Van egyáltalán koronavírus járvány?

Minden tisztelet Pócs doktornak, aki egy ilyen agresszív, méltatlanul primitíven összeállított beszélgetés közepette (Három volt egy ellen – ez még a zsurnalizmusból is elégtelen) is vállalta, hogy a sötét kollégák fejébe világosságot töltsön. Végtelen kiábrándító az a szakmai gőg, az a mindenbe belekotyogó butaság, (még a német Püschel professzor boncolásait sem értette meg) a másikat túlkiabálással legyőzni akarás, amellyel Pusztai Erzsike próbálta legyűrni Pócs doktor szerény, tudományra, tényekre hívatkozó megszólalásait.

Államtitkárként sem remekelt a hölgy, de orvosi vitában való szereplése, kb. a sáros csizma az asztalon. Végtelen kiábrándító az olvasottság hiánya, a vakbuzgó talpnyalás, amellyel tudományos érveket felsorolni sem tudó Darvai László kolléga a valós vitát, egyáltalán a megszólalás lehetőségét is elvitatta, eltagadta volna Pócs doktortól valamiféle szent tehén orvosi középkori dogma nevében. Szegény háziorvos kolléga még a felsorakoztatott érveket sem hallja a másik oldalon, nem hogy megfontolni képes lenne azokat, nem hogy publikációkat olvasni képes lenne egy-egy Pócs doktor által felvetett témában. Az a Gladiátor film jut az eszembe, hogy amikor kiengedik az arénába a legyőzhetetlen harcost, hogy a császárral harcoljon, akkor előbb azért a biztonság kedvéért a császár megforgatja az oldalában a tőrt, kikötözött állapotában. Itt biztonság kedvéért hárman ülnek le vele szemben, zárszót nem adnak neki, belevágnak a szavába, szót nem adnak neki, csak ha kiharcolja, aránytalanul keveset beszélhet, még a 3:1 arányhoz képest is. A zárszó egy az ujságírást enyhén ugatni tudó műsorvezetőnek azt kellett volna jelentse, hogy legalább a háromból egy részben Pócs doktor is el tudja mondani a zárszavát, de nem ez az újságíró még annál is alább való volt. Ennek az embernek az volt a prekoncepciója, hogy van a képviselő úr, aki nem is orvos (igaz naponta betegeket lát el), és vannak a nagy doktorok, akik szava szent és természetesen ő sem a független és semleges sarok, hanem ő a harmadik ellenfél, aki újra és újra jól fel akarja törölni Pócs doktorral az arénát. Buta, primitív, sötét középkor a huszadik században, az újságírás gyászmenete, az orvosi viták szégyenei ezek az alakok. Minden tisztelet Pócs Alfrédnak. Ennyi.

Dr.Tamasi József

Féktelenül – 2021.03.04.

Müller Cecília állítása: https://orvosokatisztanlatasert.hu/operativ-torzs-szerint-328-fo-halt-meg-kizarolag-koronavirus-fertozes-miatt/

40 thoughts on “Van egyáltalán koronavírus járvány?

 1. Felháborító volt hallgatni ezt a fölényesen ostoba kovidkórust. PÓCS ALFRÉD DOKTOR ÚR annyira tiszta lélek, és intellektusában is annyival felette állt ennek a szolgalelkű csürhének, hogy semmit nem lehetett várni ettől a beszélgetéstől Ez a darvai a botsáskámhoz sem nyúlhatna ezzel a szemlélettel… demagóg, erőszakos, kirekesztő, vak, korlátolt, meg se lehet fogalmazni ezt a csekélyértelmű lényt. Az országot kisemmiző rendszerváltó pártbrigád hordószónok pusztaierszébetje semmit sem változott, ma is ugyanaz a lkonszenzuskereső, saját magának bármikor ellentmondó szajkó.

 2. Kedves Tisztánlátók!

  Pócs doktor Eger TV-s videója is nagyon feldúlt!
  Hihetetlen ez a cinikus szemellenzős riporter, és a hatásvadász dogmaszajkozó két másik, tényszerű ismeretek elkeserítő mértékű hiányában, elképesztően alultájékozott jelenség merészel sárbadöngölni próbálni legszélesebb körben és világosan igazolt ellenvéleményeket. Azon tűnődöm, hogy ennyire tudatlanok, vagy ennyire korrumpálták őket!
  Komikus, vagy inkább félelmetes, ahogy olyan háziorvos, aki álorvosoknak és álszakértőknek aposztrofálja a nála toronymagasan képzettebb nemzetközi professzorok, kutatók százait, ezreit! Valószínűnek tartom, hogy alapszinten sem ért idegen nyelveket.

  El kell ismernem, hogy én ennek az általam is már jóval korábban ismert forgatókünyvű egész nonszensz szomorújátéknak legelső napjától COVID-járványtagadó és a “COVID oltásoknak” nevezett aljasságnak minden körülmények közti ellenzője vagyok!

  Gratulálok Pócs doktor nagyszerű kiállásáért és neki is nagyon jó egészséget és kitartást kívánok, csakúgy, mint a többieknek!

  Csak az érdekesség kedvéért csatolom ezt az angol nyelvű videót, mert sajnos nagyon jól mutatja mennyire elszántan törnek a gonosz erők céljuk elérése felé az amerikai fronton is:
  https://www.bitchute.com/video/il_pe_BYSUU/

  1. Még az jutott eszembe, hogy mit szólt volna a három pártmunkás, ha Pócs doktor felkéri őket, hogy mondjuk egy hét múlva a következő adásban szíveskedjenek főlényeskedés helyett bemutatni egy valós izolált COVID-19-es vírust, vagy annak bármelyik érdemben lekövethető “mutánsát”!?
   Már én is nagyon szeretnék a szemébe nézni enek a nagyon rossz, gonosz, félelmetes és nagyon halálos valamicskének, amit se a WHO, se a CDC, Hopkins, Koch vagy senki más sem volt képes a tudományos világnak prezentálni eddig tudtommal, súlyos erre kitűzött “sikerdíjak” ellenére semi…
   Vagy rosszul tudom?

    1. RE: https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article
     “Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 from Patient with Coronavirus Disease, United States”

     “First, in the section titled “Whole Genome Sequencing,” we find that rather than having isolated the virus and sequencing the genome from end to end, they found 37 base pairs from unpurified samples using PCR probes  This means they actually looked at 37 out of the approximately 30,000 of the base pairs that are claimed to be the genome of the intact virus.  They then took these 37 segments and put them into a computer program, which filled in the rest of the base pairs. 
     To me, this computer-generation step constitutes scientific fraud…
     the virologists found that solutions containing  SARS-CoV-2 — even in high amounts — were NOT, I repeat NOT, infective to any of the three human tissue cultures they tested.  In plain English, this means they proved, on their terms, that this “new coronavirus” is not infectious to human beings.  It is ONLY infective to monkey kidney cells, and only then when you add two potent drugs (gentamicin and amphotericin), known to be toxic to kidneys, to the mix.”
     https://drtomcowan.com/only-poisoned-monkey-kidney-cells-grew-the-virus/

     “We asked several study authors “Do your electron micrographs show the purified virus?”, they gave the following responses:
     Study 1: Leo L. M. Poon; Malik Peiris. “Emergence of a novel human coronavirus threatening human health” Nature Medicine, March 2020
     Replying Author: Malik Peiris
     Date: May 12, 2020
     Answer: “The image is the virus budding from an infected cell. It is not purified virus.”
     Study 2: Myung-Guk Han et al. “Identification of Coronavirus Isolated from a Patient in Korea with COVID-19”, Osong Public Health and Research Perspectives, February 2020
     Replying Author: Myung-Guk Han
     Date: May 6, 2020
     Answer: “We could not estimate the degree of purification because we do not purify and concentrate the virus cultured in cells.”
     Study 3: Wan Beom Park et al. “Virus Isolation from the First Patient with
     -CoV-2 in Korea”, Journal of Korean Medical Science, February 24, 2020
     Replying Author: Wan Beom Park
     Date: March 19, 2020
     Answer: “We did not obtain an electron micrograph showing the degree of purification.”
     Study 4: Na Zhu et al., “A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China”, 2019, New England Journal of Medicine, February 20, 2020
     Replying Author: Wenjie Tan
     Date: March 18, 2020
     Answer: “[We show] an image of sedimented virus particles, not purified ones.”
     Regarding the mentioned papers it is clear that what is shown in the electron micrographs (EMs) is the end result of the experiment, meaning there is no other result that they could have made EMs from.
     That is to say, if the authors of these studies concede that their published EMs do not show purified particles, then they definitely do not possess purified particles claimed to be viral. (In this context, it has to be remarked that some researchers use the term “isolation” in their papers, but the procedures described therein do not represent a proper isolation (purification) process. Consequently, in this context the term “isolation” is misused).
     Thus, the authors of four of the principal, early 2020 papers claiming discovery of a new coronavirus concede they had no proof that the origin of the virus genome was viral-like particles or cellular debris, pure or impure, or particles of any kind. In other words, the existence of SARS-CoV-2 RNA is based on faith, not fact.”
     https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

     https://andrewkaufmanmd.com/sovi/

     https://www.fluoridefreepeel.ca/university-of-toronto-sunnybrook-hsc-have-no-record-of-covid-19-virus-isolation/

     https://thevirushoax.atlassian.net/wiki/spaces/VIRUS/pages/294913/The+Virus+Hoax

    2. Köszönöm!
     Csak nehogy magyarázkodás legyen a vége az izolálási metódus pontosítását illetően.
     Mindenesetre bekérek egy kis mintát kóstolónak!

     1. Az alábbi ‘apróság’ is érdekelheti:

      The Chinese scientist’s name is Dr. Wu Zunyou. He is the chief epidemiologist at the Chinese Center for Disease Control and Prevention. NBC News reporter, Janis Mackey Frayer, conducted a brief interview with Dr. Zunyou on January 23, 2021.
      Frayer mentioned that “samples” were taken, a year ago, at the beginning of the “outbreak,” from the infamous Huanan market in Wuhan. She then asked Dr. Zunyou, “Why has the data not been shared?”
      He answered, “They didn’t isolate the virus.” He was referring to tissue samples taken from animals sold at the market.
      That’s an interesting answer. Why have researchers and scientists claimed SARS-CoV-2 crossed species from animals to humans at that market, when no one ever isolated the virus from samples taken at the market?

      The next, and far bigger question, is: When Dr. Zunyou says, “They didn’t isolate the virus,” is he ONLY referring to tissue samples taken from animals at the market? Or does his answer also apply to the first 40 human cases of pneumonia in Wuhan, which were claimed to result from a newly discovered coronavirus?
      I’ve queried Dr. Zunyou. We’ll see if he replies.
      https://blog.nomorefakenews.com/2021/02/16/they-didnt-isolate-the-virus/

      P.S. Jó étvágyat a kóstolóhoz!

     1. Egy újabb videóban
      https://odysee.com/@theconsciousresistance:7/Has-COVID19-Been-Isolated–with-Dr.-Andrew-Kaufman-and-Dr.-Thomas-Cowan:e
      Cowan a vége felé elmondja, hogy a valóban érdekes kérdés nem is az, hogy megfelelően azonosították-e a vírust. Hanem szépen előveszi a Pfizer dokumentumait és kimutatja a Pfizer dokumentumok alapján, hogy az oltóanyaguk nem a covid19 betegséget előidéző vírussal szemben van készítve, hanem egy elgondolt szekvenciákkal rendelkező vírussal szemben. Akkor miért volna megfelelő az oltóanyag? De lehet, amúgy is tudták a szekvenciákat, pl azért mert esetleg igaz ez a hír:
      https://humansarefree.com/2020/10/bombshell-proof-rothschilds-patented-covid-19-biometric-tests-in-2015-2017.html

 3. Kedves Pócsik Doktor Úr

  Jó egészséget és erőt kívánok. Nincs egyszerű dolga. Visszatekertem Pusztai doktornő szavaihoz, nem akartam hinni a fülemnek. Azért nincs influenza, mert maszkot hordunk.. Rendben, de a maszkot elsősorban a covid miatt hordjuk, az meg ugye nagyon is van. Mindkét betegséget vírus okozza az eddigi tájékoztatás alapján így tudom, bár nem vagyok orvos. Akkor most mi van ???!!!

  üdvözlettel

  Anna

 4. Tisztelt Pócs Alfréd Doktor Úr!

  Így, a Nagyhét előtt az az érzésem támadt a beszélgetés megtekintése után, mintha Jézust láttam volna a két lator közt a Golgotán. Ön középen, s az Ön két oldalán megszólalók közül Pusztai Erzsébet inkább szitkozódva, Darvai László pedig inkább az érzelmekre hatást gyakorolva fordult állandóan szembe Önnel, a megértésnek a legcsekélyebb jelét sem mutatva. A legjobb az volt, amikor Pusztai Erzsébet nem hallott Müller Cecília beismerő nyilatkozatáról. Nos ennyit a tájékozottságáról.
  Továbbra is kérem a Mindenhatót, hogy adjon erőt és higgadtságot az igazságért vívott küzdelméhez!

  Üdvözlettel: Pintér István

  1. Én is így láttam szegény Pócs doktor urat, Krisztust a két lator között. További kitartást az orvosokatisztanlatasert doktor urainak!!!! Tisztelettel, Székely Judit

  2. Ahol a “pénz, paripa, fegyver” – ott az igazság (?)

   “When injustice becomes law,
   Resistance becomes duty.”
   Th. Jefferson

   Szabad fordításban:
   Amikor az igazságtalanság válik törvénnyé (joggá),
   Az ellenállás kötelezettség.

   1. Már a vérszerződés tartalmazta az ellenállás jogát, ami az Aranybullába a híres ellenállási záradékként jött át. Történelmi hagyományaink szerint jogunk van tisztességtelenség esetén az ellenállásra. Még akkor is, ha azt a paszust I. Lipót zsarolással kivetette onnan.

 5. Jó egészséget és kitartást kívánok az egész csapatnak, a tisztánlátóknak és még azoknak is akik elvesztek a hazugságok tömkelegében!

  Egyszer minden rossz és gonosz hatalom elbukik, legyen szép napjuk!

 6. Gratula Pócs doktornak. Beírtam az egri TV youtube csatornájára is. Felmosta a padlót ezzel a két agymosottal. Nem lehetett könnyű indulatok nélkül vitatkozni ilyen két propaganda szócsővel. A hölgy állandóan belepofázott Pócs doktor válasziba nem hagyva végig mondani a mondandóját – értelmes dolgot mondani meg nem tudott. A Darvas László meg egy katasztrófa, annyi intelligenciája sincs a figurának, hogy rendesen megválaszoljon egy egyszerű kérdést, ahelyett se füle se farka fejtegetésekbe bonyolódott aminek alig volt értelme vagy valami köze a kérdéshez.

  1. Utólag megszámoltam az Eger TV youtube oldalán a kommenteket. Eddig 47 komment volt. Ebből 1 volt neutrális, 1 a háziorvost támogatta, 2 kommentelő pedig Pócs doktort támadta. Más szóval 47-ből 43 kommentelő Pócs doktor véleményével értett egyet.

 7. Durva műsor volt! Részvétem Pócs doktornak! A hisztéria mindig gyanús! Oltsa be magát, aki akarja, a többit meg hagyják békén, de nem fogják! Ez a meghatott doki, anyák, apák halnak meg! Miért? Eddig kik haltak meg? Aki a földre születik, mind halottan távozik, tök mindegy mi volt előtte! Orvosok? Betegségügyi menedzserek vagy durva agymosással, vagy pénz, és praxis féltésből, de akik hallgatni tudnak egy olyan emberről, mint Dr. Ryke Geerd Hamer, azoknak a győzködését nem hiszem el, nem hiszem hogy jót tud adni! Ezt kéne siratnia annak a könnyező háziorvosnak! Ahogy utal rá Pócs doktor úr is, hogy a halálfélelem indítja el a tüdőprogramot! Erről a Földről csak is és kizárólag azokat a nagy koponyákat tüntették el ideje korán, akik valójában tettek, mondtak valamit az emberiségnek! A tudásra ráültek, mert mást terveztek az emberiséggel. Van, aki uralkodni akar, a többinek meg kell, egy uralkodó, aki megmondja, hogy mit tegyen. Az emberiség szeret ringani valami álomhajón, és olyan hülye lenni, hogy lassan már azt is bemondják neki a villamoson, hogy a leüléshez hajlítsa be a térdét, úgy könnyebb lesz! Viszont penge a videojátékokban, sorozatokban, celebekben, melózni is el tud menni és mindenről van véleménye, de rendeletekkel jól szabályozható.

 8. Dr. Pócs Alfréd ! További kítartást önnek !! A Másik két felet plussz a műsórvezetőt most nem illetem szavaimmal ! Láttam és hallottam azt amit ! (Vicc Volt Az egész,szép színjáték).. Kitartást , Kívánok Önnek !

 9. Kedves Pócs Doktor Úr!

  Ne adják fel! Egyszer úgyis ki fog derülni, hogy Önöknek, a tisztánlátó orvosoknak van igaza. Figyelemmel követem minden megnyilvánulásukat, sok erőt kívánok és Isten segítségét kérem további küzdelmükhöz.

  Szánalmas vitapartnerei az alapvető logikai érvelésre és annak elfogadására sem voltak képesek, csak az indulataik vezérelték őket. Ön toronymagasan felettük állt a vitában.

  Őszinte tisztelettel

  Piroska

 10. Végre egy egyértelmes vita, beszélgetés, több, mint egy állásponttal! Ez segít a tisztánlátásban, nem az egyoldalú “megmondás”. Az utópályán szembejövő “őrült” és a kisebbség-többség esetéhez: Galileo elég kisebbség volt a geocentrikus világképével, ma már akkori eretnek tanai triviálisak. Akor sem a többségnek volt igaza. Egyszer majd eldől ez a vita is.

 11. Mit is mondott korábban Athony Fauci a maszkokról pl. a spanyol nátha kapcsán…
  Jó hogy eltűnt az” infulenza”…..,az ugye “nem megy át a maszkon”
  Pedig hát méretben nagy különbség nincs… a “mostanihoz”képest
  Van svájci,de több is tanulmány a maszkokról.
  Meg kéne nézni.

 12. 1: Semmelweiset egész életében leszamarazta az egész európai orvosszakma, és ölték az anyákat a szülészeteken negyven évig…
  2: Rengeteg orvos és bölcs ember oltásellenes a történelemben. A felvilágosodás-materializmus se volt jó mindenki szerint…
  3: A műsorvezetőtől azért bátor és kivételes dolog volt a meghívás. Ugyanakkor a 3 az egy ellen felállás már nem túl elegáns.
  4: Neill Z. Miller Védőoltások c. könyvéből és a Nebáncsvirág Egyesülettől (nebancs.hu) sok minden megtudható, aminek száz éve az ellenkezőjét tanítják a jóhiszemű orvosoknak is.
  5: Azért furcsa, hogy “bizalmat” kér a hivatalos orvoslás (a kényszerítés, egyoldalú propaganda mellé) – meggyőzést, hitelességet, párbeszédet nem tud felajánlani a társadalomnak?

 13. A párom műtétre vár . Ezt csak akkor teszik meg , ha beoltatja magát . Akkor kötelező , vagy nem ?

 14. Drága Pócs doktor úr, hogy bírta ki ezek között a rosszindulatú emberek közt? Ja ,és igen, Dr. Müller Cecilia 2021, január 13-ai videójában az Operatív törzs tájékoztatójában mondta, hogy 2020-ban Magyarországon az összhalálozás 10,948 fő volt, ebből csupán 3% volt a kimondottan koronavírusban elhunytak száma, tehát ezért kellett az egész országot tönkre tenni, és még ma is folyik. Jó lenne ha ezt a videót bemutatnák Dr. Pusztai Erzsébetnek.

 15. Meg nem lattam a musort csak a kommentekre reagalva irok,
  A virust valoban nem izolaltak. Erre bukkantam a napokban es bevallom padlot fogtam
  https://www.eurosurveillance.org/docserver/fulltext/eurosurveillance/25/3/eurosurv-25-3-5.pdf
  “In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community.”
  Ha virus sincs akkor jarvany sincs hanem valami mas es akkor nem tudni azt sem hogy a vakcina minek van

 16. Pusztai Ezsébetet nem fogja megdicsérni a Covid-1984-maffia. Mert ha igaza lenne, és tényleg “azért tűnt el az influenza, mert maszkot hordunk”, viszont a SARS-CoV-2 nem tűnt el a maszkhordástól immár 1 éve, akkor abból az következik, hogy a maszk nem véd a SARS-CoV-2-től.

 17. Nem tudom, kedves kommentelők: a szkepticizmusnak nincs két oldala, ha az egyik végén forró, akkor a másikon is az, ha egyik széle borotvaéles, akkor a másik is az. Egy falumbeli felajánlotta az oltásadagját a facebookon a parlamenti képviselőknek: két hétre kitiltották. Hol van ez Gödénytől? Toroczkaitól? Mi van akkor, ha jószándéka ellenére, a fb Gödényit csak inhibitornak vagy katalizátornak alkalmazza, majd egy kritikus pillanatban megszabadul tőle? Bemérhető, vezethető algoritmusellenzék? Facebook forradalmak? Ismét? Ha van Bosch, Coleman, és Cahill állításaiban egy szemernyi igazság is, és belenavigálnak minket egy súlyos demográfiai és gazdasági válságba, amelyhez hasonlót nagyszüleink éltek meg, akkor az új társadalmat kivel fogjuk felépíteni? E négy orvossal? Tisztelem őket, erős karakterek, következetesek, és tisztán beszélnek: de nem terhelhetők. Ki lesz az, akit a nemzeti bank vezetésével majd megbízhatunk? Például. Mélyebbre kellene nézni. Valljuk be: nem akarunk semmin sem változtatni, – mert nem hisszük, hogy lehetséges. A rendszer első deficitje a jellemünkben van: ez az a varázsfuvola, ez a varázsszőnyeg.

  1. A 4 orvosnak reálisan nincs esélye kormányra kerülni, de ez nincs is tervben, úgyhogy az ilyen kérdések mint : “az új társadalmat kivel fogjuk felépíteni?” nekik való ide küldése csak gumicsont.

 18. Kedves Pócs úr!
  Minden tiszteletem az Önöké, de a Müller Cecília által idézett 3%-ot minden bizonnyal ideje felülbírálni. Egyébnként sajnos, a műsorban sem sikerült pontosan idézni, hogy mire vonatkozik a 3% – nem is értették a beszélgetőtársak.
  Tudjuk (már aki), hogy az “elhunytak” bármiben elhunytat jelent pozitív PCR-teszttel (tehát senki nem tudja, hogy pontosan hányan haltak meg konkrétan koronavírus-betegségben), de az ismerősökkel való beszélgetésekből az derül ki, hogy kizárt, hogy ez jelenleg is csak 3%.
  Egyébként javaslom, feszegessék azt is egy-egy ilyen nyilvános beszélgetésben, hogy vajon miért nem ismert immár egy éve a legalapvetőbb mutató: hány koronavírus-beteg (nem csupán PCR-pozitív!) van, vagy legalább a “kórházban ápoltak” (értsd: bármivel PCR-pozitívan kórházban lévők) közül hányan ténylegesen koronavírus-betegek.

 19. Szóval nem is mínősítem a 3 emberke szerű képződmény megnyílvánulásait. ??
  Sajnáltam Dr Pócs Alfrédot, hogy ilyen emberekkel kell “vitatkozni” akik a lába nyomába sem érnek. Mert ő egy tiszta szívű, példa értékű orvos. És a hozzá hasonló embereknek köszönhetem, hogy van még bennem remény hogy ennek az igazstágtalan rémálomnak egyszer vége lesz. Úgyhogy ezúton is köszönöm, hogy vannak nekünk. ❤️
  Hiszek benne, hogy a jóság egyszer utat tör magának…..

  /Csak még valamit: nem is értem, ezek nem hallják saját magukat? Ha az influenza nem terjedt mert maszkot hordunk akkor a korona mégis hogyan terjed? Egyik állítás üti a másikat.
  Már azt se tudják mit hazudjanak. A józan paraszt észt meg valahol elhagyták a nagy iskoláik közepette.
  Szégyenletes amit művelnek már….. Na mindegy nem is idegesítem magam.
  Szép napot mindenkinek..

 20. Csodálom azt az erőt és higgadtságot, amellyel Önök küzdenek mindnyájunkért! Ezt a józan hozzáállást tanítani kellene!
  Meggyőződésem, hogy a svédeket is a hazaszeretet vezényelte, amikor emberbarát ajánlásokat fogalmaztak meg polgártársaik védelmében.

 21. Dr. Pócs opponensei vagy teljesen tájékozatlanok a világ dolgait illetően, vagy saját egzisztenciájuk érdekében válnak végtelenül tájékozatlanná és feledékennyé.
  Dr.Pusztai álláspontja nem okoz meglepetést, ő 30 éve politikus és elvtársainak (most éppen a V21 csoport tagjai, https://www.v21.hu/) elvárása szerint foglal állást, a tények kevéssé zavarják. Dr.Darvai talán nem tud róla, de az általa dícsért tudósok, akik mostanában az oltóanyagokat kutatják, egyidejűleg biológiai fegyverek fejlesztésével is foglalkoznak régóta, nagyhatalmak szolgálatában. Bizonyára nem értesült az EVENT 201 elnevezésű konferenciáról sem (https://demokrata.hu/vilag/gyanus-tenyek-a-koronavirus-korul-203179/), a résztvevők kilétéről sem hallott még mostanáig.

 22. Pócs doktor úr! Ezekkel nem érdemes vitatkozni! Pszichológiai szempontból nézve nagyon valószínű, hogy ők, és talán a műsorvezető is, nagyon jól tudják az igazságot. Csak azt nem akarják, hogy mi is tudjuk.

 23. „Krisztus a Pilátus előtt.”

  A farizeusok csak mondják. „Beszéljünk”, de nincs miről beszélnünk. A döntés rég megszületett. Már rég nincsenek érvek, ész-érvek. Senkit nem is érdekel az. Valójában nem is szabad azt keresni, mert senkit nem érdekel. Eluralkodott a pánik. Az mondja, hogy vigyázzunk egymásra, aki magát félti. És az betegszik meg aki fél. Ez most sincs másképp. Egy fordított világ van. A szavak elvesztik mélységüket, tartalmukat. Orwelli újbeszélül: a szavak jelenthetik eredeti értelmük ellentétjét is. Itt tartunk: https://www.youtube.com/watch?v=AdG25eDnUU8

  Doktor Úr!
  Minden tiszteletem az öné! Nem volt ez egy könnyű meccs! Önt kollégái többször becsmérelték, sőt mi több, meg is sértették. Körbevette három „farizeus”, akik nem a lélek hangján beszéltek önnel. Vélhetőleg nem is tudnak Ők úgy beszélni, ebből kifolyólag nem is értik amit mond, ahogy mondja. Mert sokszor az „ahogy mondja” többet elárul az „amint mond”-nál. Gőgösség és egyfajta kioktató felsőbbrendűség sugározott belőlük. Az évek tapasztalata azt mondatja velem, hogy az beszél a tudásról, akinek nincs, de lusta tenni érte, hogy legyen. Magyarán: olvasásról beszél de nem olvas. Keresésről beszél, de nem keres, így nem is talál. Azt találja csak meg amit könnyen fölszedhet (elé raknak), de mélyre nem ás. Bizalomról vagy annak hiányáról beszélnek, de leginkább magától érthetődő módon elvárnák azt, mintsem megdolgoznának érte. A bizalmat nem lehet orvosi diplomával, hatalommal, pénzel mérni, kiváltani! Azt ki kell érdemelni! Kollégáit ez a bizalomhiány szemmelláthatóan nagyon zavarta. Nyilvánvalóan, kollégái nem keresik az utat, ők saját karrierjük fényében a szakmaiságuk csúcsán érzik magukat. Úsznak az árral, ami nem igényel különösebben nagy erőfeszítést (biztos karrier). Ez minden rendszerben sokkal könnyebb, kényelmesebb, kifizetődőbb, mint gondolkozni. A rendszerek nem szeretik a független, tágabb értelemmel bíró gondolkodást. A rendszerek fő tulajdonsága a dekadnecia. Pedig aki valóban tud az csendes. „Az igazi tudás néma” és sohasem kioktató! Erről ismerszik meg.
  Meg kell, hogy jegyezzem, hogy a lexikális tudás és az intuitív tudás két különböző szint. Ez utóbbival kollégái nagy valószínűséggel nem rendelkeznek (ez nem tanulható, ez adottság, egyfajta minőség az emberek között). Ez pedig nélkülözhetetlen a gyógyítás művészetéhez.
  Mire képezik a mai orvosokat? Külső tünetek alapján, számítógépes protokollból kiválasztani a felírandó gyógyszert, … Az ember egy eszköz = egy erőforrás, nem több.
  No, ezt csak rendszerben lehet megvalósítani! Erre tényleg jó lesz az orvosrobot. (már tesztelik)

  A farizeusok most is keresztre küldenék Jézust. Efelől semmi kétségem. A helyzet mit sem változott. Semmelweist is először megölték majd piedesztára emelték, majd a nevében inkvizíciót hajtanak végre. – Mintha már láttunk volna ilyent? – A mai tudomány teljes mértékben ráhúzható a farizeusi minőségre. Akinek megvannak még a lelki szemei az látta, hogy a stúdióban mi zajlott le. Aki nem látta annak nincsenek meg hozzá a szervi (inkább lelki) adottságai. Csak halkan jegyzem meg, a mostani események kapcsán – meggyőződésem – az emberek, az emberiség lélektelenítésének egyik fő mozzanatához érkeztek. Vakójában ez a fő cél. Sok éve zajló folyamat ez. Az ember lényét alkotó hármasságból kivenni az Isteni minőséget, a Lelket.
  Ön megtette amit meg kellett tennie. Én láttam a keresztet a hátán „Isten segedelmével”.

  A vakcinavita: Az orvosszakmai etikai és a tudományban hosszú évek alatt kialakított és elfogadott normák, szabályrendszerek kerültek fölrúgásra cirka egy év alatt. Hogy lehet így szakmaiságról beszélni?

  Sok erőt kívánok!

 24. Hát, ez az egész kis “műsorka” azt hiszem nagyon is minősíti a résztvevőket… (a mainstream mediát nemkülönben)
  Szerény véleményem, álláspontom szerint:
  1. A műsorvezetőnek fogalma sincs az egészről, lerí a fiziognómia…
  2. Pusztai Erzsébet szinte nulla vitakultúrát tanúsít; közbevág minősít, stb. Hiába; Nomen est omen…
  Vajon, hol szocializálódott? Ez lenne a “szakmaiság”? Nem menti az sem, hogy “politikus” (volt, van, lesz?).
  3. A férfi “gyakorló orvos” semmit sem mond érdemlegesen, helyette moralizál, osztja az “észt” – de kérdéses, hogy miből és honnan…
  4. Mindkét szakember abszolút tájékozatlannak és dilettánsnak imponál, egyszerűen nincsenek érveik, a demagógia pedig, nem érv.
  5. Minden tisztelet dr. Pócs Alfrédnak, hogy megőrizte higgadtságát, és képes maradt érvekkel érvelni. A másik oldal egyetlen szakirodalmat sem volt képes nevesíteni, még talán K. Mullisról sem hallottak, sem dr. Müller Cecília 3%-áról /melyet Toroczkai 0,9 %-ra redukált/, sem a Lisszaboni Fellebbviteli Bíróság ítéletéről, amit már ausztriai is követett, stb.
  6. Szerintük, abban sincs semmi kifogásolnivaló, hogy mindenki Covid-halottnak minősül, akinek valaha pozitív tesztje volt, vagy lesz akár post mortem (dr. Müller Cecília, dr. Szlávik, stb. nyilatkozatai).
  7. Az is rendben van, ha a dominánsan fals-pozitivitást generáló PCR-tesztelés az etalon? Ez mondja ki a verdiktet, az áment?

  Tényleg hol tartunk, hová megyünk, pedig már rég elmúlt 1984 (Orwell)…
  Cogito ergo dubio hová lett?

  Megdöbbentő, hogy mi zajlik, és mi az, ami történik – egyszerűen hihetetlen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük