérdés hogy miért nem kapott nyilvánosságot):

    https://f1000researchdata.s3.amazonaws.com/manuscripts/78337/471b73a8-a9f3-4003-ac0d-eeab45ffc873_54306_-_mauro_petrillo_v2.pdf?doi=10.12688/f1000research.54306.2&numberOfBrowsableCollections=46&numberOfBrowsableInstitutionalCollections=4&numberOfBrowsableGateways=39

    Jó böngészést…

    Dr. Tau Braun levelet is írt az FBI-nak még tavaly nyáron, amiben leírta hogy a covid tüneteket idegmérgek okozzák. A válasz amit kapott a következő volt: “Megkaptuk, köszönjük!” …és semmi nem történt. Itt van egy rövid beszélgetés, a riporter 9:30-nál teszi fel neki a kérdést:

    https://www.bitchute.com/video/fyuWWUygRTBh/

    A fentiek alapján számomra sokkal valószínűbb az a verzió hogy a vírus létezik, és olyan ahogyan azt a fent említett doktorok állítják. Célzottan támadtak vele, először Wuhanban, majd később észak olaszországban és ezekre a támadásokra azért volt szükség, hogy globális pandémiát hirdethessenek és hivatkozva beolthassanak emberek millióit. Én ezt inkább így látom…

    1. Kedves Tony!

     Bár nem szoktam előhozakodni vele, van egy közegészségügyi-járványügyi diplomám, és pár évet lehúztam az egészségügyben, úgyhogy van róla fogalmam, milyen elméleti alapokon nyugszik a Rockefeller-klán által uralt betegségügy. Én is megkaptam a mainstream indoktrinációt, úgyhogy sokáig hittem a vírusok létezésében, bár soha egyet sem láttam a saját szememmel (vagyis elektronmikroszkóppal), és gyanítom, hogy az ún. “szakértők” sem. (Ellentétben a baktériumokkal és egyéb egysejtű élőlényekkel, amelyeket közönséges mikroszkóp alatt is lehet látni.) Valószínűleg ez is olyasmi lehet, mint a Kary Mullis által olyannyira keresett és soha meg nem talált eredeti HIV-tanulmány: (majdnem) mindenki hisz benne, de még senki sem látta. Mivel nem vagyok a téma szakértője, legfeljebb azt tudom mérlegelni, hogy melyik “szakértő” véleményét tartom a legvalószínűbbnek. Zelenko helyett inkább Stephan Lanka német virológusból lett vírustagadó véleményére adok, aki elmondta, hogy a Sars-Cov-2-t számítógépes szoftverrel generálták. Az összesen kb. 30 ezer vírusgén-szekvenciából kb. 30-at(!) “azonosítottak” a mintákból (amelyek maguk is rendkívül kétes eredetűek), a hiányzó több mint 29 ezer gént ismert DNS-szekvenciákból a számítógép “tette hozzá”, ami olyan, mintha egy lovat a sörénye és a patája egy apró darabkájából akarnának rekonstruálni…
     Egy laborban kb. 1500 “kovid”-mintát analizáltak, de csak influenza A-t és B-t találtak benne, Sars-Cov-2-t egyet sem, stb., stb., stb. A végtelenségig folytathatnánk a sort: egyetlen meggyőző bizonyíték sincs a létezésére, soha senki nem izolálta hitelt érdemlően. Már csak azért sem, mert eddig senki sem jelentkezett a kitűzött egymillió eurós díjért. Másrészt a vírushívőknek kellene bizonyítani, hogy létezik, és nem a vírustagadóktól várni, hogy bizonyítsák, hogy nem. Még a mainstream tudomány szerint is, a bizonyítás terhe a hipotézis felállítóján van, akárhányszor megismételhető módon.
     Ami egy bizonyos orvosnak azt a rendkívül tudományos “érvét” illeti, hogy “én megbetegedtem, tehát van vírus”, ezt inkább udvariasságból nem kommentálnám…
     A vírus létezéséről vagy nemlétezéséről lehet vitatkozni, de hogy járvány nem volt, arról nem. Ugyanis 2020. március 11-én – hivatalos adatok szerint – 10 halott és 40 beteg miatt zárták le az országot, hirdettek vészhelyzetet, ami járványügyi nonszensz. Aki ismeri valamennyire a járványok történetét, az tudja, hogy mekkora kamu az egész. Haszontalan PCR-tesztekre épített “esetszámok”, átcímkézett diagnózisok, összevissza hamisított statisztikák, napi 24 órás média-agymosás fehérköpenyes szélhámos megmondóemberekkel, közben magukra hagyott, ellátatlan valódi betegek tömegei – hülyeség- és átverés-járvány a javából! Aki a kovid-vírus létezésében hisz, az (akaratlanul is) igazolja és hallgatólagosan támogatja az összes gazemberséget, amit a kamujárvány nevében az emberiség ellen elkövettek/elkövetnek. Szerintem a parazita kaszt – többek közt – azt tesztelte, hogy mennyire sikerült már lebutítani az emberiséget, mennyi maszlagot lehet megetetni vele, hogy mindezek után még sorban is álljon a méreginjekciókért. Az eredmény önmagáért beszél. Az emberiség mentálisan és erkölcsileg is olyan mélyre süllyedt, hogy tevőlegesen részt vesz a saját kiirtásában, és még el is hallgattatja azokat, akik tiltakoznak ellene. Orwell elborzadna…
     Nem kétlem, hogy a nano- és grafén-technológiával mindenfélét be lehet juttatni az élőlényekbe, de ehhez nem kellenek vírusok. Az mRNS-technológiának éppen az a lényege, hogy a sejtekbe közvetlenül juttatnak be Isten tudja, miféle anyagokat, az immunrendszer teljes megkerülésével. A kígyóméreg és a tüskefehérjének nevezett valami éppen úgy benne lehet, mint a toxikus nehézfémek. Alig van fogalmunk róla, miféle mérgező, génmanipuláló ágensekkel bombáznak bennünket az élelmiszerekben, ivóvízben, gyógyszerekben, chemtrail-ekben, miféle káros elektromágneses (5G, wifi, pszichotronikus, stb.) sugárzásoknak tesznek ki bennünket. Kísérleti nyulak vagyunk, globális méretekben!
     Apropó, 26-án délelőtt legalább 20 chemtrail-csíkot húztak kis hazánk egére – sebtében ennyit számoltam össze -, mert erre ugye van elég pénz, vegyszer meg repülőgép az adófizetők pénzéből! A legtöbb ember még ott tart, hogy a vegyicsíkok létezését is tagadja, pedig soha fel sem néz az égre, hát még hogy utánanézzen, mik is ezek.

     Ami a tüneteidet – meg más emberek tüneteit – illeti, nem kétlem, hogy valami megbetegíti az embereket. Nem akarom ismételni magam, hogy szerintem mi minden lehet. Ha a mainstream azt hajtogatja, hogy vírus, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem az, hanem valami teljesen más (valószínűleg tiltott emberkísérlet).
     Ja, és itt a legújabb majomhimlő-cirkusz, amit már a tavalyi müncheni biztonsági konferencián szimuláltak, többéves újrahasznosított felvételekkel “igazolnak”, és állítólag olyan földrészeken “terjed”, ahol soha nem éltek majmok. “Mon(k)ey business” a javából! Ha ennek bárki is bedől, az tényleg menthetetlen!

     Egyébként tiszteletben tartom a véleményedet: én így látom, te meg úgy. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez és akár a tévedéshez is. Azt jó jelnek tartom, hogy próbálsz utánajárni a tényeknek.
     De azt hiszem, már eleget ragoztuk ezt a témát, én mindenesetre nem szeretnék több időt és energiát vesztegetni rá. Úgy tűnik, nem fogjuk tudni meggyőzni egymást.
     Mielőbbi jobbulást kívánok!

     Üdvözlettel: Cassandra

 2. A kezdetekből két cikk:
  Qubit.hu 2018.02.08 Megvalósult a nagy kvantum összefonódás: 3,5 milliárdot tol az állam a kvantumtitkosító rendszerekbe „Most minden kvantum, ami menő”
  HVG.hu 2020.07.26 Az 5G keményebb arca: jönnek az önvezető tankok, harckocsik

  Még két dolog eszembe jutott a többes definíciókról:
  1/ – az ember általánosan egy minőség; VAGY – az ember az, aki része egy vallási közösségnek, aki pedig nem: az nem ember
  2/ – a vírus: exoszóma (önvédelmi hírvivő intelligencia a faj fennmaradásért) VAGY – egy számítógépes grafika VAGY – elhalt, nem fertőzőképes sejt darabka, ami minden állati, emberi élőlény része, és amit mindenki sajátjának ismer fel, nem támadónak
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/kovidlelektan-varga-domokos-gyorgy-irasa
  Itt pedig a hangyák önvédelmi hírvivő intelligenciájáról olvashatunk -:)

 3. Tüntetések,vélemények,konferenciák,kivonulások,javaslatok,stb.Nem változik lényegében semmi.Jönnek az újabb szigorítások,életek kioltása,ellehetetlenítések a normális élettől,kényszerítések,stb.
  Mikor lép már föl egy bátor püspök,aki folyamatos rózsafüzér imára buzdítja a népet.Szellemi harcot csak szellemi erőkkel lehet legyőzni.Ez már sokszor eredményt hozott.Önök is tudják.Biztos,hogy sokan imádkoznak békés,nyugodt életért,csoportokban vagy egyénként.De országos imahadjárat kell.Másképp fölösleges,eredménytelen minden erőfeszítés.Imaháttérrel viszont csatát,háborút lehet nyerni.Az Őrtüzek Imádság Háza vezetése már szervezett ilyet és volt eredménye.De egyházi szervezés kell! Miért hallgat a papság vezetése?Nincs hitük?Nem hiszik,hogy a Szűzanya tud segíteni?
  Sajnálom az Önök erőfeszítéseit, semmi reményem nincs,hogy eredményt érnek el. Küzdhetünk a túlélésért. jobban jár az,aki távozik az élők sorából,Isten rendelése szerint természetesen. Csak az Istenbe vetett hitem tart meg ebben az életben.Bízom a gondviselő szeretetében,hogy minden hajunk szála számon van tartva. Az Ég legyen irgalmas az emberiséghez.

  1. Nagyszerű komment, köszönöm.

   Engedje meg hogy hozzátegyem, az imák mellett a szervezés is kell, nagyon kell, sőt még több kellene.

   Ami ezt a pontot illeti, az intézményes egyháztól “megváltást” várni annyit tesz mint átugrani.a Biblia központi részét, miszerint Jézus megjövendöli ahogy egyházát a hamis próféták elpusztítják. Ennek ellenére az egyes követőinek mint egyéneknek üdvösséget ígér, ha azok mindvégig kitartanak a Hit, az Igazság és a Szeretet (irgalom és együttérzés) és Jézus minden tanítása betartása mellett.

   1. Kedves A.Éva !

    Nettán ha visszaolvassa a bejegyzésemet, ez úgy tűnik, mint ha Önnek címeztem volna ? Nem !!! Lehet, hogy el sem olvassa, de így utólag is szeretném tisztázni, hogy az “Isten hívői” imakommandó felvetésére válaszoltam.

    Tisztelt Hölgyem, evvel együtt egyszerűen agyrémnek tartom ezeket a dolgokat ! Önök szerint Kapisztrán János Nándorfehérvárnál a kereszttel harcolt, vagy karddal ? Mert ugye Hunyadi János is megtehette volna, hogy letérdel minden katonájával együtt, és elmorzsol pár rózsafűzért, hogy legyőzze az ellenséget !

    Elképesztőnek tartom azt a gondolkodásmódot, ami az imát, mint valós és lehetséges “fegyvert” hangoztatja. Minek nevezzem ezt az “isteni sültgalambvárást” ? Hát messze nem a józan észnek ! Aki ettől tényleg remél valami változást, és ettől reméli azt a kívánt valami változását, miközben még a székről való felállás is komoly lelki gondot jelent a számára, hogy megteheti-e, nem vétkezik-e, azokkal mire lehet jutni ? Semmire ! Lásd, jelen állapot ! Katasztrofális világlátás.

 4. Az Ön hozzászólása eklatáns példája annak a szánalmas “emberi” magatartásnak, ami a Pokolba taszítja a világot.
  A Sátán visít és fulladozik a röhögéstől. Akceptálja az emberi jóindulatot. Ebben a formában meg pláne !

  1. Minden tiszteletem a MVSZ tagjainak, és erőfeszítéseinek.
   Csak azt próbáltam megfogalmazni, ezekszerint kisse durva módon, hogy ne használjuk hivatkozási alapnak olyan emberek kijelentéseit, akikről már egyszer bebizonyosodott, hogy hazudnak, mégpedig nem is kicsit, mert fennáll a veszélye, hogy ezáltal mi is hazugságterjesztök leszünk, szándékunkon kívül. Mint ez a példa is mutatja. Mint ahogy ez a pokolba vezető út jószándékkal van kikovezve példája is.
   Ha észérvekkel akarunk csatázni, akkor alaposabbnak kell lenni, mert itt páran már leírtuk amíg nem látják be, hogy vírusok nem léteznek, addig mindig “jön” újabb, és jönnek rá az oltások.

  2. ” ORA ET LABORA” Ebben a szellemben élt és él ma is, és dolgozott és dolgozik sok tudós,orvos,politikus -sorolhatnám tovább az embereket-fontos tevékenységük előtt kérik az égi segítséget.Pl.műtétek előtt,vagy fontos döntések előtt. Erre csak hittel rendelkező ember képes. Nagy irodalma van ennek.A HIT Isten ajándéka. Az Isten válaszol a történésekben.Kívánom a tisztánlátás kegyelmét azoknak,akiknek még nincs meg ez a kiváltság.A NF meghozhatja./ A hozzászólásomat befejeztem./

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük