3 thoughts on “V. Alkotmányjogi Konferencia

 1. A jog a valóság figyelembevétele nélkül hogyan lehet jog?- tettem már fel ezt a kérdést nemrég.
  Kiegészítem ezt azzal, hogy a gazdálkodás a természeti működés valóságának figyelembevétele nélkül hogyan lehet gazdálkodás? (Hasonlóan vonatkozik ez a kérdésem a tudományra is.)
  Azt is kérdezhetném, hogy mivel a mai jog „szent” iratok alapján készült, miért kellene ragaszkodni ahhoz, hogy bármilyen jog bármilyen vallásos irat( ilyen az NWO is, annak tekintik a hívei) alapján készüljön?
  Miért kellene ragaszkodni ahhoz, hogy a gazdálkodási modellek bármilyen vallásos irat alapján készüljenek? Miért kellene ragaszkodni ahhoz, hogy a tudományos értelmezések elfogadása bármilyen vallásos irat alapján készüljön?(Az NWO-WHO biblia alapján vannak vírusok és van genetika, ezen biblia szerint ebben kellene hinnünk, mert ez az IGE szerintük, és ezt szeretnék a torkunkon lenyomni.)
  Miért nem a józan ész és a természeti rend (=a Teremtő világereje) ismerete elfogadott? Egyébként kiemelem azt, hogy ismereteim szerint a Szent Korona Tan azt mondja, hogy a magyarság jogrendje történelmileg független a vatikáni egyházi jogrendektől, és azok felett áll. Talán azért, de erről több ismeretre lenne szükség, mert alapvető köze lehetett a természeti működés rendjének valóságához? Sokkal mélyebben meglévő gyökere lehet egy ilyen elkülönült rendszernek, és a rendszer széleskörű elfogadottságának, minthogy ez álmokból(?) eredne. A generációs tápanyag tartalék a (szülő)földben van a természetben, analógiája a családi rend az embernél. Illetve a modellemben a gazdálkodó tulajdonos-működtetői rend a generációs tartalék.

  Konkrétan a megtakarítás kérdése miatt vetődött ez fel bennem, mivel minden mesterséges hatalom gazdálkodási rendszer a megtakarítások elosztásán keresztül manipulál, most pedig főleg. Kinek lehet megtakarítása, és ki kontrollálhatja? A hatalom szintjének helye a világban a megtakarítások szabályozásán keresztül át tud kerülni a természeti működés szintjeiről egy szélsőségesen mesterségesre. A természetes hatalom gyakorlása mindenkinek önmagával kezdődik, a saját megtakarítás(tulajdon) teszi lehetővé, de ezen hatalom nélkül nincs lehetőség generációs tartalékra. A rabszolgaság pedig ott kezdődik, hogy erről lemondunk, minden szinten. A hitel adhatósági lehetőségi javaslatom pont erről szól. A tulajdonos-működtető gazdálkodó házon belül gazdálkodhasson a résztvevők tartalékaival (szabályozott kaláka). Az, hogy a megtakarítás a gazdálkodó hatalma, és nem kontrollálható kívülről, az olyan, mint a szabad rendelkezés a „(vissza)táplált földdel” a generációs túlélésért.

  A vallási elméletekben az ingyenesség keresztényi értelmezései szerintem teljesen félreértelmezések, tévutak.

 2. Az előző héten azzal fejeztem be, hogy „A közvetlenül vérző sebbe jutó hullaméregtől meg lehet halni. A közvetlenül vérbe jutó betegség méregtől meg lehet betegedni.” Minden méregnek egyben van egy frekvencia képe is.

  Nemcsak az anyagi határunk (bőr, nyálkahártya) sérülhet, hanem az érzelmi, gondolati csere által a lelki is, ráadásul az anyagi határ sérülése is sértheti a lelki határt is, a kettő egymásra is hat a testben. A lelken keletkező, szemmel láthatatlan nyílt sebbe ugyanúgy be lehet hatolni, a sebet ugyanúgy el lehet fertőzni, ahogy a látható fizikai seb is el tud fertőződni. Ahogy a fizikai sebnek is, a lelki sebnek is van begyógyulási ideje.
  Ahogy a fizikai határok sebzéssel is átléphetők, ugyanúgy léphető át gondolati sebzéssel a láthatatlan lélek határ. Aztán pedig az is közismert, hogy minden érzelmi-gondolati cserének is van egy rezonancia hatása. Ha már van egy nyitott, és be nem gyógyult lelki seb, bármilyen láthatatlan frekvencia képes behatolni ebbe a láthatatlan lelki sebbe, és ottragadni. Láthatatlan nyílt lelki sebeket egyébként a hétköznapi okokon kívül a lelki védővonalat célzottan megnyitó drogokkal és gondolati meditációkkal is lehet okozni. Nem véletlen a drogok betiltása, és az sem mindegy, hogy milyenek a gondolataink.
  „Gondolati hullaméregként” be tud jutni például az ittragadt holtak szellemi rezgése ( vagy Arkhónok stb.), ami az eredeti élet rezgési tartományt el tudja mozdítani, akár halálosan. Átmásolható a beteg gondolat szellemi mérge a lelki határon keletkezett sebbe való direkt bejuttatással.

  A mostani finom energetikai kísérletek (sokG) a lélek ezen határát, védőmezőjét próbálják áttörni és bombázni, egy nagyon rövid hullámhosszú, tartós energetikai sebzéssel, hogy például a holtak szellemi rezgése bejuthasson, de lehet önmagában csak azért is, hogy a gondolati energiákat lekössék.
  A sokG hálózat civil lakosság közé betelepítése nem egy katonai támadást kivédő rendszer, hanem egy civileket közvetlenül elektromágneses úton támadó rendszer, amit be kell tiltani, le kell szerelni, mert a katonai védelemhez az égvilágon semmi köze nincs.
  Másrészt felvetődik az a kérdés, hogy csak a rezonanciák mennyiben képesek önállóan felismerni és elégségesen begyógyítani a nyílt sebeket. Ugyanis a sebek begyógyultsága egyben jelzi azt is, hogy még dolgunk van-e vele.

  Ezek a gondolatok jutottak eszembe Dr. Cowan és David Icke ajánlott beszélgetéséből.
  Conversations with Dr. Cowan & Friends | Ep 75: David Icke
  https://www.bitchute.com/video/Qkmumat2smWI/

  1. Javítás az utolsó mondathoz: “beszélgetéséből” helyesen “beszélgetése alapján”. Most egyáltalán nem fordítottam.

   Eddig, amíg a fentieket így összefoglalva le nem írtam, nem volt számomra világos, hogyan tulajdonítható például az egyik legnagyobb sebgyógyító növényhez az ördögűző hatás. Az orbáncfű életerőre való gyógyító hatásterülete a hagyomány szerint a bőrön való áthatolás lehet, a belső idegi kábelek sértése, mint a myelin hüvelyen való áthatolás, a gerincvelői idegek sérülése, a fog idegek sérülése. Ezen kívül hatni képes a lelki határon való áthatolás miatti sebződésre, mint ilyen a lélek leszületési/megszületése és a kapcsolódó fizikai trauma sebének begyógyítása is.
   Amikor már az ördög is megszállott, és más sebek is látszanak, akkor lehet, hogy pont az orbáncfű(információja) az, ami elűzi a határokon keletkezett sebek begyógyítása által az ördögöt is, úgy mellékesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük