Sajtótájékoztató a gyermekoltásokról

ÚJ MAGYAR ORVOSI KAMARA

ujmok.hu

Összefoglaló


ÚJ MAGYAR ORVOSI KAMARA -Sajtótájékoztató a gyermekoltásokról 1. rész

ÚJ MAGYAR ORVOSI KAMARA -Sajtótájékoztató a gyermekoltásokról 2. rész

8 thoughts on “Sajtótájékoztató a gyermekoltásokról

 1. Az Egyesült Államoknak már nem kell alaírnia WHO-szerződést. Életbe léptetik anélkül is.

  Az amerikaiak nem is tudnak róla, de a WHO már átvette az irányítást az alábbi területeken:
  – Mezőgazdasági termelés és földhasználat
  – Állatok mint őrszemek a környezeti ágensek és szennyeződések észleléséhez és reagálásához
  – Antimikrobiális rezisztencia mérséklése
  – Biodiverzitás / Természetvédelmi gyógyászat
  – Az éghajlatváltozás és az éghajlat hatása az állatok, az ökoszisztémák és az emberek egészségére
  – A klinikai orvoslásnak szüksége van az egészségügyi szakmák közötti kapcsolatra
  – Kommunikáció és tájékoztatás
  – Összehasonlító gyógyászat: az emberek és állatok körében előforduló betegségek, például a rák, az elhízás és a cukorbetegség gyakori jelenségei
  – Katasztrófaelhárítás és katasztrófaelhárítás
  – Betegségfelügyelet, megelőzés és reagálás, mind a fertőző (zoonózisos), mind a krónikus/nem fertőző betegségek
  – Közgazdaságtan / Komplex rendszerek, civil társadalom
  – Környezeti egészség
  – Élelmiszerbiztonság és -biztonság
  – Globális kereskedelem, kereskedelem és biztonság
  – Ember-állat kötelék
  – Természeti erőforrások védelme
  – Foglalkozási egészségügyi kockázatok
  – Növény/talaj egészsége
  -Az új generációs egészségügyi szakemberek szakmai oktatása és képzése
  – Közrend és szabályozás
  -Alapkutatás és transzlációs kutatás egyaránt
  – Vektor által terjesztett betegségek
  -Vízbiztonság és biztonság
  -Jólét / Állatok, emberek, ökoszisztémák és bolygó jóléte

  Vigyázni kell, mert jogi eszközökkel becsomagolhatják valamilyen más törvénybe az életünk irányítását anélkül, hogy tudnánk róla.
  https://expose-news.com/2024/05/11/us-doesnt-need-to-sign-up-to-the-pandemic-treaty-for-it-to-take-effect-one-health-has-already-been-rolled-out-through-federal-government-institutions/

 2. A 2.-ik rész 14.-ik percétől kiindulva elhangzottakra reagálva szeretném kezdeni a hozzászólásom. A tudományos diskurzus kultúra kialakításának egy kezdő lépése lett volna a sajtótájékoztató. Hogyan, miről, és milyen formában szükséges a tudományos diskurzus? Az ide kommentelők közül korábban néhányan már rajtam kívül is megírták, hogy a tudományt tudományos módszerekkel bizonyítani kell, tényszerűen. A tudomány nem diskurzus tárgya. Sőt, ha kiderülnek a tények, akkor már nincs miről beszélni, onnan már cselekedni a tények alapján kell, megalapozottan. De az értő kommentelők, miután látták, hogy hiába ismertek a tények, de ez az oldal se alapoz rájuk, már rég elhallgattak, ide is értem sajnos Cassandrát is.
  Egy kicsit olyan volt az esemény, az, hogy a meghívottak nem jöttek el, mintha egy durcás családi veszekedésbe csöppentünk volna, ahol az apafigura távolmaradással megvárja, hogy a gyerek majd feladja a hisztit, a nyafit. Ez nem lehet az a szint, amin az oltás kérdés megváltozik, megoldódik. A tények szintjét kellene hirdetni szerintem, azt, hogy mi van az oltásban, és mire való, és ebből levonva a következtetést, cselekvési programot hirdetni. Ebből egy pici rész óvatosan körülírásra került a 2.-ik rész 6:50-nél, és sajnos semmi többet nem vettem észre.

  Szeretném ehhez kapcsolódóan kiemelni, hogy amikor Dr. Cowan kéri fel nyilvános bizonyításra a vírus témában a vírus nemlétének tagadásával élő tudós társait, azt az indokolja, hogy egy darab, alapvető, alapvetően évszázadok alatt tudományosan megcáfolt, de ma is élő tévhittel kell az ellenvéleményt hirdetőknek tudományosan szembesülni, a bizonyítási módszerek, bizonyítási érvek mentén. Az ő vitájának a célja a „tudósok” olvasási, gondolkodási és bizonyítási módszer elvégzési képességének a tesztje, a kutatók IQ tesztje, a kutatási módszerek IQ tesztje, mivel a vírus nemléte, így a genetika, a GMO nem léte és a fertőzés elmélet tévedése tudományos tény. Nem kérdés. Nem kell vitatni. A tudósok értelmi képessége vitatható.

  A DR. LETOHA TAMÁS A WHO-RÓL: „ENNYIRE HÜLYÉK AZÉRT NEM VAGYUNK!” című beszélgetés szintén rendkívül érdekes a témában, és egy olyan IQ teszt, amin eddig szóban, cselekvés nélkül, mindkét résztvevő átment, nem is akármilyen szinten. Az további IQ teszt lesz, ahogy az MHM a tudását cselekvésre váltja ezek után. Ugyanis fő, politikailag megkerülhetetlen, kritikus kérdések kerültek felvetésre, hallgatói véleményeztetésre. Úgy, hogy közben bátran bemutatták, hogy nincs vírus, de van az a pénz, amiért bármi lehet.

 3. Hatalmas támadás alatt állnak az angolszász országok

  A mély állam migránsokon keresztül akarja átvenni a hatalmat az Egyesült Államokban, és más angolszász országokban.
  Szervezett és összehangolt hatalomátvétel zajlik.
  Az IIllegális Migrációs Hivatal az idén nyáron bevezeti az illegális bevándorlók személyazonosító programját.
  Vagyis választási jogosítványt adnak az illegális migránsoknak, amivel a választások évében. A Biden-kormány csendben legitimálja a inváziót az Egyesült Államok nemzete ellen. A migránsok nem csak választhatnak, hanem jelöltek is lehetnek. A mesterséges intelligenciával pedig elcsalják a választásokat.
  Micsoda ördögi terv, és van realitása, mivel Elon Musk is erre figyelmeztet egy megosztott twitterbejegyzéssel:
  “A képviselőház EGYHANGÚAN megszavazta, hogy az illegálisok képviseltessék magukat a Kongresszusban ÉS a Választási Kollégiumban. Hacsak a Szenátus nem fogadja el a törvényjavaslatot, a képviselőházi székek és az elektori kollégium szavazatait hozzáadják azokhoz a területekhez, ahol a legtöbb illegális van (beleértve az összes Biden-illegálist is). Tervezett invázió.”

  Itt pedig Jim ferguson bejegyzése:
  “Az országainkba özönlő illegális migránsok tömege valójában ENSZ-katonák.
  Ezek az ENSZ katonái, és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) fogja bevetni őket, amikor bejelentik a következő pandémiás bezárást.
  A perthi skóciai skót gyalogezredet arra utasították, hogy képezze ki az illegális migránsokat tömegellenőrzésre és egyéb intézkedések a brit lakosságon belüli megfelelés kikényszerítésére abban az esetben, ha a lakosság felkel a kormány ellen.
  Jelenleg a madárinfluenza H5N1 madárinfluenza elleni oltóanyagait szállítják az Egyesült Királyságba, és készen állnak a brit lakosság elleni bevetésre.
  John O’ Looney brit üzletember azt mondja, meggyőző bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy ezeket az ENSZ-katonákat brit erők képezik ki, akiket a brit kormányt megfertőző globalisták parancsolnak erre.
  A napvilágra kerülő részletek azt sugallják, hogy a brit erőket külföldre küldik Oroszország elleni harcra Ukrajnában, ami gyakorlatilag nem hagy hazafias katonákat Nagy-Britanniában, hogy megvédje a brit lakosságot, és hogy az illegális migránsok egyenruhát kapnak, és a globalisták felhatalmazást kapnak a rendőrségre, az ellenőrzésre. és elrendeli a brit népet, hogy maradjon otthon, és meglesz az a joga, hogy letartóztassa és letartóztassa azokat, akik nem tartják be.
  Ez megmagyarázza, hogy Kanada, az Egyesült Államok, Ausztrália, Új-Zéland és Európa egy része miért néz szembe a globalisták ugyanazzal a tervével.
  Ezek az illegális migránsok nem hűségesek a befogadó országokhoz, és vidáman követik a globalisták parancsát, hogy leigázzák és ellenőrizzék az embereket saját országainkban.
  Ideje felkészülni és ideje ellenállni. Csatlakozzon szabadságmozgalomunkhoz!”
  https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1789317957488685195

 4. Nem lehet szó nélkül elmenni az 1.rész, 11 perctől kezdődő téma mellett, ami az emberi GMO módosítás jogi megközelítése. Kiderül, hogy nincs szabályozás.
  Ha lenne magyar humán GMO szabályozás, azzal elismernék, hogy a GMO (oltás, bármi egyéb formájú) létező valami, és erre már fel is van építve a droid rabszolgásító nemzetközi jogalkotás (amit zsarolással akár a Szent Korona jogrendbe is beleerőszakolhatnak nemzetközi jog elfogadtatása címén).
  A Dr. Burkhardt által bemutatott boncolási eredményeken sincs semmiféle kimutatott GMO elváltozás, se az oltóanyagban nincs gén.
  GMO helyett nagyon sokféle megbetegítő mérgezés létezik. Ide értem a sokG sugárzást, ami megváltoztatja bennünk a valódi élet vizének a minőségét, képes az életet belőlünk kvázi elfolyatni. (A víz minőségek Dr. Cowan előadásai alapján a folyékony, szilárd, légnemű és a struktúrált zselés.)
  /A növényi GMO szabályozásnak sincs alapja, azt is a tudományos realitás talaján kellene tiltani és arányosan büntetni./

  https://hu.wikipedia.org/wiki/MEMS
  Ezt a robot vezérlés témát messzetekintő kém hozta fel. Azt is le kellene írni jogi-tudományosan, hogy az ember nem lesz robot. Nem robotizálható. Megölhető, mérgezhető. A robot kikapcsolható, ahogy gyilkosság távoli eléréssel kikapcsolni a beültetett szívbillentyűt.

  A mérgezésekkel kapcsolatos jogalkotás politikai folyamat lenne, de hiányzik a valós tudományos alap hozzá. (A valós tudomány az, amiről nem lehet beszélni, mert a sátán csak arról szeret beszélni, amit ő hazudik össze. Aki úgy beszél, ahogy azt a sátán hallani szeretné, hogy mindig a sátánnak legyen igaza, az a sátán cinkosa.)

  1. “Ezt a robot vezérlés témát messzetekintő kém hozta fel”

   Én semmiféle robot vezérlés témát nem hoztam fel. A tüneteimet írtam le, amik jelenleg is fennállnak és idén januárban, még biztosan nem voltak. És nem lettem robot csak egy egészségileg tönkremenő ember, és ennek csak az egyik oka a majdnem teljes alvásmegvonás. Azért csak majdnem mert változó időszakokban rövid időre nyugalom is van (nincsenek a korábbi cikkek kommentjeiben leírt hegesztéshez hasonló hangok, vagy csak nagyon szórványosak), de egy eleve rossz alvó ezt nem tudja kihasználni.
   A másik ok ami az Edwárd útmutatása után fellelhető tanulmány és a Ladóczki Éva által belinkelt cikk elolvasása után azonnal kiderül, hogy ezzel a szenzoros követéssel (amikor a hangok jelentkeznek) az elektronátadást gátolják ami a szervezet redoxifolyamataiban a sav-bázis egyensúlyt biztosítaná. Tudjuk, hogy az elektronban gazdag zöldségek lúgosítanak mert az oxidatív stresszt csökkentik. Ha ezt megakadályozzák valamilyen úton-módon (nanoszenzorok által) akkor mérgeződünk. Vagy ha elektrokémiai bioszenzor elektronokat fogyaszt? (lásd angol Wikipédia: biosensor.) Ha valamelyik testrészre korlátozzák a szenzoros követést az a testrész degenerálódik.
   Nem tudom más hozzám hasonló gyors leépítő tünetekkel rendelkező ember hallott-e bármilyen hangot ezt jó lenne tisztázni. Nálam a morajlásszerű rövid majd a hegesztés zajához hasonló hosszúra nyújtott hangokkal jelentkeznek az egyéb kellemetlen tünetek, szívdobogás és fájás, leizzadás, fejfájás…stb. Ha Edwárd erre válaszolna azt megköszönném. Lehet, hogy csak azért hallom mert a sokkG pulzálását is hallom-érzékelem valami szuperérzékenység folytán, de az kevésbé idegesítő. Az szerintem a Frey effektusnak nevezett mikrohullámú hallóhatás, amiben a frekvenciatartomány 2,4 MHz-től akár több száz GHz-ig terjed. Egyébként egyszer egy hosszabb (1 napos) nyugodt időszak utáni “átkapcsolás” áramütését is érzékeltem a fejemben, ami után beindult a zaj. Talán minden munkatárs szabadságra ment?
   Egyébként a növények is mérgezés alatt vannak. Én őstermelő voltam közel 20 évig. Megfigyeltem, hogy a fák pár éve elkezdtek száradni miközben termésmennység radikálisan lecsökkent. A gyümölcs jóval kevesebb és egyre kisebb, alaktalanabb, hibásan termékenyülő. Ha sok virág van abból sem lesz sok gyümölcs, akkor sem ha nincs fagy.
   A gyümölcsfák közül a meggy a legérzékenyebb a sokkG-re, abból rengeteg kiszáradt és ami csak félig az sem hoz termést. Az örökzöldek közül az ezüstfenyő a legérzékenyebb és a tujafélék, majd a lucfenyő. Ezek néhány éven belül tömegesen fognak kiszáradni, gyakorlatilag eltűnnek a kertjeinkből. Megfigyelhető, hogy a csúcsi részén a tetején kezd el kiszáradni mindegyik, és lefelé haladva száradnak ki. Ilyen korábban soha nem volt. Figyelem a természetet érzékelem a haldoklásukat, lassan tanulmányt tudnék írni a fák-bokrok érzékenységéről a sokkG-re.
   De újabban, (ez évtől) van más is, különféle fajoknál megfigyeltem kisebb ágak perzselődésszerű leszáradását ahol nem csak a levelek pöndörödtek össze hanem a rajtuk lévő fejlődő virágok vagy gyümölcsök is mintha rövid hőhatásnak lettek volna kitéve, leszáradtak. Egy jól fizetett szakértő azonnal megmagyarázná nekem, hogy újfajta betegség ütötte fel a fejét. Na de olyan különböző fajoknál? Egy rohadt konteós mindjárt energiasugár fegyver tesztelésére gondolna, vagy a lassan mindenhol kiépített sokkG hálózat erre is képes? Aztán ráfanyalodhatunk a rovarproteinre? Ezt a Mathias Corvinus Collegium egészségtudatossági kurzusának ízeltlábú kedvelő szervezői és előadói már tudják.
   Egyébként általános kertész a szakmám és környeztgazdálkodási agrármérnök vagyok, tudom miről beszélek, és ha nem hagynak aludni, mert csak buzerálni tudnak, azzal csak azt érik el, hogy még több megfigyelés és információ birtokába jutok, amivel a bukásuk lesz elősegítve. Folyamatos éberség, tiszta tudat.

 5. ENSZ-csapatokat telepítenek szerte az Egyesült Államokban. A Pentagon a „polgári zavargásokra” készül:

  “A Biden-rezsim beleegyezett, hogy ENSZ-katonák ezreit telepítsék az Egyesült Államokban, megelőzve a hatalmas polgári zavargásokat Amerikában.
  Greg Reese jelentése szerint: Az Egyesült Államok déli határa tárva-nyitva van, és a szövetségi kormány nagyszabású bűnözői akciót folytat, amely elárasztja az országot át nem vizsgált idegenekkel, szétosztja őket az Egyesült Államokban, otthont és pénzügyi támogatást biztosít számukra. A GOP beszédtéma az volt, hogy ez az egész a választási csalásról szól, de ez már több mint egy évtizede megtörténik a nyugati világban. Ez sokkal baljóslatúbb, mint a választási csalás.

  Azt mondják nekünk, hogy ezek a zsarnokság elől menekülő szegény családok, de rengeteg egészséges fiatal férfi van család nélkül. És újra és újra láthattuk, hogy erőszakosan lépnek fel a bennszülött lakossággal szemben, a törvény nagyon csekély hatással. Miközben az X betegség bejelentésére és egy újabb bezárásra várunk, a brit Jim Ferguson legújabb jelentése elfogadható magyarázatot ad arra, amit látunk.

  „Tehát elmondhatom, hogy ezek ENSZ-katonák, és a P.O.Y. fogja bevetni őket. amikor bejelentik a következő járványzárlatot.
  Ez hamarosan megtörténik. Brit katonák képezték ki őket. A Black Watch ezred képezte ki őket. Antalyában, Törökországban és Kelet-Ukrajnában edzettek. Elsősorban őrmesterek. Ezután Franciaországba szállítják őket. Mindannyian aláírták a hivatalos titokról szóló törvényt, majd Franciaországba vitték őket. ”
  ~ John O’ Looney
  https://nikolaosanaximandros.gr/stratevmata-tou0ohe-tha-anaptichthoun-se-oles-tis-hpa/

 6. Még mindig akadnak orvos (házi orvos) aki pálcikás tesztet akar orron keresztül, mert szerinte aki megvan fázva, az covidos továbbra is. Az ilyen elmebajosoktól kellene már végre megszabadulni egyszer s mindenkorra! Vérlázító, no az persze igaz, hogy a covid alatt erőltette az oltások felvételét és minden második héten utazott külföldre családostól (a neje az asszisztense). Úgy hiszem ez mindent elárul róla, de még poszton van. Miatta haltam meg majdnem, mert nem akart megvizsgálni, sem beutalni a kórházba. Másrészt sértegetett, ahhoz volt esze.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük