Változások az Egyesült Királyság oltás programjában: vakcina 3 havonta!


https://www.bitchute.com/video/MKttnnJ1HLBS/

A beszéd további részében szerepelt, hogy az immunbetegségekben szenvedőknek 4. oltást kell kapni, valamint az, hogy a 12 – 18 éves gyerekeknek be kell adni a 2. adagot 12 héttel az első adag után. Amikor a gyerekek oltását elkezdték, természetesen mindenhol azt írták, hogy csak egy adagra lesz szükségük.

A beszéd további része megtekinthető itt: https://www.youtube.com/watch?v=4pzdMAaq0uM


11 thoughts on “Változások az Egyesült Királyság oltás programjában: vakcina 3 havonta!

 1. Ezeken a sötét figurákon kellene tesztelni az általuk sebtében engedélyezett mérgező kotyvalékokat – persze nem az 1-gyel végződő szériából, hanem a valódi “hatóanyagot” tartalmazóból -, a saját szabályaik szerint 3 havonta beadva.
  Kíváncsi lennék, meddig bírják.

 2. Ahogy Én látom, mindenhol a leváltott miniszterek után, még agresszívabb, háttérhatalmi erőket kiszolgálni akaró egyének kerülnek hatalomba. Itt van ez a Pakisztáni bevándorló családból származó Sajid Javid skinhead (jó Én is borotválom a fejem ez csak poén).
  Matt Hancock se volt semmi a túlnyugtatózásokkal, de ez, hogy mindenkit 3 havonta oltogatni akar, nem semmi. És a honos népek mit szólnak a bevándorlók gyerekének eme politikájára? Jó volna megnézni rasszok alapján, hogy hogyan oltogatják az embereket, és hol vannak lebetegedések túlnyomó többségben. Kinek adnak placebót, kinek nem.
  Osztrák Kurzot váltó paprikajancsit is látjuk mit csinált, és a Német Merkelt leváltó Olaf Scholz sem enyhíteni akar. https://444.hu/2021/11/30/nemetorszagban-is-bevezetne-a-kotelezo-oltast-az-uj-kancellar
  Gyúrnak nagyon az egész emberiség fellázítására, hogy összeomlaszthassák az egész rendszert, hogy aztán a káoszból kiemelkedjen az új rendszerük, az antikrisztusukkal egyetembe.

 3. ANGLIA-(Hol vagy Cromwell…?!)Sajnos de teljesen elkepeszto az amit Anglia mostani un vezetoi/azaz teljes tonkre tevoi …/muvelnek. Hivatalos adatok szerint is mar kozel 6 millio azoknak a szama akiknek korhazi ellatasa/kezelese maradt el az elmult honapok soran a korlatozo intezkedesek miatt.Most pedig gyakorlatilag ujra be akarjak zarni az embereket-egy olyan un uj virus variansra hivatkozva amirol az aki um kimutatta az is azt nyilatkozta nehany napja az angol sajtonak -es meg az angol mainstream media is ezt lehozta-hogy egyaltalna nem veszelyes….Tiz ezer font birsaggal fenyegetve ezek a szornyetegek azokat az embereket akik meg merik szegni ezeket az uj korlatozasokat. A jo hir viszont az-es rengetegen latjak mar es ebredkek fel- – hogy ezek a szornyetegek mar ugy hazudoznak hogy egymast hazudtoljak meg nyltan es egy az egyben…..

 4. Hogy sietnek, mi? 🙂
  Bár az Daily Mail comment szekciója valószínűleg nem egy reprezentatív minta, jó részük már felébredt, de ők azok akik olvasnak, mégis úgy tűnik, hogy nincs tolongás a 3.-ért. Enyhén szólva. Úgy érzik átverték őket, nem ezt ígérték. Valamint mindenki kezdi látni, hogy az ismeretségi körében az oltottaknak van mindenféle nyavajája és majdnem mindenki ismer valakit vagy inkább valakiket a szorosabb környzetből, aki meghalt vagy megnyomorodott.
  Valószínűleg itt is megpróbáják erőltetni, de nem lesz egyszerű. Azért ez mégis az a nemzet amelyik az EU-nak is beintett. Emiatt megszavaztak egy gumi szájkosár-törvényt, úgy tudom karácsony környékén lép életbe, hogy megakadályozzák az info áramlást.

  1. Az a baj, hogy mindenféle nyavaja magyarázata lehet post-covid is. És ha orvoshoz fordul, az orvos nem azt fogja mondani, hogy a vakcina mellékhatása, hanem azt, hogy post-covid. Még akkor is, ha nem is volt az. Könnyen mondhatja, hogy tünetmentesen volt covid-s.
   Egy orvos ha a képébe mondja valakinek, hogy ez van, akkor az elhiszi.
   Nekem is mondta már orvos a képembe, hogy bizonyos tünetemet csak műtéttel lehet gyógyítani ezekkel a szavakkal: “Nézze! Én 100 és 100 ilyen esetet láttam mint ez, maga csak egyet. Kinek hisz akkor? Meg kell műteni, mert különben nem fog magától meggyógyulni!”
   Be is szartam tőle, el is hittem neki.

 5. Az látszik ,hogy nagy a kapkodás már,nagyon erőltetik ezt a valamit,de a sorsíró benyújtja majd,hogy itt a számla-KARMA a neve.

 6. A fenti “úriember” aki beszél vagy beszéltetik a 3 havi oltási protokolról,valószínűleg elfelejtett konzultálni azon angol kardiológussal aki az oltások azonnali leállítását kéri!
  Németországig így valószínűleg már el sem lát,hisz ott is az oltások számának emelkedésével nő a szívproblémák száma.
  De sebaj,ahogy kinéznek a történések az látszik,hogy a kormányok egymást túllicitálva a hülyeségben,
  hoznak az emberek szabadságjogait korlátozó,megosztó,szegregáló rendeleteket ,és különféle oltási programokat menetrend szerint.
  Sokszor beszélgettem szüleimmel a háború utáni félelmetes időszakról.
  Egyszerűen nem engedheti meg az emberiség ,hogy ugyan azok az idők visszatérjenek.
  Én nem szeretnék olyan dolgokról mesélni.
  Rajtunk múlik.
  Ahhoz hogy a világ változzon mindenkinek magában kell elkezdenie változni!
  Nehéz ,irgalmatlanul nehéz feladat elé állították az emberiséget,és azok akik most a másik oldalt szolgálják még, ők is tisztában vannak vele,hogy rossz ügyet szolgálnak,legalábbis egy jó részük biztosan.
  Már régóta ,több ezer éve zakatol az emberiség vakvágányon,megvezetve,de ennek muszály változnia jó irányba!
  So sem szabad a hitünket elveszíteni,a reményt feladni!
  Néha nagyon nehéz,de mosolygok,mert a lelkemnek is jobb!
  Ami az magyarországi járványkezelést,oltási protokolt illeti számomra akkor vált hiteltelenné a történet teljesen amikor azt publikálták az emberek felé,hogy két oltás elég,ilyen átoltottságnál nem lessz 4. hullám.Aztán lett 4.hullám,3.,4. Oltásról ,meg kötelező oltásról beszélnek!
  Mit is mondott áprilisban ezzel kapcsolatban a miniazterelnök úr?
  Csupa,csupa ellentmondás.
  Ha nincsenek tisztában a koktélok hatékonyságával ,akkor minek kommunikálnak fals infókat.

  Nem akorom nevesíteni az illetőt aki az ATV-ben arra a kérdésre,hogy oltatná -e a gyerekét korábban nem adott hátározott választ.
  Most nem rég azt mondta ,hogy oltatni kell a gyerekeket,mert a felnőttek nagy százalékban nem oltakoztak.Valahogy így fejezte ki magát.
  Azt gondoltam ennél már nincs lejjebb.

 7. Lehet jó irányba terelni a történéseket,csak néhány szó jelentését kell rendbetenni magában az embereknek bárhol is éljenek,mint pl.összetartozás,összetartás,egymás kölcsönös tisztelete,szeretet.
  Hogyan is éltünk ez idáig…?
  “Egynek minden nehéz,soknak semmi sem lehetetlen”
  Széchenyi István

 8. Lehet jó irányba terelni a történéseket,csak néhány szó jelentését kell rendbetenni magában az embereknek bárhol is éljenek.Mint pl.összetartozás,összetartás,egymás kölcsönös tisztelete,szeretet.
  Hogyan is éltünk ez idáig…?
  “Egynek minden nehéz,soknak semmi sem lehetetlen”
  Széchenyi István

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük