ELKAPTÁK! A Rebel News kérdéseket tesz fel a Pfizer vezérigazgatójához Davosban

Eredeti videó: https://www.rebelnews.com/caught_him_rebel_news_pummels_pfizer_ceo_with_questions_at_world_economic_forum

További interjúk a Rebel News csapatától Davosban: https://www.rebelnews.com/

https://www.bitchute.com/video/i0XB9MDzsx7G/

7 thoughts on “ELKAPTÁK! A Rebel News kérdéseket tesz fel a Pfizer vezérigazgatójához Davosban

 1. Hogy megeredt a CEO nyelve a második részben, az elsőben elvitte a kisegér. Pedig egy ilyen híres nemzetközi közszereplőnek felkészültnek kell elvileg lennie arra, a szakmai elvárás szerint, hogy intelligensen válaszoljon a neki feltett újságírói kérdésekre. Meg kell védenie a cége becsületét, és a saját tetteit a nyilvánosság előtt. Hova lettek a képességei hirtelen a pár perc erejéig?

  Milyen vakcina összetétel kikutyulásra gondolt? Az eddigi működés szerint várhatóan megpróbálhatja ismét eladni a régit, átcímkézve: körülbelül grafén+nikkel+stroncium izotóp+fagyálló tartalommal.
  Hihetetlen, hogy nincs egy mikroszkóp, és egyéb elemző eszköz a cégénél, amivel ellenőrizni tudja az eddigi oltások összetételt, és meg tudja mondani az elemzés alapján, hogy az kinek való és mire. A világon számos labor megtette már helyette ezt az ellenőrzést, így is mindenképpen szakmaiatlan, ha nincs képben a tartalomról és a hatásról. A tulaj ezért leveheti a fejét.
  Akkor dobja piacra a kutyulékot, ha megvan a ‘flu’? Az sose lesz meg -:), mást kell kitalálnia. Adja az oltását inkább a robotoknak, az oltás a tartalma alapján hétköznapi ismeretekkel is maximum gépeknek lehet való, csak másképp, és részben veszélyes hulladék.
  Évente többször is kiviheti az oltási szemetet a hulladék lerakóba, és a veszélyes hulladék lerakásért, ürítésért megfizetheti annak a díját, nem akadályozza senki. Ebben próbál alkudozni (évente hányszor ürít?)?

  A következő, remélem ennél profibb, bőbeszédűbb nyilatkozata a büntető népbíróságon lesz, és ez nem várat sokáig magára.

  1. Ez egy fontos cikk.
   Továbbra is kérdés, hogy mivel a tüske nem az oltóanyagban, hanem az oltás után a testben található, kimondható-e, hogy az a fém és fagyálló mérgezés testi semlegesítési, kiürítési reakciója miatti következmény.
   Egy gyulladás után: mondjuk legyen szifilisz vagy tbc, torokgyulladás, találnak specifikus bacit a tankönyvek szerint, a gyulladás gócokban. A mostani oltás okozta gyulladás után miért nem? A tüske fehérje számomra az oltás ‘baci’. Az okozat. Egy vegyi (sugár?) mérgezést követő méregtelenítési reakció nem/ vagy nehezen kiüríthető produktuma.
   Hogyan van mérve, vagy láthatóvá téve, miből látható, hogy a tüske kiürült?
   Mert azt mondjuk, hogy kiüríthető.

 2. Mit lehet ehhez hozzászólni…vagy kicsinálják a riportot készítőket, vagy illuminátus koloncként odadobják a tömegnek az “igazgató urat”, ha meg nem, akkor ők intézik el ha vallani mer. Minden esetre jókat röhögcséltek bejutván az interjú alatt. Az ilyeneket nem meginterjúolni kellene, hanem meglincselni, nem de!!!??? és kiakasztani valamelyik főtérre példaként, hogy elrettentő legyen a többi mocsok számára. Éppen itt lenne az ideje!

 3. A Pfizer bűnlajstroma, amely olyan hosszú, mint a Duna, ISMERT és PUBLIKUS. Tehát azok a személyek és hatóságok, akik kapcsolatban állnak a céggel, pláne, ha rendelnek tőle, tudatában kell hogy legyenek, hogy egy bűnszervezettel kollaborálnak. Vagyis a többségében tájékozatlan és naiv adófizetők pénzéből tartanak el és juttatnak rekord profithoz egy többszörösen visszaeső bűnszervezetet, amely ráadásul emberek tömegeinek megnyomorításából és megöléséből él. Mindezt TUDATOSAN és SZÁNDÉKOSAN! Ha nem lenne, aki megveszi a Pfizer toxikus kotyvalékait, akkor pillanatok alatt csődbe menne. Tehát a kollaboránsok egy fikarcnyival sem különbek, mint a pszichopata Bourla és tettestársai! Ők együttesen tartják fenn a globális bűnöző szindikátust!
  Erre nincs mentség és nincs bocsánat!!!

 4. Rengetegen szenvednek, meghaltak a méreginjekcióitól. Miért az emberek halnak meg, miért nem ez a sátánfajzat és még néhány társa?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük